Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

eneeeem birazdan ezan okuncak ve orucumu accam..
ama herzamankı gıbı ezan vaktı kız kucağımda uyuyor bende koltuğa yapıştım..
kalkınca 1 lt su ıccem..
bol bol yoğurt yıcem..

eprumm çok özledim ya muhabbetli günlerini,istifa et evde otur yawww

akşama grupları ayarlarsın dimi ama yarışmak isteyenleri yaz lütfen,mesela zuzu aktif deil sen tek yarıştın,

beni yaz en başta mesela

bilmemmmm

allah kabul etsin canım,çorba salata yoğurt azda sebze yada et ohh mis

saol bebegım..onden ben acıyorum orucumu..
ama yemek ıcın kocamı beklıyorm
aksamları salata yıyoruz..onunkı ton balıklı veya tavuklu oluyor,oda rejımde guyaaa
bennımkı sade ve yağsız..
sonra ona aburcuburda eslık edıyorm..
sadece 1 cıkolata yiyerek..
aha ezan okundu

menümü yazayım,

sabah:1 ev yapımı poğaça,yeşil çay

öğlen: 1 kase çorba,pilav,etli türlü,etsiz yerinden ama,yoğurt

ara:2 mandalina

şimdi: badem yeşil çay

6 gibi: 1 elma yiycem

evde: turşu turşu diye kıvranıyorum,turşu yerim

haftasonu yazamam belki,geçen haftaki gibi sıfır kaçamak yapmak istiyorum,pazar günü yine aşure günü var oraya gidicem,yemek yemem günü aşure ile kapatırım olmadı,

kendinize çokk iyi bakın,

eprum akşam cepten girip ortime bakıcam,

hkmtciim listeni bekliyorum bebiş

mevcanım turşu şişirmiyormu snei hele bi de bakemmm
bende akşam kv gidicem aşure apmış offf offff demek istiyorum yemesen ısrar yesen kilooo

Hkmt başlangıç 67.2 canım
Mevcanım karın bölgedeki yağ miktarı için söyledi. Vücudumun genelinde kas ve yap miktarım normalmiş ana yağlarım karın bölgemde birikmiş

Citirlarim nasilsiniz bugun hic halim yok kizlar yaaa sabah reql oldum ve butun gun basim agridi kizim uyudukca bende uyudum aksama agrim gecer ins aksama kizi uyup kv biraksam esimle disari ciksam keske ama esim gec geliyo yoruluyo diye kiyamiyorum bakalim belki cikariz disari )
Papatyam canim spor yaparak o yaglari yakabilirsin bende bu hafta spora daha cok agirlik vericem karar verdim

Kizlar yazmayi unutmusum bende 24 yasindayim 12 aylik kizim var 10 sonra yasini doldurcak ins :))

Sabah 10:00
Haslanmış 1yumurta
2adet küçük salatalık
1domates
Bol dereotu maydonoz
6 siyah zeytin
Yeşil çay
Ince dilimlenmiş 2dilim kaşar
Kk beyaz peynir. Üzerine çörek otu döktüm çok güzel oluyor

Ara :mandalina
Öğlen
Taze fasulye 5kaşık
Bol salata tonbalıklı (yağı süzülmüş)

Ara
Yeşil çay

Akşamda 18:00 da
Haşlanmış et bir kase suyuyla birlikte
2 kaşık yogurt
Olmazsa olmazım salata (ketentohumlu sirkeli)

kızlar ben kaçtım hafta sonu yokum evde net yok
aslınd ac.tesileri malesef yarımg ün çalışıyorum fakat izin aldım herkes eiyi tatiller...

merhaba kızlar:
gittim bugün diyetisyene. tahlillerin yapılabilmesi için aç karna gitmem gerekiyorumş. ben randevu istediğimde bunu belirtmediler diedim. haftaya cuma sabah aç karna gidicem o zaman yapılacak tahlillerim. ama beni ölçtü biçti.
kilom 65,2 çıktı. boyum 1,66. boyuma göre 60,6 kilo olmam gerekiyormuş. toplam vermem gereken 4,600 kilo var. bunun 1,500 ü yağ, 2,200 ü su ve ödem geri kalanı da başka şeylermiş.
BKI değerim 22 olmalıymış. benim ki 23,7. kiloma göre kas ve yağ miktarın orantılıymış ama vücudumndaki yağın büyük kısmı karın bölgemde imiş. 10,150 gram yağ varmış karnımda. bunu 8000 grama indirecekmişiz. yani kolama göre karın bölgemdeki yağ fazla imiş ve ben karın bölgesi yağıma göre obez 1 grubundaymışım.
gelelim listeye:
sabah 1 kk peynir, 1 dilim ekmek, 3 zeytin yada 3 ceviz
ara bir meyve
öğle 1 sb yoğurt ve üzerine 130 kalori (kalori listesi verdi, oradan bakıp istediğimi yiyebilir mişim). yoğurdu da yemeyip 270 kjalorilik besin alabilir mişim bu öğünde.
ara bir meyve
akşam 1 sb bardağı yoğurt
1 dilim ekmek
8 yk sebze yemeği / kuru bakliyat, etli sebze yada patates yemeği olursa 6 yk/3 köfte yada 1 but (derisiz)/1,5 biber dolma/6 adet sarma
/ yada anlamındadır.
ara 1 tane meyve
1 meyve dediği ise ;
1 mandalina
1 küçük portakal
1/2 cennet hurması
1/2 ayva
1/3 nar
1 kivi
1 küçük muz
1 armut

3 adet hareket gösterdi. bunları yapıcam hergün mutlaka. spora devam et dedi.
kuruyemişin hiç bir çeşidi yok. benim yağlarımın çözünmesi gerekmiş.
hergün saat saat ne yediğimi zyazıcam. kağıtlar verdi. kızarım faln diye sakın yazmamazlık etme dedi.
siz geldiniz aklıma ben alışığım zaten yazmaya.
günde en az iki litre su.
benden haberler böyle kızlar. cuma sabah 09:30 a randevu erdi. o zaman a.ç gidicem. tahlillerim de yapılacak.

bir de yazmayı unuttum. yağsız olduğu takdirde sınırsız salata sabahları da domates salatalık. valla heyecan yaptım.

Annem aşûre yapmış pglumualığ yürüyerek gidicem.akşama geç kalmazsam sizinle vakit geçirmek isterim! Yarışmak isteyenler yazsın lütfen !

Sabah kan tahlili vrrmeye gittik diye. Kahvalti 12deydi.
Sekersiz cay, yarim simit,peynir, 5adet yesil,siyah zeytin, 1yumurta,aci tursu biber.

14;00 gibiydi 2adet probis, bi taneee albeni yidiiimmm yidiimmmmmm pisman degilmmm

16:30 1ayva

18:30 1adet probissss , yesil cay

Bu kdrrr...
Bittii.. probisleri goturdum diyeee yemek yemedimmmm

Bayildimmm menunee.. ee sen neden bu kdr cok taktin kilonu kafana.. 4kilo icinmiydii carsamba gunu kan tahlilerm cikicak. Ona gore diyet listesi werecek.

Moralim berbat, az önce duştan çıktım aynaya baktığım da berbattı Halim neler olmuş bana şişkoyum resmen daha bir hafta bile olmadı. Ne zaman gidecek ne zaman eski giysilerimi giyeceğim . Herşey güzel kaçamadım dahi yok herşeyede çok dikkat ediyorum ama inanın aynaya bakmak istemiyorum, çok çirkin olmuşum ya
;((( ya veremezsem kilo ben ne yapayım önce piskiyatri sonrada diyetisyene mi gideyim yoksa ilk kendim mi deneyeyim sizin yardımınızla . Offff ölsem daha iyi ah be yavrum ah be bebegim neler aldın götürdün benden ;(((

Bayildimmm menunee.. ee sen neden bu kdr cok taktin kilonu kafana.. 4kilo icinmiydii carsamba gunu kan tahlilerm cikicak. Ona gore diyet listesi werecek.

Mesele 4 kilo değildi ki canım veremememdi. Şimdi şse derdim sağlığım oldu görüntümden çok . Karın bölgemdeki yağların çözülmesi gerekiyormuş. Ileride sağlık açısından çok zarar verirmiş bana
Menümü ben de sevdim. Hiç zor değil üstelik bol meyveli. Tam istediğim gibi.
Son ara öğün yatmadan 2 saat öncesine kadar yenebilir dedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…