- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #9.521
Ama gervekten hikmetim neyse tama sustummm:)))))
Tmm bnde op ii gecelerrr:))kisss lesliee yapicam ck opt ii gclr.
iyi akşamlar kızlar:
nelsonum valla tebrik ederim seni. o kadar pastaya böreğe hayır demişsin.
ben de bugün diyetsiyenimin verdiği listeden lokma çıkmadım. yediklerimi de yazdım. ödevimi yaptım yani.
menüm:
10:30 1 kk peynir, 1 dilim kızarmış ekmek, 2 zeytin, 1 ceviz, domates, salatalık, yeşil biber
14:00 bir kivi, yeşilçay
16:00 bir küçük nar, 2 dilim portakal
18:00 4 yk taze fasülye, 3 adat fırında tavuk kanadı, bol yağsız tuzsuz salata, bol yoğurt, bir dilim ekmek
19:00 orta şekerli türk kahvesi
2,5 litre su
sporlarım:
Sample Videos #1 Walk Fitness by Leslie Sansone Walk at Home2 - YouTube
Small waist, tight butt, thin thighs in under 10 min. with this workout surprise. - YouTube
9 Exercises For A Flat Stomach - YouTube
Harikasinnn yaaaa.. carsambayi iple cekiorrrmmmm papatyaaaaa
İyi geceler canlar.menü filan yazmaya hiç hevesim yok.ama kaçamağım olmadı.yarında oruç tutucam inşallah. Aslında 30 gün orucum var.onları tutmalıyım.ramazandan kalan. Sizler nasılsınız....
ben de cumayı bekliyorum. bakalım bu hafta kilo verebilecek miyim. şu karın yağı meselesi çok canımı sıktı. bu durum diyetime sadık kalmamdaki en büyük etken. yaşım ilerdedikçe kocaman bir göbek bölgem olurmuş.
tabi cuma günü benim tahlillerim yapılacak. metabolizma yaşımı çok merak ediyorum.
geeçmiş olsun güzelim..umarım kötü birşey değildir...
Ebrucugum, kotu bise yoktur. İcini ferah tut.
Bize haber wermeyi unutma merak ederiz.
oooo ılk kez burda kendımle basbasayım,tadını cıkarıııım
ebrucum ben yarışmak ısterım..ama once sen bı ıyıleş..
roseliz bende 60 kıloyla hamıle kaldım,guya hamılelıgımde dıkkat ettım kılo almamaya..
ve sonuç 86 kılo ıle doğuma gırdım..
cevremızde benden bı kac ay once doğum yapmış kısıler vardı..
ve kocam bana dedıkı;gördugum doğum sonrası en kılolu kalan sensın
ben yıkıldım,zaten kocam kılolu olmama hep karsıdır..
kaldım kılolarımla basbasa,dogumdan eve geldıgımde 79 kıloydum..
ben kocamın bana uyguladığı o psıkolojık sıddetle gırdım bı rejıme
sabah sadece yumurta beyazı ve mınıcık beyaz peynır yedım..
öğlen yoğurtlu nesfıt
aksam 1 tabak sebze yemegı
başka ağzıma hıcbıse sokmadım..
ama okadar mutsuzdumkı,dogurmustum ama sankı hala hıc dogurmamıs gıbıydım
benı görenler kız sen hala dogrumadın mı,içinde bı bebek daha mı var dıye cıddı cıddı sordular..
ben mahfoldum bunları duydukça..
ama gun gun erıdım..her gun tartıldım motıve oldum gıden kıloları gördükçe..
kızımıda emzırıyordum,allahım yardım ettı,sutum hala sarıl sarıl akar..
ve ben kendı kendıme yemın ettım..
kırkım cıktıgında eskı ben olacam,herkes sasırcak dıye..
ve dedıgımıde yaptım,63 kıloyla kırkımı çıkardım..
yanı demem okı,motıvasyon cok onemlı
basaracaz dersek başarırız..
sımdı kocam bana sasıyor,cevremde gordugum en zayıf doğum yapmış ınsan sensın dıyor..
görenler doğum yaptığıma dahı ınanmıyor.
e hıc kılo almamışsın dıyolar..bılseler neler cektıgımı
yanı yapamam dıye bıse yok,ısteyınce hersey yapılıyor..
sende yapacaksın tabıkı
pes etme yeter
gecmıs olsun,ıns onemlı bıseyın yoktur..
Günaydın canlar
Ebrucum inşallah kötü birşey değildir. Bizi haberdar eğmeyi unutma eli
Sabah diyetisyenin dediği gibi yaptım kahvaltımı ne bir lokma fazla ne eksik
Aslında doymadım ama açlıktan da ölmüyotum.
Hafta sonu olduğu için öğle yemeği yok. Bir ayarlama yaoıcam artık
Göbeğimize büyük bir aşk yaşıyoruz dünden beri. Sürekli bakışıyoruz.
Zaten ben kilo aldığımı hemen belimden anlardım. Varmış işte bir sevebi. Bu sefer çok kararlıyım lokma çıkmıcam listemden
Az önce aşûre geldi yemicem hiç
Kizlar iyi geceler
Ebrucum aklina kotu seyler getirme emi canim doktora gittigin zaman sonucu bize de bildir
Hkmetcim haftada 1 gun kacamak senin hakkin vicdan azabi duyma ama kacamagi da 1 gunle sinirla 2. Gune sarkmasin
Zaten sen cok azimlisin kolay kolay kacamak yapmiyorsun
Kizlar masallah size benim ayagim 37 numara esimin yegeninin (13 yasinda) bile ayagi benden buyukzaten ayak ve el bileklerim kilo dahi alsam hep incedir
Bugun misafirim vardi bir kizarkadasim geldi o da hamis iyi gecti sohbet muhabbet suan kizim uyudu ben de cok uykusuzum gozlerim kapaniyor sizlere bi bakayim dedim
Nelsoncum iradeni tebrik ederkm ben olsam kesin dayanamaz yerdim pastalardan
Ebrucum çook geçmiş olsun.eminimki ciddi bir şey deyil dir. Kendine dikkat et.bize haber vermeyi unutma canım..
Hepiniz saolun kızlar.Doguştan kist miş gözümde ama nie dr görmemiş dedim şaşkınlıkla.Yaş geçtike ve göz yaşı taşlarının fazla biişi olmasıyla dışa vurmuş.Çok aşırdım saatlerce şoktaydım ağladım.Hiç bişi gözümde yoktu.Bi an saçma sapan şeyler geldi aklıma .Ömrümün yarısı gitmiş gbi.Prof görünmek istedim saolsun araya aldı..Büyüebilir ama tecrübeme dayanarak kötü huylu değil ama illa içimde ukte alır dersen temizler ve patolojiye göndeririz dedi.Ama riske atmaya gerek yok dedi.Gözümün diğer doğuştan kayıyor ve göz konusunda fazlasıyla hassasım.1 kez ameliyat oldum ve biraz kayıyor.Allah böyle uygun görmüş beni böle sınıyr.Ama diğer gözümde de bişi çıkınca çok korktum bunu yazmak stemezdim ama ne var 1 gözünde kist dersiniz diye.3 aylıktan beri göz dr ve o aletlerden bıkmış çevre okul faktörü eş seçimleri genç kız dönemi içe kapanık geçmiş biri olarak göz benm için çok hassas bi konu oldugnu anlamanız için söyledim.Tabi el ayak kulak hepsi önemli.Rabbim hiç birinin eksikliğini vermesin tabi kide.gelince gözlerm ağlamakta şişmiş ve eşimin şefkatiyle üçümüz uyumuşuz.Allah ondan razı olsun ben ondan razıyım çünkü.Uyanınca yemek yedik başım ağrıyordu ev darmadağın hiç olmdıgı kadar.Eşimde boşver yarın yaoarsın hadi arkadaşlar ağırdı kafan dağılır dedi tuttu kolumdan götürdü.İyide geldi sohpete daldık az önce geldik.Oglumu uyuttum ve size söz verdiğim gibi uğrayayım deidm.]
Gunaydin ebrucum . Cok gecmis olsun. Doktor iyi huyludur demis ama napacaksiniz. Kisti aldiricakmisnz. Allahm baska saglik sorunu wermesin. Sen uzulme allahim kaldiramicgimiz yük vermez kullarina. Kocan sana cok düskun allah ondan razi olsun.
Annem hep babama su lafi soylerdi
"Ben senden raziyim, Allahimda senden razi olsun" diye. Cok hosuma giderdi.
Hep esinle cocugunla mutlu gunleriniz olsun insallah.
Hepiniz saolun kızlar.Doguştan kist miş gözümde ama nie dr görmemiş dedim şaşkınlıkla.Yaş geçtike ve göz yaşı taşlarının fazla biişi olmasıyla dışa vurmuş.Çok aşırdım saatlerce şoktaydım ağladım.Hiç bişi gözümde yoktu.Bi an saçma sapan şeyler geldi aklıma .Ömrümün yarısı gitmiş gbi.Prof görünmek istedim saolsun araya aldı..Büyüebilir ama tecrübeme dayanarak kötü huylu değil ama illa içimde ukte alır dersen temizler ve patolojiye göndeririz dedi.Ama riske atmaya gerek yok dedi.Gözümün diğer doğuştan kayıyor ve göz konusunda fazlasıyla hassasım.1 kez ameliyat oldum ve biraz kayıyor.Allah böyle uygun görmüş beni böle sınıyr.Ama diğer gözümde de bişi çıkınca çok korktum bunu yazmak stemezdim ama ne var 1 gözünde kist dersiniz diye.3 aylıktan beri göz dr ve o aletlerden bıkmış çevre okul faktörü eş seçimleri genç kız dönemi içe kapanık geçmiş biri olarak göz benm için çok hassas bi konu oldugnu anlamanız için söyledim.Tabi el ayak kulak hepsi önemli.Rabbim hiç birinin eksikliğini vermesin tabi kide.gelince gözlerm ağlamakta şişmiş ve eşimin şefkatiyle üçümüz uyumuşuz.Allah ondan razı olsun ben ondan razıyım çünkü.Uyanınca yemek yedik başım ağrıyordu ev darmadağın hiç olmdıgı kadar.Eşimde boşver yarın yaoarsın hadi arkadaşlar ağırdı kafan dağılır dedi tuttu kolumdan götürdü.İyide geldi sohpete daldık az önce geldik.Oglumu uyuttum ve size söz verdiğim gibi uğrayayım deidm.
Çıtırlarım iyi gecelerr kocacıkla sinema keyfi
yaptık,yeni geldim eve,bugün deli gibi yedim itiraf ediyorum ama yatın çokk dikkat edip telafi edicem,ayak numarası yazılmış,sebebini anlamadım ama benimki 37 canlar, unutmadan yazayım PAPATYA,NELSON,SEHRA,HAWAR öğretmenler gününüz kutlu olsun , iyiki varsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?