- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.321
Ebru yavrum noldu gözüne?benim hiç haberim yokki canım benim....
Bak hani sayfalar çok ilerlediya otuz kırk sayfa bide yeni birileri gelince ben hiç okumadım o sayfaları ve bilmedim rahatsızlığını..açık söyleyeyim daha evelde ifade ettim ben topicte böyle uzuuun uzun gereksiz gülücük fazla fazla alıntı fazla fazla geyiğe karşıyım buranın ruhuna uymadığını amaçtan uzaklaştırdığını dolayısıyla kişileride bıktırdığını ve diyet modundan uzaklaştırdığını düşünüyorum..biz zaten zamanı olmayan zamanı doğurmaya çalışan insanlarız genel olarak..bi sayfaya bakıyorum iki üç kişi sadece yazmış belki üç beş sayfa..he tabi biz özel mevzuları konuşmuyor muyduk?tabiki konuşuyorduk sohbet muhabbet..ama bence nerde çokluk orda zorluk sözünü amiyane tabirle,yanlış çıkarıp az ama öz mesajlarla topiği bereketli ve faydalı hale getirelim..ben kilo alıyorum soğuyorum ve emek verdiğimiz bu topicten ayrılmak istiyorum..günde menü ve eleştiri mesajı olsun belki bide hisler..3mesajı geçmesin derim..en fazla dört...bölece zaman boşa geçmemiş olur amaç dışına çıkmaz kişileri daha iyi tanımış oluruz soğumamış oluruz bişeyleri kaçırmayız..topiğimizşnde bi kuralılar zinciri olsun derli toplu olsun salkım saçak yol geçen hanına dönmesin..kişi olarak değilde söylem olarak yanlış anlaşılmasın..olayı bi sistematiğe bağlayalım fikirleri alalım..yoksa totomuz bostanlara sığmıcekkk emirimizin annesi noldu de bana??
Ebru yavrum noldu gözüne?benim hiç haberim yokki canım benim....
Bak hani sayfalar çok ilerlediya otuz kırk sayfa bide yeni birileri gelince ben hiç okumadım o sayfaları ve bilmedim rahatsızlığını..açık söyleyeyim daha evelde ifade ettim ben topicte böyle uzuuun uzun gereksiz gülücük fazla fazla alıntı fazla fazla geyiğe karşıyım buranın ruhuna uymadığını amaçtan uzaklaştırdığını dolayısıyla kişileride bıktırdığını ve diyet modundan uzaklaştırdığını düşünüyorum..biz zaten zamanı olmayan zamanı doğurmaya çalışan insanlarız genel olarak..bi sayfaya bakıyorum iki üç kişi sadece yazmış belki üç beş sayfa..he tabi biz özel mevzuları konuşmuyor muyduk?tabiki konuşuyorduk sohbet muhabbet..ama bence nerde çokluk orda zorluk sözünü amiyane tabirle,yanlış çıkarıp az ama öz mesajlarla topiği bereketli ve faydalı hale getirelim..ben kilo alıyorum soğuyorum ve emek verdiğimiz bu topicten ayrılmak istiyorum..günde menü ve eleştiri mesajı olsun belki bide hisler..3mesajı geçmesin derim..en fazla dört...bölece zaman boşa geçmemiş olur amaç dışına çıkmaz kişileri daha iyi tanımış oluruz soğumamış oluruz bişeyleri kaçırmayız..topiğimizşnde bi kuralılar zinciri olsun derli toplu olsun salkım saçak yol geçen hanına dönmesin..kişi olarak değilde söylem olarak yanlış anlaşılmasın..olayı bi sistematiğe bağlayalım fikirleri alalım..yoksa totomuz bostanlara sığmıcekkk emirimizin annesi noldu de bana??
kaç cümle yazalım peki , büyük har küçük harf ,
eskiler 5 yeniler 3 mesaj yazsın , ha birde renkli yazı olmaısn 7 simily fazlaıs yaskak ohhhh tam askeri düzen süper vallaaa
allahım güldürdün beni ya,
farkındamısınız boşuna geriliyoruz,
aaaaaaaaaaaa diye bağırasım var şimdi ben küsüp gidicem
Yaa kizlar su alinganliktan gec gecip birbirimizin yazdiklarindan olumsuz bir yorum cikartmak yerine yaa hakli surda dogru soluyo gibi olumlu seyler dusunsek vee yarin cuma kac kilo gitti diye dusunsek hersey duzene gircek
Al bendende o kadar mevcanim yaaa ne bu canim cabuk herkes kendine ceki duzen versin menu paylasin bakiimm hemençok haklısın kubram ya,herkes birbirini yanlış anlıyor,oysaki sabah tartı kilolar bildirilecek,bende çok gergindim iyice gerildim bugün ya
çok haklısın kubram ya,herkes birbirini yanlış anlıyor,oysaki sabah tartı kilolar bildirilecek,bende çok gergindim iyice gerildim bugün ya
Al bendende o kadar mevcanim yaaa ne bu canim cabuk herkes kendine ceki duzen versin menu paylasin bakiimm hemen
Eprum malum bugün yeterince gerildik,yanlış anlamalar,lafı istediğin bi yana çekmeler,bizim topiğimize dostluğumuza yakışmayacak şeyler,şu an gergin ortam olduğu için yazmak istedim,grupları yapan arkadaş olarak iznin olursa
yarın sabah grupları ben yapmak istiyorum,
çünkü hepimiz zayıflamak için burdayız kavga için deil,
aktif pasif kızlar durumundan herkes birbirini istemiyor olabilir,onun için yarışmak isteyen herkesin yazmasını istiyorum
AMAAA
Hepimiz yoğunuz,yoğunluğu bahane edip sadece 1 menü yazıp kaçmak yok,yada 3 gün uğramayıp yoldaşını yarı yolda bırakmak,
işimiz var,okul var,çocuklar var bunlarıda düşünerek her gün düzenli yazıcak yarışa katılan arkadaş,ha 10 msj yazın demiyorum,en kötü menüsünü paylaşacak,ve ortağının menüsüne en az yorum yapacak kadar msj yazıcak,bu da demekki en az 2 msj,eğer gelemiyecekse mazaretini bir gün öncede buraya yazıcak
LÜTFEN bu kurallara uyacaksanız yarışa katılın,kimse kimsenin hakkını gasp etmesin
ve ortağınız sizi mazeretsiz yanlız bırakırsa büyük harflerle şikayet edin ,edinki önümüzdeki hafta ona kzıdığımız için o haftalık yarışa almayalım,
hepimizin buna ihtiyacı var
evet okuduysanız yarış isteyenler kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?