- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.001
mevcann sne bu menü ile kilo veriyosannn gel alnındna öpücem valla tebrikler bacım
aslında hazır gıda haklısınız ama,sabah evde kahvaltı yapamam o saate ölsem yiyemem,ofise gelince ayak üstü yeme lazım,poğaça,kek,bisküvi nereye kadar,belki azcık sütle ıslatıp sabahları tüketsem dedim ama eminde olamadım şimdi
yediklerimi hep sana yazarım,abarttığım günleride biliyorsun bu ve benzeri türde yiyorum biliyorsun,bunun daha fazlasını yiyerek çok kilolar verdim ama şu an 60 şoku yaşıyor vücudum cumaya verdimmi aldımmı belli olur
bend egeçen gün müsli aldım eti formun
aslında hep yulaf ezmesi alırıdm ama birde bunu deneyim dedimm
kalorisi oldukça yüksek ama 2 yk kadar stün içine atılıp yenilebilir
ben bi ke zyapmıştım mevcan ama yediginde tekrar geliyor o kilollar
ama ben snein durumunu bildigim için bencee haftada 3 gün filan tüketebilirsinnn
sandviç yapıp götürsen olmuyormu iş yerine?
kisss sade olani waryaaa. Bn ondanda tukeormm hem doyurrucuuu hmde tadi gusel wallaapuacadan iyidrrrr
Gitmeden gozume tkildi masum bu beni cok mu diyosun canim anlayamadim ben kuzum
Gitmeden gozume tkildi masum bu beni cok mu diyosun canim anlayamadim ben kuzum
bebeğim ben biraz cinsim,ekmek arası yiyemem hiç bir şey,mesela bi ara yanıma peynir alıyordum birazda ekmek hemencecik yiyip kalkıyordum,yeni ofisimiz buna uygun deil,kendime göre bi şey götüremem,herkes birbirine poğaça börek alıyor burda,ben onlara hergün götürsem maaşım yetmez,gizli gizlide yemek olmaz,
valla özeniyorum böyle bünyelere anacımmm
bizim çaycı hatund aöyle bi akşam yemek yemiyor gidiyor göbek migdeee
merhaba çıtır hatunlar
bende kızıma hamileliğimde tam 17 kilo aldım kızlar 78 kilo falandım şimdi kızım 3,5 yaşında ben 64 kiloyum boyum 1,60
Gülşahcım evet hikayemiz aynı. Nikaha 2 ay kala öğrendim ama düğün salonu tutulmuş, gelinlik kiralanmış, eşyalar alınmış, resmi nikah da yapılmış, sadece yaş için mi döncez. Her işte bi hayır vardır.
Mevcanım nesfit olayını benimle de görüşmüştün face ten. gerçekten faydasını gördüm. Mutlaka tüketmelisin. Ama aynı hafta yeşilçay da tüket. Ben her hafta kilo verdim onlar sayesinde 600-700 gr verdim mutlaka.
Hikoşum diş jeli aldırsana eşine, oğlunun damaklarına sür, iyi geliyo ya da çok ağlıyosa belki başka bi sıkıntısı da vardır diyorum. Ağrı kesici şurup da verebilirsin o zaman. Oğlum da çok uyanıktır, üçkağıtçı doğmuş sanki
Masumm, iyi ki o ayranı içmemişsin güzelimm. Kardeşim üniv. deki öğrenci evinde o yüzden gıda zehirlenmesi yaşamış. Üzülmeyelim diye de bize anlatmamış. Kullanım tarihlerine bakmadan, iyice anlamadan bişey yiyip içersek bize de fırça atıyo. Amann dikkat canım.
Yağmur ve Ecrin siz de hoşgeldiniz kızlar.
ben akşam nesfit,bide minik kutu normal süt alıyım en iyisi,hakikaten poğaçadan,kekten iyidir,sabahları yesem yeter,bu saatlerde yine meyve yerim,haftasonu normal kahvaltı yaparım hafta içi nesfit yerim ,
hkmt tadı güzel dedin diye sade alcam,bak beğenmeyim parasını senden alırım,
hem bahane ile belki azcık süt tüketirim
hoşgelidn ecrinnnn kızlar ecrin benim çok eski kk arkadaşım
ayrıcada ortak yönümüz oda ikiz anası
nehir sürekli gel cnm burası çok keyifli
şükran naısl tüketiyordun cnmm
mevcan bitter çikolatalısını alsanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?