- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.401
aaaaa ben bıse sorcaktım sıze..
yaa benım heryerım zayıf ama bı ayva göbegım
bıde doğumdan sonra peydah olan can simitlerım var..
nasıl gıtcek bunlarrrrrr..
göbek kılo verdıkce ufaldı ama bu yanlarım canımı cok sıkıyoo
tebrik ederim şekerim seni,diyetisyen eşliğinde daha sağlıklı kilolar verirsin inş,Misaa gibi kahvalti yaptimmm...
Kocişleeeeeee
Baslangic: 88.4
Gecen hafta: 81.5
Bu hafta: 80.0
Gelen yok; yook anacim
Giden 1.500 gr
Hedef: ilk 75 sonra 73
Toplaam giden: 8.400 gr
Heem nelson bebegim seni yendimm.
Hemdee kuboşuuuuilk ben 80 oldum
Ayy ciftee zaferrrr
Hii kizlar bi de regl 2. Gunuu.. sislikte warrree düsününn
Sewgiler...
Kilo verenleri tebrik ediorumm.. veremeyenler uzulmeyin
Mucks
hah işte aynı bende öyleyim,kızımın hatırası can simitlerim var benim,sporsuzda gitmez gitmiyorrrrrr
tebrik ederim şekerim seni,diyetisyen eşliğinde daha sağlıklı kilolar verirsin inş,
çizelge fikrine ne dersin,en aktifimiz olarak bize her cuma böyle bi güzellik yaparmısın,
nelsonum uzulme yav.mutlaka gidecek onlar baska yolu yok.az sabirhikmetçiğim tebrikler güzelim.. ben kilo aldığım için kaybettim.. kim 1. oldu merak ediyorum...
ama ben çok sıkıldım.. 6-7 aydır veremedim şu 5 kiloyu...daraldım resmennn..
Başlangıç :59.9
Geçen hafta : 57.2
Bu hafta : 57,7
Giden :yok
Gelen :500
Toplam giden :2200 gram
sukranim daha ne istiyorsun canim.bu da super.gittikce kilo verimi azaliyor bunu unutma
olacak okadar canim.ama biz bazen emzirmeyi bahane edib biraz fazla kaciriyoruzkıslarrr dün kötüydüm kendimi kaybedip biraz abur cuburda birada yemekten fazlaca kaçırdım.korkuyodum aldım diye.amaaaa 200 gr daha vermişiim.bir haftada.
başlangıç 11,11,2013.... 72.2
geçen hafta 71.7
bugün 71.5
toplamda 11 günde 700 gr.azmı sizce.emziriryorumda yani ondan bazen kendimi kaybediommm.sporda yapamıyorum.evde koşu bandı var ama bide ona binsem süper olucak...tempolu yürüşle çok kilo değil ama çok sıkılaşma oluyo koşu bandında...
mevcan tebrikler.bazen o bendede oluyur,insanin umutlari bosa cikiyor resmenGelelim bana,dün prensesin doğumgünü diye,1haftadır sıktığın boğazı bi anda açıp,1 dilim pasta,1 bardak kola,3 kuru pasta yersen sonuçç. Geçen hafta 60.3 bu sabah: 59.7 giden: 600 gramüzülme sebebim ise dün sabah çok daha güzel bir kilo görmemdi,ortimm papatyam sen ne yaptın canım,diyetisyen sonrası yazmayı unutma
eminim ki iyidir tatlim.oyle dushunmekilo bildiirmi yapayım bende
geçen hafta :72,2
bu hafta :70,1
iyi gibi görüne biliri ama iyi dgeil
neeeeeee shokdayim inanki.mashallah kevser.supersin sen-cok kiskandimGunayydinnnn kizlarrr
Herkez bildrim yapmis sira bende
Gecen hafta 73.5
Bu kafta 70.7
Valla resmini cekip koyucaktim cafi kizim durmadi
Kilo veren butun arkadaslari tebrik ederim
bende 400 qram vermisdim gecen hafta.eminim haftaya daha iyi olucakdir canim.tebriklerGunaydin citirlarim kilo veren herkesi tebrik ederim vermeyende uzulmesin lutfen bakiyorumda tipik coamus mas dun ben cok yogundun gelemedim hic malesef ama bugun buralardayim gelelim bildirime ama bi not duseyim sabah reql oldu sislik varmidir bilmem
Baslangic 84.400
Gecen hafta 81.100
Bu hafta 80.700
Misaa gibi kahvalti yaptimmm...
Kocişleeeeeee
Baslangic: 88.4
Gecen hafta: 81.5
Bu hafta: 80.0
Gelen yok; yook anacim
Giden 1.500 gr
Hedef: ilk 75 sonra 73
Toplaam giden: 8.400 gr
Heem nelson bebegim seni yendimm.
Hemdee kuboşuuuuilk ben 80 oldum
Ayy ciftee zaferrrr
Hii kizlar bi de regl 2. Gunuu.. sislikte warrree düsününn
Sewgiler...
Kilo verenleri tebrik ediorumm.. veremeyenler uzulmeyin
Mucks
Ay catlayacagim bulamiyorum ya ben gecen hafta kactim ya baslangic 69 toplam giden 2.100 gr ama gecen haftadan bu yana ne oldu of of kizlar hepinizi tebrik ediyorum azimin sonu bu
Ben şimdilik kilo bildirimi yapamıyorum ama tartıya çıktığımda ilk işim buraya yazmak olacak. Herşey çok iyi gidiyor kaçamaksız ,ama sabah kalktığımda kendimde bi ödem şişlik gözlemledim sizce neden olabilir?
Kizlar' herkes baslangic kilosunu, bugunku kilosunu, hedf kilosunu ve boylarini hemen yazin bakim..
nereye yazalim hikoshum
Kizlar' herkes baslangic kilosunu, bugunku kilosunu, hedf kilosunu ve boylarini hemen yazin bakim..
wuhuuuu hemen yazıyorum..
başlangıç 63.700
bugun 60.500
hedef 55
boy 1.63
Bana mesaj atsaniz daha iiyi olur. Cunku burda yazilar geride kalior. Herkes yazsin aksama cizelge yaparm. Buraya yazicam ewde kagida da yazarimm
tmmdır msjda attım sımdııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?