Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özgeeeecimmm wallaa ben seni cook sewiorummm.. ne guzel anlatmissin oyle, sen muhtesem bir insansin. Herseye de yetiisiyorsun. Kocisin istekleri bitermi be kardeş yaaa probisss hamileyken 10lu kutu warya 6tanesini bi oturuşta yiyordm wallaa..cook sewiormm.. ama amaa dun gece yiyemedimm.. onun icin aksam yogurt nar yemedm yaaa. Kp gec gelmiss. Ben uyumustumm.. yiyemedmm.. sabah bi baktim mutfak masasindaaa diyetisne gdip kan tahlili wericem die yemedm.. ztn dunku isteek dee yook yaaa.. hamilelikkcook guzelyaaaa,, ki ben bulanti cekmedm asermedm bi tek ilk ay midem kazinmisti son ay mide yanmasi wardii.. bendee ozledmmm.. ama uzun suree dusunmuoruz. O 7ay kiz dedi yaa kizimin ismni mina koyacaktmm. Hep karnimi mina die sewmistmmm.. ahh ahh.. bi daha hamile kalirsam saglikli bi kiz istiyrm allahmdan

Nerdesinizzz.. biz birazdan ewden ckicazz.. uyandigimda tartildim cok memnun kaldim. Tahlil werip gelelim. Bakalm tarti ne gostericeek

hikmetçiğim tebrikler güzelim.. ben kilo aldığım için kaybettim.. kim 1. oldu merak ediyorum...

ama ben çok sıkıldım.. 6-7 aydır veremedim şu 5 kiloyu...daraldım resmennn..

Başlangıç :59.9
Geçen hafta : 57.2
Bu hafta : 57,7
Giden :yok
Gelen :500
Toplam giden :2200 gram

kıslarrr dün kötüydüm kendimi kaybedip biraz abur cuburda birada yemekten fazlaca kaçırdım.korkuyodum aldım diye.amaaaa 200 gr daha vermişiim.bir haftada.
başlangıç 11,11,2013.... 72.2
geçen hafta 71.7
bugün 71.5
toplamda 11 günde 700 gr.azmı sizce.emziriryorumda yani ondan bazen kendimi kaybediommm.sporda yapamıyorum.evde koşu bandı var ama bide ona binsem süper olucak...tempolu yürüşle çok kilo değil ama çok sıkılaşma oluyo koşu bandında...

Şükomm 1 kilo vermişsin kızım buna ne üzülüyorsun sen,tebriklerr,bedef tebrik ederim senide şekerim,nelsonum çok iddialı başladın ama aşureler,misafirler gezmeler derken çok normaldi bu sonuç,haffaya ben sana oldukça güveniyorum,deliii hikoş hadi gel kilonu görelimm

Gelelim bana,dün prensesin doğumgünü diye,1haftadır sıktığın boğazı bi anda açıp,1 dilim pasta,1 bardak kola,3 kuru pasta yersen sonuçç. Geçen hafta 60.3 bu sabah: 59.7 giden: 600 gram üzülme sebebim ise dün sabah çok daha güzel bir kilo görmemdi,ortimm papatyam sen ne yaptın canım,diyetisyen sonrası yazmayı unutma

tebrik ederim mevcanım..

benim moral altüst oldu.. acayip moralım bozuk.. saban sabah bir çikolatalı gofret ve bir çikolatalı kek yedim..haftaya cumartesi sabahı kıyafetlerle baskülde 56,5 i görmezsem komşumla iddiayı kaybedeceğim...şimdi 57,7 bir haftada iki kilo vermem lazım... bu hafta bir kilom gitmiş olsaydı iyi olacaktı ama maalesef,, şu bir ğerçekki moralde kilo vermeyi etkiliyor..

Kızlar şunu anladım bu hafta süresince,hafta sonu dahil kaçamak yapmazsam,yada az kaçamak yapıp onuda erken saatte tüketip,akşam 6 dan sonra gebersemde bi şey yemesem sporsuz ortalama 900 gram veriyorum,buda hedefine az kalmış mevcan için iyi bi rakam deilmi

Nelsonum bir haftada 2 kilo zor ama imkansız deil,stres moral bozukluğu tabiki etkiliyor kiloyu,hatırlasana kayınpederle atıştığım gün hırsımdan 3 tane baklava yedim,iddiayı kaybedersen bile üzülme,bence sen en güzel iddiayı çıtır anne olarak kazandınnn zaten

anammm naptın sen limonlulla rçikolullarr akşamd aprobis neyse saglık olsun
ayvayı bend eçok seviyorum bak iyi aklıma getirdinnn alayım akşama

merhaba valla buradaki herkes aynı sanırım cidden kilo varsa insand ayakışmıyor bişey
ama çok yok kilo verebilirisinnn ,
kısa zmandaa

saglıkla kucagınıza alırısnız inşş , hoşbuldukk

ohhh süpersin mavcanımm ay ben ne zman görecem bu 5 leri ya hayatımd abildim bilelli hiç 5 leri görmüş hatun dgeilim ya yazık banaa

900 gr gayet iyi mevcannn sühatta fevkaladeninde fevkinde gibi bişey hacı

günaydınnnnnnnnnn geberidm yeminle yaa sabah sürünerek eve geldim
akşam bi avize derdine düştüm ki sormayınnnn aldım sonunda kendimi alkışlıyorummm

kilo bildiirmi yapayım bende
geçen hafta :72,2
bu hafta :70,1

iyi gibi görüne biliri ama iyi dgeil

Sağolun kızlar. Tabii 1 kilo da çok iyi ama o kadar çabanın karşılığında daha da iyi bi sonuç bekliyodum. Çünkü bu sefer geçen cumadan beri dikkat ediyodum. 2-3 günün dışında da hep sporla geçti.
Yine de seviniyorum çünkü dün artıda gösteriyodum. Kbızlık yüzündenmiş. Nelsonum inş sen de o rakam ve daha da - de olduğunu görürsün. Yediğin için olduğunu biliyosun. Haftaya kaçamak yapmazsan o iki kiloyu verirsin, hiç moralin bozulmasın. Haftalarca çok güzel kilolar verdin.
Sağol Mevcanım sana da tebrikler, doğumgünü oolmasaydı da kuş diyetine devam etseydin eminim daha da güzel bi sonuç görücektin. Ama doğumgününde yemiycen de ne zaman yiycen. Yine de güzel vermişsin.
Bedefcim sana da tebrikler canım. O kadar kaçamak olur arada. Emziren bi anne için iyi bi sonuç bile. Haftaya daha da dikkat eder iyi bi sonuç alırsın merak etme.

günaydın lkızlar:
sükran tebrik ederim seni. ne güzel tam bir kilo gitmiş.
nelsonum üzülme be güzelim. yorulmak dedin ya seni çok iyi anlıyorum.
mevcanım sen de kilo vermişsin ne güzel. tebrik ederim canım bu hafta sana iyi bir ortak olmadım malesfe.
bana gelirsek:
başlangıç 67,2
geçen hafta: 65,2
bu hafta: 65,2
giden yok
gelen yok
toplam giden 2,2
hedef 60
bu hafta nasıl almadım hayret. hiç spor yapamadım. dün sabah 66 idim. akşam nasıl moralim bozuldu. bir eteğim vardı onu denedim. her yerimden fışkırıyor yağğlar jhem göbeğime vurdum hem de sen ye papatya ye dedim. gittim 2 adet çokoprens yedim ve yattım.
ama sabah 65,2 çıktım. anlamadım ben bu işi
bugün ne diyecek bakalım diyetisyen.

Topiğimiz maaşallah ne kalabalık,nazar değmesinde ben herşeyi kaçırıyorum yada unutuyorum,ÖSGEMM erkek dedi demek doktor,sağlıcakla doğur kuzum,HKMT bende ösge gibi unutup duruyorum yeni işiniz hayırlı olsun bol kazançlar kız bu arada ablan ne iş yapıyor senin öyle,MASUM kilonun neyini beğenmedim süper bi rakamki o,avizeni güle güle kullan sonra foto at bana,ORTİM Papatyam her zaman diyorum kilo korumakta büyük başarı tebrik ederim,benimde akşamla sabah arası 1kiloya yakın fark çıkar canım,ROZ tam nickin aklıma gelmedi özür,hoşgeldin sende beraber güzel kilolar veririz umarım ve diğer çıtırlarım,epruu,kevser,fenodo,millan,kubra, bak yine unuttum diğer nickleri pöff,çok uğramayan db,zuzu,sehra,hawar çok öptüm sizleride

Kızlar, topic çok kalabalık,kim kaç kiloydu ne verdi unutuyorum,eminimki sizlerde benim gibisiniz,aktif olan hemde müsait olan hatunlardan biri bi tablo yapsa,illa excel çizelgesi olmak zorunda deil,düz yazı bile olsa olur,her cuma not etse,haftaya kilolarımız o tekrar yazsa sizce nasıl olur,belki kızcak ama hkmt şu an en aktifimiz :)))

mevcann zaten kilo 68 lerdeydi ve bir hafta içinde 72 ye çıktım
ödemdi yani akşam tartıldım 70.2 çıktım
sabah tartıldım 70.1 çıktım
aslınd akilom dahad ainmiştir fakat iki gün wwc yok ve sabah 6:30 d atartılınc a
dogal olarak et birrakam göremedim

günaydın kızlaaaarr
kılo bıldırımını hemen mı yapcaz yaaa..
ben oruç olduğum ıcın,ne kadar ac kalsam o kadar kalorı kaybediyorum daaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…