- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.061
Aynen canim o adamin dediklerine guveniyorum ben ayni buda 3 gun yapiyosun sadece sonra 45 gun boyunca yapmiyosun aynisini diyo dugune yada bu davete gitcekseniz hizli kilo vermek istiyosaniz diyo dur bakalim cuma guni gorcez sonucuAaa bugun gulbee cikmsti..
Yook o diosaa dogrudrr..
Bnde tw de gordm yazdgm diyeti sok diyet.
Dio mesela bi dugune gdiceksn acil olrk bu diyeti uygulayablrsnz dio. 2 3 ggunluk sadece
Kubilay ne diosaa dogrudr
Aynen canim o adamin dediklerine guveniyorum ben ayni buda 3 gun yapiyosun sadece sonra 45 gun boyunca yapmiyosun aynisini diyo dugune yada bu davete gitcekseniz hizli kilo vermek istiyosaniz diyo dur bakalim cuma guni gorcez sonucu
yook yaa,ben bu hafta kılo veremıcem..
bünyem alıştı bu rutıne..
hırs lazım bana hırssssssssssssssss..
yarışaydık ıyıydı ıste hıko..
kılo vermıyım tmm ama bu hafta umarım + sonuçlanmaz
benım wc ye çıkmamda bı kac gunu bulur..
ama ben bu hafta bayag çıktım wc ye
yınede tartı sabıtlendı kaldı..
anlamadım bu ısten hıcbıse..
wc oncesı tartılıyorum aynı..sonrası tartılıyorum aynı..
noooluyooo bana
bıde okadar su ıcmeme rağmen az çıs yapıyorum..
regl olcam dıye su fln mı tutuyo acaba vıcuuudum
sımdı berkayın klıbı çıktıda aklıma geldı..
duydunuz mu kıııızzz..
fenerbahcelı Caner erkının karısıyla,berkay bı avmnın bebek bakım odasında bulusmuslar
Millian cok alemsin yaa guldurdun beni bu arada 2 yastan nolcak kuzum millet 10 yas kucukle evleniyor anlastiktan sonra 1 - 2 yas sorun degil bence arap kiza da uzulme arap ati gibin sonradan acilir 1. Gelir yarisi o
Kizlar noldu anlatayim ben utu yapiyodum baktim benim kiz gene anadan dogma soyunmus geziyo ( kendisine sık sık sicak basar da) Allahtan ev sicak) neyse isim cok olup o da inat edince biraz gezsin sonra baglarim dedim baktim anne cisim dedi kosturduk tuvalete once azcik kakasini sonra da cisini yaptik kizim az tedirgin gibi oldu opucuklere bogdum guldum alkis falan baktim o da keyiflendi sifonu cekip bay bay yaptik 1 saattir alti acik daha bi vukuat yok gece de belki uyuduktan snra baglarim boylece baslamis olduk kizceler iyi de oldu yaa.
Bi ara tlfonla konustum iceri geldim bi baktim kizcem altina cisini yapmis. Dedim annecim cisini soyle tuvalete yapalim anneee su dokuldu diyoakla bakarmisiniz yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?