Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Teşekkürler Papatyam darısı başına senin de. Hiç canını sıkma, şu diyetisyene git gel; bak gör ondan sonra kilolar her hafta arka arkaya gidecek. Bakalım senin diyetisyen neler diyecek bugün.

bu arada benım dıyet anlayışım bıraz farklı..
açlığın sınırlarını zorlayıp,kapanısı güzel seyler yiyerek yapıyorum..
benım kocam bıraz aburcubur hastası olduğundan,benıde yedırmeden bırakmıyor
mumkun olduğunca az eslık edıyorum ona tabiii..
ama kılo vermemde sıkıntı yok merak etmeyın..
gun boyu sıktığım ıcın sorun olmuyo..
vede abanıp mıdemı doldurmuyorum..once mıdemın kuculmesı lazım..

bıde su tartı pilleri nerden alınıyor yaaaa??

bızımkı bıtmek uzere L0 dıyıp duruyor..alttan pılı durtup durttup tartılıyorum

Kizlat hayirli sabahlar ve hayirli cumalar kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta kavtim ben yav unuttum
Bu hafta 66.9 geldim kizlar kactim ben gecen hafta ya ne kadar gitmis offff hafiza gitti iyice listeme harfiyen uyuyorum sporda var ysni az mi gitmis ne kadar catlayacam kac kiloydum ya gecen haftaaa

Gunayydinnnn kizlarrr
Herkez bildrim yapmis sira bende

Gecen hafta 73.5

Bu kafta 70.7
Valla resmini cekip koyucaktim cafi kizim durmadi
Kilo veren butun arkadaslari tebrik ederim

bıde su tartı pilleri nerden alınıyor yaaaa??

bızımkı bıtmek uzere L0 dıyıp duruyor..alttan pılı durtup durttup tartılıyorum

ben saat tamiri yapan bir yerden almıştım.. marketlerede olabilir canım..

papayam ne ğüzel kilonu korumussun en azından buğün diyetiyene giderken kilo almış modu ile ğitmeyeceksin..

mevcan canım evet geceyi iyi kapatmak çok karlı ama ben bu hafta ğeceleri hep atıştırdım..

özgem oğlun olacağını ben kaçırmışım canımmm hayırlı olsun...

hikmetçim bizde bir ara bir kafe acıp kapatmıştık.. çok keyifli ama çok yorucu bir iş.. allah kolaylık versin..

masum senmi almıştın avizeyi.. hayırlı olsun canım..

ayrıca yeni ğelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzzz,, benim hafıza zayıf rumuzlarınzı öğrenene kadar biraz zamana ihtiyacım var..

ebrulum nasıl ğidiyor iş ev canımmm,,,

kübracım bildirim yaptınmı benmi ğözden kaçırdım..

hadi hikmett sıra sana ğeldi en çok seni merak ediyorummm..

tatlım yazdığın mesajlardan bak..

Gunayydinnnn kizlarrr
Herkez bildrim yapmis sira bende

Gecen hafta 73.5

Bu kafta 70.7
Valla resmini cekip koyucaktim cafi kizim durmadi
Kilo veren butun arkadaslari tebrik ederim

kız amann allahımm harika yaaaa.. kaç kilo verdin hesaplayamadımmm,,, dur bakayımmm..2800... vaovvvvv muhteşemm.. kız sen ne yaptın da bu kadar verdinnnn,,, tebrikler.. nazar değmesinnnn...

Kocişe kahvalti hazirlicam.
Bendee feci acımmmm
Kahvltidan sonraaa yazarmm amaa sook olcaksini DİİMMM
mmev optüm sekerimm
Probis daha yeeemeedimmm . Amaa bugun yiceeem ödülüm olsuun ayol

evet ben almıştımm tşk ederim..

kız hkmt çattlatma adamı yaz leynnn şu kilonu

kevser nittin sen öyle,diyetteki ilk haftansa ödem olma ihtimali çokkk yüksek ama uzundur diyet yapıyorsan ve kiloysa bu yuhhh demek istiyorumm

Cok sagol cnm bnm ya valla cnm spor spor tek yaptigimmm cok sagol cnm bnmmm

kız hkmt çattlatma adamı yaz leynnn şu kilonu

kevser nittin sen öyle,diyetteki ilk haftansa ödem olma ihtimali çokkk yüksek ama uzundur diyet yapıyorsan ve kiloysa bu yuhhh demek istiyorumm
Bilmiyorum ki cnm onceden de dikkat ederdim ama bu kadar segil ve bukadar hic or yapmadimm sen yuhhh diyorsunn bnde sana tsk ediyorummmm:))

Gunaydin citirlarim kilo veren herkesi tebrik ederim vermeyende uzulmesin lutfen bakiyorumda tipik coamus mas dun ben cok yogundun gelemedim hic malesef ama bugun buralardayim gelelim bildirime ama bi not duseyim sabah reql oldu sislik varmidir bilmem
Baslangic 84.400
Gecen hafta 81.100
Bu hafta 80.700

okudum ama alıntı yapmayı unuttum..markette bulamadım pıl,bıde saat tamırı yapanlara soriiim evet..

kızlar ben yarışmak ıstıyorum..nasıl oluyoooo bu...8:
hatta ben kevserın kılo verımıne sasırdım..böyle hızlı kılo veren bırıyle yarışmak ısterım..
banada hırs olur..ama sızın yarışmalar nasıl oluyo kı,onu bılmıyorm:44:

bu arada az önce tartıldım 60.5 cıktı..
az daha beklesem 60.4 olabılırdı

hkmtciiiiim kahvaltıdan sonra nıye tartılıyosuuun..
onden tartılsan yaaa..
o probısıde bence azar azar ye..
dun benım cıkolata yemem gıbı bıtmesın dıye,eme eme,tadını ala ala

Kizlar kizimi uyuttum kahvaltimi yaptim ee bildirimde yaptim cok fazla bi kilo kaybim yok ama aslina bakarsaniz cok hizli kilo vermekte istemiyorum az az veriyim uzun surede veriyim ama yagdan gitsin ins olede olur
Aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz ins sizlerde istedigi iz kilolara ulasirsiniz
Nelsonum beni sormussun canim eh bi 400 gr kadar gitti iste sende sakin moralini bozma haftaya toparlarsin canim benim
Papatyam sende kiloni korumussun bu hafta gelecek hafta gericeksin umarim
Fenodo canim yazini gorudum ama kac kilo verdin ??
Mevcannn canim dun kizinin dogum gunuymus canim rabbim saglikli sihhatli uzun omurler versin :) dogum gunu kutlu olsun
Sukrancim mas yaa 1 kilo vermissin iste niye moralin bozuluyo benim gibi gr gr vermiyosun yaa mutlu ol :))
Kevsercim sana kocaman masallah harika bi kilo vermissin tebrikler canim:)
Hikmettt cabuk kilo bildirimi yap kiz

kız sen bizi niye çatlatıyon.. öğleden sonra okuyamam topiği işlerimiz var.. yaz da kilonuu meraktan ölmeyimmmm.. ay setres oldum vallaa.. haftaya bende böyle yapacağım.. çatlatacağım seniiiiiiii

aaaaa ben bıse sorcaktım sıze..
yaa benım heryerım zayıf ama bı ayva göbegım
bıde doğumdan sonra peydah olan can simitlerım var..
nasıl gıtcek bunlarrrrrr..
göbek kılo verdıkce ufaldı ama bu yanlarım canımı cok sıkıyoo

Masallah sizlere ne guzel kilolar verilmis oyle kevser ve sukran ortakligi kesin 1. Sizsiniz kizlar tebrik ederim.
Bu arada nelsoncum oglan mi kiz mi belli degil canim daha ben sadece fotoyu oglana benzettim onunuzdeki ay belli olur ins. Yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…