- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.161
Günaydınnn çıtırlarımmm
Bugün ve yarın kuş diyeti yapıcam,cumaya 59.5 olmak istiyorum topu topu 800 gram 300 gitti bile,dünki baklavadan sonra buna ihtiyacım var
Hkmt iyiyim şekerim bil,güncellensin diye boş boş bekliyorum,sen nasılsın
Hkmtcin ağzını kuş kadar açıyon,o küçük ağızdan minik minik besleniyon,e kuş olunca midede güccük hemen sofradan kalkıyon :)))))
Size de günaydın Sercan, Mevcan, Hkmet, Sehraa.
Hkmet canım niye canını sıkıyorsun, madem bugüne kendini hazırladın başka diyetisyen yok mu bulunduğun şehirde, oraya gidin.
Hem sen kv ye bakma, birinin memnun kalmadığını başka biri çok faydasını görebilir. Kişiden kişiye değişiyo bu durum. Benim uyuz olduğum bi kadın doğum dr una arkadaşlarım bayılabiliyo mesela
bi de aklıma bişey geldi. Madem kafe tarzı biyer açıcaksınız, sen de sıkmanın yanında kurabiye, poğaça tarzında bişeyler yap boş zamanında. çay,kahve ikram ederken yanında çok beğenir müşteriler.Yoksa sadece sıkma ve döner,ayran filan mı olucak?
Canim diyet olarak dusunme sen ama salikli beslen netten sut yapan seylere bak onlari ye bak sakin diyet falan yapip olan sutunu de kesme
merhaba kızlar:
cuma saat 14:15 'e randevu aldım. dua edin de aniden bir toplantı falan çıkmasın. bakalım neler diyecek.
hkmt canım hayırlı olsun yeni işiniz. rabbim bereketli kazançlar versin inşalahh
kızlar menumü şimdiden yazayım akşamda sporlarıma yazarım..lütfen eleştirinnn..
sabah:1 dilim kepekli üstüne 2yk tulum-1kase yoğurt
10,00: 3çatal yaş pasta-1 kuru pasta-2yk yogurt
öğle:yeşillik-1kase çorba-1por. ıspanak-bolca yogurt
akşam:1 meyve ve yoğurt ve yeşillik yiyeceğim
bende yediklerim ve yiyeceklerimi yazıyım,
sabah:3 tane tutku bisküvi,yeşil çay
ara:1 elma
öğlen:1 kaseden az çorba,yarım kase yoğurt,3 yeme kaşığı pırasa,1 dilim tahıllı ekmek
ara: yanımda 2 mandalina var onu yiycem
5-6 gibi: yanımda beyaz leblebi var,yeşil çayla onu yiycem
evde: 1 bardak portakal suyu,1 ceviz
of yazınca ne çok geldi gözüme,benim kuş deve kuşu oldu zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?