- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.481
Moralim berbat, az önce duştan çıktım aynaya baktığım da berbattı Halim neler olmuş bana şişkoyum resmen daha bir hafta bile olmadı. Ne zaman gidecek ne zaman eski giysilerimi giyeceğim . Herşey güzel kaçamadım dahi yok herşeyede çok dikkat ediyorum ama inanın aynaya bakmak istemiyorum, çok çirkin olmuşum ya
;((( ya veremezsem kilo ben ne yapayım önce piskiyatri sonrada diyetisyene mi gideyim yoksa ilk kendim mi deneyeyim sizin yardımınızla . Offff ölsem daha iyi ah be yavrum ah be bebegim neler aldın götürdün benden ;(((
Mesele 4 kilo değildi ki canım veremememdi. Şimdi şse derdim sağlığım oldu görüntümden çok . Karın bölgemdeki yağların çözülmesi gerekiyormuş. Ileride sağlık açısından çok zarar verirmiş bana
Menümü ben de sevdim. Hiç zor değil üstelik bol meyveli. Tam istediğim gibi.
Son ara öğün yatmadan 2 saat öncesine kadar yenebilir dedi.
Misaa gibi kahvalti yaptimmm...
Kocişleeeeeee
Baslangic: 88.4
Gecen hafta: 81.5
Bu hafta: 80.0
Gelen yok; yook anacim
Giden 1.500 gr
Hedef: ilk 75 sonra 73
Toplaam giden: 8.400 gr
Heem nelson bebegim seni yendimm.
Hemdee kuboşuuuuilk ben 80 oldum
Ayy ciftee zaferrrr
Hii kizlar bi de regl 2. Gunuu.. sislikte warrree düsününn
Sewgiler...
Kilo verenleri tebrik ediorumm.. veremeyenler uzulmeyin
Mucks
Kissss nel kilo bildirimimi goremeden mi gittiinnnnn
dötümüz çatladı kilonu görcez diye,bekledi bekledi gitti kızcağaz,mini mini birlerle boğuşuyordur o şimdi
Himmm yasimmmm 20
teyzeeeeee diyebilirmiyim bende sanaa 20 den yeni gün aldım mevcannnn teyzeee
hmmmm yashtami yazilcekmish.:2::2:kevser sen cok kusuksun ya....
bende 23 yashindayim bu arada
Bu arada şükümler 1. Sanırım nelsonla Hikmet ne oldu çok merak ediyorum!!
Yeni çıkan saklıköy bisüviletini şiddetle tavsiye ederim( tambugdaylı ikrama benzer , sade ve yulaflı) 3 çeşiti var.tatlı krizlerinizde tüketin lütfen:)0
papatyam ay ay listen çok iyi canım yaaa. hem uyması hiçde zor değil aslında... birkaç kilo ver,nce metabolizma yaşıda düşüyor güzelim.....haftaya daha genç bekliyoruz seni aramızaa.. zaten gençsin o da ayrı ama..30 lu yaş kadınına bayılırım bennnn.. çok ama çok ttaalı gelir banaa..Merhaba kızlar
Gittim diyetisyene. Aklama ayrıntılı yazıcam. Şimdi kyafördeyim. Karnımın içinde ta. 10.2 kilo yağ varmış. Obez sınıfında imişim.
Mevcanım ben varım teyze. Tam 35 yaşındayım.
Hkmt sen mi yapıyordun çizelgeyi. Boyum 1.66 daha az önce ölçüleri
65.2 kiloyum hedefim 60
hikmet sana mı 50 dedi..Baslangic ne??
Kiss bnm diyetisyende metabolizma yasin 50 yas dedii.. düsünnn
eneeeem birazdan ezan okuncak ve orucumu accam..
ama herzamankı gıbı ezan vaktı kız kucağımda uyuyor bende koltuğa yapıştım..
kalkınca 1 lt su ıccem..
bol bol yoğurt yıcem..
Kizlar yazmayi unutmusum bende 24 yasindayim 12 aylik kizim var 10 sonra yasini doldurcak ins :))
Ebrucum ben yarışmak istiyorum
Nelsonum ben de beğendim. Uygulanası da zor değil. Yarın sabah başlıyorum. Bakalım haftaya sonuç ne olacak. Yarından itibaren spora da devam edicem. karın bölgemdeki yağ olayı çok canımı sıktı. Önlem almazsak sağlığım için ileride olumsuz etkilenirmiş. Kurtulmam gerek bu yağlardan.
Makyajımı temizlerken gözüme bişi battı makyaj kaçtı sanırım deyip baktığımda siyah noktanın büyüğü bili gördüm almaya çalıştım ama yokbütün gece nette araştırdım kafayı yiyecektim kötü kötü şeyler.dua edin nolur arkadaşlar Dr rgidicem 1 saat erken izin verirler inş. Ne geçmişe bakabildim ne yarışa kusura bakmayın önemli bişi değilse evime huzurlu giderim size yazarım
Makyajımı temizlerken gözüme bişi battı makyaj kaçtı sanırım deyip baktığımda siyah noktanın büyüğü bili gördüm almaya çalıştım ama yokbütün gece nette araştırdım kafayı yiyecektim kötü kötü şeyler.dua edin nolur arkadaşlar Dr rgidicem 1 saat erken izin verirler inş. Ne geçmişe bakabildim ne yarışa kusura bakmayın önemli bişi değilse evime huzurlu giderim size yazarım
ebrucum ben yarışmak ısterım..ama once sen bı ıyıleş..Annem aşûre yapmış pglumualığ yürüyerek gidicem.akşama geç kalmazsam sizinle vakit geçirmek isterim! Yarışmak isteyenler yazsın lütfen !
roseliz bende 60 kıloyla hamıle kaldım,guya hamılelıgımde dıkkat ettım kılo almamaya..Moralim berbat, az önce duştan çıktım aynaya baktığım da berbattı Halim neler olmuş bana şişkoyum resmen daha bir hafta bile olmadı. Ne zaman gidecek ne zaman eski giysilerimi giyeceğim . Herşey güzel kaçamadım dahi yok herşeyede çok dikkat ediyorum ama inanın aynaya bakmak istemiyorum, çok çirkin olmuşum ya
;((( ya veremezsem kilo ben ne yapayım önce piskiyatri sonrada diyetisyene mi gideyim yoksa ilk kendim mi deneyeyim sizin yardımınızla . Offff ölsem daha iyi ah be yavrum ah be bebegim neler aldın götürdün benden ;(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?