Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kocam bıraz uzundur;1.86
ben hamıleyken oda benle bır kılo aldı..
oldu 98 kılo..
boyu uzun olduğu ıcın,sısman degıl,iri kıyım oldu..
ben verdım kılolarımı ama suan o zorda
herkes kılosunu yüzüne vuruyor,rejım yapmak zorunda ama nefsiyle mücadele halınde
aburcubur onun tek zevkı..
gece oturcak tv ızlerken paso onları yıcek..
sımdı kendını tutuyor,dolayısıyla cok mutsuz..
barı dıyo 1 cıkolata yeme hakkım olsun..
beraber oturup gece 1 cıkolata yeme ıznımız var..
kendım verdım kılolarımı ama onun bu caresız halıne cok uzuluyorum

Günaydın canlar
Ebrucum inşallah kötü birşey değildir. Bizi haberdar eğmeyi unutma eli
Sabah diyetisyenin dediği gibi yaptım kahvaltımı ne bir lokma fazla ne eksik
Aslında doymadım ama açlıktan da ölmüyotum.
Hafta sonu olduğu için öğle yemeği yok. Bir ayarlama yaoıcam artık
Göbeğimize büyük bir aşk yaşıyoruz dünden beri. Sürekli bakışıyoruz.
Zaten ben kilo aldığımı hemen belimden anlardım. Varmış işte bir sevebi. Bu sefer çok kararlıyım lokma çıkmıcam listemden
Az önce aşûre geldi yemicem hiç

Kizlar, gül boregi yaptimm..
Kocisle kahvalti yapicaz, afiyetlee yicemmmmm buugun benim gecen hafta nelsonundu bu hfta sonu bnm gunum aksamda mangal demeyn keyfimeeee aynaya baktikcaa kendmi cook sewiormmm.. daha da coook sewiceem yaaaa.. carsamba gnu diyetisyenle gorusme war. Listemi aliyi m sonraa saglikli hikmett karsinizda olacaak
Mucukladm siizii..
Oglumu banyo yapturicam hawaa coook gusel..
Bende yaptm banyoo- misss gibiym
Bys

Gül böreğini yedim afiyetle.. wicdanim nasil diye sorarsaniz idare eder.. ama sabahdan bu yana daha yeni oturdum. Yediklerim erimiştir bile. yoruldummm amaaa coookca temizlik yaptim.

Çok Sağol çok iyi oldu bu tabiki pes etmek gibi bir niyetim yok vericem bu beni üzen sitrese sokan kötü kiloları Allahımın İznile tek çarem bu sabır

Gül böreğini yedim afiyetle.. wicdanim nasil diye sorarsaniz idare eder.. ama sabahdan bu yana daha yeni oturdum. Yediklerim erimiştir bile. yoruldummm amaaa coookca temizlik yaptim.

Afiyet olsun )) bende temizlik yaptım yarın sabah kahvaltıya misafirlerim var hazırlık yapıyorum pogaca falan belki sabah bitane yerim ödül niyetine ))

Citirrrr annnelerrr neydyonuz bakem hafta sonunuz guzel gecsin insallah
Biz sabah kaynanaya ciktik gorumcem geldik guzel gecti eve indim evi islerini yaptim wpor yaptim kocisi yemek yaptim simdi oturdummmm

Roseliz cnm hic merak etme uzul e hepimiz veriricez bu kilolari evt biliyorum insanin canini cok sikiyor aynaya bakmak bile istemiyoruz ama yavas yavas hepsi gidicek bn gitmez diyordum olmuyo die goruyorum ki gidiyor bu topie gelmeden 44 beden giyordum simdi ise daha bi hafta 40 42 beden giyorum herseyin basi spor cnm uzulme olur mu bn bu topige gelmeden cok takiyordum ama takmiyorum cunku burdaki kizlar hepsi cok iyiler onlarin sayesinde vericez kilolarimisi

eneeeemm
orucumu açmadan tartıliiim dedım..
59.9

ilk kez evlendıgımden berı 60ın altına ındım oleeeeeeeeeeeeyyyy

100 gramda olsa indim işteeeee..
hemen cızelgemı guncelledım o hevesleee

kzıalr vbuğün yopğun bir gündü.. sabah kaktım kızlara kahvaltı ev işi veli tanışma çayı derken saat bu saat oldu..sabah biraz gergin geçti.. arabam sanayiden gelecektiii 1 saat geçikmelide olsa geldi.. planlarım alt üst olmaktan kurtuldu...kv öğretmenler günü hediyemi verdi.deri güzel bir çanta... okuldaki çekilşlerde aldığım 4 tane numaralı çikolatayada hediye çıktı...kazak-8 gb usb ve bil. faresi..-2 kişilk yemek(diyet sonrası yemeğe gideceğim)-birde çocuk şapkası
ama velilerin getirdiği onlarca pasta çeşidinden bir lokma bile yemedim..çünkü vermem gereken kilolar var ben isveç diyeti yapıyorummm.. ilk gün çok acıkmadım.. birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim..

sabah:1kesme şekerle yapılmış türk kahvesi
öğle:marul maydonoz -200 gram civarı haşlanmış et.
akşam: salata -2 haşlanmış yumurta-1 domates..

30 dak yürüyüş yapacağım-40dak plates...
kedimi iyi hissediyorum...
gece yine uğrarım..

Bugunnn ki menummmm

Sabahhh

3 zeytin
2 catal peynir
1 dilim ekmek

Ogle 1 kase corba
1 dilim ekmek

Aksam
5 kasik taze fasulye
Kucucuk dolmabiber
5 kasik corba
1 dilim ekmek

Sporlarim
30 dk jillan
45 lesille
30 dk gobek ve bel hareketleri
55 tane mwkik
Bu kadar

Sacma sapan bi menü wallaaaaa

Sabah ogluşun yumurtasinin beyazi

Ogle 2adet gùl böregii

Ara yarim armut
1adet gül böregi

Aksam 5adet kanat tavuk
Salata

;biraz once yarim aywa

Bugun kendimden hiccx memnun degildm ya. Duzensiz oldu bugün. Az yemeyii ozledimmmmmm yaaaaaaa

Son düzenleme:
Normali 21-23cm arası yaziyo kk da bir sayfada benimki tam 28 cm öylede kemikliyim yani özellikle kübra hikmet ve kevser ölçerseniz çok sevinirim bi de ayakkabı numaranızı merak ediyorum benimki 42 de

Normali 21-23cm arası yaziyo kk da bir sayfada benimki tam 28 cm öylede kemikliyim yani özellikle kübra hikmet ve kevser ölçerseniz çok sevinirim bi de ayakkabı numaranızı merak ediyorum benimki 42 de

Wallaa smdi olctum 22 cikti. Ayak nomeroom 40 .. bnde iri kemikliyimm.. bugn yedim dieee mideeem cikti

Eeee özlemişse bii görünmek gerek dimi amaaa 45dk spor yapalm uyumadaan.. sonra mekik, bacak kol hareketlerii... bii silkeleniyim degil miiiiii..
Tabii su da war, oglum ayagimdaa salliyorum. Yatagina yatirnca uyanmazsa
Sipaam yaaa annesii kurban olsunn..

Hikmetim aksam yemegini erken yedik bnde aciktim canim da cok istedi dolmabiber yedim 1 tane acayip vivdan azani cekiyorum 15 dk falan gobek hareketi mekik cektim cikkkksss kendimi cok kotu hissediyorim ya kizlarr bisey diyin((

Hikmetim aksam yemegini erken yedik bnde aciktim canim da cok istedi dolmabiber yedim 1 tane acayip vivdan azani cekiyorum 15 dk falan gobek hareketi mekik cektim cikkkksss kendimi cok kotu hissediyorim ya kizlarr bisey diyin((

Eee abartmaaa sendee kisss.. duyanda ciku yedin sanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…