Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Heee doydumm walllaaa durmak yok, yola dewaam yehuuui hahahahaha

Sehra gelmiorr yaaaa.. faceden yazin barime

ben 2 kızımıda normal doğum yaptım,ikisindede 12 kilo aldım,muhtemelen 3.çocuğum yaş itibari ile sezeryan olabilir,ama artık daha bilinçliyim,sporuma yememe dikkat ederim diye düşünüyorum

benim kızda anası gibi uyuz et yemez balık yemez,bende eti yada tavuğu minik minik tiftikliyorum,erişte çorbasıyla beraber yapıp yediriyorum fark etmiyor saftirik

mevcannn ayran kötü olmuş yaaa günü geçmiş fark etmeidm bendee
neyse azbi yogurtum varmış onu yedim 2 mandalin azcıkta salataa
ne sçama bi menü

sukran hıkayemız aynıymıs
bız 2003 dde tanıştık..ben yaşıtız sanıyodum..öyle demıstı cunku
ıyıce kopamaz duruma gelınce once benden 1 yas kucuk olduğunu soyledı..
ok sorun dııl dedım..aylar sonra 2 yas kucuk olduğunu soyledı..
alıştıra alıştıra yani

Millaaan gezin iste ne guseel
Meww kisss adami buyuttn tbiii kocisde bni buyuttuu hehehe annem hep der kske gokhan daha once ciksaydi karsinaa dieee
Sükü heran aklmdasn bbgm yaaaa disi cikaydi iydii., dewan sutnu de az icioo.. snn oglanda cingoz degilms heee agzinda biriktirmiss cnm kiyamam

neler yediğimizi yazmayı unutmayalım kızlar buradı diet topiği

sabah: 2dilim ev yapımı kek,yeşil çay

öğlen: 1 kase çorba,5 yk kaşığı bulgur pilavı,4 yk kaşığı kıymalı patates fırında,az yoğurt

ara: 1 elma yidim

şimdik:yeşil çay ile,3 tane incir yedim

eve gidince: turşu ile mandalina yiycem biraz saçma ama canım çekti

ya geçen şükom senlemi konuşmuştuk nesfit işini

kızlar malum çalışıyorum,sabahları poğaça kek yerine nesfit yesem,bu saatlerde tekrar yesem kilo vermeme yardımcı olurmu ki

hiç nesfit diyeti yapan oldumu,işe yararmı

papatyam,hkmt şu sizin diyetisyenlere bi sorsanıza ne diyecek nesfit hakkında

Anacim sayfalar dolmus yine benim hamileligim berbatti ilk uc ay iliski yasakti son iki buuk aydada bobrek buyumesi cikti ne oldugunu anladan hamile kaldim hami.elikte boyle gecti kocis birakip gidecek diye cok korktum ama dogum sonrasi telafi ettim canimmmm cok mu fenayim ne

Mevcan ben sormustum benim diyetisyen kesinlile onermedi canim

Ben sormustum. Kahvltida haftada 2 dedi.. istersennyogurtla yada sutle dedi. İcine de meyve koyablrsn dedi. Sadesini almamz gerekms.

aslında hazır gıda haklısınız ama,sabah evde kahvaltı yapamam o saate ölsem yiyemem,ofise gelince ayak üstü yeme lazım,poğaça,kek,bisküvi nereye kadar,belki azcık sütle ıslatıp sabahları tüketsem dedim ama eminde olamadım şimdi

mevcann sne bu menü ile kilo veriyosannn gel alnındna öpücem valla tebrikler bacım

mevcann sne bu menü ile kilo veriyosannn gel alnındna öpücem valla tebrikler bacım

yediklerimi hep sana yazarım,abarttığım günleride biliyorsun bu ve benzeri türde yiyorum biliyorsun,bunun daha fazlasını yiyerek çok kilolar verdim ama şu an 60 şoku yaşıyor vücudum cumaya verdimmi aldımmı belli olur

canlarim kocis yan yan bakmaya basladi karni acikti galiba beb mutfga dogru yol aliyorum islerim bitsin menumu paylasacagm gelip beni ozleyin optum hepinizi

şimdi burda bi iş arkadaşım var 2 senede 50 kilo felan vermiş,ona nesfiti sordum ben , ben uzun süre yedim,ne zaman kahvaltıda poğaça börek yerine nesfite döndüm o zaman daha hızlı kilo verdim,bence nesfit al dedi :44:

Tutmaynn sercanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…