Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Misaa gibi kahvalti yaptimmm...
Kocişleeeeeee
Baslangic: 88.4
Gecen hafta: 81.5
Bu hafta: 80.0
Gelen yok; yook anacim

Giden 1.500 gr

Hedef: ilk 75 sonra 73

Toplaam giden: 8.400 gr

Heem nelson bebegim seni yendimm.
Hemdee kuboşuuuu ilk ben 80 oldum

Ayy ciftee zaferrrr

Hii kizlar bi de regl 2. Gunuu.. sislikte warrr ee düsününn

Sewgiler...
Kilo verenleri tebrik ediorumm.. veremeyenler uzulmeyin
Mucks

Kızlar veren veremeyen hepinizi tebrik ederim. İnş haftaya da hepimiz aynı performansı yakalarız.
Kevserim, ortağım maş. Nazar. Sen naptın öyle kız, seninle gurur duyuyorum. Ama az yemen ve yaptığın sporlar
böyle bi sonucu tahmin ettiriyodu bana. Tebrikler canım.
Millancığım tartı pilini ben hediyelik eşya ve züccaciye dükkanından aldım geçen ay. Yakınınızda böyle biyer varsa bulabilirsin. Ama eski pili de yanında getir, onlar numara numara oluyo, birbirini tutmuyo. Benim de göbeğim var canım. 56.5 oldum, göbekte hiçbişey değişmedi maalesef. Mekik çek, pilateste 100 hundred hareketi yap gider inş.

Kübracım sağol canım, buna da seviniyorum tabii ki. İnş sen de haftaya daha çok kilo verirsin.
Özgecim daha 1. belli olmaz bence, hele bi Hikmet de kilo bildirimi yapsın, bakıcaz. İnş biz olmuşuzdur

hah işte aynı bende öyleyim,kızımın hatırası can simitlerim var benim,sporsuzda gitmez gitmiyorrrrrr

tebrik ederim şekerim seni,diyetisyen eşliğinde daha sağlıklı kilolar verirsin inş,

çizelge fikrine ne dersin,en aktifimiz olarak bize her cuma böyle bi güzellik yaparmısın,

Cizelgee yaparmm tbiii..

Ay catlayacagim bulamiyorum ya ben gecen hafta kactim ya baslangic 69 toplam giden 2.100 gr ama gecen haftadan bu yana ne oldu of of kizlar hepinizi tebrik ediyorum azimin sonu bu

nelsonum uzulme yav.mutlaka gidecek onlar baska yolu yok.az sabir
Buralardan kaybolasım var..

Geçen hafta 57.5

Bu sabah Eki Görüntüle 868751

56.5

Giden 1000
Hedef 55
sukranim daha ne istiyorsun canim.bu da super.gittikce kilo verimi azaliyor bunu unutma
olacak okadar canim.ama biz bazen emzirmeyi bahane edib biraz fazla kaciriyoruzben oyleyim meselaama her sey super olucaq inshallah
mevcan tebrikler.bazen o bendede oluyur,insanin umutlari bosa cikiyor resmeno yuzden en ideali haftada bir tartilmak.ama dayanamiyoruz tabii
kilo bildiirmi yapayım bende
geçen hafta :72,2
bu hafta :70,1

iyi gibi görüne biliri ama iyi dgeil
eminim ki iyidir tatlim.oyle dushunme
Gunayydinnnn kizlarrr
Herkez bildrim yapmis sira bende

Gecen hafta 73.5

Bu kafta 70.7
Valla resmini cekip koyucaktim cafi kizim durmadi
Kilo veren butun arkadaslari tebrik ederim
neeeeeee shokdayim inanki.mashallah kevser.supersin sen-cok kiskandimaynen devam
bende 400 qram vermisdim gecen hafta.eminim haftaya daha iyi olucakdir canim.tebrikler

ooooooo hikmetim azmin zaferi buna derlermashallah.gozum aydin.daha da azaldigi gunleri gorelim inshallah

Ay catlayacagim bulamiyorum ya ben gecen hafta kactim ya baslangic 69 toplam giden 2.100 gr ama gecen haftadan bu yana ne oldu of of kizlar hepinizi tebrik ediyorum azimin sonu bu

al ben buldum aynen copy yapıyorum.
.............................

Kizlar sabahtan annemlere gittim bir saat uzaklikta baska bi ilde oturuyprlar yeni geldim kilo bildrm
Baslangic69
Gecen hafta 68.3
Bu haftaaaaaaaaaaaaa 67.6
Giden 700 gr cok mutluyum sizler ne...

Son düzenleme:
ben geldimivitt dokulelim shimdigecen hafta 400 qram vermisdim.simdide pek vermedim ama mutluyum.iyi bence
bashlangic 68.1
gecen hafta 67.6
simdi 66.6
giden 1000 qram
toplam giden 1400 qram.
hedef 50
bu hafta 6 lari topladim
sehra nerde.ortim kacverdi merak ediyorum.kevseri gecemeyiz ama bir umud belki2900 vermisdir 100 qram farkiyla kazaniriz

Kizlar' herkes baslangic kilosunu, bugunku kilosunu, hedf kilosunu ve boylarini hemen yazin bakim..

Ben şimdilik kilo bildirimi yapamıyorum ama tartıya çıktığımda ilk işim buraya yazmak olacak. Herşey çok iyi gidiyor kaçamaksız ,ama sabah kalktığımda kendimde bi ödem şişlik gözlemledim sizce neden olabilir?

Regl gunun yakin miii

Kizlar' herkes baslangic kilosunu, bugunku kilosunu, hedf kilosunu ve boylarini ozelden mesaj atin

Son düzenleme:
Baslangic bu hafta hedef verilen toplam kilo boy yazip yollayin bebeklerr...
Ayy probiss yesemm miii
Oglan uyudu ewi temizlemem gerek. Yarin kv cigim gelecek. Mangal istedi, aksama mangal yakicaz.. camasir katlanacaaakkk sonraaaa mutfak dolaplari silineck de onu gece oglum uyudugunda da yaparimm... probissssss, ay dün geceki gibi cnm istemioo ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…