Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Aaa bugun gulbee cikmsti..
Yook o diosaa dogrudrr..
Bnde tw de gordm yazdgm diyeti sok diyet.
Dio mesela bi dugune gdiceksn acil olrk bu diyeti uygulayablrsnz dio. 2 3 ggunluk sadece
Kubilay ne diosaa dogrudr
Aynen canim o adamin dediklerine guveniyorum ben ayni buda 3 gun yapiyosun sadece sonra 45 gun boyunca yapmiyosun aynisini diyo dugune yada bu davete gitcekseniz hizli kilo vermek istiyosaniz diyo dur bakalim cuma guni gorcez sonucu

Aynen canim o adamin dediklerine guveniyorum ben ayni buda 3 gun yapiyosun sadece sonra 45 gun boyunca yapmiyosun aynisini diyo dugune yada bu davete gitcekseniz hizli kilo vermek istiyosaniz diyo dur bakalim cuma guni gorcez sonucu

Bende merak ettmm
Cuma anlariz artk

yook yaa,ben bu hafta kılo veremıcem..
bünyem alıştı bu rutıne..

hırs lazım bana hırssssssssssssssss..
yarışaydık ıyıydı ıste hıko..

kılo vermıyım tmm ama bu hafta umarım + sonuçlanmaz

benım wc ye çıkmamda bı kac gunu bulur..
ama ben bu hafta bayag çıktım wc ye
yınede tartı sabıtlendı kaldı..
anlamadım bu ısten hıcbıse..
wc oncesı tartılıyorum aynı..sonrası tartılıyorum aynı..
noooluyooo bana
bıde okadar su ıcmeme rağmen az çıs yapıyorum..
regl olcam dıye su fln mı tutuyo acaba vıcuuudum

hıcbıseye üzülmüyorum su kılo cızelgemde duran yolu yarılamış karakıza üzüldüğüm kadar

Yariss cok iyi oluyor gercekten..
Sen gecen hfta gorecektn bizii 1.5 kilo wermstmdii. Bu hftaa umutsuzumm

Bilemedimmmmm bn iciorm suyuuu, anindaa cise ckiormm

sımdı berkayın klıbı çıktıda aklıma geldı..
duydunuz mu kıııızzz..
fenerbahcelı Caner erkının karısıyla,berkay bı avmnın bebek bakım odasında bulusmuslar

Şimdik yavrular malum çalışan bi çıtır anne adayıyım ve burası herkese sçık bi platform kimseye yazma yapma etme diyemeyiz..dsha öncede bu bana oldu ben birileri gelince tanımadığım o kişiyi sindirene kadar içime oek adapte olamıyorum.zaten sayfalar çok hızlı yazılınca sayfslar çokça ilerleyince okuyamıyorumdabenimde çok içim gidiyor zaten kiloda alıyorum buraya girmeyince ama bi kısır döngüye giriyorum..burada gönül berdiğim kızçelerimi de (onlar kendini bilir)merak ediyorum ama aradan ayıklayamıyorum bile..bi çözüm bulan varsa yazsında okuyim bende gelmek istiyorum yoksa..beni soranlar olmuş faceden mevcanım dedi sağolsun..açıklama ihtiuacı hissettim sizlere karşı sorumluyım demirbaşlarım,özledim sizi(14:

Gülşahcım üzülme canım boşver Ebrudan yarış isteriz tekrar. Ben de yarış olmadan cozuttum bu hafta, menü paylaşamıyorum bile çünkü o kadar yedim ki hatırlamıyorum ne yediğimi. Kabızlık bende de var. Aksi gibi diğer günlerde çözülür hep cuma sabahı tarıldığım saatlerde ortaya çıkar. Bu hafta karın ağrısından mahvoldum, yemeği pişirip yetiştiremeyince hep tost, ekmek arası, kahvaltılık yiye yiye kabızlığım arttı. Müshil etkisi gösteren bi ilacım var. Onu alıcam yoksa karın ağrısından şükü iptal:26:.
Masumcumm, nesfiti 1 kase sütle tüketiyorum canım. 6 yemek kaşığı nesfiti süte ekleyip de yiyorum.
Hikoş burdayım kız, bi yere kaybolmadım,
Kübraa ben de çok zor olduğunu düşünmüştüm. Çocukluk arkadaşım kızının doğumgünü için yapmıştı, o kadar abartmıştı ki yapılışını gözüm korktu valla. Öyle herkesin harcı değil bu şekerhamurlu kurabiyeleri yapmak, yetenek işi dedi. Senin de eline sağlık. Bu işin hakkından gelirsen-ki geliceksin- kendine bi ek gelir sağlamış olursun.

Son düzenleme:
Sehraacım yaşasın gelmişsin. Çok özlemiştik seni. Aşağıda adını görmek bile mutlu ediyo beni. Yokluğunu derinden hissettik. İnş tekrar aramıza dönersin en kısa zamanda aktif olarak.

Sehraaaa kissssa, bana kizmani ozledm heee...
Elestirr beniii... sen yoksun diyee yiyormm anacim
Yememem icin gitmemen gerek arkdisss
Aaaa kizcaam haa-
Ozledikkk diormmm daha nee diim beee

Sabah
1 bardak şekersiz yeşil cay
Bol dereotu - maydonoz - domates- salatalık
1 haşlanmış yumurta
4 siyah zeytin
Beyaz peynir

Ara da bişi yemedim
Öğlen

Yoğurtlu yulaf ezmesi içine 4 kuru kayısı dogradım

Ara
Mandalina
4 tane ceviz

Akşam
Kavrulmuş ıspanak
Hardallı 5 tne nuget
Erişte çırbası

Yetiş Ebruuum, başlangıç kiloma dönüyorum Ebruuum! Yarıııış! Şöyle bi önerim olcak sana. Sen grupları belirlesen de, hem bu cumaya kadar aynı ortağımızla yarışalım hem de haftaya cumaya kadar. Öbürgüne kadar; ne kadar kilo versek kardır. Siz ne diyosunuz kızlar?

Millian cok alemsin yaa guldurdun beni bu arada 2 yastan nolcak kuzum millet 10 yas kucukle evleniyor anlastiktan sonra 1 - 2 yas sorun degil bence arap kiza da uzulme arap ati gibin sonradan acilir 1. Gelir yarisi o
Kizlar noldu anlatayim ben utu yapiyodum baktim benim kiz gene anadan dogma soyunmus geziyo ( kendisine sık sık sicak basar da) Allahtan ev sicak) neyse isim cok olup o da inat edince biraz gezsin sonra baglarim dedim baktim anne cisim dedi kosturduk tuvalete once azcik kakasini sonra da cisini yaptik kizim az tedirgin gibi oldu opucuklere bogdum guldum alkis falan baktim o da keyiflendi sifonu cekip bay bay yaptik 1 saattir alti acik daha bi vukuat yok gece de belki uyuduktan snra baglarim boylece baslamis olduk kizceler iyi de oldu yaa.
Bi ara tlfonla konustum iceri geldim bi baktim kizcem altina cisini yapmis. Dedim annecim cisini soyle tuvalete yapalim anneee su dokuldu diyo akla bakarmisiniz yaa.

Maşallah ya :))) güldürdün beni bakalım benim kızım neler yapıcak

Roseliz canim benim kizim 28 aylik .aslina bakarsak cogu anneye gore gec kaldim bile sayilir ancak doktorumuza sordugumda 28 aylikken basla demisti kizimin kaslarinin da gelistigini dusunuyorum artik msjimdan sonra 2 kere daha cisini yapti wcye ben surekli pepee gibi cisin var mi diye soruyorum.
Bakalim ne kadar surede ogrenecek umarim geceleri cok zorlamaz en buyuk korkum o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…