Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

mevcanım allah yardımcın olsun canım. inşallah bir an önce şartlarınız düzelir de sen dekurtulursun. benim kp de bir keresinde beni arayıp bağırıp çağırmıştı bana. o gün bugündür ne abab derim ne de doğru dürüst konuşlurum. jher insana hakettiği şekilde davranmak gerekiyor.
kızına da çok geçmiş olsun.. inşallah ciddi bir şey değildir.
merhaba ben yeni uyeyim buraya kimseyi tanimiyorum araniza katilabilirmiyim

aramıza hoşgeldin canım.. ne güzel yeni doğum yapmışsın. ekmeği azalt, pilav ve makarnayı minimuma indir hatta kes. bol su iç. kişlo verirsin. de henüz erken dedğil mi klilo vermeyi düşnmek içn.

Slm citirlarim ben hacamat yaptirdim geldim inanin sirtimin rahatladigi i hissettim
Mevcanim sakinlestinmi biraz
Callodi aramiza hosgeldin canim ama bebegin kucuk sanirim daha en azinda bi 6 aylik olsun ole diyete basla bence
Ortagimm sen napiyosun canim diyet nasil gidiyo ben bu haftada umitliyim

Selamlarrrr..
Oglen 1 gibi kahvalti ettiim...
Kizlar, yarim simittt yedim eleştirinn beniii...
Offff..

1.5 lt suya 1tatli kasigi karbonat attimm..
İciyoruuum..

Son düzenleme:
Selamlarrrr..
Oglen 1 gibi kahvalti ettiim...
Kizlar, yarim simittt yedim eleştirinn beniii...
Offff..
Yeee ye hikmetimmm ye afiet olsun lop lop et olsunnnn:)) saka cnm uzulme arada oyle kacamaklardan bisey olmaz sen simdi yaptin sporlarla eritirsin cn merak etmee
Nu arada emziriyor musun cnm oglunna masallah
Bnde lesille 3 milim yaptim cok eglenceluydi zaman nasil gecti anlamadim

Mevcanimm nasilain oldun insallah moraljn yerine gelmistir
Kizlar bu lesille beni ucurdu duramiyorum
Hadi hepiniz dostluk halayi a teytt teyyyy teytttt:111:

kızlar saolun,kendime geldim sinirim geçti baya,şimdi kızımla konuştum,kulağım ağrımıyor anne dedi,dersleri ile ilgili çok güzel şeyler söyledi keyiflendim,

sabah kızımada üzüldüm,ağrısı var ama abarttığını biliyorum,sınıf annemizi aradım,o genelde tenefüslerde gider,saolsun 12 gibi beni aradı,keyfi yerinde oynuyorlar dedi,baya baya rahatlamıştım,

akşam kayınvalideme gidicem,konuşmam kayınpederle,bi şey dersede ters cevap veririm,onu çekecek halim yok,

hkmt bacım,sen yarım simit yemişsin

ben 3 tane baklava yedim,bol şerbetli

kevser lesli den kızlar çok bahsediyor,denemek nasip olmadı,gerçi hangi ara deneyeceksem,banyo yapacak fırsatı zor buluyorum kendimde

eprumm burdasın gördüm seni,işin nasıl gidiyor,alıştınmı yeni ortama,

şükomm bebeğim sen nasılsın tatlım

ortimm papatyam,keyfin nasıl,diyet yapıyormusun,cumaya - çıkacağımı biliyorum,sanada güveniyorumm

ha unutmadan hkmt delüsü albüme fotolarını düz koy,senin yüzünden boynum ağrıdı

veeeeeeee callodi,

sütün az da olsa diet yapma,sağlıklı beslenmeye odaklan,az olan sütünde diet yüzünden gitmesin,ben emzirmenin anne ile bebek arasında güçlü bir bağ oluşturduğuna inanırım,çok gelmese bile bırak geldiğini alsın annesi

ve bak ilk defa yazıyorum,kızlarda ilk defa duyucak bunu ,ben 5 gün hastanede kaldım kızımı doğurunca,yemek sıkıntısından sütüm gelmedi,elektirkli pompa ile sağdık ve maalesef sağ göğüsüm feci yara oldu,parçalandı göğüs ucum koptu,1.aylıktı kızım ufak bi operasyon geçirdim göğüsümden sütüm gitti ama inan o kadar istedimki emzirmeyi 3.ayımdan sonra sütüm geldi hemde dolu dolu, 18 aya kadar emzirdim kızımı

Aaaaaa ne etiiiiii coook kotusuunn kewserr
Et olmaasin dye leslie 1 mile yaptim. 21 dkkk erittimm bileeee
Oglum 7 aylikken birakti .. (( ögürdü bidaha almadi memeyi.. 21 inde 8.aya giriceeekk
Aynen cook eglenceli.. dun geece de ben yapmistm. Tw izlyerekk.. simdide yerde uzandm oglumda yanimdaaa ic bacak egzersizi yapiorum.. elimde tablettttt

Anaaaa baklavaaa mi inanmioruummm sanaaaaaaa.. suan sana yazarken bacak hareketi yapiorm ic bacaklrm erisin dieeeee
Yaaa foto duz koyamorum kii, yuklerken duz yukluormm oyleee yan duruor. Tabletten giriormm dieee. Anlaamadm walla

Onerii bnm favorimmm lahanaa suyuuuu..
Bi de diyetisyeeen

Lahana suyu çok miğdemi bulandırıyor. Ben yürüyerek verdim kilo açıkçası. Önümüz kış sadece soğuklarda ne yapacağım diye düşünüyorum kara kara :) Evde mi spor yapsam diye düşünüyorum boş bir odam var aslında :) Ebru Şallı Plates DVD'si mi alsam koşu bandı mı alsam karar veremedim Yaş aldı başını gidiyor :)

fenodo o öküz bazen gelir benim içimede oturur,o an yapman gereken dua edip kafanı bi şeylerle meşgul etmek,yazda hareketli müzik dinlemek,

ösgemm sen nasılsın bebeğim karşılaşamıyoruz pek,cinsiyetin belli deilmi,benim içimden hep kız geçiyor,tabii önce sağlıklı bir evlat olsun,yada ben hep kızıma bir kız kardeş daha istediğim için öyle temenni ediyorum

Mevcanım kendini toparladığına sevindim. Daha iyi olursun inş. Ben de iyiyim, evişleriyle uğraşıyorum, yemek yaptım filan. Bizimkiler gelecek bu akşam köyden. Kızım babasını çok özlemiş zırlayıp durdu. Babam burdayken daha çok aferin alıyodum, babamı istiyom, babamı özledim deyip durdu dünden beri. Onun ödevleri ve sınavı sebebiyle istediğim kadar spor yapamadım.

Anaaaa baklavaaa mi inanmioruummm sanaaaaaaa.. suan sana yazarken bacak hareketi yapiorm ic bacaklrm erisin dieeeee
Yaaa foto duz koyamorum kii, yuklerken duz yukluormm oyleee yan duruor. Tabletten giriormm dieee. Anlaamadm walla

şu anlattığın pozisyon bir anda gözümde canlandı,her tarafım ayrı oynayarak güldüm

delisin deliiii

kızlar hep babacımı olur ya,benim kızda baba delisi,baba demez babammmm canım babammm der hep,ellerini öper koklar,sizin okul ne alemde benim okul topiğinede uğra orda çok faydalı şeyler paylaşıyoruz

mevcanım elimden geleni yapıyorum diyebilmek isterdim ama dikat ediyorum sadece.
spor da yapamıyorum bu hafta. misafirim var çünkü.
moralinin düzelmesine sevindim. kp de boşver artık. yapack birşey yok.
cuma günü diyetisyene gideyim düye düşünüyorum. toplntı falan çıkmazsa.

papatyam olsun canım,vermesekte kiloyu korumak bile büyük başarı,alma yeter,misafirin varsa spor imkansız elbet,

benim durumumu biliyorsun,spor yapacak vaktim yok,direk eve gitsem 30 dakikada olsa yaparım ama işte biliyorsunuz,bende süper diyet yapmıyorum,bak bugün baklavaları hüplettim,haftada 30--400 versem bana yeter,büyük rakamlarda gözüm yok,ben artık sağlıklı beslenme ve akşam yememeyi hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum,umarım bunuda başarıcam,cumayı sabırsızlıkla bekliyorumm

Citirlarim menumu yaziyorum
Sabah
2 adet kepekli galeta
3 siyah zeytin
4 5 catal kisir

Ara yok

Oglen
5 6 catal makarneks ama o kadar migdemi bulandirdiki bi daha reklamini bile izlemicem merakedip almistim
Yine 5 6 catal kisir

Ara
Ananas bir dilim

Aksam
Karnibahar ve brokoli haslamasi ustunede limon nane az zeytin yagi sosu ile
2 lt su olcak ins
Yesil cay
Mevcann kizzz ne baklavasi Allah seni napmasin emi bidaha gormicem baklava fln )
Hikmetcim canim bakiyorum hayatini spora adadin darisi bana ins ben sadece 12 hareket yapiyorum bacak ve bel hareketleri ondanda 15 er tane
Sukranim benim kizimda acaip babaci daha bir yasina bile girmedi ama aglarken bile baba diye agliyo sen dusun artik :))

Sabret kuzum spora devam En azından verebiliyorsun. Ben onu da yapamıyorum. Ne tarz sporlar yapıyorsun???

İMDATTTTTTTTTTTT

Cevap için teşekkürler :) Yürüyüş yapıyorum bol bol :) Ama evde spora devam etmek istiyorum. Malesef çoğumuz gibi vaktim çok sınırlı... Acaba plates mi yapsam DVD aracılığıyla senin fikrin var mı?

Lahana suyunu cok sewiyorum ben. Oglan 8aylik , hawalarda soguduu.. yuruyus yapamiorummm.. kizlarla youtube den leslie diye bir kadin war. Aerobik gibi spor yaptirior. Muthiss. Onu deneyebilirsin. Leslie 1 mile yaz cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…