- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.361
Hlmetcim valla cok alemsin kiz bi probis icin bu kadar dusunulur vicdan azabi cekilir mi kadere bak ki bizim evde 5 paket probis var migdem bulaniyo yiyemiyorum halbuki cok severim sen de yicen dusunuyosun bak canim sen hergun baklava borek yemiyorsun hos dogru durust birsey yemiyorsun ya neyse ve kaldi ki vucut tatli istiyosa buna ihtiyacin var demektir bu kadar kasma kendini tek kotu tarafi caninin persembe gecesi istemesi)
Bu arada ben diyet yaparken hergun 2 kare bitter ve 5 6 adet yulafli biskuvi yerdim cok abur cubur tukettigim icin bunlar nefsimi koreltiyodu yani hergun kacamagim vardi ha bu dogrudur demiyorum ben cok yerken minimuma dusurdugum icin belki zayiflamam olumsuz etkilenmedi yoksa belki baskasi yese kilosunu etkiler ama anlatmak istedigim haftada 2 ogun sadece kacamsk yap ki sonra yemeye baslayinca vucut noluyo yaa demesin
Bu arada once erkek sonra kiz diyen cok duydum da kiz deyip erkek cikan azdir bakalim heyecanla bekliyoruz bizde tatli heyecanlar bunlar simdiden 3. Yapasim var valla bir yanim cok buruk son hamileligim diye zaman hic gecsin istemiyorum simartilmak istiyorum sanirim:))
Bedefcim ben ilk diyete basladigimda( yani dogum kilolarimi vermek icin) ayni gece gittim bir dunya abur cubur yedim olmuyo yapamiyom dedim sonra sakin sakin oturdum dusundum mutlu degildim ve daha oncede kilo vermistim trkrar verebilirdim oncekikle sakin ol ilkaki arada kacamagin duzeninin bozulcagi gunler olcak sakin geriye bakma hic kacamak yapmamis gibi devam et emi moral bozma
Ben eskisi gibi aktif olsam hepinize ayri ayri laf yetistiricem ama olmuyo malesef kocamin isteklerine zor yetisiyorum mazur gorun beni kizlar
Yarin hepinize tartida bol eksili .rakamlar diliyorum
11:30
Bi tabak salata
Peynir, 5adet siyah zeytin,yesil zeytin
1adet yumurta aZcik tereyagla
6adet mini galeta
1dilim kepek ekmegi, vee ustune visne recelii ( wallaa cook cnm cektii, regl donemimden dolayi heee)
13:00 yesil cay, 3adet limonlu light bisküvi,2adet light cikolati biskuviv( yuvarlak olanindan)
17:45 yarim ayvaaaaa (allahm ne sewermisim yeni anladim hee)
Ayva inanilmaz tok tutuyor kizlar. Wallaa acikirsam yogurt nar yaparim o kdrrr... diyetisyene gdincee oglene kadar ac kaldim. Yarin sabah da ac karnina gidicem. Yaa iyi zayifladimda. Kas su dan gitmeyeydi iyiydii.. kesinlklee diyet listeme uycaam. Mutfagin heryerine asicaam wallaaayaglarinn erimesiio gereeeeekkkkkkkkkk..
Sabah tartida fazla cikarsaam bu sabahki kiloyu yazarmhabernz olsunn
İyiakşamlar arkadaşlar
Aranızda çok ama çok yeniyim, uzun zamandır sizleri okuyarak takip ediyordum üye olmak bugüneymiş. Ben 6 ay önce dogum yaptım 74kg la şuan 65 kiloyum boyum kısa oldugundan berbat duruyor üstelik bi türlü zayıflıcam diye kıyafet alamıyorum alsamda yakışmıyor güzelim giysilerim dolapta öylece bekliyor ;( ,Pazartesi büyük bîr karar ve azimle diyete başladım, biranda kilo vemek istemiyorum yaza kadar kendime zaman verdim , yalnız olmamak ve destek maiyetinde sizlere sığındım . Yaptıgım diye programında ekmegine şekeri hayatımdan çıkarıp protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim, çünkü oncesinde fazlasıile karbonhidrat ağırlıklı besleniyordum. Şartım akşam 6dan sorna hiç bir şey yememek. Günde 3bardak yeşil çay ve içebildigim kadar su tüketiyorum,yulaf ezmesi sebze vs önceliğim oldu. Şimdilik herşey yolunda çok kararlıyım. (Insanın aynaya baktığında huzursuz ve kendine birşey yakıştırarmaması çok kötü birşey ) bana + tavsiyeleriniz varmı? Umarım emeklerim boşa çıkmaz tartıya çıkmak içn can atıyorum
Kizceler keyifler nasil bakalim ben oku oku sasi oldum sayenizde oglen yazicaktim kizindan firsat dusmedi simdi de okumadan yazmayayim dedim o da ne yine topik cosmus masallah bana gelirsek.
Biz sabahtan doktora gittik gelisimi iyi dedi 2 li test icin kan verdim cinsiyeti onumuzdeki ay ogreniriz dedi dr bu arada ins. Bu oglan olur diyo doktorumkizimi babasina cok duskun gorunce oglan da sana duskun olur dedi )
Belki komik gelcek ama ultrason fotosunda ayni erkege benzittik biz yuz yapisi falan sanki buyuk bi adam gibiydi cok tuhafti ya.
Kahvaltiya annemlere gittim kardesimde geldi .yegenimi sevdim kucagimda uyuttum hep)
Bu arada hkmetcim yeni isiniz hayirli ugurlu olsun Allah bol hayirli kazanc versin yazicaktim gecen gunde unuttum bu sefer aklimdayken yazayim dedim bu arada et cok az yiyosum protein al biraz doktorda dicektir zaten kaslari korumak gerek tatlim
Sukrancim benim kizim huysuzdur cok hareketlidir ama Allah var uyku yonunden hic erken uyandigini bilmem o yonden sansliyim bebekliginden beri oyle uyansada sallarim uyurdu benimle bir oglene kadar yatardi valla gece uyumazdi o ayri ama sabahin korunde kalktigini bilmem zor olsa gerek uykusuzluk
Mevcancim kizcenin dogumgunu kutlu olsun nice mutlu yaslara ins.
Papatyacim ayy ne guldum sana yaa demissin ya doktor bana kastan verdin diyemez ancak aldin der diye ama umarim kastan aldin der cunkum bu cook iyi birsey kas kitlen ne kadar .artarsa met. Okadar hizlanir ve fit durursun ins. Yaptigin sporlar sonucu almissindir
Bu arada masum roseliz ve millian hosgeldiniz kizlar bendeniz 25 yasinda 3.5 yillik evli 28 aylik bir kiz annesiyim 3 aylikta hamisim ben en eski uyelerdenim ama hamilelikten oturu muhabbete geliyorum firsat buldukca.
Bu arada nazima canim suan cok kalabaligiz ne kadar aktif olup muhabbete dahil olursan okadar motive olursun yoksa dislanmak diye birsey soz konusu olamaz ben eskiden gunde sayfalarca .msj yazardim bazen muhabbet uzardi saatlerce formda kalirdik ama simdi 2 gune anca giriyorum muhabbetten ister istemez kopuyo insan firsat buldukca giricez artik.
ohhh süpersin mavcanımm ay ben ne zman görecem bu 5 leri ya hayatımd abildim bilelli hiç 5 leri görmüş hatun dgeilim ya yazık banaaGelelim bana,dün prensesin doğumgünü diye,1haftadır sıktığın boğazı bi anda açıp,1 dilim pasta,1 bardak kola,3 kuru pasta yersen sonuçç. Geçen hafta 60.3 bu sabah: 59.7 giden: 600 gramüzülme sebebim ise dün sabah çok daha güzel bir kilo görmemdi,ortimm papatyam sen ne yaptın canım,diyetisyen sonrası yazmayı unutma
Kızlar şunu anladım bu hafta süresince,hafta sonu dahil kaçamak yapmazsam,yada az kaçamak yapıp onuda erken saatte tüketip,akşam 6 dan sonra gebersemde bi şey yemesem sporsuz ortalama 900 gram veriyorum,buda hedefine az kalmış mevcan için iyi bi rakam deilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?