Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugün ve yarın kuş diyeti yapıcam,cumaya 59.5 olmak istiyorum topu topu 800 gram 300 gitti bile,dünki baklavadan sonra buna ihtiyacım var

Oglumu götürdügümuz tipmerkezinde diyetisyen yokmusss yaaa.. oglum icin doktor bugun doluymuş.. offf offff.. ne guzel bugun hepsini hallederiz diyordum. Kv arkadasii diyetisyene gitmis ama arkadasi memnun kalmamiss.. esim bir uyansin da ona gore biseler yapariz ya. Canim sıkıldi simdi

Hkmtcin ağzını kuş kadar açıyon,o küçük ağızdan minik minik besleniyon,e kuş olunca midede güccük hemen sofradan kalkıyon :)))))

Size de günaydın Sercan, Mevcan, Hkmet, Sehraa.
Hkmet canım niye canını sıkıyorsun, madem bugüne kendini hazırladın başka diyetisyen yok mu bulunduğun şehirde, oraya gidin.
Hem sen kv ye bakma, birinin memnun kalmadığını başka biri çok faydasını görebilir. Kişiden kişiye değişiyo bu durum. Benim uyuz olduğum bi kadın doğum dr una arkadaşlarım bayılabiliyo mesela
bi de aklıma bişey geldi. Madem kafe tarzı biyer açıcaksınız, sen de sıkmanın yanında kurabiye, poğaça tarzında bişeyler yap boş zamanında. çay,kahve ikram ederken yanında çok beğenir müşteriler.Yoksa sadece sıkma ve döner,ayran filan mı olucak?

Son düzenleme:
Hkmtcin ağzını kuş kadar açıyon,o küçük ağızdan minik minik besleniyon,e kuş olunca midede güccük hemen sofradan kalkıyon :)))))

Hmmmmm sen oyle diince bende bise sandimm, demekki ben cogu Zaman kuss diyeti yapiormusum deseneee

Ya kociş bi uyansin. Ona gore hareket ederm. Gotureck olan askim oluncaaa
Aynen oyleeee, pasta puaca yapicaam. Ablamda ayni seyi soyledi. Tarifler ondan tabii.. kolay ugrastirmicak biseler soylicek

merhaba kızlar:
cuma saat 14:15 'e randevu aldım. dua edin de aniden bir toplantı falan çıkmasın. bakalım neler diyecek.
hkmt canım hayırlı olsun yeni işiniz. rabbim bereketli kazançlar versin inşalahh

merhaba kızlar:
cuma saat 14:15 'e randevu aldım. dua edin de aniden bir toplantı falan çıkmasın. bakalım neler diyecek.
hkmt canım hayırlı olsun yeni işiniz. rabbim bereketli kazançlar versin inşalahh

Ayy ne guzel randevu almissin. İns toplantin cikmasin. Hayir duan icin tesekkur ederim canim

kızlar bir iki ğündür bir durgunluk var üzerimde.. ama buğün daha iyiyim..

papatyam randevu aldığına çok sevindim..

hikmetçim canım bulursunuz bir diyetisyen..kız kilo verme işin nasıl gidiyor.. halen 1. liğe mi oynuyorsun.. yoksa pes mi ettin...

mevcancım hadi bakalım kuş gibi...

akşam bende yemeyim diyorum ama tutamıyorum boğazımı.gece gece atıştırıyorum.. cıslarla dolu ğeçti haftam...

ebrum nasılsın.

özgem misafirlerin vardı sanırım nasılsın..

zuzu hadi kız takıl biraz bize..

kübram şükranım fenodo sizler nasılsınız..

db uğra aramıza ğeri dön..

havar hamilelik nasıl ğidiyor..

yeni çıtırlar rumuzlarınız aklımda değil.. ben biraz ğeç öğreniyorum.. alışıyorum.. ama ısınıncıa sıcacık biri oluyorum.. nasıl gidiyor diyett..

Son düzenleme:
kızlar menumü şimdiden yazayım akşamda sporlarıma yazarım..lütfen eleştirinnn..

sabah:1 dilim kepekli üstüne 2yk tulum-1kase yoğurt
10,00: 3çatal yaş pasta-1 kuru pasta-2yk yogurt
öğle:yeşillik-1kase çorba-1por. ıspanak-bolca yogurt
akşam:1 meyve ve yoğurt ve yeşillik yiyeceğim

bence menün gayet iyi,yaş pasta erken saatte yendiği için akşama kadar vücuttan atılır,

ben 72 kilodan bu kiloya düşerken herşeyi yedim,sabahları kahvaltı yerine koca bir paket çikolata bile yedim ama akşam sadece salata,işin püf noktası akşam yemeklerinde gizli aslında,tıpkı menün gibi veee gece atıştırmalarını kesssss

bende yediklerim ve yiyeceklerimi yazıyım,

sabah:3 tane tutku bisküvi,yeşil çay
ara:1 elma
öğlen:1 kaseden az çorba,yarım kase yoğurt,3 yeme kaşığı pırasa,1 dilim tahıllı ekmek
ara: yanımda 2 mandalina var onu yiycem

5-6 gibi: yanımda beyaz leblebi var,yeşil çayla onu yiycem

evde: 1 bardak portakal suyu,1 ceviz

of yazınca ne çok geldi gözüme,benim kuş deve kuşu oldu zaar

Aaa herkes menüsunu yaziorr acebaa bende mi yazsaam
Nelaoon hala 1.lige oynamiorumm sekerimm ztn 1.olucaam diyettt super gidioorrrr... sen yas pastayii yee yee bndee hiiccc kacamakk yoook. Bence sen biraktin yarisi

Mevcaaaannnnn naberrrr

Cir annenlerrrrr
Bn geldim anca kahvalti yaptik kizim bu gun gec uyandi o uyurken bizde uyuduk ohhh:))
Dun tam 700 gr vermisim
Bu gun butun eski eteklerimi denedim girebiliyorum iclerine cok mutlu oldum esimde sevindin tam gaz devam durmakkk yok 60 iniyim insallah ondan sonra 55 hedefim belki de 60 da kalrim bu gun kizimla gez geze annemlere gidicez ordada sporum yaparim gecmisime bakamiyorum ama annemlerde bakaim insaolahhh
Sizzi seviyorum sizin sayenizde veeiyorum gramlari:))))

Aaaa bi oglen war o da olsun dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…