Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Mev citirm aldm..

Herkes baslangic bu hfta hedef boy hatta yasinizi da bana ozelden maj atin..
Tablet elimn altindaa olunca aktifimm ben
Aktifimm ayol
Sewinn benii cabukkk
Mew bu arada ablam bnm halk egtm kurslarnda asci egitmeni. Planet mutfak da tw da iste yemek prog sunackk.. ayseguln lezzet duragi war. Ona baaak neler neler yapioo. İst da oturuor.

Son düzenleme:
Ortagimmm birinciiiiii bizim galibaaa masalah bze sanada masallah cnm bnmm
Himetim cnm seni de tebrik ederimmmmmm
Evet Kevserim sayende. Sen geldin. 1. lik de geldi. Maş bize.Aynen devam. Ayrıca senin adına da çok sevindim. Sen de her hafta yarışmaya devam ede ede istediğin kiloya ineceksin.

Canım sana da tebrikler, sen de çok iyi vermişsin. Haklısın hedefe son birkaç kilo kala takılmalar oluyo.
Hikoş sen de taktın probise yaa, benim de aklıma getiriyosun bak, benim canım da çekicek bak sonra
Roseliz, hoşgeldin canım. Buraya katılıp da kilo veremeyen yok. İnş sen de hedef kilona inersin en kısa zamanda

Şükü hala yiyemedmm yaaaa... sizi birakamiormm.. ya daha temizlk yapicaam hee.Deeeett diyin banaaa
Msj at cizelge yapicam

Son düzenleme:
Olurmu sukran abla seninde hedegine ulasma cok az kalmis bnde o gunleri gorur muyum acaba et her hafta yarista varrim ve boyle insallah kilo veririm kardesim 50 kilo ve eskiden bn onun kiyafetlerine sigmazdim simdi ise tam oluyor cok mutlu oluyorum

Duyan duymayana soylesn cizelge isini. Bn kacar. Calikusunu izlwrken PROBİSSSSSSS yiceeeem. Eee ödülü hakettim ama dimii

Cook opuldunzz bugun yeni fotoda cekiceem 8buxuk kilonun hatrinaaaa muckss bys

üzümlü burçk büskivilerle bi aşk yaşadım resmen sabah amaa yemeidm 2 mandalina bi sütlü kahve içtim

Duyan duymayana soylesn cizelge isini. Bn kacar. Calikusunu izlwrken PROBİSSSSSSS yiceeeem. Eee ödülü hakettim ama dimii

Cook opuldunzz bugun yeni fotoda cekiceem 8buxuk kilonun hatrinaaaa muckss bys
git kız artık,çalışkuşunu izle,probisini yerken fahriye nasıl incelmiş bi bak
üzümlü burçk büskivilerle bi aşk yaşadım resmen sabah amaa yemeidm 2 mandalina bi sütlü kahve içtim

yaşadığın o aşk sana,basen ,mide,göbek ve simit olarak döner masumm,dikkat et sana yaramıyor biliyorsun öyle cıslar bana ver ben yiyim

kız sen daha ufakmışsın yawww

teyze de bana

topiğin yaşı büyüklerinden biriyim ben,bide yanılmıyorsam papatyamın yaşı büyüktü,ha öyle büyük derken,50-60 deil aman

teyzeeeeee diyebilirmiyim bende sanaa 20 den yeni gün aldım mevcannnn teyzeee

Şükü hala yiyemedmm yaaaa... sizi birakamiormm.. ya daha temizlk yapicaam hee.Deeeett diyin banaaa
Msj at cizelge yapicam
Ye kız probisini, benim için de bikaç ısırık al. Ben de şu an güzel bi tepsi donattım kendime, kahvaltı yapıyorum, sonra evişlerinin başına dönücem yine. Çocuklar ortalığı savaş alanına çevirip de çekildiler aradan, biri okula, biri uykuya. Bilgilerimi atıyorum özelden, gönderdim gelsin

Olurmu sukran abla seninde hedegine ulasma cok az kalmis bnde o gunleri gorur muyum acaba et her hafta yarista varrim ve boyle insallah kilo veririm kardesim 50 kilo ve eskiden bn onun kiyafetlerine sigmazdim simdi ise tam oluyor cok mutlu oluyorum
Canım tabii ki görürsün o günleri, bak daha ilk haftadan ne kadar verdin. Hem kızkardeşinin giysileri de oluyormuş, bundan sonra yeni ciciler de alırsın inş incecik. Bak ben temmuzun 15-20 si gibi katıldım buraya, kaç aydır vermeye çabalıyorum boşa da gitmedi çabalarım 10 kilo filan verdim, vazgeçmezsen, aynı heyecanla devam edersen olur bu iş.

Son düzenleme:
merhaba çıtırlarımmmmmmm
yeni arkadaşlar gelmşişler hoşgeldinizz kızlarr, umarım burada hepiniz hedeflerinize ulaşırsınızz

mevcan bende topiğin büyüklerindenim yanlız hissetmeyin kendiniziii

bu arada baktığım kadarıyla güzel kilolar verilmiş kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim benim gibi, kilo alanlar ise dert etmeyin umarım bir gün veririzz

bu aralar çok yoğunum okul ev kızım derken fırsat kalmıyor sizi okuyamadım umarım kötü bişey yoktur, bile öyle üstten bir göz attım,

bende kilo bildirimimi yapayımm
başlangıç: 66.6
geçen hafta : 66.6
bu hafta: 67
hedef : 75 in üstüne çıkmamak

aslında bahani hamilelliğin başlangıcında 2 kilo vermiştim ya başlangıbı 64 mi yapsam acaba , ama bu aralar çok yiyoruım kızlar hele akşam olunca kzıımla homini gırtlak atıştırıyoruz, sanırım vitaminler ve kan hapıda iştahı açıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…