Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar iyi geceler
Ebrucum aklina kotu seyler getirme emi canim doktora gittigin zaman sonucu bize de bildir
Hkmetcim haftada 1 gun kacamak senin hakkin vicdan azabi duyma ama kacamagi da 1 gunle sinirla 2. Gune sarkmasin
Zaten sen cok azimlisin kolay kolay kacamak yapmiyorsun
Kizlar masallah size benim ayagim 37 numara esimin yegeninin (13 yasinda) bile ayagi benden buyuk zaten ayak ve el bileklerim kilo dahi alsam hep incedir
Bugun misafirim vardi bir kizarkadasim geldi o da hamis iyi gecti sohbet muhabbet suan kizim uyudu ben de cok uykusuzum gozlerim kapaniyor sizlere bi bakayim dedim
Nelsoncum iradeni tebrik ederkm ben olsam kesin dayanamaz yerdim pastalardan

Leslie 2. Mile yptmmmm
Yarim liteden fazla suyumu da ictmmmm
Uyucaaamm
Yrn kv asure yapcakmisss
Sadece 1ymk k . Yerimm. Okdrr..
Ozgeecm yrn kcmak olmicaaakkk..
Bni biliosuunnn.
Oglis uyuyoo kurrban olrm misss gibi..
Hrrkese ii gclr.
Keewserrrr mucuk uyu kisss

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar:
nelsonum valla tebrik ederim seni. o kadar pastaya böreğe hayır demişsin.
ben de bugün diyetsiyenimin verdiği listeden lokma çıkmadım. yediklerimi de yazdım. ödevimi yaptım yani.
menüm:
10:30 1 kk peynir, 1 dilim kızarmış ekmek, 2 zeytin, 1 ceviz, domates, salatalık, yeşil biber
14:00 bir kivi, yeşilçay
16:00 bir küçük nar, 2 dilim portakal
18:00 4 yk taze fasülye, 3 adat fırında tavuk kanadı, bol yağsız tuzsuz salata, bol yoğurt, bir dilim ekmek
19:00 orta şekerli türk kahvesi
2,5 litre su
sporlarım:
Sample Videos #1 Walk Fitness by Leslie Sansone Walk at Home2 - YouTube
Small waist, tight butt, thin thighs in under 10 min. with this workout surprise. - YouTube
9 Exercises For A Flat Stomach - YouTube

Harikasinnn yaaaa.. carsambayi iple cekiorrrmmmm papatyaaaaa

İyi geceler canlar.menü filan yazmaya hiç hevesim yok.ama kaçamağım olmadı.yarında oruç tutucam inşallah. Aslında 30 gün orucum var.onları tutmalıyım.ramazandan kalan. Sizler nasılsınız....

Ebrucum çook geçmiş olsun.eminimki ciddi bir şey deyil dir. Kendine dikkat et.bize haber vermeyi unutma canım..

Harikasinnn yaaaa.. carsambayi iple cekiorrrmmmm papatyaaaaa

ben de cumayı bekliyorum. bakalım bu hafta kilo verebilecek miyim. şu karın yağı meselesi çok canımı sıktı. bu durum diyetime sadık kalmamdaki en büyük etken. yaşım ilerdedikçe kocaman bir göbek bölgem olurmuş.
tabi cuma günü benim tahlillerim yapılacak. metabolizma yaşımı çok merak ediyorum.

İyi geceler canlar.menü filan yazmaya hiç hevesim yok.ama kaçamağım olmadı.yarında oruç tutucam inşallah. Aslında 30 gün orucum var.onları tutmalıyım.ramazandan kalan. Sizler nasılsınız....

İyiyzzz cnmmm, uyucam da burdan cikabilsem bi ndense benimde hewesim yoktu. Yazdim iste oylesine amaaa.. neyse sana doyum olmaz kuzucum.. bu sonkez iyi geceler deyişim wallaaa muck

Benii mde en buyuk korkum yaslaninca o vicik vicik gobeeek olmasiiii.. hyrrrr yaaaaa...
Cikiorm ben yrn ddewam ederz sıkma caniini muck

Çıtırlarım iyi gecelerr kocacıkla sinema keyfi yaptık,yeni geldim eve,bugün deli gibi yedim itiraf ediyorum ama yatın çokk dikkat edip telafi edicem,ayak numarası yazılmış,sebebini anlamadım ama benimki 37 canlar, unutmadan yazayım PAPATYA,NELSON,SEHRA,HAWAR öğretmenler gününüz kutlu olsun , iyiki varsınız....

geeçmiş olsun güzelim..umarım kötü birşey değildir...

Ebrucugum, kotu bise yoktur. İcini ferah tut.
Bize haber wermeyi unutma merak ederiz.

Ebrucum çook geçmiş olsun.eminimki ciddi bir şey deyil dir. Kendine dikkat et.bize haber vermeyi unutma canım..

Hepiniz saolun kızlar.Doguştan kist miş gözümde ama nie dr görmemiş dedim şaşkınlıkla.Yaş geçtike ve göz yaşı taşlarının fazla biişi olmasıyla dışa vurmuş.Çok aşırdım saatlerce şoktaydım ağladım.Hiç bişi gözümde yoktu.Bi an saçma sapan şeyler geldi aklıma .Ömrümün yarısı gitmiş gbi.Prof görünmek istedim saolsun araya aldı..Büyüebilir ama tecrübeme dayanarak kötü huylu değil ama illa içimde ukte alır dersen temizler ve patolojiye göndeririz dedi.Ama riske atmaya gerek yok dedi.Gözümün diğer doğuştan kayıyor ve göz konusunda fazlasıyla hassasım.1 kez ameliyat oldum ve biraz kayıyor.Allah böyle uygun görmüş beni böle sınıyr.Ama diğer gözümde de bişi çıkınca çok korktum bunu yazmak stemezdim ama ne var 1 gözünde kist dersiniz diye.3 aylıktan beri göz dr ve o aletlerden bıkmış çevre okul faktörü eş seçimleri genç kız dönemi içe kapanık geçmiş biri olarak göz benm için çok hassas bi konu oldugnu anlamanız için söyledim.Tabi el ayak kulak hepsi önemli.Rabbim hiç birinin eksikliğini vermesin tabi kide.gelince gözlerm ağlamakta şişmiş ve eşimin şefkatiyle üçümüz uyumuşuz.Allah ondan razı olsun ben ondan razıyım çünkü.Uyanınca yemek yedik başım ağrıyordu ev darmadağın hiç olmdıgı kadar.Eşimde boşver yarın yaoarsın hadi arkadaşlar ağırdı kafan dağılır dedi tuttu kolumdan götürdü.İyide geldi sohpete daldık az önce geldik.Oglumu uyuttum ve size söz verdiğim gibi uğrayayım deidm.

Her wc çıktığımda okalava ve gece mekiğimi çekip yatıyorum.Öglen çorba yemek ve 1dl. ekmeğimi yiorum.Tatlımı oğluma getiriryorum.Artık tek sorun olan akşam yemeklerini kısmak tek çeşide indirmek!!t.b. tost ekmeğimi aldım arasına peynir her sabah olduğu gibi ve yeşilçay.Akşam kötüydü onuda rayına oturtucam inş.Ama sizi takip edemiyorum artık çok kalabalık olduk ve sayfa çok fazla ilerliyor ve benimde zamanım kısıtlı yazıp çıkıyorum.Hiç birinizden haberim yok.İyi olun yeter..Herşeyin başı saglık

Son düzenleme:
Nihayet adanaya kis geldi. Uyandigimda disari bir baktim yagmur yagiyor.
Oglani kalin kalin giydirdim. Daha klima acmadik ama bugun yarin klima acmaya da baslariz. Sabahin 5bucugunda uyandi sipam. Simdi ayagimda salliyorum. Uyuduu, yerinee yatiricam tabi uyanmazsa. Bende uyurum. Bekarken en sevdigim sey yagmurlu hawada uyumakti. Ya da battaniye altinda tw seyretmek.. ozledim galiba o gunlerii.. pazar gunleeri oglebe kadar uyudugum zamanlari... ama ama ayagimdaki yakisikli ogluma bakiyorumda erkekimm benim diyorum. Anlami war gunlerin diyorum. Elimden geldigince besliyorum bakiorm ilgileniorm ama bazende eksik kaldigimi dusunuyorum. Ona iyi bi annemiyim diyorum. Askim oglumuza cok iyi bakiyorsun diyor. Nebilim yaaa hawakapali ya duygusallastim mi ne..
Ayy neyse bugun kacamaksiz gececk gun
Dunku boreklerden mide sis. Off offff..
Herkese mutlu pazarlar.

SEVİLİYOOOOOOORSUNUUUUUUUUZZZ

Ebrucum cok cok geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin dua edicem inşaallah sende bolca dua et

Ben sordum canım benimkiler 42 ve ayak bileğim de 25cm falan ne topuklu giyebiliyorum ne çizme offf yaaa ayakkabı bile zor buluyorum benimde belim ince vücuduma göre 73 cm. 69 olsa rahatlarım biraz kalça da 103
Öptüm hepinizi...

kızlar öğretrnler günü kutlamalarınız için teşekkür ederim..

tüm öğretmen meslektaşlarım günümüz kutlu olsun.. 365 günün bir gününde sesizce kutladığımız günümüz kutlu olsun.

çıtırlarım ben stresli iken yemek yeme dürtümü kontrol edemiyorum onu dün gece bir kez daha anladım...gece bir lokma kek ile bir dilim su böreği yedim...

buğün kaçamakasız ve bol sporlu bir gün geçirmek istiyorum..

papatyam bak kilo verdiğni göreceksein.. kaçamaksız geçmiş gününü tebrikler...

ebrul,im canım iyi huylu olduğuna sevindim.. tatlım ağlama.. inan herkesin farklı imtihanları var... sabret ayaktayız ve işlerimizi halledebliyoruz... ve halen inancımız var.. bunların bir karşılığı olacak biliyoruzz...

mevcan eğlenceli bir gün desarj eder insanı...

hikmet yediklerin çok değil canım.. bir gün olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…