- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.021
hoşbuldum canımm
bi kısmını okudum sayfaların bol bol kaynatılmış cocuklar küçük :) tam bana göre :)muhabbet güzel
umarım aranızda kalabilirim :)
kal burada gitmeeeecidden çok güzle burası
biizm eski topik gibiiii
sade alıcam ben
kalorisi besin degerleri aynı beybii
cıksss sade alıcam ben hkmt sade güzel dedi,tadı kötüyse parasını ondan alıcam
cıksss sade alıcam ben hkmt sade güzel dedi,tadı kötüyse parasını ondan alıcam
mevcna al sen k fleks al ama nesfiitn şeker oranı daha yüksek kfleksten
begenemezsen bende vericem parasını begenirsen sen bana alıcan ahahahaa:))))
akşam markette ilk gözüme çarpanı alıcam karar verdim
Herkes erken anne olmaktan bahsetmis.. ben 21haziran2012 de ewlendm. 1temmuz balayinda hamile kalmisim. Bnm kociss hemen olmaz dedi korunmadik.. dedm yapma etme ailede dogurganlk war dedm dinlemedii essekewlilign ilk zmnlarina doyamadm cunku paso uyuyordm. Ee hamile oldugumu da bilmioruz. Cok kavga ettk bn uyuyorm die. Neden mii,, mesela film izlioruzz,, kucagina yatiyordm bnde. Ee halyle sacimi oksuyorduu.. filmn ilk 15dk uyuyordum. Kociş kiyamiyordu , uyandirmiyordu. Ama bu hergun olncaa snirleniorduu.. ama hamile kalmama sewindik tabii.. hos bnm icin frketmezdii sonrasi oncesii. Ama hamillegm sorunlu degildi, kusma bulanti aserme yoktu.. normaldim bekarkenki gibi..
Meww yaniii o sewis kismii sorunsuZduu bbgmmdadiniii cikarduukkk ayiptrr sûlemesii hahahayttt
bende kızıma hamileliğimde tam 17 kilo aldım kızlar 78 kilo falandım şimdi kızım 3,5 yaşında ben 64 kiloyum boyum 1,60
Düğünler yakınmış canım14 Temmuz aynı problemler bendede oldu film izlerken uyuma :)))) ama benim hamileliğim berbattı böbrek taşı sorunum vardı ilaç da içermiyordum taşı almak için ameliyat dediler bende tırstım tabi bebegim söz konusu allem ettim kallem ettim düşürdüm taşı hehee :)))
papatya,nelson,epru,ösge,şüko,hkmt,kevser,miilan,fenodo,masum,nazlma,ros,kubra,zuzu,
unuttuğum varsa affola,byyy
Meyabalar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?