Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bend egeçen gün müsli aldım eti formun
aslında hep yulaf ezmesi alırıdm ama birde bunu deneyim dedimm
kalorisi oldukça yüksek ama 2 yk kadar stün içine atılıp yenilebilir

ben bi ke zyapmıştım mevcan ama yediginde tekrar geliyor o kilollar
ama ben snein durumunu bildigim için bencee haftada 3 gün filan tüketebilirsinnn
sandviç yapıp götürsen olmuyormu iş yerine?

Kisss sade olani waryaaa. Bn ondanda tukeormm hem doyurrucuuu hmde tadi gusel wallaa puacadan iyidrrrr

valla özeniyorum böyle bünyelere anacımmm
bizim çaycı hatund aöyle bi akşam yemek yemiyor gidiyor göbek migdeee

bebeğim ben biraz cinsim,ekmek arası yiyemem hiç bir şey,mesela bi ara yanıma peynir alıyordum birazda ekmek hemencecik yiyip kalkıyordum,yeni ofisimiz buna uygun deil,kendime göre bi şey götüremem,herkes birbirine poğaça börek alıyor burda,ben onlara hergün götürsem maaşım yetmez,gizli gizlide yemek olmaz,

Gitmeden gozume tkildi masum bu beni cok mu diyosun canim anlayamadim ben kuzum

menü çok dgeilde karbonhidrat agırlıklıı cnm hani keke, pilav çorba
benim bünyem çok zor veiryor kilo onun için dedimm
yani ben bunlarıı yesem veremem meselaaa bünye meselesi

canann sana gelip yemek yemeyi ögretecemm
sabah naısl kahvaltı yapılır , ekmek arası naısl yenir protein nasıl yenirrr

valla özeniyorum böyle bünyelere anacımmm
bizim çaycı hatund aöyle bi akşam yemek yemiyor gidiyor göbek migdeee

bende kızıma hamileliğimde tam 17 kilo aldım kızlar 78 kilo falandım şimdi kızım 3,5 yaşında ben 64 kiloyum boyum 1,60

Gülşahcım evet hikayemiz aynı. Nikaha 2 ay kala öğrendim ama düğün salonu tutulmuş, gelinlik kiralanmış, eşyalar alınmış, resmi nikah da yapılmış, sadece yaş için mi döncez. Her işte bi hayır vardır.
Mevcanım nesfit olayını benimle de görüşmüştün face ten. gerçekten faydasını gördüm. Mutlaka tüketmelisin. Ama aynı hafta yeşilçay da tüket. Ben her hafta kilo verdim onlar sayesinde 600-700 gr verdim mutlaka.
Hikoşum diş jeli aldırsana eşine, oğlunun damaklarına sür, iyi geliyo ya da çok ağlıyosa belki başka bi sıkıntısı da vardır diyorum. Ağrı kesici şurup da verebilirsin o zaman. Oğlum da çok uyanıktır, üçkağıtçı doğmuş sanki
Masumm, iyi ki o ayranı içmemişsin güzelimm. Kardeşim üniv. deki öğrenci evinde o yüzden gıda zehirlenmesi yaşamış. Üzülmeyelim diye de bize anlatmamış. Kullanım tarihlerine bakmadan, iyice anlamadan bişey yiyip içersek bize de fırça atıyo. Amann dikkat canım.
Yağmur ve Ecrin siz de hoşgeldiniz kızlar.

ben akşam nesfit,bide minik kutu normal süt alıyım en iyisi,hakikaten poğaçadan,kekten iyidir,sabahları yesem yeter,bu saatlerde yine meyve yerim,haftasonu normal kahvaltı yaparım hafta içi nesfit yerim ,

hkmt tadı güzel dedin diye sade alcam,bak beğenmeyim parasını senden alırım,

hem bahane ile belki azcık süt tüketirim

bende kızıma hamileliğimde tam 17 kilo aldım kızlar 78 kilo falandım şimdi kızım 3,5 yaşında ben 64 kiloyum boyum 1,60

ben 92 kilo idim doguma giderkenn dogurdum çıktım 93 oldum
ye süt olsun diye diyeee karnımdna bebele rçıktı bid eüstüne 1 kio fazla idim

evet ya şükom senle konuşmuştuk faceden tamam şimdi çaktım,haklısın abuk subuk bisküviden daha masumdur,

masumm gel bebeğim beni ellerinle besle,

topiğimize yeni gelen kızlar,her zaman bekleriz hoş geldiniz

şükran naısl tüketiyordun cnmm

mevcan bitter çikolatalısını alsanaa

hoşgelidn ecrinnnn kızlar ecrin benim çok eski kk arkadaşım
ayrıcada ortak yönümüz oda ikiz anası
nehir sürekli gel cnm burası çok keyifli

hoşbuldum canımm

bi kısmını okudum sayfaların bol bol kaynatılmış cocuklar küçük :) tam bana göre :)muhabbet güzel
umarım aranızda kalabilirim :)

bendee hafta sonu müsli aldım akşam yerim 2 kaşık katıp süütn iine diye ama yogurt yesem daha iyi olur sanki
of ya öglen yemegi dert burda yarın ne getircme ben şinci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…