- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.441
anammmm en kucuk bn miyim simdi kucugu bn kucugum daha cok kucugummmmmhmmmm yashtami yazilcekmish.:2::2:kevser sen cok kusuksun ya....
bende 23 yashindayim bu arada
kiz millan hic gulucem yoktu bnm bebe de ayni bn de mekik cekerken ustume oturuyor rahat birakmiyorr ama bn napiyorum veriyorum esime al sen bak bn soor yapicam veriyorum aksama kadar bakiyo valla:)yenı avatarımla sızlerleyım
yahu az mekık cekım dedım,benım kız karnıma oturdu kalkmaz..mecbur 50 de bıraktım
sonra dedım az vıleda sopasıyla bel calısiim..e bu sefer tuttu taytımı aşağıya ındırdı..
anlıcanız,ben spor mpor yapamaaaaaam
yenı avatarımla sızlerleyım
yahu az mekık cekım dedım,benım kız karnıma oturdu kalkmaz..mecbur 50 de bıraktım
sonra dedım az vıleda sopasıyla bel calısiim..e bu sefer tuttu taytımı aşağıya ındırdı..
anlıcanız,ben spor mpor yapamaaaaaam
Lahana suyunu cok sewiyorum ben. Oglan 8aylik , hawalarda soguduu.. yuruyus yapamiorummm.. kizlarla youtube den leslie diye bir kadin war. Aerobik gibi spor yaptirior. Muthiss. Onu deneyebilirsin. Leslie 1 mile yaz cikar.
Bu arada şükümler 1. Sanırım nelsonla Hikmet ne oldu çok merak ediyorum!!
Yeni çıkan saklıköy bisüviletini şiddetle tavsiye ederim( tambugdaylı ikrama benzer , sade ve yulaflı) 3 çeşiti var.tatlı krizlerinizde tüketin lütfen:)0
Alllah bağışlasın:) Önerini dikkate alacağım.
Evde küçük bir köşe yaptım kendime orada hoplayıp zıplayacağım.
Bir iki eksiğim var. Onlarıda alırsam tam alacak...
Sabret kuzum spora devamEn azından verebiliyorsun. Ben onu da yapamıyorum. Ne tarz sporlar yapıyorsun???
1hafta var normal mi ?
Ohh ohh ziplaaamiss
Merhaba kızlar
Gittim diyetisyene. Aklama ayrıntılı yazıcam. Şimdi kyafördeyim. Karnımın içinde ta. 10.2 kilo yağ varmış. Obez sınıfında imişim.
Mevcanım ben varım teyze. Tam 35 yaşındayım.
Hkmt sen mi yapıyordun çizelgeyi. Boyum 1.66 daha az önce ölçüleri
65.2 kiloyum hedefim 60
Bildiğin gibi değil motivasyonum çok yüksek
Koşu bandım gelince tam olacak :) İlerisi için de ii olacak.
kız adam calısıyo,aksam 9 da zor dusuyo eve..bende al cocugu ben spor yapcam desemkiz millan hic gulucem yoktu bnm bebe de ayni bn de mekik cekerken ustume oturuyor rahat birakmiyorr ama bn napiyorum veriyorum esime al sen bak bn soor yapicam veriyorum aksama kadar bakiyo valla:)
kız benımkı bana yapışık yasıyo,kucaktan ınse dötunu yırtıyor..yaparsın yaparsın ben ikiz 15 aylık iki tanee kuzucukla günde 1 saat spor yapardım
heme masal anlatıp hem pedal çeviriridimmm
yaa 1 66 boyun varMerhaba kızlar
Gittim diyetisyene. Aklama ayrıntılı yazıcam. Şimdi kyafördeyim. Karnımın içinde ta. 10.2 kilo yağ varmış. Obez sınıfında imişim.
Mevcanım ben varım teyze. Tam 35 yaşındayım.
Hkmt sen mi yapıyordun çizelgeyi. Boyum 1.66 daha az önce ölçüleri
65.2 kiloyum hedefim 60
kevser rahatına bak gülüm,takılıyorum öylesine,
papatyam obez sınıfına nasıl giriyorsun o halinle yawww,yaz bakalım ayrıntıları
hikoş senin meto yaşın 50 emme,kafa yaşın 15 kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?