Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

şu anlattığın pozisyon bir anda gözümde canlandı,her tarafım ayrı oynayarak güldüm

delisin deliiii

sirt ustu yatiosunn bacaklari hawa diikippp , bacaklarni yana acip kapatiosuunn
Gul kisss gull gulumsemek omru uzatiormus sewap isledim bak görüyormusun

Menüüü konusuoorrrrr, hele kiiiii aksaam super otesiii
Ewet spora adadimmm arkadasss senden once80in altinaa düsuuceeemmm bananeee yaaaa

,))))))

Ewetttt meraak edileeen menümmm...
Hergün ayri telden caliyoruuummmm
Yarin diyetisyeeen kesiin söweceektirrrrr

Uyandigimda sirkeli su Veeee Lahana suyuu
2adet kuru kayisii

09.30da oglana kahvalti hazirlarken sarisi ogluşumaaa, beyazni ben yedim

13:30 1 bardak sekersiz cay
Yarim simitttt ( yimeseydim iyiydi )
5 siyah 5 yesil zeytiin
1kk peynir
1yagda yumurta
1 dilim salam
5 adet aci biber tursusu
Bir banim visne receli

14:30 bir bardak lahana suyu

15:00 4adet kuru kayyisi
1 bardak yesil cay
Limonlu light bisküvi 3 adet

1.5 lt su
1.5 lt karbonatli su
20dk leslie (sabahhh)
20dk leslie (ogle sonu)
15dk bacak hareketleri
100mekik

Yatmadan once leslie 3 (45dk) sporrrr
100mekik 100 bacak hareketi
Bisiklet surucem 15dkk..
Bunlari yatmadan once yapacagimmmmmm.

Acikirsaam da yarim nar yogurt karisimi yaparim.

Nasiliiiiiiimmmmmmm ????

daha önce plates yaptın mı peki? hoca olmadan yapınca evde bel sakatlama ihtimali varmış ben cesaret edemedim koşu bandı aldım eve onda yürüdüm. tavsiye edebilirim bir yürüyüş bandı evin müsaitse

sabah:çeyreğin yarı kadar gözleme-2 bardak ayran
öğle:1,5 dilim kepekli-bir por. ıspanak-1yk makarna-yoğurt-domates salatalık
15,30:2 elma
18,00:bolca beyaz lahana-yarım kase şehirye çorbası-çeyreğinyarısı kadar gözleme-birkaseyoğurt

3bardakyeşilçay--2 litre kadar su

iş gidiş geliş 50 dak yürüyüş yavaş yavaş..

yapacağım sporlar..
500 ip atlama
40 dak plates
10 dak bel hareketleri..

sizleri okuyorum ama fırsat bulup birşeyler yazamıyorum..
hepiniz aklımdasınız...
1. sınıf okutmak yoruyor beni...

kizlar menuleriniz super cok begeniyorum.ama amaaaaaaa en cok sporunuzi begeniyorum.ben yapamiyorum spor malesef.kizlar la cok zorkocisim bana koshu bandi alicak.inshallah salonumun ortasina koyucam.tel,baka baka kosharimmenume gelince
saat 7 de 1 kinder pingui.iki banim cilek receli cay
saat 10. 1 dilim ekmek ve salam(salama bayiliyorum ben)
saat 3 de.tavuk yemegi ve cok az ekmek.
saat 6 da.1 kase yayla corbasi.2 dilim kizarmis ciger
simdi az meyve.
menum nasil:18::18:spor yapsam super olur ya

Son düzenleme:
Kızlar yaaa her akşam yazmak istiyorum ama öyle yoğunum ki..
Bugün de gözümden uyku akıyor. Hkmt canım resimleri gördüm süper olmuşsun 70e düştüğünde çok daha güzel olacaksın eminim iri kemikliyim diyon da bacakların ince sanki benim biraz bacak sorunum var sanki ben bu aralar biraz fazla yedim sanki bugun deli gibi spor yaptim 75 kat= 1020 tane merdiven çıktım yuuh di mi inat işte 5 haftaya kadar 63 e düşmek istiyorum 2,5 saat de yürüdüm biraz da spor yaptım geçen hafta 68.9 gördüm ama sahursuz oruc tutmuştum şimdi 70 gibiyim ama totomdan girmeyen sonra girip düğmesi kapanmayan 28 beden pantolon artik oluyo :) millet diyo ne zayifliycan ama istiyorum işte 27 beden almaya daha cesaret edemedim bu pantolonlar bollasinca insallah herkesi öptüm oglusun da benim de cooooooook uykumuz var

Hosbulduk canım evet yenı dogum yaptım hamıle kalmadan oncede kıloluydum zaten bırde dogum sezeryanla olunca kaldı kılolar artık bı yerden kısmalıyım yoksa kalır kılolar :)

Ve menummm
Sabah
4.catal sucuklu yumurta
3 zeytin
1 dilim ekmek
1kk peynir

Ogle
7-8 kasik etlikuru fasulye
4 kasik yogurt

Aksam
4 lahana sarmasi
5 catal turlu
3 catal pirinc pilavi

Sporlarim 45 dk lesille
30 dj jillan
30 dk gobek ve bel hareketleri
Eger kizim uhanmazsa 20 dk falanda plates

Ve 1.5 litre suu

İyim canim bende cok umitliyim tam gaz devammmmm

Canim diyet olarak dusunme sen ama salikli beslen netten sut yapan seylere bak onlari ye bak sakin diyet falan yapip olan sutunu de kesme

kızlar hep babacımı olur ya,benim kızda baba delisi,baba demez babammmm canım babammm der hep,ellerini öper koklar,sizin okul ne alemde benim okul topiğinede uğra orda çok faydalı şeyler paylaşıyoruz
Seninki de bayağı babacıymış. Kız çocukları mı hep böyle diycem ama oğlum da aynı. Ben yanında olsam bile düşüp de canı yanınca bile babammm diye ağlıyo. Burdan vaktim kalırsa okulla ilgili topiğine de uğrarım canım. Bayağıdır yazamıyorum oraya, çok da merak ediyorum. Ama oraya da girdiğim zaman evişleri aksıyo. Çünkü yazacak şok şey var okulla ilgili.

Herkese iyi gecelerrr...
Aksamdan sonraa feci bas agrisi cektimmm. Acliktan diye dusunuyorum. Aksam 6giibi mecbur bir kase ezogelin corbasi ictim. Yarim dilim kepek ekmegi yedim kii agri kesici iceyim diye. Agri gecti ama hala sersem gibiyimm. Bu agrilara nazaran 100mekik cektim. Leslie 3 yapacaktm ama inaninn hicc halim yoook. Yarin sabah erkenden hem diyetisyenden hem de ogluşun doktorundan randevu alacam. Yarin yeni bir baslangic baslicak ins bnm icin. Bu hafta herkes cok iyi kilolar vereceek inss.. eee bende tabii suan hastayim diyeee agrim war diyee cok motive degilimmm... karnim gurulduorrr ama bu saatten sonra agzima su da koymicamm.. kocis cay demledii ciksss icmiceeem... oglani uyuttummm ,, size yazdiktan snraaa bendeee uyucaaaammmm.. bnm bu bas agrim arada sirada gelir ,, ama geldiginde beni mahfederrrr... suan oldugu gibiii... moduum coook düsükkkkkk... sabaha daha iyi olurum insallahh..
88lii bebegm tesekkkr edermmmm cnmsin.

Kahvaltı 1 yumurtadan peynirli omlet* 5 zeytin
3 kuru kayısı* 1 tatlı kaşığı reçel
2 dl kepek ekmeği* şekersz çay

ara 1 mandalina

Öğlen 3 çatal patates kızartması, az beyaz peynir
1 domates* 1 dl ekmek* 3 bardak şekersiz çay

Akşam 3 lahana sarması* 2 kaşık salata
2 kaşık pilav

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş* 50 mekik* 15 şınav
150 hundred hareketi* 15 dk lık jimnastik

Hikoşum çok geçmiş olsun ya. Parol içsene canım ya, emziren anneler için bile dr ların yazdığı bi ağrı kesici, çok iyi geliyo. Eşin oğlana baksın sen de birkaç saat sessiz ve karanlık bi odada uyu. Diyete gelirsek moralini bozma sakın, hiçbişey senin sağlığından önemli değil sen çok iradelisin. Düşünsene bi günde 600 gr verdin. Asıl benim ümidim yok oğlum yüzünden istediğim kadar spor yapamadım.
Bugün de kv ler köyden gelince bende yemek yediler, misafir çağırdılar. Onları da yarım saat önce uğurladık yine yapamadım. Benim de keyfim yok.

Canim oglanla ilgilendi sagolsun. Bende ayagimda salladim uyudu. Bende lahana suyunu ictim. Agri kesici arveles icmistim. Gecti gibi ama sersemlestirior bu bas agrisi beni. Ewet verdim ama daha cok gitsin istiyorum. Genele bakinca 20eylulden bu yana 7 kilodan fazla gitti. Bakalim yarin diyetisyende neler olacak. Ogle sonu oglum durdu da 20dk leslie yapmistim. Boyle aklnda planolunca ekstradan misafr cikmasi iyi olmuyor. İnsanin psikolojisi etkileniyor ya. Dunde benim oyle oldu spor yaptim. Uyucaktim kb ler geldi. Anca 2ye dogru uyudum. Sabahda 6da ayaktaydim. Eee bugunde aksam 6 olunca uyku bastirdi. Bu saat oldu leyla gibiyim. Uyucam oglan mizmiz ,, huysuzlugu ne anlamadm. Biraz once inledi, emzigini agzina verdim geri uyudu... tam bi daldigini anlayim uyucam wallaa.
Koyden geleb misafrlere yemegi sen mi yaptnn yoksa

menun iyii dee ,, sabah kahvltni peynr yesillk zytnle yapsan hosss bnde bazen uymuyorum yaaa... salamii bendee coom sewrmmm... bu aradaa ogunlerde salatayiii mutlakaa tükettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…