- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.021
Sağol canım yapıcak bişey yok, ben daha iyi olucam inş. Ama kv ve kp nin bana hiç yüzlerinin gülmemesini anlamıyorum bi türlü, naptım ki ben onlara. Kimseyi üzmemeye çalışıyorum, kimseyi kırmıyorum ama böyle çekiyorum işte. Ben bunu hakedicek naptım ki.
Çalışmayı düşünüyorum ama kv ye emanet edemem çocukları, şiddet kullanıyo o da. İtip kakıyo çocukları. Kreşe vericek durumum da olamaz, lise mezunuyum ben, ne kadar maaşım olur ki benim. Geçerli bi mesleği olmayan bayanlara asgari ücret verirler olsa olsa. Ama ben pes etmiycem, evden çalışabileceğim bir yol bulucam.
Eşim e de cilve işlemez maalesef çoook yaptım ama "ne şımarıyosun be, ne iş" filan diye iter beni, yanına oturup sarılırım, odun gibi maç izlemeye devam eder. Bıktım artık. Hiçbirşey etkilemiyo onu boşver canım. Cilve de adamına göreymiş, anladım ben.
Merhaba forum konusunda çok acemiyim. Yazdıklarınızı okumak gerçekten çok zevkli ben sporla ve boğazımı kısarak 11 kilo verdim.30 yaşını devirdim malesef :)) kilo vermem durdu 4 aydır tık yokYardımlarınıza ihtiyacım var. Her öneriye açığım..
Merhaba forum konusunda çok acemiyim. Yazdıklarınızı okumak gerçekten çok zevkli ben sporla ve boğazımı kısarak 11 kilo verdim.30 yaşını devirdim malesef :)) kilo vermem durdu 4 aydır tık yokYardımlarınıza ihtiyacım var. Her öneriye açığım..
Mevcanım gülmüşsün:)senmiştin ortim?
Sağol canım, amin. Sen de çok iyisin. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim.Selam hanımlar.şükran sen çok iyi bit insansın.yazılarından bu belli.çok kanım kaynadı sana . inşallah her şey istediğin gibi olur.dua edecem senin için cnm.
Menüm.sabah yumurta ekmek çok az.çay 2 marshmallow lu biskuvi.
Öğlen tavuk yemeği az ekmek.
Axşama da müsli.
Sadece bu gün aralarda meyve çok yedim.çok dediğim.hepsinden bir tane.sadece muzun yarısını yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?