Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sehraacim gecmisi takip edemesende goz gezdir arada kendinden bahset bizlere hal hatir sor menu paylas kilo bildirimi yap aktif olmasan da bu kadar da pasif kalma bak hawar cumalari gelir dedigim gibi kendiniden bahseder bizleri sorar ben de bebis dogunca eskisi gibi aktif olamam ama sizleri de birakmak istemiyorum dedigim gibi uzun ara verme cumalari mutlaka ugra mesela tamam canimcim coookkk optu kangurun seni

kızalr sayfalar bayağı ilerlemiş.. okumadıım daha.. sizi takip etmek zorlaşıyor...

sabah: az şekerli türk kahvesi-1 dilim kepekli
öğle:1ayran-1bardak yoğurt-1portakal.
ara: şekersiz neskafe
akşam:2 katı yumurta-bol yeşil salata-1tavuk bağet

Özgecim güzel bi başlangıç yapmışsınız tuvalet eğitimine. İlk günlerde o kadar vukuatlar olacaktır illaki. Hepimizinkinde oldu. 2-3 saat aralıklarla tuvalete çıkarırsan bunlar en aza inecektir.
Ben gündüze 3-4 günde alıştırdım ama gece çok zorlandım. Kızım 6 yaşında ama hala gece kucağıma alarak tuvalete çıkarıyorum. Ama artık gece sadece bir defa yaptırıyorum. Çünkü uykusu o kadar ağır ki, çişi gelince uyanamadığı gibi 20 kere seslensem bile klozete yapmıyor, duymuyor bile beni, narkoz verilmiş gibi aynen. Ama sen bize bakıp da aldanma. Herkesin çocuğu farklıdır, benim kız gibi zor alışmaz. Canım gece de 1.5 -2 saatte bir uyan ve tuvalete çıkar kızını ve alıştırma külotları var içi bezli, onlardan alın. Bu süreçte büyük kolaylık sağlayacaktır sana. Zaman geçtikçe tuvalete çıkarma saatleri seyrekleşicek ve 3 saatte bir- 4 saatte bir olucak

yaza kalmaz ögrenir rahat edersin sende , ay sen anlatdıkca benim cadı gözümde canlandı valla

Canim benim inan ki farkinda degilim bitanem uzulme sakinnnn

Sukrancm hazirliksiz yakalandm eltimde soyledi alistirma kilodunu en azindan gece giydirirdim yarin nasipse gidip alicam yataga hasta bezi gibi birseyde alirim gerci yatsk koruyucu var ama olsun o da gerekli
Daha ilk gunden vukuatlar oldu tam giydirdim uyutucam anne cisim der demez saldi gitti yastigin ustune
Gene soy yika giydir simdi uyusun bez bagliycam benim kizinda uykusu bazen agir olabiliyor kaldirinca da aglar belki bakalim mecbur alisicak bi sekilde.
Roseliz canim valla meme emsin diye ugras buyuyunce memeyi biraksin diye ayri ugras wc egitimi yedimi uyudu mu hapsurdu mu bosuna cennet annelerin ayaklari altinda degil asil is buyuyunce diyorlar bakalim o zaman da turlu turlu dertleri oluyor

Kisss oglen gulbene bi adam cikti. Neydi adiii kubilay diee ,, sbh kahvltiyii aynen snn yedgn gibi yazdii ayol brawooo
Rus salataaasii mii mayonezzz mi diosuuunn naptn bebegmmm yaaaa
Bisiklti bnde sureydmm anammm oglaan bi durmuooo kii

Canim mayonez kullanmam ben hic evime almam yani kuzum evet canim benim diyetim bende cok ise yaradi inan acayip inceldim

ay kızlar neler yazmışınız ya neredetse bir saattir okuyorum.. öldüm yaaa...

nelson hafızana laf etmişsin ama 10 sayfayı bi arada çıkarmışsın maaşalah,ben okuduğumu anında unutuyorum
kız ne akılda tutması .iki pencere açtım biryerden okudum biryere yazdım.

Kizlar instagrami olan varmi ordanda birbirimizi ekliyebiliriz :)
ah canım masa üstü bilgisayardan olmuyor diye biliyorum.. telimde o kadar yeni model değil olmuyor...

diger topik çok yogun degil cnm , gördüm snei mevcana sordum facedenn
çokk incesin maşalahhh , albümü bekliyorumm

canım çok ince değilim ama önceki hallerime göre inceldim.. ne de olsa 7-8 kilo zayırladım.. en kısa sürede albüm yapacağım bir 55 olayımda..

Nelson canım videoyu akşam Eşimle ogluşla keyifle izledik.emeginize saglık çok eğlenceli olmuş:)Kuzlarında dediği gibi sen zayıfsın canım kilonı kötü yeter! Ve ciddiyeti seviyorsun sanırım:)
teşekkürederimcanım..diyetihedefimeulaşmadan bırakmayacağım..azkaldı..

benim kızda anası gibi uyuz et yemez balık yemez,bende eti yada tavuğu minik minik tiftikliyorum,erişte çorbasıyla beraber yapıp yediriyorum fark etmiyor saftirik
mevcan kızbizdoya doyaseviştikdene olsu..isan sevişmeye doyarmı hahahhaha

sehra nerelerdesin güzelim iyimisinn...
özledikm s eni hadi gel artık aramıza..

hikmet istersen yarışabilirdik.. ben bu hafta eğer regl dönemim son anda bir süpriz yamazsa ben iyi bir süpriz yapacağım diyet konusunda...

Sehraaa ara sıra uğra. Bizi sensiz koma
Nelson sen böyle az yedikçe için gidiyor benim
Özge Allah yardımcın olsun
Yağmur ve ecrin aramıza hoşgeldşniz
Bazı sayfaları okuyamadım çok hızlı ilerlemiş
Menüm
07:30 yarım kk peynir domates salatalık 3 adet zeytin bir dilim ekmek
10:00 portakal
12:00 bir kase ezogelin marul salatası
14:00 orta Türk kahvesi
15:30 kivi
18:00 1 kepçe tarhana bir biber dolma ( akşam bşr dilim ekmeğin vardı ama yenedim) yoğurt salata
Akşam elma yiyecektim ve günü kaçamalsız kapatacaktım ama ben 1 kk kadar yaş pasta yedim
Kalorim diyetisyenin verdiği sınırı aşmadı bakalım yarın ne diyecek tartı

evlilikten ve çocuktan bahsetmeyeceğim..11 yıl bitti evliliğimde...

buğün arkdaşlar gördü beni çok beğendiler.. mankene dönmüşün dediler.. çok iyi olmusum.. yaşın gençleşmiş dediler.. çok mutlu oldum... çok zayıflamaya devamm... hedefime ramak kaldı.. zorlanıyorum diyet konusunda kaçamaklarım da oluyor ama ne olursa olsun 55 olacağım.. 55 olmadanda bu isveç diyetini bırakmayı düşünmüyorum.. koydum kafama.. verip kiloarımı korumaya geceçeğim.. ve bir daha diyet le uğraşmak istemiyorum..

kaç aydır herkese 55 olma hayalimden bahsedediyorum.. aynı şeyleri anlat anlat yoruldum.. sıkıldım aynı şeyleri konuşmaktan... artık 2, ayda diyete başladım ve kilo alıp vere vere en sonunda 10 kilo verdim demek isitiyorum....

...55 olmak istiyorum cümlesinden kurtulmak isitiyorum...

sadece 55 oldum demek istiyorum.

Olursun canim ne kalmis zaten bende aynen senin gibi dusuyorum

Kizlar size birsey soracagim benim ev sahiplerim nasil diyim kucuk bi ilcede yasiyoruz buranin yerlileri egitim durumlari iyi degil kesinlikle yanlis anlamayin kucumsemiyorum bugun yan tarafa beni cagirdilar bes dakika gectim iste bosyere bitirmissin okulu bizden farkin yok falan dediler oylemi sizcede bosuna mi okudum ben o okulu sirf calismiyorum diye bosunami okumusum oldum yani

off millet var ya kendini darı ambarında görüyor..çalışsanda bu tarz hitapları kullanan bir sürü kişi var...gerçekten kendini yetiştiren insanlar bu tabirleri kulanmazlar canım...illaki eve para getirincemi okuduğumuzu ispatlamış oluyoruz... ne alaka yaaa... kendine güvenin sarsılmasın. ve körelme yeter...

Merhabaaa
Bende citir anne sayilirmiyim ki cok citirdamiyorum az kitirdiyorum ama
35 yasindayim ve 3. bebegim dünyaya geleli 2 yil oldu
Önceki dogumlarimda hemen kilo vermistim bunda biraz zorlaniyorum hem 3. cocuk hem yas ilerliyor malum
Simdi 69 70 kilodayim..ilk defa bukadar uzun bu kioda kaldim biran evvel 60 olmaliyim hatta 57
Sizlere keyifli kilo vermenizi diliyorum
Bende gunluk acmayi dusunuyordum ama cok guzel basliklar var
Kafam biraz karisti acikcasi:)

Canim bu konuda senin kadar olmasa da benim aklima geldikce icim hep cizz eder okadar basarili bir lise egitimi ardindan esimle tanistim 2 yillik gecis hakkim vardi izmir ege univert. Gitmedim sinavida kazanamyinca malum katsayi sorunu vardi ozaman ne ogrenciler heba oldu bu yuzden neyse benim bilgisayar ogretmenligi hayal oldu sinifta makara yapip zaman geciren cogu kizda 2 yilliga gecip sozlesmeli de olsa ogretmen oldular adalet mi degil ama oldular iste.
Suan pismanmiyim aslinda evet yapmasam dahi elimde bir meslegim olsun isterdim ayrica universite okumak insanin vizyonunu genisletir bilgi bilgidir zarari yoktur ilkokul mezunu olup kendini yetistirmediyse ama yetistirdiyse cok saygi duyuyorum o kisilere hersey okul okumak degildir kitap okuyarak yazarak cizerek ogrenerek okuyan insandan da kulturlu olabilirler sonucta neyse yani sen sirf meslegini yapmiyorsun diye bosuns okumus olmadin o okul sana cok sey katti hic bosuna olur mu bu cumleyi kuranlar duz mantik insanlar aldiris etme

üniversitenin havasını solumak farklıdır.. bunu ancak yaşayan bilir...

sakın arkadaşlar eğitim konusunda bir havam yok .. hatta yaşantımda hiçde havalı değilim.. olmamada.. ama bu farklı bir konu.. lütfen yazdıklarmı yanlış anlamayın...

Hay maşallah 3 çocuk Allah bağışlasın. Sen de 35 sin demek benim gibi bu topiği. En yaşlısı benim gel beraber en yaşlıları olalım.

Canim benim boyle dusunmen beni cok rahatlatti insanlarin soylediklerini cok takiyorum kafama ben yaaa

nelsoooon kiiisss hcbisee yememissin sen kazanirsn bu yarisi diiimm ark fiisss gibii kalir hee ya haftayaa kesin yarisalimmm. şükümn dedgi gibi olabilirr. Wallaa yarissiz modumuzz düsüyoo .
ozgeeeee kizinin ilk deneyiminde basarili olmasina cok sewindm.. kizinin aklini daaa sewermmm yiriimm yirr
sercaaan mayonez ketcaap eskiden makarna da vazgecilmezimdiii.. aaaa rus salatasii mayonezsiz olurmuu kiii ciksss olmazz.. hamileykeen coook yapar yerdimmm amannn o insanlra ne bakiosuuunn .. kiskanclktan oylee demislerdirrrrr kesiiinnn... hicc muhattap bileee olma.
paapatyaaa . Menu super wallaa. Ayy yaspasta oyleeee miiiiiiiiiiiii nee sewermm yaaaaaa

Canim benim boyle dusunmen beni cok rahatlatti insanlarin soylediklerini cok takiyorum kafama ben yaaa

insanların düşüncelerine takılmaaa.. değer verdiğin insaarı önemse gerisini boşver gitsin.. herkesin dediğine takar yada onları mutlu etmeye çalışırsan kendi yolunu bulamazsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…