- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.081
kızım sabah kulağım ağrıyor dedi,ağrı kesici verip yolladım,güle oynaya gitti babasıyla,tabi kayınvalideme gidince nazlanmış kulağım ağrıyor okula gitmiyim diye,beni aradı bende ilaç verdim ağrın çok yok zaten arkadaşlarından gerisin git okula dedim,sonra kayınpeder aradı tel açmamla bana sayması bir oldu,o çocuk okula gitmeyecek,inadın kurusun sen ne biçim insansın nasıl annesin demeye başladı,bende tartışmamak için müsait deilim diyip yüzüne tel kapadım,tüm moralimi alt üst etti yine,eşimi aradım babanın yüzüne tel kapadımm haberin olsun,benim anneliğimi sorgulayacak en son insan bile deil dedim,eşimde sıkıldı
tüm modum düştü,suratım turşu satıyor,
alllahım sevmiyorum o adamı,ne olur beni şu dardan kurtar kızımı onlara bırakmayım yaaa
merhaba ben yeni uyeyim buraya kimseyi tanimiyorum araniza katilabilirmiyim
Kp de ne despotmuş yaaaa.. inan bende sinirlendim. Ne karisiyor ya. Sen annesisin. En iyi onu sen bilirsin. Allahm dualarini kabul eder insallah kuzum. Babasinin yüzüne telefou kapatman cok iyi olmus. Ay nasil snirlendm yaaa.. esine de soylemen iyi olmus hemen.
Mevcanım bozma moralini, inşallah en kısa zamanda onunla yüzgöz olmaktan kurtulursun. Senin için dua edicem. Mecburiyetten öyle insanlara eyvallah etmek çok zor. Başka çaremiz olmadığı için katlanmak zorunda kalıyoruz işte. Biliyorum düşünmemek, sinir olmamak imkansız ama kendini işine vermeye çalış. Öyle bi adamı düşünüp zamanını ziyan etme.kayınpeder yapı olarak çok sinir biri,kendi kızları bile anlaşamıyorken benim anlaşmam bi mucize olurdu,beni halen 22 yaşında gelin getirdiği mevcan zannediyor,çocuk muamelesi yapar,emretmeye çalışır ama ben hiç takmam onu,o eskidenmiş,eşime anlattım hemen,ara babanı derdi neymiş sana çemkirsin dedim,
kızım sabah kulağım ağrıyor dedi,ağrı kesici verip yolladım,güle oynaya gitti babasıyla,tabi kayınvalideme gidince nazlanmış kulağım ağrıyor okula gitmiyim diye,beni aradı bende ilaç verdim ağrın çok yok zaten arkadaşlarından gerisin git okula dedim,sonra kayınpeder aradı tel açmamla bana sayması bir oldu,o çocuk okula gitmeyecek,inadın kurusun sen ne biçim insansın nasıl annesin demeye başladı,bende tartışmamak için müsait deilim diyip yüzüne tel kapadım,tüm moralimi alt üst etti yine,eşimi aradım babanın yüzüne tel kapadımm haberin olsun,benim anneliğimi sorgulayacak en son insan bile deil dedim,eşimde sıkıldı
tüm modum düştü,suratım turşu satıyor,
alllahım sevmiyorum o adamı,ne olur beni şu dardan kurtar kızımı onlara bırakmayım yaaa
hosbulduk hayir degilim dogurdum oglusumu 72 gunluk oglum
Sercanım hayır olsun inş. Aklına kötü şeyler getirme. Kimbilir kaç saat uykusuz kaldın. Tabii ki psikolojimizi etkiliyo. Bi de bebekler grip olduğunda ya da aç uydukarında sık uyanırlar. Böyle içimizde sıkıntı olduğu zaman canımız hiçbirşey yapmak istemez ama bişeylerle oyala kendini, oğlun durursa ev işlerine ver kendini hiçbirşey düşünmeden. Dolapları çekmeceleri filan düzenle, sıkıntını unutursun.
Ben öyle yapıyorum öyle olunca. Allah ferahlık versin canım
hb evet cok kucuk ama sezeryanla dogum oldugu icin biraz gobek kaldi :18: evet emziriyorum arada mamada veriyorum gogsum yara oldugu icinHosgeldin canim ama senin bbebek cok kicuk diyet yapamazsin yapmamalisin emziriyormusun
hb evet cok kucuk ama sezeryanla dogum oldugu icin biraz gobek kaldi :18: evet emziriyorum arada mamada veriyorum gogsum yara oldugu icin
Mevcanım canının sıkılması normal .düşünmemeye çalış en azından eşin arkanda!
Fenedo dua oku için ferahlar canım
Yeni gelen arkadaş, hoşgeldin canım ama en az 6 ayı beklemelisin! Önce anne sütü!
haklisin ama sutum yetmiyor sanki birde gogus uclarim yara oldugu icin duzenli emziremiyorum pompayla cekip veriyorum arada mamada veriyorum tabiki ilk zamanlarda o gaz yapar bu gaz yapar diye hic bir sey yemiyordum sadece haslama yiyiyordum ama simdi yavas yavas herseyden yiyiyorum ustune 1 cay bardagi kimyon iciyorum allhtan birsey olmuyorBende sezetyanla dogum yaptim gobek gider canim ama bebisine yeterince sut veremezsen yemedigin icin onun geri donusu olmaz benden sana tavsiye ekmegi cok yeme ama butun protein vitamin karbohhodrat bunlari duzenli ye
Mevcanım canının sıkılması normal .düşünmemeye çalış en azından eşin arkanda!
Fenedo dua oku için ferahlar canım
Yeni gelen arkadaş, hoşgeldin canım ama en az 6 ayı beklemelisin! Önce anne sütü!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?