- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.461
Aaaa mev sen iyi bişe mi soyledn kotu bise mi..
eneeeem birazdan ezan okuncak ve orucumu accam..
ama herzamankı gıbı ezan vaktı kız kucağımda uyuyor bende koltuğa yapıştım..
kalkınca 1 lt su ıccem..
bol bol yoğurt yıcem..
bilmemmmm
allah kabul etsin canım,çorba salata yoğurt azda sebze yada et ohh mis
bilmemmmm
allah kabul etsin canım,çorba salata yoğurt azda sebze yada et ohh mis
merhaba kızlar:
gittim bugün diyetisyene. tahlillerin yapılabilmesi için aç karna gitmem gerekiyorumş. ben randevu istediğimde bunu belirtmediler diedim. haftaya cuma sabah aç karna gidicem o zaman yapılacak tahlillerim. ama beni ölçtü biçti.
kilom 65,2 çıktı. boyum 1,66. boyuma göre 60,6 kilo olmam gerekiyormuş. toplam vermem gereken 4,600 kilo var. bunun 1,500 ü yağ, 2,200 ü su ve ödem geri kalanı da başka şeylermiş.
BKI değerim 22 olmalıymış. benim ki 23,7. kiloma göre kas ve yağ miktarın orantılıymış ama vücudumndaki yağın büyük kısmı karın bölgemde imiş. 10,150 gram yağ varmış karnımda. bunu 8000 grama indirecekmişiz. yani kolama göre karın bölgemdeki yağ fazla imiş ve ben karın bölgesi yağıma göre obez 1 grubundaymışım.
gelelim listeye:
sabah 1 kk peynir, 1 dilim ekmek, 3 zeytin yada 3 ceviz
ara bir meyve
öğle 1 sb yoğurt ve üzerine 130 kalori (kalori listesi verdi, oradan bakıp istediğimi yiyebilir mişim). yoğurdu da yemeyip 270 kjalorilik besin alabilir mişim bu öğünde.
ara bir meyve
akşam 1 sb bardağı yoğurt
1 dilim ekmek
8 yk sebze yemeği / kuru bakliyat, etli sebze yada patates yemeği olursa 6 yk/3 köfte yada 1 but (derisiz)/1,5 biber dolma/6 adet sarma
/ yada anlamındadır.
ara 1 tane meyve
1 meyve dediği ise ;
1 mandalina
1 küçük portakal
1/2 cennet hurması
1/2 ayva
1/3 nar
1 kivi
1 küçük muz
1 armut
3 adet hareket gösterdi. bunları yapıcam hergün mutlaka. spora devam et dedi.
kuruyemişin hiç bir çeşidi yok. benim yağlarımın çözünmesi gerekmiş.
hergün saat saat ne yediğimi zyazıcam. kağıtlar verdi. kızarım faln diye sakın yazmamazlık etme dedi.
siz geldiniz aklıma ben alışığım zaten yazmaya.
günde en az iki litre su.
benden haberler böyle kızlar. cuma sabah 09:30 a randevu erdi. o zaman a.ç gidicem. tahlillerim de yapılacak.
Bayildimmm menunee.. ee sen neden bu kdr cok taktin kilonu kafana.. 4kilo icinmiydiicarsamba gunu kan tahlilerm cikicak. Ona gore diyet listesi werecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?