- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.061
Kolay gelsin canım. Bişey olmaz bi günlük ye sütün gelsin. Yazık cimcime benim oğlandan da küçük daha. sütün kesilmesin. Kesilirse keşke yeseydim de böyle olmasaydı dersin, çok pişman olursun.Bnde neydiyim ya cadiyi uyuttum hemen uyandi o arada yemek koydum ocaga atih isten gelicek
Saol valla tsj ederimde baaen sut az geldiginde yemek istiyorum ama bilemiyorum
Bi de ben yuryusnyapmayincabzayiflayamiyorum ne olucak boyle
Sagooll cnm sanada kolay gelsinKolay gelsin canım. Bişey olmaz bi günlük ye sütün gelsin. Yazık cimcime benim oğlandan da küçük daha. sütün kesilmesin. Kesilirse keşke yeseydim de böyle olmasaydı dersin, çok pişman olursun.
Bi de kış günü dışarda yürüyüş yapamayız artık. Evde yürüyüş yapıyorum ben, salonda. Onun da çok faydası oldu. Sadece pilates yetmiyo bana. Yaz olsa hergün tepeye giderdik. Leslie filan yap sen de. Ben bikaç kere videosunu açıp yaptım. Çok da keyifli oluyo.
Sağol canım evet çok zor çocuklarla spor. Ben de artık hep gece yapmak zorunda kalıyorum. Çok zorluyolar beni. Bugün selini sınava çalıştırdım saatlerce. Okul dönüşü de ödevlere yardım ettim, eskisi kadar boş zamanım olmuyo artık. Anca gece olabilir. Çok şükür uyudular şimdi. Yaparım artık.Sagooll cnm sanada kolay gelsin
Bnde mi yapsam su lesileyi yarin bi bakiyim bzim kiz uzun sure bi uyusa yaparimda zor oluyor spor yapmak
Ebrucum spora başlamana çok sevindim. Çalıştığın için spor yapamadığına üzülüyodun. Kendine pek zaman kalmıycak ama uykundan yarım saat 45 dk filan kısıp yaparsın. Bi de işyerinde aralarda çay içtiğin zaman yanına light bisküvi ve meyve filan al. Onun dışındaki abur cuburlardan uzak kalmış olursun. Hem de akşama miden hafif dolu olacağı için akşam yemeğinde de fazla kaçırmamış olursun. İki senedir filan diyet yapıyosun yorulup usanmış olman çok normal. Benim bile ağlayasım geliyo bazen önüme çok sevdiğim bi yiyecek gelince. Niye dikkat etmek zorundayım ki sanki diyorum. Sonra koca göbeğim aklıma geliyo, diyete devam ediyorum.Kızlar oğlum uyumadığı için 23:00 da uyudu.Çamaşırları astım evi topladım size bakayım dedim.Bu akşam spora başladım inş. bunların arasına leslie 3 eklersem süper olucak.Kevser,şükran saolun kızlar.Evet zamnında özge ve ben hedeflerimize ulaştık hatta öze hedefinin altına bile indi.Kaçamaksız günler geçirdik.Ve başardık ama zaman insanı yoruyor.Ama ben yine 52 yi görü sınır 55 çizmek istiyorum.
Şükranım gele Emzirirken binada yapılanlara cısslara hayır demekten bunalmıştım içimden alıp yetmem geliyordu.şimdi düşünüyorumdanasıl dayanabilmişim?inş canım yesemde hergün sporlarda telafi edicrmbi düzen ıtutturucam inş destegin içinde saol
Hikmtm iradeni tebrik ediyorum.bu gidişle hedefine ulaşırsın
Mevcanı m ayy Allah rahmet eylesin şaşırdım
Sercanım hayır olsun inş. Aklına kötü şeyler getirme. Kimbilir kaç saat uykusuz kaldın. Tabii ki psikolojimizi etkiliyo. Bi de bebekler grip olduğunda ya da aç uydukarında sık uyanırlar. Böyle içimizde sıkıntı olduğu zaman canımız hiçbirşey yapmak istemez ama bişeylerle oyala kendini, oğlun durursa ev işlerine ver kendini hiçbirşey düşünmeden. Dolapları çekmeceleri filan düzenle, sıkıntını unutursun.Kixlar hayirli sabahlar dun oglum 1 bucukda yatti gecede cok uyaniyor bugun hic iyi degilim sebebsiz bi can sıknti var
Allah hayra cikarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?