- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.081
Özgecim güzel bi başlangıç yapmışsınız tuvalet eğitimine. İlk günlerde o kadar vukuatlar olacaktır illaki. Hepimizinkinde oldu. 2-3 saat aralıklarla tuvalete çıkarırsan bunlar en aza inecektir.Millian cok alemsin yaa guldurdun beni bu arada 2 yastan nolcak kuzum millet 10 yas kucukle evleniyor anlastiktan sonra 1 - 2 yas sorun degil bence arap kiza da uzulme arap ati gibin sonradan acilir 1. Gelir yarisi o
Kizlar noldu anlatayim ben utu yapiyodum baktim benim kiz gene anadan dogma soyunmus geziyo ( kendisine sık sık sicak basar da) Allahtan ev sicak) neyse isim cok olup o da inat edince biraz gezsin sonra baglarim dedim baktim anne cisim dedi kosturduk tuvalete once azcik kakasini sonra da cisini yaptik kizim az tedirgin gibi oldu opucuklere bogdum guldum alkis falan baktim o da keyiflendi sifonu cekip bay bay yaptik 1 saattir alti acik daha bi vukuat yok gece de belki uyuduktan snra baglarim boylece baslamis olduk kizceler iyi de oldu yaa.
Bi ara tlfonla konustum iceri geldim bi baktim kizcem altina cisini yapmis. Dedim annecim cisini soyle tuvalete yapalim anneee su dokuldu diyoakla bakarmisiniz yaa.
Roseliz canim benim kizim 28 aylik .aslina bakarsak cogu anneye gore gec kaldim bile sayilir ancak doktorumuza sordugumda 28 aylikken basla demisti kizimin kaslarinin da gelistigini dusunuyorum artik msjimdan sonra 2 kere daha cisini yapti wcye ben surekli pepee gibi cisin var mi diye soruyorum.
Bakalim ne kadar surede ogrenecek umarim geceleri cok zorlamaz en buyuk korkum o.
Kız Sercaaan hala bana küs müsün ya? O kadar sana bişeyler yazdım, görmezden geldin. Ama ben görmezden gelmemiştim. Kendi aranızda yazıştığınız konulara yabancı kaldığım için bişeyler yazamamıştım. Misilleme mi yapıyon bana yoksa. Bak üzülücem şimdiama.
Kisss oglen gulbene bi adam cikti. Neydi adiii kubilay diee ,, sbh kahvltiyii aynen snn yedgn gibi yazdii ayolbrawooo
Rus salataaasii mii mayonezzz mi diosuuunn naptn bebegmmm yaaaa
Bisiklti bnde sureydmm anammm oglaan bi durmuooo kii
kız ne akılda tutması .iki pencere açtım biryerden okudum biryere yazdım.nelson hafızana laf etmişsin ama 10 sayfayı bi arada çıkarmışsın maaşalah,ben okuduğumu anında unutuyorum
ah canım masa üstü bilgisayardan olmuyor diye biliyorum.. telimde o kadar yeni model değil olmuyor...Kizlar instagrami olan varmi ordanda birbirimizi ekliyebiliriz :)
diger topik çok yogun degil cnm , gördüm snei mevcana sordum facedenn
çokk incesin maşalahhh , albümü bekliyorumm
teşekkürederimcanım..diyetihedefimeulaşmadan bırakmayacağım..azkaldı..Nelson canım videoyu akşam Eşimle ogluşla keyifle izledik.emeginize saglık çok eğlenceli olmuş:)Kuzlarında dediği gibi sen zayıfsın canım kilonı kötü yeter! Ve ciddiyeti seviyorsun sanırım:)
ösgem ev hanımı olmak,iş kadını olmaktan zor,işten çocuktan vakit bulup girememen çok normal,çalışınca zaten yetmiyor günler diye salıyorsun herşeyi,yada geceleri yapıyorsun,ben ilk kızımı kaybettim,berfe benim 2.kızım,yiğenimle tee evlenmeden konuştum,yaşın küçük pişman olursun çoğu şeye, sağlam at adımlarını dedim,dün sesi çok keyifliydi ama ilerde pişman olacağını bilyorum,önce bi evliliğe eşine alış,gez toz yat kalk,doya doya seviş,tatile git,gece dışarı çıkın vs vs,zaten bi ömür berabersiniz bu acele ne
mevcan kızbizdoya doyaseviştikdene olsu..isan sevişmeye doyarmı hahahhahabenim kızda anası gibi uyuz et yemez balık yemez,bende eti yada tavuğu minik minik tiftikliyorum,erişte çorbasıyla beraber yapıp yediriyorum fark etmiyor saftirik
Şimdik yavrular malum çalışan bi çıtır anne adayıyım ve burası herkese sçık bi platform kimseye yazma yapma etme diyemeyiz..dsha öncede bu bana oldu ben birileri gelince tanımadığım o kişiyi sindirene kadar içime oek adapte olamıyorum.zaten sayfalar çok hızlı yazılınca sayfslar çokça ilerleyince okuyamıyorumdabenimde çok içim gidiyor zaten kiloda alıyorum buraya girmeyince ama bi kısır döngüye giriyorum..burada gönül berdiğim kızçelerimi de (onlar kendini bilir)merak ediyorum ama aradan ayıklayamıyorum bile..bi çözüm bulan varsa yazsında okuyim bende gelmek istiyorum yoksa..beni soranlar olmuş faceden mevcanım dedi sağolsun..açıklama ihtiuacı hissettim sizlere karşı sorumluyım demirbaşlarım,özledim sizi ( 14:
evlilikten ve çocuktan bahsetmeyeceğim..11 yıl bitti evliliğimde...
buğün arkdaşlar gördü beni çok beğendiler.. mankene dönmüşün dediler.. çok iyi olmusum.. yaşın gençleşmiş dediler.. çok mutlu oldum... çok zayıflamaya devamm... hedefime ramak kaldı.. zorlanıyorum diyet konusunda kaçamaklarım da oluyor ama ne olursa olsun 55 olacağım.. 55 olmadanda bu isveç diyetini bırakmayı düşünmüyorum.. koydum kafama.. verip kiloarımı korumaya geceçeğim.. ve bir daha diyet le uğraşmak istemiyorum..
kaç aydır herkese 55 olma hayalimden bahsedediyorum.. aynı şeyleri anlat anlat yoruldum.. sıkıldım aynı şeyleri konuşmaktan... artık 2, ayda diyete başladım ve kilo alıp vere vere en sonunda 10 kilo verdim demek isitiyorum....
...55 olmak istiyorum cümlesinden kurtulmak isitiyorum...
sadece 55 oldum demek istiyorum.
Kizlar size birsey soracagim benim ev sahiplerim nasil diyim kucuk bi ilcede yasiyoruz buranin yerlileri egitim durumlari iyi degil kesinlikle yanlis anlamayin kucumsemiyorum bugun yan tarafa beni cagirdilar bes dakika gectim iste bosyere bitirmissin okulu bizden farkin yok falan dediler oylemi sizcede bosuna mi okudum ben o okulu sirf calismiyorum diye bosunami okumusum oldum yani
Kizlar size birsey soracagim benim ev sahiplerim nasil diyim kucuk bi ilcede yasiyoruz buranin yerlileri egitim durumlari iyi degil kesinlikle yanlis anlamayin kucumsemiyorum bugun yan tarafa beni cagirdilar bes dakika gectim iste bosyere bitirmissin okulu bizden farkin yok falan dediler oylemi sizcede bosuna mi okudum ben o okulu sirf calismiyorum diye bosunami okumusum oldum yani
Merhabaaa
Bende citir anne sayilirmiyim ki cok citirdamiyorum az kitirdiyorum ama
35 yasindayim ve 3. bebegim dünyaya geleli 2 yil oldu
Önceki dogumlarimda hemen kilo vermistim bunda biraz zorlaniyorum hem 3. cocuk hem yas ilerliyor malum
Simdi 69 70 kilodayim..ilk defa bukadar uzun bu kioda kaldim biran evvel 60 olmaliyim hatta 57
Sizlere keyifli kilo vermenizi diliyorum
Bende gunluk acmayi dusunuyordum ama cok guzel basliklar var
Kafam biraz karisti acikcasi:)
off millet var ya kendini darı ambarında görüyor..çalışsanda bu tarz hitapları kullanan bir sürü kişi var...gerçekten kendini yetiştiren insanlar bu tabirleri kulanmazlar canım...illaki eve para getirincemi okuduğumuzu ispatlamış oluyoruz... ne alaka yaaa... kendine güvenin sarsılmasın. ve körelme yeter...
Canim benim boyle dusunmen beni cok rahatlatti insanlarin soylediklerini cok takiyorum kafama ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?