Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydınlar hepınızeee..

aranızda öğretmenler varmış sanırım..hepsının öğretmenler gununu kutlarım

ebruyada allahım sifa versın inş tez zamanda..

kızlar burası ıyı hoş da,sonradan gelen hep yabancı kalıyor..
sızler bırbırınıze adapte olmuşsunuz çoktan..
ben ne sayfalarınızı yalandan doldurim,ne boş boş yazim..
en ıyısı burda yollarımızı ayıralım..
cok acıklı oldu bu yazı ama öyle

neyse hepınız cok ıyısınız,ıns kısa zamanda fit anneler olursunuz..
hepınızı sevıyorum canlarım

Aacıklii citirr anneee
Oyleeeee degill degil degil degill
Naberr

Yaaa bu hfta sonunu hiiicc sewmedm bn yaa..
Haftaici diyetisyene gdip liste alicam dye saldim kendimi..
İyi olmadiii ama bu yaaa.. sabah borek yedim yinee.. Offfffff cnm sıkkın

Cnm kilo cizelgesi yapicam. İmzaya ekle dioo, kontro panelinde dioo, bulamiorm nerde bliomusun

hkmtciim yukardakı kullanıcı kontrol kısmını ac..
sonra soldakı seçeneklerden profıl degıstıre gir..
acılan sayfada altlara doğru çızelge kutucuğu var..
buraya yapıştırdığın kodu al,oraya yapıştırıver yavriiim..
alttanda degısıklıklerı kaydet de

kk yı açmak ıcın ısım ve sfre gırdıgımız yerde yanı,kullanıcı kontrol paneli..

Şükürbuldm yaptimm. Tabletten yapmak ne zor yaaaa yoruldmmm

Günaydın kızkar
Insanlar bizim camiamızı pek öğretmenden saymasa da kutlayanlara çok teşekkür ederim. Ben de sizin gününüzü kutlarım
Millan canım yanlış düşünüyorsun zamanla biz sana sen de bize adapte olucaz. Biz bu topikçe en başta sadece 6 kişi idik. Sonra çok kalabalık olduk iyi ki de olduk. Zanan zaman herkes hissediyor bu duyguyu. Lütfen bize zaman ver
Ebrucum çok geçmiş olsun. Ne yapmayı düşünüyorsun .

merhaba çıtırlarr

Öğretmenler gününü kutlayan arkadaşlar teşekkür ederim Papatya, Nelson, Sehra, Elff unuttuğum varsa kusura bakmayın sizlerinde öğretmenler günü kutlu olsunn...

Ebru çok geçmiş olsun canını sıkma güzelim, benim gözlerimdede kayma var, bende lise dönemlerinde falan sorun ediyordum ama çoktan barıştım bu durumla, çok yoğrgun olunca özellikle çok kayıyorr, ben kendim çok bariz hissede biliyorum, bunun dışında miyop ve astiğmatta var ve dört gözüm, üzme kendini dr de demiş ya korma diye, içini ferah tut

Papatya diyetisyene gitmişsinn, eminim işe yaraıyacaktır, diyeti uzman gözetiminde yapmak en iyisi

Millan papatyada yazmış hepimiz zaman zaöan böyle hissede biliyoruz, bazen insan yazacağı şeyi unutuyor, bazen yazılan konuyla bir alakamız olmuyor ve arada kaynıyoruz bazen, yoksa kasıtlı bişey yoktur emin ollll, buradaki arkadaşlar çok değerli insanlar

Ösgemmm kızına tuvalaet eğitimine başlıyacaktın yanlış hatırlamıyorsamm, ne yaptın başladın mı, bende ara tatilde başlamayı düşünüyoruımm, ama ne yalan söyliyeyim gözüm çok korkuyor

Kizlar nasilsiniz
Papatya sehraa hawar nelson baska varmiydi ogretmen aramizda hepinizin ogretmenler gununu kutlarim iyi ki varsiniz
Ebrucum iyi huyludur canim gonlunu ferah tut malesef biz kadinlar hayatin tum stresini cekiyoruz ve cogu hastalik bizi buluyor ama bu cok yanlis iste biraz gamsiz olmak gerek akisina birakmak gerek herseyi dedigin gibi herseyin basi saglik o yuzden kendine oncelik ver kimsenin seni uzmesine izin verme canim
Millian aslinda seni anliyorum bende suan pek aktif degilim yaziyorum ama tam muhabbete dahil olamiyorum ama bak hkmette sonradan geldi aramiza ama aktif oldugu icin suan gercekten dahil olabildi o da basta ayni seyi yasadi herkes gibi ben de yasamistim cok normal kisisel degil yani
Baska ne yazicaktim unuttum vslla gorumcem asure yapmis evi toparlayip ona gideyim sicak sicak yiyeyim kac gundur canim cekiyodu malum dogurunca yemek icin bir bahanem kalmiycak

Hawarcim evet yarin basliycaktim sabahtan beri esime gidip lazimlik alalim dedim aksama dedi
Bu haftada yine aksam misafirim olcakmis ama surekli ertelemek istemiyorum yakin tanidik olsa neyse de samimi degiliz yanlarinda kizim altina kacirsa fslan komik olur yaaa.
Neyse ama bu hafta baslamak gerek bizim kizlarin arasi 1 ay benimki temmuz dogumlu cokta geciktirmemek gerek ben kizimdan umitliyim bezini kendi gunde 3 4 kere cikarip atiyor sıkıliyor ama bilemem tabi gece ne olur bakalim 1 haftada degilde 1 ay da ogrencekler belki ama ogrencekler sonucta

Hawar Nelson sehra papatyam ve diğer bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
Hepiniz saolun kızlar dua edin başka bişi istemem.Düşünmek istemiyorum dr inanıp bişi yapmayı düşünmüyorum şşimdilik.Kafamı dağıtmaya çalışıyorum şimdi evi temizlycem sonra oğlumla ilgilenicem.Rabbim inş bana ve oğluma acır ve gözüme sağlık verir inş.

Hawar nelson papatya sehra unuttuklarim k.bakmasin ve ogretmenler gunuz kutlu olsun butun ogretmenlerimizin

Son düzenleme:
Ebrumm ccnm bnm butun dualarimzi seninle sen hic merak etme allahim in insallah izniyle sagligina kavusucaksin

Millan dur kiz nerye gidyorsun sacmalama lutfen bende yeniyim bu ikinci haftam sonradan geldim diye hic yabancilik hissetmedim zamanala sen de alisirsin tabi bnde
Ole gitmek yok helimiz nirbirimize destek veririp hedeflerimize inicezz
Gelirsem doverim ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…