Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

allaha bazen isyan ediyorum işte,benim annemi neden erken aldın diye,annem başımda olsa kayınpederin kahrınımı çekerdim,annem bana bağırır ben ona bağırır geçinir giderdik,

eşim aradı oda çok üzgün,lanet olsun işte babamın huyuda bu diyor

Kp de ne despotmuş yaaaa.. inan bende sinirlendim. Ne karisiyor ya. Sen annesisin. En iyi onu sen bilirsin. Allahm dualarini kabul eder insallah kuzum. Babasinin yüzüne telefou kapatman cok iyi olmus. Ay nasil snirlendm yaaa.. esine de soylemen iyi olmus hemen.

kayınpeder yapı olarak çok sinir biri,kendi kızları bile anlaşamıyorken benim anlaşmam bi mucize olurdu,beni halen 22 yaşında gelin getirdiği mevcan zannediyor,çocuk muamelesi yapar,emretmeye çalışır ama ben hiç takmam onu,o eskidenmiş,eşime anlattım hemen,ara babanı derdi neymiş sana çemkirsin dedim,

Gunaydin citirlarim kizimi uyuttum kahvaltimi yaptim tv izliyorum star tv de 4duzler besizleri gosteriyo Allah yardimcilari olsun valla cok zor kizlarr bugun hacamat yaptircam bileniniz varmi bilmiyorum ama omuz ve sirt agrilarim cok fazla ins gecer agrilar

Mevcanimm sıkma canini canim senin anneligini sorgulayacak en son insan kp dir esin babasiyla konussa cok iyi olur bence hayir sanki sen kizini bilmiyosun sana uvey anne muamelesi yapamza kp Allah Alllah yaa sinirlendim

Mevcanım bozma moralini, inşallah en kısa zamanda onunla yüzgöz olmaktan kurtulursun. Senin için dua edicem. Mecburiyetten öyle insanlara eyvallah etmek çok zor. Başka çaremiz olmadığı için katlanmak zorunda kalıyoruz işte. Biliyorum düşünmemek, sinir olmamak imkansız ama kendini işine vermeye çalış. Öyle bi adamı düşünüp zamanını ziyan etme.

kubramm,kevserim çok saolun kızlar,ama eşim babasıyla konuşsada fayda yok adam laftan anlamıyor,bide eşime bağırıp çağırıyor,bende çok yüz göz olmuyorum onunla artık,akşamları kızımı alıp hemem odaya giriyorum,dersler zaten çok eşim gelincede hemen eve gidiyoruz

Iyukluyorum tesmen.kv aradım oğlum bana inat ne zil ne tel duymadan deliksiz uyuyormuş :/

Sikma canini kuzum hersin en iyisi onlar bilirler zaten ya inan neye yaniyorum varya boyle insanlar yanlisi yapior ama hic kabul etmiyorlar ya bi de insani konusturup gunaha sokuyorlar

İnsallah canim ne biliyim ya icime okuz oturdu snki derler ya aynen oleyim

hb evet cok kucuk ama sezeryanla dogum oldugu icin biraz gobek kaldi :18: evet emziriyorum arada mamada veriyorum gogsum yara oldugu icin

Bende sezetyanla dogum yaptim gobek gider canim ama bebisine yeterince sut veremezsen yemedigin icin onun geri donusu olmaz benden sana tavsiye ekmegi cok yeme ama butun protein vitamin karbohhodrat bunlari duzenli ye

Mevcanım canının sıkılması normal .düşünmemeye çalış en azından eşin arkanda!
Fenedo dua oku için ferahlar canım
Yeni gelen arkadaş, hoşgeldin canım ama en az 6 ayı beklemelisin! Önce anne sütü!

Okuyorum canim ben regl oldugumda namaz kilinamadigi icin bole oluyorum ya namaz beni ok rahatlatiyor icim oyle huzur doluyor ki anlatamam kendimi boslikta hissediyorum regl olunca ayrica sana katiloyorum once ANNE SUTU

Bende sezetyanla dogum yaptim gobek gider canim ama bebisine yeterince sut veremezsen yemedigin icin onun geri donusu olmaz benden sana tavsiye ekmegi cok yeme ama butun protein vitamin karbohhodrat bunlari duzenli ye
haklisin ama sutum yetmiyor sanki birde gogus uclarim yara oldugu icin duzenli emziremiyorum pompayla cekip veriyorum arada mamada veriyorum tabiki ilk zamanlarda o gaz yapar bu gaz yapar diye hic bir sey yemiyordum sadece haslama yiyiyordum ama simdi yavas yavas herseyden yiyiyorum ustune 1 cay bardagi kimyon iciyorum allhtan birsey olmuyor bu aralar istagim baya acildi ozellikle tatli cikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…