- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.101
üniversitenin havasını solumak farklıdır.. bunu ancak yaşayan bilir...
sakın arkadaşlar eğitim konusunda bir havam yok .. hatta yaşantımda hiçde havalı değilim.. olmamada.. ama bu farklı bir konu.. lütfen yazdıklarmı yanlış anlamayın...
Oyle canim ama bunu her girdigim ortamda dile getirince insanlar kotu oluyorsun iste calisiorsan agzindan cikan her laf kiymetli ama calismiyorsan ne okursan oku yillarini ver hic onemi yok
Merhabaaa
Bende citir anne sayilirmiyim ki cok citirdamiyorum az kitirdiyorum ama
35 yasindayim ve 3. bebegim dünyaya geleli 2 yil oldu
Önceki dogumlarimda hemen kilo vermistim bunda biraz zorlaniyorum hem 3. cocuk hem yas ilerliyor malum
Simdi 69 70 kilodayim..ilk defa bukadar uzun bu kioda kaldim biran evvel 60 olmaliyim hatta 57
Sizlere keyifli kilo vermenizi diliyorum
Bende gunluk acmayi dusunuyordum ama cok guzel basliklar var
Kafam biraz karisti acikcasi:)
Hay maşallah 3 çocuk Allah bağışlasın. Sen de 35 sin demek benim gibi bu topiği. En yaşlısı benim gel beraber en yaşlıları olalım.
Kizlar size birsey soracagim benim ev sahiplerim nasil diyim kucuk bi ilcede yasiyoruz buranin yerlileri egitim durumlari iyi degil kesinlikle yanlis anlamayin kucumsemiyorum bugun yan tarafa beni cagirdilar bes dakika gectim iste bosyere bitirmissin okulu bizden farkin yok falan dediler oylemi sizcede bosuna mi okudum ben o okulu sirf calismiyorum diye bosunami okumusum oldum yani
Albeni yediiiiiiiiiiimmmm
Haklisiniz kizlar takmamak laim takmayacagimda duymuyorum artik beni mutsuz eden seyleri ya bu arada calikusunu izliyorum su feride ne cekiyor ya su kiz varya adi neydi unuttum kamuranin bacisi ne gicik kiz ya
Aferin sana ooldumu bu simdi kizacam haaaa
Merhaba yazindan naif birisi gibisin,,
Bazi insanlar naif insanlari kirmayi, uzerine gitmeyi sever,,yani tabi kiskandiklarinda
Gül gec :)
Birsekilde insanlarin kendilerini tatmin etmesi lazim diymi? Mücadeleye gerek yok bu gibi durumlarda ama uzuldugundede izin vermis oluyorsun kendilerini tatmine tmeye
Naptınız diye bi bakınayım dedim gözlerim belerdi ne çok msj var,yok yok hayatta yetişemem geçmişe,kimse beni tınlamıyorsun diye alınmasın yaww,eşim dışarda arkadaşıyla buluştu,kuzu uyuyor bende evi sildim,tuvaleti yıkadım duşumu aldım ojelerimi tazeledim hemen size bakınıyın dedim,k-flaks kırmızı meyve aldım,paketi çok güzeldi :)))) malum tartıya 2 gün kaldı ,sabah itibari ile klasik kuşuma dönüyorum :))))
Ewet ewttt ancaaa tekmee tokat paklar beni yaaaa.. wallaaa yedimmm pisman deglm suanlk .. yarin soz pisman olucam
İs isten gectikten sonra pisman olsan ne cikolta yasak bundan sonra hadi kizlar ya yilbasina a kaldi az daha zayiflayalim da soyle seksüü seyler alalimmm hhahahah
Cnm h.geldinnn ne guzel genc yasta 3 tane coxuk cok guzellk hepsiyke arkadassindie cok guzel masalahhmasallah bana
19 yasinhepsiyantajlarida var dezavantajlarida
Ben hepsini avantaja cevirme cabasindayim,,kismende basardim:) harika bir dostum sirdasim simdi buyuk kizim
Oglum ask parcam guzel kokulum
Son kuzucukta cigerpare ,,böyle birsey yok,,feci yoruyor beni ama kendimiz kasindik bilerek tasarlayarak isledik bu fiili:))
33 yasinda cocuklar buyudu, unumu eledim elegimi astim gibi ellerimi kavusturup oturan teyzelere benzettim kendimi
Ve esiminde cok istemesiyle harekete gectik simdi durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?