Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Şişttttttt kendine gel bakimmm... benimde isyan ettgm donem vardi. Olumsuz baslarsan olmaz ama. Baak ben diyetisyne gittiim cok duzensiz kilo wermisimmm.. git bir diyetisyeneeee... bizimlee de beraber buraya yazark kendine gelirsin. SeninleyiZ

Kesinlkle haklisin bende 8 bucuk kilo werdm ama sagliksiz vermisim sudan kasdan gitmissss( carsambayi bekliorm istee.. heyecanlaaa.. en dogrusunu yaptn gitmekle

kızlarrr bn sımdı geldım kociş bizi gezmeye avm ye goturdu 5.saat gezdık kızımda masallah hıc uzmedı hıc ağlamadı durduuu alışveriş yaptık bol bol gezdık
veeee ben bişey yedim orda iskenderrrrmenüme gelelim

sabah
4 çatal menemen
5 zeytin
1 ekmek

akşam
iskender
ayran

bu kadarr 5 saat yuruyuş yaptım bugun
30 dk jillann
60 tane mekik

bu kadarrrr

miiilan cnm benımkıde 8 saat calışıyo

aynı oadaya bırakıyorum onları hoppp bn baska oda spor yapıyorum emzırmeyı bıde altını değiştirmeye gidiyorumm
eşim saolsun yemegini falan yediriyor

Kissss nel kilo bildirimimi goremeden mi gittiinnnnn

kız geldimmaşiallah canım..haftaya da aynı performansı bekliyorum senden.. bu haftanın yarışı sana yaradı.. bende durumlarvahimm...

dötümüz çatladı kilonu görcez diye,bekledi bekledi gitti kızcağaz,mini mini birlerle boğuşuyordur o şimdi

he kız bekledikbekledikyokm yazmadı valla.. ben de öğretmenler günüproğramı provasına oraya buraya.kuaföre.. alış verişe gittim gezdimdolaştım geldim...

Himmm yasimmmm 20

teyzeeeeee diyebilirmiyim bende sanaa 20 den yeni gün aldım mevcannnn teyzeee

hmmmm yashtami yazilcekmish.:2::2:kevser sen cok kusuksun ya....
bende 23 yashindayim bu arada

kızlarbakın bende yaşçasizden çokama çok büyüğümama ama teyze takıntım var..abladeseniz belkiolur.. artıkokadar yaş farkına onuda demenize izin vereyimm.. gerçi bana kalsai smizle hitap edin..nede olsa benim hissettiğim yaş 18

ebrum kız ben bu hafta 500 gram aldım.. hikmet 1500 gram verdi ama yarışda hikmet kazanamadııı..1 .olamadı..şişt ne kadar gıcıgım demi hikmett...

papatyam ay ay listen çok iyi canım yaaa. hem uyması hiçde zor değil aslında... birkaç kilo ver,nce metabolizma yaşıda düşüyor güzelim.....haftaya daha genç bekliyoruz seni aramızaa.. zaten gençsin o da ayrı ama..30 lu yaş kadınına bayılırım bennnn.. çok ama çok ttaalı gelir banaa..

Baslangic ne??
Kiss bnm diyetisyende metabolizma yasin 50 yas dedii.. düsünnn
hikmet sana mı 50 dedi..
kız moralini bozmak gibi olmasın benim metabolizma yaşım 27 çıkmıştı..
şimdi gitsem 25 bile çıkar.... hadi canım hem zayıfla hem gençleşş...

eneeeem birazdan ezan okuncak ve orucumu accam..
ama herzamankı gıbı ezan vaktı kız kucağımda uyuyor bende koltuğa yapıştım..
kalkınca 1 lt su ıccem..
bol bol yoğurt yıcem..

allah kabul etsin canım...

Kizlar yazmayi unutmusum bende 24 yasindayim 12 aylik kizim var 10 sonra yasini doldurcak ins :))

ama bu da küçükmüş.. ne kadarda miniksiniz ya siz.. ama bizim muhabbetler tam size göre.. bizim gönlümüz genç sizi çekşyoruz böyle.. yeniden hoşgeldiniz topiğinizee

Ebrucum ben yarışmak istiyorum

bende yarışma istiyorum ebrummmmm..gerçi kilo alan birini kim yoldaş olarak kabul eder bilmem de...

buğünkü menume zerre kadar eleştiri istemiyorum.. sinirden çatladım buğün.. tombişliğim gitmeyecek diye önce kafayı yedim sonrada öneme gelen herşeyii...bıktım bir ileri bir geri gitmekten.. 3. aydan beri bir iki kilo verip verip geri alıyorum.. sıkıldım bu işten.. ama pes etmeyeceğim.... 55 olacağım günün birindeeeee..

menummm.. muhteşem.. her öğüm kaçamka dolu menummm..
sabah:1 çikolatalı gofret+bir çikolatalı kek
öğle:bolca nohut yemeği-koca bir kase çorba-4yk yoğurt-4yk pilav-3 dilim ekmek
ikindi--2 koca kase aşuree.. ağzımdan gelene kadar yedimmmmmm..
akşam:saat gecenin bir körü 20,30 da:2 büyük ızpanaklı kıymalı gözleme

oh sefam olsun.. yedim.. hem yemedim ne oluyordaaa hoppp 500 gram üzerime yapıştıııı

sporyum yokk.. yapmayacağımdaa...

Nelsonum ben de beğendim. Uygulanası da zor değil. Yarın sabah başlıyorum. Bakalım haftaya sonuç ne olacak. Yarından itibaren spora da devam edicem. karın bölgemdeki yağ olayı çok canımı sıktı. Önlem almazsak sağlığım için ileride olumsuz etkilenirmiş. Kurtulmam gerek bu yağlardan.

canım kesinlikle dilkkat et.. sen azimli bir bayansın.. yoksa o kadar sporu düzenli olarak yapamazdın...listeye uy.. verdiğin kilolara sende şaşıracaksın.. canım bende yarında itibaren isveç diyetini yapacağım.. zor bir diyet biliyorum.ama her hafta bu sıkıntıları yaşamaktansa 6 gün dişimi sıkıp hedefime ulaşmak istiyorum...

Kizlar iyi geceler
Papatyacim cok sevindim diyetisyene gitmene menun de gayet yapilabilir cinsten sen zorlanmadan yaparsin zaten dr kontrolunde karin yaglarindan kurtulcaksin ins.
Roseliz bak canim bu sekilde sadece kendini depresyona sokarsin ve kilo veremez ustune alirsin.
Ben evlendiginde 50 kiloydum 36 beden gelinligin icinde donuyodum 3 ay sonra hamile kaldim 12 13 kilo aldim emzirmede de kilolarimi veremedim dogru durust yedikce yedim fotolarima bakinca yuzum topac gibiydi hicbir kiyafetim olmuyodu esim disari cikalim deyince sevinemiyodum bile sonra bi karar verdim kizlari ( baska topikteydik ozaman) okumaya basladim birkac kilo vermistim zaten sonra onlara dahil oldum 5 ay icinde 15 kilo verdim gittim yeni yeni ciciler aldim kendime ).
Herkes yeter artik zayiflama diyodu artik yani demem o ki icindeki seni farket ve ona guven biz senin sonuna kadar yaninda oluruz illa ki tokezledigin bunaldigin zamanlar olcak ama pes etme kilo vermek okadar da zor birsey degil inan sadece bi duzen ve sureklilik istiyo zamana yay acele etme sadece bu donemden cogumuz gectik nasil olcak nasil yapcaz dedik ama inaninca oluyo senin bizlerden ne eksigin var sen de yaparsin merak etme kac kilo fazlan var canim merak ettim

#Kullanicii Ad# #Başlangiç# #Şuanki Kilo# #Verilen Kilo# #Hedef# #Boy#

* Hikmet * 25 *88.4* *80.0* *8.4* *73* *1.75*

* Millan * 30. *63.7* *60.5* *3.2* *55* *1.63*

* Nazlma * 23. *68.1* *66.6* *1.5* *50* *1.64*

* Kevser * 20. *73.5* *70.7* *2.8* *60* *1.77*

* Mevcan *33. *72.0* *59.7* *12.3* *55* *1.62*

* Masum * *90* *70.1* *19.9* *58* *1.62*

* Şükran * 32. *67* *56.5* *10.5* *55* *1.60*

* Papatya *35. *67.2* *65.2* *2.0* *60* *1.66*

* Kübra *24. *84.4* *80.7* *3.7* *70* *1.70*

* Nelson * *59.9* *57.7* *2.2* *55* *1.61*

Son düzenleme:
Aha işte gördünüz mü en yaşlı benim...
Bana teyze diyebilşrsşniz. Göbekli teyze

Kizlar, tabletten yapmak cok zormus.
Hattaaa yapamadm bileee..
Pc ya da laptop i olan yapsin lutfen

Makyajımı temizlerken gözüme bişi battı makyaj kaçtı sanırım deyip baktığımda siyah noktanın büyüğü bili gördüm almaya çalıştım ama yok bütün gece nette araştırdım kafayı yiyecektim kötü kötü şeyler.dua edin nolur arkadaşlar Dr rgidicem 1 saat erken izin verirler inş. Ne geçmişe bakabildim ne yarışa kusura bakmayın önemli bişi değilse evime huzurlu giderim size yazarım

geeçmiş olsun güzelim..umarım kötü birşey değildir...

hepinize kocaman günaydınlar..

buğün isveç dyetine başlıyorum.. bakalım nasıl gidecekkk

Herşeyinbaşı saglık akşam düşündüm ve dedimki kötü bişi çıkmazsa eşimi hiç üzmiycem kafaya elalemi takmıycam hep gülüp pozitif olucam.herşeyin başı stres!
Papatyam benim göbek senin üç katı vıcık vıcık kesin 25 kilo yağ göbegimdedir.salatarı yağasz vee çerez yemiycem . Her wc gittigimdeoklava yaptım dün 550oldu.h.içi devam ediceminş.Dua edin kötü bişi çıkmadınbugün gelmiycez bana

Ebrucugum, kotu bise yoktur. İcini ferah tut.
Bize haber wermeyi unutma merak ederiz.

Günaydiinnn kizlar.,
Sizden uzak fecii basim agriorr.. bise atistrdimm. Hap icicem. Kv ler gelecek bugun. Sabahtan bu yana temizlik yapiyorum. Ooff gecse bas agrisi da is yapmak sorun degil.
Herkese mutlu hafta sonlari
Öpüldünüz

Son düzenleme:
oooo ılk kez burda kendımle basbasayım,tadını cıkarıııım

Annem aşûre yapmış pglumualığ yürüyerek gidicem.akşama geç kalmazsam sizinle vakit geçirmek isterim! Yarışmak isteyenler yazsın lütfen !
ebrucum ben yarışmak ısterım..ama once sen bı ıyıleş..
roseliz bende 60 kıloyla hamıle kaldım,guya hamılelıgımde dıkkat ettım kılo almamaya..
ve sonuç 86 kılo ıle doğuma gırdım..
cevremızde benden bı kac ay once doğum yapmış kısıler vardı..
ve kocam bana dedıkı;gördugum doğum sonrası en kılolu kalan sensın
ben yıkıldım,zaten kocam kılolu olmama hep karsıdır..
kaldım kılolarımla basbasa,dogumdan eve geldıgımde 79 kıloydum..
ben kocamın bana uyguladığı o psıkolojık sıddetle gırdım bı rejıme
sabah sadece yumurta beyazı ve mınıcık beyaz peynır yedım..
öğlen yoğurtlu nesfıt
aksam 1 tabak sebze yemegı
başka ağzıma hıcbıse sokmadım..
ama okadar mutsuzdumkı,dogurmustum ama sankı hala hıc dogurmamıs gıbıydım
benı görenler kız sen hala dogrumadın mı,içinde bı bebek daha mı var dıye cıddı cıddı sordular..
ben mahfoldum bunları duydukça..
ama gun gun erıdım..her gun tartıldım motıve oldum gıden kıloları gördükçe..
kızımıda emzırıyordum,allahım yardım ettı,sutum hala sarıl sarıl akar..
ve ben kendı kendıme yemın ettım..
kırkım cıktıgında eskı ben olacam,herkes sasırcak dıye..
ve dedıgımıde yaptım,63 kıloyla kırkımı çıkardım..
yanı demem okı,motıvasyon cok onemlı
basaracaz dersek başarırız..
sımdı kocam bana sasıyor,cevremde gordugum en zayıf doğum yapmış ınsan sensın dıyor..
görenler doğum yaptığıma dahı ınanmıyor.
e hıc kılo almamışsın dıyolar..bılseler neler cektıgımı

yanı yapamam dıye bıse yok,ısteyınce hersey yapılıyor..
sende yapacaksın tabıkı
pes etme yeter

gecmıs olsun,ıns onemlı bıseyın yoktur..

Son düzenleme:
dunku menumude yazım;

orucumu;yogurtlu nesfıtle açtım..

kocam gelıncede,aksam yemegı olarak;
yarım tabak taze fasulye
haşlanmış brokolı ve karnabahar
5-6 çatal hardal soslu tavuk göğsü

gece
1 cıkolata
1 bardak süt

bugun yıne orucum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…