Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Wallaa bnm kocistee bende oylee gezmeyi pk sewmioruz anacim hamileyken ama her hfta sonu sinemaya gderdkk smdii ayda bir aaa kocisin sendenn kucukmuu bnm kocisde bnden 42 gun buyukkk onun dogacagni anlayncaa bnde annemden firtlammisimmm ahahajjaja

bu arada benı tembel bı ev hanımı sanmayın paso burdayım dıe
sadece çocuk kucağımda uyuyoken burdayım ben..suankı gıbıııı

ahahahaha
cook alemsın kıızz..aay bende hamıleyken cok uyuklluyodum yaaa..

Ama waryaa son ay beterdmm.. kocisee askm ne zmn dogurucam diyordum. Uyuyamiorsm oglumn tepiklemesnden cok hareketlydii kocisde elini karnima koyardi surekli bi kere poposu karnima degmiss oglisde bi tepik atmis ona uyanmstii

Yokk kiss bnde burdaym surekli.
Oglis corbasini yinee icmedii. Ayagmda uyudu..
Yatagna yatiricamda uyanir diee kaliorr ayagmda.. şükü fenodo da burdaydi hatta nelsonda aama isleri war belli ki..
Meww bn burdaym diee yokturrr kizceee enemm gderm bn, geeeel gell

Sehraaaaa nerelerdesin. face de görünüyorsun ama burada yoksun...

benımkı gezme hastası ama ılla benımle gezcek..
yoksa gezmez..tatıllere gıtcek,yemege gıtcek,sınemaya gıtcek adam yasamayı sevıyor..
bende tam tersi,evımı sevıyorum..

hee kocam bnden 2 yas kucuk..zengın olcan dıolar ama bakalım hayırlısı

Ayyyy ne guseeel bende ewi sewrrm de insan arada istiorrr.. hftada bi avm gdiorz ymk yioruz. Yada kv birakiorz oglanii,, sinemaya gdioruz. Ya da esimin kardesi gusel bi mekanda sarki soylyr. Cafe tarzi bi yer. Oraya gdioruzz
Gonlunuz zengin olsn bbgmm

Son düzenleme:
hkmt nolii karşılaşamıyoruz bugün,iyi bari doymuşsun sevindim ,eksik kalmamış bi yerin

bende 22 yaşında evlendim (şimdik aklım olsa 42 de evlenirdim) ama yine aynı kocayı alırdım,

24 yaşında ilk kızımı aldım kucağıma yada alamadım

28 e girerkende befimi aldım kucağıma

eşimle aynı yaştayız,ben ondan 5 gün büyüğüm ablasıyım,hikmet gibi baktım doğacak ben önce davranmışım

millanda çıtır seviyor zaar

bızım kız benı emmeden duramadığı ıcın kimseye bırakamıyoz..
buyuzden adam sınemadan mahrum kaldı..tam bı fılm ızleme hastası..
benım kafam artık hıc bıseyı kaldırmıyor,suan sınemaya gıdememek ısıme gelıyo valla..
yarın ızınlı esım,benı yorucu bı gun beklıyo yaniii
gez babam gez..tek ısıme gelen kısmı yemek yapmayacak oluşum..

ay benim hamileliğim iğrenç geçer,iki kızımdada kusa kusa doğurdum,hatta ilk kızımda doktor ıkın dedikçe ben kustum,

durmadan uyurum uyanıncada kusarım işte böleee

çıtır olmasa almazdım mev:131:

gercı ben varken,onun ne haddıne çıtıırlık:113:

ye masumumm ye afiyet bal osssun

ösgem ne zaman öğrenecen şu cinsiyeti ya,en son erkek lafı geçti ama sanırım o senin tahminindi,bulantıların nasıl normale döndünmü az

ay benim hamileliğim iğrenç geçer,iki kızımdada kusa kusa doğurdum,hatta ilk kızımda doktor ıkın dedikçe ben kustum,

durmadan uyurum uyanıncada kusarım işte böleee

hıcbı kotu belırtım yoktu..ne bulantı ne kusma..
aşermem bıle olmadı..gercı öküz gıbı yıyodum..aşermeye bıse bırakmıyodum..
tek sıkıntım fazla ödem oldu son ay..
bıde kızım bekle bekle gelmez oldu
kılosuda artınca mecbur sezeryan oldum
cokkorktum kılolarım bana kalcak normal doğum yapamadım dıye
ama sımdı olsa hıııc kafaya takmam..normal doğum dıye cok dırettım,agladım ama olmadı

Cnım ben de aynı durumdayım. Oğluş kucağımdayken giriyorum. Uzun süre emzirirken sıkıntı basıyo beni, size bakarken emzireyim diyorum. Bu arada yalnız değilsin ben de eşimden 2 yaş büyüğüm. Öyle olduğunu bilmiyordum. İlk tanıştığımız gün yaşımı sordu 25 dedim ben de 25 dedi. Yalanmış, ben caymayım diye öyle söylemiş. Düğünümüze yakın nihah işlemlerini yaptırdığımız hafta öğrendim.

Kız geldiim, kulaklarım çınladı, beni andılar herhal dedim, geldim. Tüh ya üzüldüm oğluna, şu dişleri de bi çıkıverseydi de sen de rahatlasaydın oğluşun da. Benimki de ne yediyse ağzında bekletip çıkarıyo. Haşlanmış tavuk verdim küşük küçük parçalar halinde. Ağzında biriktirmiş biriktirmiş hepsini bir çıkarıverdi. Ben de yiyor diye sevindimdi.

şükoo genelde kadınlar saklar yaşını senin komutan az çakal deilmiş

adamın gönlünü nasıl çaldıysan,bırakıcan korkusuna yaşını saklamış demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…