- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.101
mevcanım allah yardımcın olsun canım. inşallah bir an önce şartlarınız düzelir de sen dekurtulursun. benim kp de bir keresinde beni arayıp bağırıp çağırmıştı bana. o gün bugündür ne abab derim ne de doğru dürüst konuşlurum. jher insana hakettiği şekilde davranmak gerekiyor.kızım sabah kulağım ağrıyor dedi,ağrı kesici verip yolladım,güle oynaya gitti babasıyla,tabi kayınvalideme gidince nazlanmış kulağım ağrıyor okula gitmiyim diye,beni aradı bende ilaç verdim ağrın çok yok zaten arkadaşlarından gerisin git okula dedim,sonra kayınpeder aradı tel açmamla bana sayması bir oldu,o çocuk okula gitmeyecek,inadın kurusun sen ne biçim insansın nasıl annesin demeye başladı,bende tartışmamak için müsait deilim diyip yüzüne tel kapadım,tüm moralimi alt üst etti yine,eşimi aradım babanın yüzüne tel kapadımm haberin olsun,benim anneliğimi sorgulayacak en son insan bile deil dedim,eşimde sıkıldı
tüm modum düştü,suratım turşu satıyor,
alllahım sevmiyorum o adamı,ne olur beni şu dardan kurtar kızımı onlara bırakmayım yaaa
merhaba ben yeni uyeyim buraya kimseyi tanimiyorum araniza katilabilirmiyim
Yeee ye hikmetimmm ye afiet olsun lop lop et olsunnnn:)) saka cnm uzulme arada oyle kacamaklardan bisey olmaz sen simdi yaptin sporlarla eritirsin cn merak etmeeSelamlarrrr..
Oglen 1 gibi kahvalti ettiim...
Kizlar, yarim simittt yedim eleştirinn beniii...
Offff..
Yeee ye hikmetimmm ye afiet olsun lop lop et olsunnnn:)) saka cnm uzulme arada oyle kacamaklardan bisey olmaz sen simdi yaptin sporlarla eritirsin cn merak etmee
Nu arada emziriyor musun cnm oglunna masallah
Bnde lesille 3 milim yaptim cok eglenceluydi zaman nasil gecti anlamadim
hkmt bacım,sen yarım simit yemişsin
ben 3 tane baklava yedim,bol şerbetli
kevser lesli den kızlar çok bahsediyor,denemek nasip olmadı,gerçi hangi ara deneyeceksem,banyo yapacak fırsatı zor buluyorum kendimde
eprumm burdasın gördüm seni,işin nasıl gidiyor,alıştınmı yeni ortama,
şükomm bebeğim sen nasılsın tatlım
ortimm papatyam,keyfin nasıl,diyet yapıyormusun,cumaya - çıkacağımı biliyorum,sanada güveniyorumm
ha unutmadan hkmt delüsü albüme fotolarını düz koy,senin yüzünden boynum ağrıdı
Onerii bnm favorimmm lahanaa suyuuuu..
Bi de diyetisyeeen
Mevcanım kendini toparladığına sevindim. Daha iyi olursun inş. Ben de iyiyim, evişleriyle uğraşıyorum, yemek yaptım filan. Bizimkiler gelecek bu akşam köyden. Kızım babasını çok özlemiş zırlayıp durdu. Babam burdayken daha çok aferin alıyodum, babamı istiyom, babamı özledim deyip durdu dünden beri. Onun ödevleri ve sınavı sebebiyle istediğim kadar spor yapamadım.hkmt bacım,sen yarım simit yemişsin
ben 3 tane baklava yedim,bol şerbetli
kevser lesli den kızlar çok bahsediyor,denemek nasip olmadı,gerçi hangi ara deneyeceksem,banyo yapacak fırsatı zor buluyorum kendimde
eprumm burdasın gördüm seni,işin nasıl gidiyor,alıştınmı yeni ortama,
şükomm bebeğim sen nasılsın tatlım
ortimm papatyam,keyfin nasıl,diyet yapıyormusun,cumaya - çıkacağımı biliyorum,sanada güveniyorumm
ha unutmadan hkmt delüsü albüme fotolarını düz koy,senin yüzünden boynum ağrıdı
Anaaaa baklavaaa mi inanmioruummm sanaaaaaaa.. suan sana yazarken bacak hareketi yapiorm ic bacaklrm erisin dieeeee
Yaaa foto duz koyamorum kii, yuklerken duz yukluormm oyleee yan duruor. Tabletten giriormm dieee. Anlaamadm walla
Mevcanım kendini toparladığına sevindim. Daha iyi olursun inş. Ben de iyiyim, evişleriyle uğraşıyorum, yemek yaptım filan. Bizimkiler gelecek bu akşam köyden. Kızım babasını çok özlemiş zırlayıp durdu. Babam burdayken daha çok aferin alıyodum, babamı istiyom, babamı özledim deyip durdu dünden beri. Onun ödevleri ve sınavı sebebiyle istediğim kadar spor yapamadım.
mevcanım elimden geleni yapıyorum diyebilmek isterdim ama dikat ediyorum sadece.
spor da yapamıyorum bu hafta. misafirim var çünkü.
moralinin düzelmesine sevindim. kp de boşver artık. yapack birşey yok.
cuma günü diyetisyene gideyim düye düşünüyorum. toplntı falan çıkmazsa.
Sabret kuzum spora devamEn azından verebiliyorsun. Ben onu da yapamıyorum. Ne tarz sporlar yapıyorsun???
Lahana suyu çok miğdemi bulandırıyor. Ben yürüyerek verdim kilo açıkçası. Önümüz kış sadece soğuklarda ne yapacağım diye düşünüyorum kara kara :) Evde mi spor yapsam diye düşünüyorum boş bir odam var aslında :) Ebru Şallı Plates DVD'si mi alsam koşu bandı mı alsam karar veremedimYaş aldı başını gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?