- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.121
şu anlattığın pozisyon bir anda gözümde canlandı,her tarafım ayrı oynayarak güldüm
delisin deliiii
Citirlarim menumu yaziyorum
Sabah
2 adet kepekli galeta
3 siyah zeytin
4 5 catal kisir
Ara yok
Oglen
5 6 catal makarneks ama o kadar migdemi bulandirdiki bi daha reklamini bile izlemicem merakedip almistim
Yine 5 6 catal kisir
Ara
Ananas bir dilim
Aksam
Karnibahar ve brokoli haslamasi ustunede limon nane az zeytin yagi sosu ile
2 lt su olcak ins
Yesil cay
Mevcann kizzz ne baklavasi Allah seni napmasin emi bidaha gormicem baklava fln)
Hikmetcim canim bakiyorum hayatini spora adadin darisi bana ins ben sadece 12 hareket yapiyorum bacak ve bel hareketleri ondanda 15 er tane
Sukranim benim kizimda acaip babaci daha bir yasina bile girmedi ama aglarken bile baba diye agliyo sen dusun artik :))
İMDATTTTTTTTTTTT
Cevap için teşekkürler :) Yürüyüş yapıyorum bol bol :) Ama evde spora devam etmek istiyorum. Malesef çoğumuz gibi vaktim çok sınırlı... Acaba plates mi yapsam DVD aracılığıyla senin fikrin var mı?
mevcanım allah yardımcın olsun canım. inşallah bir an önce şartlarınız düzelir de sen dekurtulursun. benim kp de bir keresinde beni arayıp bağırıp çağırmıştı bana. o gün bugündür ne abab derim ne de doğru dürüst konuşlurum. jher insana hakettiği şekilde davranmak gerekiyor.
kızına da çok geçmiş olsun.. inşallah ciddi bir şey değildir.
aramıza hoşgeldin canım.. ne güzel yeni doğum yapmışsın. ekmeği azalt, pilav ve makarnayı minimuma indir hatta kes. bol su iç. kişlo verirsin. de henüz erken dedğil mi klilo vermeyi düşnmek içn.
Slm citirlarim ben hacamat yaptirdim geldim inanin sirtimin rahatladigi i hissettim
Mevcanim sakinlestinmi biraz
Callodi aramiza hosgeldin canim ama bebegin kucuk sanirim daha en azinda bi 6 aylik olsun ole diyete basla bence
Ortagimm sen napiyosun canim diyet nasil gidiyo ben bu haftada umitliyim
haklisin ama sutum yetmiyor sanki birde gogus uclarim yara oldugu icin duzenli emziremiyorum pompayla cekip veriyorum arada mamada veriyorum tabiki ilk zamanlarda o gaz yapar bu gaz yapar diye hic bir sey yemiyordum sadece haslama yiyiyordum ama simdi yavas yavas herseyden yiyiyorum ustune 1 cay bardagi kimyon iciyorum allhtan birsey olmuyorbu aralar istagim baya acildi ozellikle tatli cikolata
Seninki de bayağı babacıymış. Kız çocukları mı hep böyle diycem ama oğlum da aynı. Ben yanında olsam bile düşüp de canı yanınca bile babammm diye ağlıyo. Burdan vaktim kalırsa okulla ilgili topiğine de uğrarım canım. Bayağıdır yazamıyorum oraya, çok da merak ediyorum. Ama oraya da girdiğim zaman evişleri aksıyo. Çünkü yazacak şok şey var okulla ilgili.kızlar hep babacımı olur ya,benim kızda baba delisi,baba demez babammmm canım babammm der hep,ellerini öper koklar,sizin okul ne alemde benim okul topiğinede uğra orda çok faydalı şeyler paylaşıyoruz
Sukranim benim kizimda acaip babaci daha bir yasina bile girmedi ama aglarken bile baba diye agliyo sen dusun artik :))[/QUO
Öyle oluyo valla Kübracım herşeyleriyle biz ilgileniyoruz, hasta olduklarında biz başlarında bekliyoruz, biz yedirip içiriyoruz yine de hep baba baba babaOnlar için babanın özel bi yeri var minicik kalplerinde galiba. Akşam babaları gelince ikisinin birden kucağına atlamasından anladım bunu.
Seninki de bayağı babacıymış. Kız çocukları mı hep böyle diycem ama oğlum da aynı. Ben yanında olsam bile düşüp de canı yanınca bile babammm diye ağlıyo. Burdan vaktim kalırsa okulla ilgili topiğine de uğrarım canım. Bayağıdır yazamıyorum oraya, çok da merak ediyorum. Ama oraya da girdiğim zaman evişleri aksıyo. Çünkü yazacak şok şey var okulla ilgili.
Sukranim benim kizimda acaip babaci daha bir yasina bile girmedi ama aglarken bile baba diye agliyo sen dusun artik :))[/QUO
Öyle oluyo valla Kübracım herşeyleriyle biz ilgileniyoruz, hasta olduklarında biz başlarında bekliyoruz, biz yedirip içiriyoruz yine de hep baba baba babaOnlar için babanın özel bi yeri var minicik kalplerinde galiba. Akşam babaları gelince ikisinin birden kucağına atlamasından anladım bunu.
Kizlar okul topigi neresi?linkini gonderebilir misini?
Hikoşum çok geçmiş olsun ya. Parol içsene canım ya, emziren anneler için bile dr ların yazdığı bi ağrı kesici, çok iyi geliyo. Eşin oğlana baksın sen de birkaç saat sessiz ve karanlık bi odada uyu. Diyete gelirsek moralini bozma sakın, hiçbişey senin sağlığından önemli değil sen çok iradelisin. Düşünsene bi günde 600 gr verdin. Asıl benim ümidim yok oğlum yüzünden istediğim kadar spor yapamadım.Herkese iyi gecelerrr...
Aksamdan sonraa feci bas agrisi cektimmm. Acliktan diye dusunuyorum. Aksam 6giibi mecbur bir kase ezogelin corbasi ictim. Yarim dilim kepek ekmegi yedim kii agri kesici iceyim diye. Agri gecti ama hala sersem gibiyimm. Bu agrilara nazaran 100mekik cektim. Leslie 3 yapacaktm ama inaninn hicc halim yoook. Yarin sabah erkenden hem diyetisyenden hem de ogluşun doktorundan randevu alacam. Yarin yeni bir baslangic baslicak ins bnm icin. Bu hafta herkes cok iyi kilolar vereceek inss.. eee bende tabii suan hastayim diyeee agrim war diyee cok motive degilimmm... karnim gurulduorrr ama bu saatten sonra agzima su da koymicamm.. kocis cay demledii ciksss icmiceeem... oglani uyuttummm ,, size yazdiktan snraaa bendeee uyucaaaammmm.. bnm bu bas agrim arada sirada gelir ,, ama geldiginde beni mahfederrrr... suan oldugu gibiii... moduum coook düsükkkkkk... sabaha daha iyi olurum insallahh..
88lii bebegm tesekkkr edermmmm cnmsin.
Canım Mevcanın 2013-2014 öğretim yılı 1. sınıf anneleri başlıklı topiği var. Link yazma işini beceremiyorum ben.Seninki de bayağı babacıymış. Kız çocukları mı hep böyle diycem ama oğlum da aynı. Ben yanında olsam bile düşüp de canı yanınca bile babammm diye ağlıyo. Burdan vaktim kalırsa okulla ilgili topiğine de uğrarım canım. Bayağıdır yazamıyorum oraya, çok da merak ediyorum. Ama oraya da girdiğim zaman evişleri aksıyo. Çünkü yazacak şok şey var okulla ilgili.
Kizlar okul topigi neresi?linkini gonderebilir misini?
Bulmuşsun zaten canım, gördüm orda seni.
Hikoşum çok geçmiş olsun ya. Parol içsene canım ya, emziren anneler için bile dr ların yazdığı bi ağrı kesici, çok iyi geliyo. Eşin oğlana baksın sen de birkaç saat sessiz ve karanlık bi odada uyu. Diyete gelirsek moralini bozma sakın, hiçbişey senin sağlığından önemli değil sen çok iradelisin. Düşünsene bi günde 600 gr verdin. Asıl benim ümidim yok oğlum yüzünden istediğim kadar spor yapamadım.
Bugün de kv ler köyden gelince bende yemek yediler, misafir çağırdılar. Onları da yarım saat önce uğurladık yine yapamadım. Benim de keyfim yok.
kizlar menuleriniz super cok begeniyorum.ama amaaaaaaa en cok sporunuzi begeniyorum. ben yapamiyorum spor malesef.kizlar la cok zor kocisim bana koshu bandi alicak.inshallah salonumun ortasina koyucam.tel,baka baka kosharim menume gelince
saat 7 de 1 kinder pingui.iki banim cilek receli cay
saat 10. 1 dilim ekmek ve salam(salama bayiliyorum ben)
saat 3 de.tavuk yemegi ve cok az ekmek.
saat 6 da.1 kase yayla corbasi.2 dilim kizarmis ciger
simdi az meyve.
menum nasil:18::18:spor yapsam super olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?