Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hmmmm yashtami yazilcekmish.:2::2:kevser sen cok kusuksun ya....
bende 23 yashindayim bu arada

Ahh kamuran ahh ne cektiriosu be ferideyeee.. arkds o zamanlar ask sozleri nelerms oyleyaaaa
Oglan yeni uyandi. O uyunana kadar film izled, mutfak dolaplarini sildim. Ewi supurmem gerek. Kocisde tras olmaya gitti. Süsleneckmis herifimmmmm hadi diger kizlarda msj atin..

Artık çok yogunum kızlar. Tartılmadım geç kaldım işe.sonra bazı işler verildi artık hesap kitap fırsat olmuyor.Çizelgeyi okudum son sayfadan kızlar nolur özelden yazın Hikmete sayfalar çok ilerliyor sonra . Menü paylaşımları bol olsun ki gelenler menülere ulaşabilsin okuyup faydalanabilsin.menüleridr akşam toplu olarak yazalım lütfen! Sabah şunu içtim şunu yedim die tek tek yazmayalım özledim sizleriiiiiiii

Son düzenleme:
Bu arada şükümler 1. Sanırım nelsonla Hikmet ne oldu çok merak ediyorum!!
Yeni çıkan saklıköy bisüviletini şiddetle tavsiye ederim( tambugdaylı ikrama benzer , sade ve yulaflı) 3 çeşiti var.tatlı krizlerinizde tüketin lütfen:)0

yenı avatarımla sızlerleyım

yahu az mekık cekım dedım,benım kız karnıma oturdu kalkmaz..mecbur 50 de bıraktım
sonra dedım az vıleda sopasıyla bel calısiim..e bu sefer tuttu taytımı aşağıya ındırdı..
anlıcanız,ben spor mpor yapamaaaaaam

hmmmm yashtami yazilcekmish.:2::2:kevser sen cok kusuksun ya....
bende 23 yashindayim bu arada
anammmm en kucuk bn miyim simdi kucugu bn kucugum daha cok kucugummmmm
Senle aramiz 3 yas far kiz sadece

Mevcanim bn simdi size abla mi dicem ya sende o kadar buyuk degilsin cnm bnm teyzelerin yasi baya 40 kusur de oyuzden sana teyze diyemem ama bn sizlere isminiz hitab etsem olur mu mevcanimmmmmmm

kiz millan hic gulucem yoktu bnm bebe de ayni bn de mekik cekerken ustume oturuyor rahat birakmiyorr ama bn napiyorum veriyorum esime al sen bak bn soor yapicam veriyorum aksama kadar bakiyo valla:)

yaparsın yaparsın ben ikiz 15 aylık iki tanee kuzucukla günde 1 saat spor yapardım
heme masal anlatıp hem pedal çeviriridimmm

Lahana suyunu cok sewiyorum ben. Oglan 8aylik , hawalarda soguduu.. yuruyus yapamiorummm.. kizlarla youtube den leslie diye bir kadin war. Aerobik gibi spor yaptirior. Muthiss. Onu deneyebilirsin. Leslie 1 mile yaz cikar.

Alllah bağışlasın:) Önerini dikkate alacağım.

Evde küçük bir köşe yaptım kendime orada hoplayıp zıplayacağım.

Bir iki eksiğim var. Onlarıda alırsam tam alacak...

Ebruş been kazandim . 1.5 kilo gittiii nelson 500 gr almis hatirladgm kadariyla

Merhaba kızlar
Gittim diyetisyene. Aklama ayrıntılı yazıcam. Şimdi kyafördeyim. Karnımın içinde ta. 10.2 kilo yağ varmış. Obez sınıfında imişim.
Mevcanım ben varım teyze. Tam 35 yaşındayım.
Hkmt sen mi yapıyordun çizelgeyi. Boyum 1.66 daha az önce ölçüleri
65.2 kiloyum hedefim 60

Baslangic ne??
Kiss bnm diyetisyende metabolizma yasin 50 yas dedii.. düsünnn

Bildiğin gibi değil motivasyonum çok yüksek

Koşu bandım gelince tam olacak :) İlerisi için de ii olacak.

Bende 80 oluncaa cok ii oldu. Kosu bandi cok ii yaa, bnde bisiklet war kullanamiorum. Oglan uslu durmuyor. Aksam da bnm halim kalmior.sende bana msj at. Kilo bildrmini baslangic smdiki kilon hedef boy yas

kevser rahatına bak gülüm,takılıyorum öylesine,

papatyam obez sınıfına nasıl giriyorsun o halinle yawww,yaz bakalım ayrıntıları

hikoş senin meto yaşın 50 emme,kafa yaşın 15 kızzz

kiz millan hic gulucem yoktu bnm bebe de ayni bn de mekik cekerken ustume oturuyor rahat birakmiyorr ama bn napiyorum veriyorum esime al sen bak bn soor yapicam veriyorum aksama kadar bakiyo valla:)
kız adam calısıyo,aksam 9 da zor dusuyo eve..bende al cocugu ben spor yapcam desem
gözüme yımrıııgı yıriim
yaparsın yaparsın ben ikiz 15 aylık iki tanee kuzucukla günde 1 saat spor yapardım
heme masal anlatıp hem pedal çeviriridimmm
kız benımkı bana yapışık yasıyo,kucaktan ınse dötunu yırtıyor..
az bı egılsem sırtıma atlıyo,işi gucu ben..zaten 9 aylık,bıse anlatsam anlamaz
yaa 1 66 boyun var
65 kılosun
bu nasıl obezlık:s
bıde karnında 10 kılo yag var haaa
o nasıl iş

kevser rahatına bak gülüm,takılıyorum öylesine,

papatyam obez sınıfına nasıl giriyorsun o halinle yawww,yaz bakalım ayrıntıları

hikoş senin meto yaşın 50 emme,kafa yaşın 15 kızzz

Aaaa mev sen iyi bişe mi soyledn kotu bise mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…