- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.041
Kız maşallah azmine hayran kaldım ya. Bu ne irade kızım, akşam yemeği yemeden sabahı getirmek kolay mı, ben asla yapamazdım. Emzirdiğim için aç kalmaya hiç dayanamıyorum. Temizlik yaparken ara öğün yapmaya zamanım kalmadı. Saatler sonra da dizlerimin dermanı kesildi, kollarım tutmaz oldu.Uyandigimda bir bardak laahana suyu
08:35 2yumurta
Boolyesiilik ( nane maydanoz tere )
2adet mini galeta
10:00 2 adet kurukayisi ,
Bir bardak lahana suyu
5adet sekerli leblebi ( ciisss)
13:00 haslanmis tavuk
Bool salataa
15:00 4kayisi , lahana suyu
17:00 yesil cayy
Aksam yemegiii yoookk.
3.5 litree suu ( lavabodan cikmiormmm. )
100 mekik (ogle)
100 kere bacak hareketi ( ogle)
20dk leslie (sabah)
Uyumadan onceee leslie 3 ü yapicaam.
Lahana suyunu da icerimm..
Acikirsaam o da belki nar yogurt karisimi yaparmm...
Kız maşallah azmine hayran kaldım ya. Bu ne irade kızım, akşam yemeği yemeden sabahı getirmek kolay mı, ben asla yapamazdım. Emzirdiğim için aç kalmaya hiç dayanamıyorum. Temizlik yaparken ara öğün yapmaya zamanım kalmadı. Saatler sonra da dizlerimin dermanı kesildi, kollarım tutmaz oldu.
Bravo sana irade sınavını geçtin o zaman. Evde aburcubur varken yemeyen heryerde kendini tutabilir. Hem sen misafirin geldiğinde de az yiyodun. İnş ben de öyle olurum. 55 e düşmek kolay da onu yıllarca korumak kolay değil.Suu suan beni tutuyor. Kuru kayisi da beni inanilmaz tok tutuyor. Wallaa dolapta neler neler wr amaa ciksss yemicem. Regl gunum bu hfta icine denk geleckk malesfff... yiyerek kilo alamammm.. dun 1gunde sadece 100 gr gitmisss.. olamazz yaniii.. mutlakaa 79 lari gormem gerekkk... kendimlee inatlastim..
Bravo sana irade sınavını geçtin o zaman. Evde aburcubur varken yemeyen heryerde kendini tutabilir. Hem sen misafirin geldiğinde de az yiyodun. İnş ben de öyle olurum. 55 e düşmek kolay da onu yıllarca korumak kolay değil.
Ben menu yazmaz oldum niyeyse ama kizlar hepinizden once zayiflaycam bu pilates harika birsey biraz once esim oglani tutttu bende yanlarinda 40 dk pilates yaptim haftada uc gun boyle inanin inceldim esimde farkediyorrrrrrr
Ebrucum sen de motive olursun canım. Eski topiğinizi ve bu topiğin ilk sayfalarını okumanı öneririm. Ben de sizin eski yarışlarınızı,, menülerinizi ve birbirinize takılmalarınızı okuyarak motive oldum ve zayıfladım. daha önce yapmadığın şey değil. Sizlere hayranım. Efsane gibiydiniz.kızlar herkesi motive olmuş gördüm.İnş bende gaza gelirimSizin menüler yanında kendimi fil yemiş gbi hissettim:26:Oglum bugün uyumamış.Uyutmayı deneyeyim sonra uğrarım demiycem uğrayamıyorum.Ugrarsam sürpriz olsun
Ortagimmm nbr nasilsinnn
Bu arada kizlar bize ettiginiz dualar icin tsk ederimmmm gec oldu ama guc olmasin dimi ama:))
Kiz hikmet sana dicek bisey bulamiyorum senin oglun kac aylik merak ettimm
Nelson sen de muhtesem dindun vala menun harika
Ayy bu hafta cok hirsli herkez tam zamanindami geldim yoksa bu haftadan sonra gelseydim bilemdim:)
Mevcanimm sn nasilsin cnm napiyorsunn
Ebrum valla hepiniz harikasiniz
Osgem sen nasilsin
Sehramm sen neydiyon cnm
Aklima gelenleri yazdim
Nuttuklarim varsa k.bakamyin hemi gari opuyoeum hepinizi kucak kucakkk:)))
Ortagimmm nbr nasilsinnn
Bu arada kizlar bize ettiginiz dualar icin tsk ederimmmm gec oldu ama guc olmasin dimi ama:))
Ayy bu hafta cok hirsli herkez tam zamanindami geldim yoksa bu haftadan sonra gelseydim bilemdim:)
Osgem sen nasilsin
Aklima gelenleri yazdim
İyiylik canım nolsun, annemler az önce gittiler. Ben de çocukları uyutup spor yapmayı planlıyorum. Ama 23:30 dan önce uyumuyolar ya. Bi de kahvaltılık bişeyler hazırlıycam. Hep aynı şeyleri yiyorum: domates,peynir, zeytin, helva, tost; usandım galiba. Ayva reçeliyle çemen yapıcam. Gündüz yapmaya vaktim olmadı bi de. Uykum kaçtı, çok çay içtim bugün.Ortagimmm nbr nasilsinnn
Osgem sen nasilsin
Aklima gelenleri yazdim
Cikssssss ben ben been...
Regl olursaam nasil olur bilemiorumm..
Cok sanssizim yaaaaaaa...
Pilates nasil biseee bnde anlayabilsem..
Gecen ebruyu actim. Tam yapiordum oglum uyanmistii..
Lesliee yetioo bana yaAa
Bnde neydiyim ya cadiyi uyuttum hemen uyandi o arada yemek koydum ocaga atih isten gelicekİyiylik canım nolsun, annemler az önce gittiler. Ben de çocukları uyutup spor yapmayı planlıyorum. Ama 23:30 dan önce uyumuyolar ya. Bi de kahvaltılık bişeyler hazırlıycam. Hep aynı şeyleri yiyorum: domates,peynir, zeytin, helva, tost; usandım galiba. Ayva reçeliyle çemen yapıcam. Gündüz yapmaya vaktim olmadı bi de. Uykum kaçtı, çok çay içtim bugün.
Bence sen topiğin çok aktif ve keyifli bi döneminde geldin. Çok güzel geçiyo yarışma da. Maş sen de çok azimlisin. Geldin ama bomba gibi geldin, daha ilk haftadan kilo vermeye başladın.
Özgecim inan ki aklımdan seni geçiriyodum şimdi. Aslında kardeşinin mevlüdüne gideceğini yazmıştın ama Özge de nerelerde acaba kaç gündür yazmıyo dedim kendime ( bende erken bunama başladı galibaCanlarim nasilsiniz
Dun.kardesimin mevludu vardi ona gidip geldim aksamida kizimi uyuturken uyuya kalmisim gece uyandim tlf elime bi aldim su icinde kizim biberonundan sular dokulmus komidine bende karanlikta gormeden koymusum tlf anca oglene dogru kendine geldi hic birsey yazilmiyodu bu ikinci kez su dokuluyo suan tlf ici su dolu benek benek ekran ama calisiyo verdigimiz parayi hakediyo valla baska tlf olsa coktan iptal olmustu bile
Gunduz guc bela actim sayfayi gecmisi okuyayim diye cat kapi acildi esim ve kv geldi goz muayenisine gitmislerdi bugun yarinda misafirim var esimin halasi yengeleri gelcek kvde bizde kaldi o yuzden.
Su misafir ve gezme trafigi bitse kizimi tuvalet egitimine baslaticam ama nerde pazartesi Allah nasip eder engel cikmazsa basliyorum bakalim ne olcak
Neyse ben yine uyuya kalmadsn gecmise bakayim cok sayfa birikmis merak icindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?