- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.381
Teşekkürler Papatyam darısı başına senin de. Hiç canını sıkma, şu diyetisyene git gel; bak gör ondan sonra kilolar her hafta arka arkaya gidecek. Bakalım senin diyetisyen neler diyecek bugün.günaydın lkızlar:
sükran tebrik ederim seni. ne güzel tam bir kilo gitmiş.
nelsonum üzülme be güzelim. yorulmak dedin ya seni çok iyi anlıyorum.
mevcanım sen de kilo vermişsin ne güzel. tebrik ederim canım bu hafta sana iyi bir ortak olmadım malesfe.
bana gelirsek:
başlangıç 67,2
geçen hafta: 65,2
bu hafta: 65,2
giden yok
gelen yok
toplam giden 2,2
hedef 60
bu hafta nasıl almadım hayret. hiç spor yapamadım. dün sabah 66 idim. akşam nasıl moralim bozuldu. bir eteğim vardı onu denedim. her yerimden fışkırıyor yağğlar jhem göbeğime vurdum hem de sen ye papatya ye dedim. gittim 2 adet çokoprens yedim ve yattım.
ama sabah 65,2 çıktım. anlamadım ben bu işi
bugün ne diyecek bakalım diyetisyen.
bıde su tartı pilleri nerden alınıyor yaaaa??
bızımkı bıtmek uzere L0 dıyıp duruyor..alttan pılı durtup durttup tartılıyorum
Kizlat hayirli sabahlar ve hayirli cumalar kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta kavtim ben yav unuttum
Bu hafta 66.9 geldim kizlar kactim ben gecen hafta ya ne kadar gitmis offff hafiza gitti iyice listeme harfiyen uyuyorum sporda var ysni az mi gitmis ne kadar catlayacam kac kiloydum ya gecen haftaaa
Gunayydinnnn kizlarrr
Herkez bildrim yapmis sira bende
Gecen hafta 73.5
Bu kafta 70.7
Valla resmini cekip koyucaktim cafi kizim durmadi
Kilo veren butun arkadaslari tebrik ederim
ben saat tamiri yapan bir yerden almıştım.. marketlerede olabilir canım..
papayam ne ğüzel kilonu korumussun en azından buğün diyetiyene giderken kilo almış modu ile ğitmeyeceksin..
mevcan canım evet geceyi iyi kapatmak çok karlı ama ben bu hafta ğeceleri hep atıştırdım..
özgem oğlun olacağını ben kaçırmışım canımmm hayırlı olsun...
hikmetçim bizde bir ara bir kafe acıp kapatmıştık.. çok keyifli ama çok yorucu bir iş.. allah kolaylık versin..
masum senmi almıştın avizeyi.. hayırlı olsun canım..
ayrıca yeni ğelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzzz,, benim hafıza zayıf rumuzlarınzı öğrenene kadar biraz zamana ihtiyacım var..
ebrulum nasıl ğidiyor iş ev canımmm,,,
kübracım bildirim yaptınmı benmi ğözden kaçırdım..
hadi hikmett sıra sana ğeldi en çok seni merak ediyorummm..
Cok sagol cnm bnm ya valla cnm spor spor tek yaptigimmm cok sagol cnm bnmmmtatlım yazdığın mesajlardan bak..
kız amann allahımm harika yaaaa.. kaç kilo verdin hesaplayamadımmm,,, dur bakayımmm..2800... vaovvvvv muhteşemm.. kız sen ne yaptın da bu kadar verdinnnn,,, tebrikler.. nazar değmesinnnn...
Bilmiyorum ki cnm onceden de dikkat ederdim ama bu kadar segil ve bukadar hic or yapmadimm sen yuhhh diyorsunn bnde sana tsk ediyorummmm:))kız hkmt çattlatma adamı yaz leynnn şu kilonu
kevser nittin sen öyle,diyetteki ilk haftansa ödem olma ihtimali çokkk yüksek ama uzundur diyet yapıyorsan ve kiloysa bu yuhhh demek istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?