Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

çıtırlar merhabaa

Ösge canım kolay gelsin biraz sabır istiyor ama sakın bezi geri takma nir çok uzman bezi çıkartınca kakarlı olduğunuzu anlasın diyor olacak bunlar yapacak başka bişey yok , hatırlasana ebruda ne kadar zorlanmıştı, bende bunları söylüyorum ama benimde gözüm korkuyor bide kış geldi yaa ama olacak sıkma canını

Ebru canım tekrar geçmiş olsun sıkma canını sıktıkca daha kötü olursun bir kara ver ya parçayı aldır yada bunu kabul et ve üzme kendini bir başka seçenekte başka bir dr daha görünüp öylede karar verebilirsinn canımm

ben bu gün sınavda görevliydim, gittim geldim bişeyler yedim çok yedim acayip şişimm bu arada evi temizleyip banyo yapmam lazım kızım gelmeden ama hiç kalkasım yokk, amam başlamak lazım, öptümm hepinizi kalkayımda iş yapayımmmm

teşekkürler açıklamaların ve ünlemlerın ıcın!!

bende topıgın sana ait olmadığını dusunmustum,o nerden cıktı kı..
hatta topık benım olsa;bu kadar ılgı görmesıne sevınırdım bıle..

kaldıki,konumuz bu değil..

ben senın yaptığın uyarılardan,gösterdıgın tepkılerden söz ettim..

ben sadece ağzıma gıren lokmayı degıl,onu yerkenkı hıslerımı de anlatmak ıstıyor olabılırım..
yazdığın yazıyı dırek ustume alınmadım,sayfa sayınızı arttıranlardan bırı olduğum ıcın uyarından rahatsız oldum..

bana yazdığın su yazıda bıle hala sertsin..
paylaşım yaparak kaynaşılır..
kaynaşırsak bırbırımıze faydamız olur..
sayfa sayısı artmasın dıye robota bağlamanın alemı yok..

neyse arkadaşlar..hoşçakalın hepınız..

hu hu ne oluyor kızlar,gerilmeye ne gerek var hepimiz aynı amaç için toplandık dimi burda,öpüşelim barışalım lütfenn

herkeste bi gerginlik var sanırım,yada yılgınlık,tabiki paylaşım yapıcaz,tabiki geyik yapıcaz,tabiki sayfalar hızlı ilerleyecek,neticede 3-5 kişi deiliz burda,ama önceliğimiz kilo ise hem geyik hem kilo konuşulmalı bu topicte,

bende normal de !!!! ünlem işaretinden çok rahatsız olurum,eprunun ilk msjındaki !!!! ünlem işaretinden rahatsız olduğum gibi ama ben epruyu tanıdığım için ters bi anlamda kullanmadığını biliyorum,millan gibi yeni gelen arkadaşlarımız bizleri yeni tanıyor yanlış anlamaları,ona göre tepki vermeleri çok çok normal,

ortada !!!! ile başlayan!!!! ile devam eden cümleler dahada gerer bizleri

uzatılacak bir şey yok ortada,sakin olalım relax relax,

ama bakın olmuyor böyle ben sizlerle toparlandım o eski gücümü buldumm
mevcanın sayesindeeee tabii sizleir buldum

Kizlar gergin olabiliriz hayatimizad hersey yolunda gitmeyebilir yada diyet biktirmis olabilir burda hem dertlerimizi paylasip hemde diyetimizi yapiyorum burda birbirimizi motive ediyoruz... ayrica burda birbirimizi gormeden yazisiyoruz ve yazarken mimiklerimizi kullanmamiz imkansiz o yuzden yazdiklarimiz yanlis anlasilabilir biraz daha anlayisli olmaliyiz bence

Not yazarken devrik cumle kullanmis olabilirim kizlar kusura bakmayin

Robot mu o ne biçim tabir hiç yakıştıramadım! Sert biri olmadığımı arkadaşlar çok iyi bilir!vurgulamak afına ünlem kullanmak gayet normal. Tabi sayfalar ilerliycek iletlemezse sorun var demek!biz burda eşlerde tartışmalarımızı kayıplarımızı çocuklarımızı herşeyimizi konuşuyoruz ki zaten!herşeyi paylaşmayıp sırf menü paylaşsaydık böyle kaynaşamazdık dimi!!!!!!!!!!!Velhssıl günlüğünü aç açmasına ama eminimi sıkılıp buraya geri gelecegine eminim!!!! Burdaki sıcaklık başka yerde yok gel gel vatandaş dostluk burda hehe:)

Hawarım
Saol canım ama ben kararsız değilim ki zaten. C. Tesiye göz hastanesinden randevu aldım stresle o günü bekliyorum
Mevim
Ünleme sende alındın demek hımm sizin için hayatımdan ünlemi çıkarttım o zaman? Netten çok smiley kullanırdım ama telden girdiğim için vurgulamak yada örn kola içmedim tatlıdan yemedim dediğimde de ünlem kullanıyorum ki benden çok sizler hassas davranıyorsunuz (tam kullanıcaktım vazgeçtim nokta....

Son düzenleme:

eprum geçen mesajında sayfalar çok ilerlemiş,yetişemiyor ama diyet namına bi şey yok !!!! gibi yazdın,

bende o ünlem işaretinden epru lafmı sokuyor anlamını çıkardım ama seni bildiğim için hiç yanlış anlamadım msjını ,muhtemelen gelen kızlar bu msjı üstlerine alındılar,ha ben yeni gelsem bende alınırdım ne yalan söyleyeyim, ben yada bir çoğu insan !!!! işaretini laf sokmak,yazılan cümleyi göze sokmak anlamında kullanıyordur.

o yüzden millanın tepkisi çok doğal oda seni tanımadığından,

bak sehrrada geçen geldi,topic çok ilerlemiş geyik yapmışsınız okumam ben geçmişi bu ne ya felan dedi ama klasik sehraa tarzında yazdığı için herkes gülerek cevap verdi

ortada sadece yanlış anlama var hepsi bu,bu topic herkesin nerde çokluk orda bolluk bence,millana özel msj attım nerdesin çabuk gel diye

son derece haklısın,burdaki dostluk hiç bir diet topiğinde yoktur,lütfen gerginlik bitsin ben gerildim kız burda

Bayanlar için bitkisel ilaçlar var hormon sorularıyla karşı karşıya kalmamak için. Bilmiyorum şimdi Türkiyede var mı ama geçen sene annem için araştırma yaparken bir sitede buldum bir sürü bitkisel ilaçları, sonra detaylı arastırma yaptım onlar üzerinde, ve anneme bir hediye yaptım ve sipariş vermiştim. Sipariş gelmez diye korkuyordum ama valla geldi annem 1 ay yakın kullandı ve çok memnun kaldı. Ve arkadaşlar bir ilacı kullanmadan önce iyice araştırın sorun sonra karar verin içmeye, her siteden sipariş vermeyin bu sitede canlı sohbet odası var operatörlere kafanızı karıştıran her ilaç hakkında bilgi alın sonra sorularınız kalmadığında rahatlıkla karar verin. Kolay gelsin bütün hanımlara!! Zamanınız ve ilginiz olursa girip bakın her tür insanlar için çeşitleri var!

Son düzenleyen: Moderatör:

ben deil ama KAZEN birazdan alır bekle sen az

Ebru yavrum noldu gözüne?benim hiç haberim yokki canım benim....
Bak hani sayfalar çok ilerlediya otuz kırk sayfa bide yeni birileri gelince ben hiç okumadım o sayfaları ve bilmedim rahatsızlığını..açık söyleyeyim daha evelde ifade ettim ben topicte böyle uzuuun uzun gereksiz gülücük fazla fazla alıntı fazla fazla geyiğe karşıyım buranın ruhuna uymadığını amaçtan uzaklaştırdığını dolayısıyla kişileride bıktırdığını ve diyet modundan uzaklaştırdığını düşünüyorum..biz zaten zamanı olmayan zamanı doğurmaya çalışan insanlarız genel olarak..bi sayfaya bakıyorum iki üç kişi sadece yazmış belki üç beş sayfa..he tabi biz özel mevzuları konuşmuyor muyduk?tabiki konuşuyorduk sohbet muhabbet..ama bence nerde çokluk orda zorluk sözünü amiyane tabirle,yanlış çıkarıp az ama öz mesajlarla topiği bereketli ve faydalı hale getirelim..ben kilo alıyorum soğuyorum ve emek verdiğimiz bu topicten ayrılmak istiyorum..günde menü ve eleştiri mesajı olsun belki bide hisler..3mesajı geçmesin derim..en fazla dört...bölece zaman boşa geçmemiş olur amaç dışına çıkmaz kişileri daha iyi tanımış oluruz soğumamış oluruz bişeyleri kaçırmayız..topiğimizşnde bi kuralılar zinciri olsun derli toplu olsun salkım saçak yol geçen hanına dönmesin..kişi olarak değilde söylem olarak yanlış anlaşılmasın..olayı bi sistematiğe bağlayalım fikirleri alalım..yoksa totomuz bostanlara sığmıcekkk emirimizin annesi noldu de bana??

kuş menümü yazamda arada kaynamasın

saba: az kfileks

öğlen: yarım kase çorba,3 yk bulgur pilavı,3 yk bezelye,1 dilim beyaz ekmek kabuğu ( of karbonhidrata bak )

ara: 1 incir yeşil çay

ara: 1 mandalina,1 ufacık elma

birazdan : az kfileks yoğurtlu bu sefer

açmıyım açım evet ama yemiycem dahada bi şey sabah tartı var

Diğer reklam üyeliklerinizi de yazmak şart oldu.
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=533625
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=533940

Reklamı bırakın artık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…