- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.421
Kissss nel kilo bildirimimi goremeden mi gittiinnnnn
Kissss nel kilo bildirimimi goremeden mi gittiinnnnn
dötümüz çatladı kilonu görcez diye,bekledi bekledi gitti kızcağaz,mini mini birlerle boğuşuyordur o şimdi
Evet Kevserim sayende. Sen geldin. 1. lik de geldi. Maş bize.Aynen devam. Ayrıca senin adına da çok sevindim. Sen de her hafta yarışmaya devam ede ede istediğin kiloya ineceksin.Ortagimmm birinciiiiii bizim galibaaa masalah bze sanada masallah cnm bnmm
Himetim cnm seni de tebrik ederimmmmmm
Canım sana da tebrikler, sen de çok iyi vermişsin. Haklısın hedefe son birkaç kilo kala takılmalar oluyo.ben geldimivitt dokulelim shimdi gecen hafta 400 qram vermisdim.simdide pek vermedim ama mutluyum.iyi bence
bashlangic 68.1
gecen hafta 67.6
simdi 66.6
giden 1000 qram
toplam giden 1400 qram.
hedef 50
bu hafta 6 lari topladim
sehra nerde.ortim kacverdi merak ediyorum.kevseri gecemeyiz ama bir umud belki2900 vermisdir 100 qram farkiyla kazaniriz
Himmm yasimmmm 20Mev citirm aldm..
Herkes baslangic bu hfta hedef boy hatta yasinizi da yazinn
Tam citirmissin beee.Himmm yasimmmm 20
Evet Kevserim sayende. Sen geldin. 1. lik de geldi. Maş bize.Aynen devam. Ayrıca senin adına da çok sevindim. Sen de her hafta yarışmaya devam ede ede istediğin kiloya ineceksin.
Canım sana da tebrikler, sen de çok iyi vermişsin. Haklısın hedefe son birkaç kilo kala takılmalar oluyo.
Hikoş sen de taktın probise yaa, benim de aklıma getiriyosun bak, benim canım da çekicek bak sonra
Roseliz, hoşgeldin canım. Buraya katılıp da kilo veremeyen yok. İnş sen de hedef kilona inersin en kısa zamanda
Olurmu sukran abla seninde hedegine ulasma cok az kalmis bnde o gunleri gorur muyum acaba et her hafta yarista varrim ve boyle insallah kilo veririm kardesim 50 kilo ve eskiden bn onun kiyafetlerine sigmazdim simdi ise tam oluyor cok mutlu oluyorumEvet Kevserim sayende. Sen geldin. 1. lik de geldi. Maş bize.Aynen devam. Ayrıca senin adına da çok sevindim. Sen de her hafta yarışmaya devam ede ede istediğin kiloya ineceksin.
Canım sana da tebrikler, sen de çok iyi vermişsin. Haklısın hedefe son birkaç kilo kala takılmalar oluyo.
Hikoş sen de taktın probise yaa, benim de aklıma getiriyosun bak, benim canım da çekicek bak sonra
Roseliz, hoşgeldin canım. Buraya katılıp da kilo veremeyen yok. İnş sen de hedef kilona inersin en kısa zamanda
Himmm yasimmmm 20
git kız artık,çalışkuşunu izle,probisini yerken fahriye nasıl incelmiş bi bakDuyan duymayana soylesn cizelge isini. Bn kacar. Calikusunu izlwrken PROBİSSSSSSS yiceeeem. Eee ödülü hakettim ama dimii
Cook opuldunzzbugun yeni fotoda cekiceem 8buxuk kilonun hatrinaaaa muckss bys
üzümlü burçk büskivilerle bi aşk yaşadım resmen sabah amaa yemeidm 2 mandalina bi sütlü kahve içtim
kız sen daha ufakmışsın yawww
teyze de bana
topiğin yaşı büyüklerinden biriyim ben,bide yanılmıyorsam papatyamın yaşı büyüktü,ha öyle büyük derken,50-60 deil aman
teyzeeeeee diyebilirmiyim bende sanaa 20 den yeni gün aldım mevcannnn teyzeee
Regl gunun yakin miii
Ye kız probisini, benim için de bikaç ısırık alŞükü hala yiyemedmm yaaaa... sizi birakamiormm.. ya daha temizlk yapicaam hee.Deeeett diyin banaaa
Msj at cizelge yapicam
Canım tabii ki görürsün o günleri, bak daha ilk haftadan ne kadar verdin. Hem kızkardeşinin giysileri de oluyormuş, bundan sonra yeni ciciler de alırsın inş incecik. Bak ben temmuzun 15-20 si gibi katıldım buraya, kaç aydır vermeye çabalıyorum boşa da gitmedi çabalarım 10 kilo filan verdim, vazgeçmezsen, aynı heyecanla devam edersen olur bu iş.Olurmu sukran abla seninde hedegine ulasma cok az kalmis bnde o gunleri gorur muyum acaba et her hafta yarista varrim ve boyle insallah kilo veririm kardesim 50 kilo ve eskiden bn onun kiyafetlerine sigmazdim simdi ise tam oluyor cok mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?