Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sehram msjında çok haklısın elbet,geyik uzadıkça ( bende bol bol geyik yaptım tabii)hepimiz diyet modundan çıktık bu hafta,sayfalar hızla ilerledi ve ben bile bir çok şeye yetişemedim,ee bu sefer yetişemeyince ,beni niye görmüyorsunuz kırıldım msjları geldi,
bencede kendimize çeki düzen verip önce diyet sonra geyik muhabbeti yapalım,bi ara birimiz menü yazmayınca sorardık dün menünü niye yazmadın diye,

önceliğimizin zayıflamak olduğunu unutmazsak bu yanlış anlamalar ortadan kalkar diye düşünüyorum,

1. her cuma ikili grup yapalım,herkes arkadaşından sorumlu olsun

2. düzenli menü yazalım,ama ben sabah şunu yedim,akşam olunca bunu yedim gibi farklı saatlerde deil

3. birimiz saçmada olsa bi tablo yapalım ki birbirimizi takip edelim

4. hepimiz insanız elbetteki lak lak yapıcaz,muhabbetimize devam edelim aşırıya kaçmadan,

kendi adıma dikkat ederseniz son haftada aldığım önlem alıntı yapmadan yazmaktı,isme yazıyordum herşeyi,çünkü gerçekten ya çalışan, yada evde çalışan anneleriz hepimiz laf çok vakit yok

kaç cümle yazalım peki , büyük har küçük harf ,
eskiler 5 yeniler 3 mesaj yazsın , ha birde renkli yazı olmaısn 7 simily fazlaıs yaskak ohhhh tam askeri düzen süper vallaaa

kaç cümle yazalım peki , büyük har küçük harf ,
eskiler 5 yeniler 3 mesaj yazsın , ha birde renkli yazı olmaısn 7 simily fazlaıs yaskak ohhhh tam askeri düzen süper vallaaa

allahım güldürdün beni ya,

farkındamısınız boşuna geriliyoruz,

aaaaaaaaaaaa diye bağırasım var şimdi ben küsüp gidicem

Kizlar bugunki menum
Sabah
1 bardak light sutle yapilmis nesfit

Ara
Bir avuc cig fistik

Oglen
Bir kase corba

Ara
Iki diyet biskuvi

Aksam
Dometes soslu yagsiz makarna

1.5 lt su
Iki bardak yesil cay

Yaa kizlar su alinganliktan gec gecip birbirimizin yazdiklarindan olumsuz bir yorum cikartmak yerine yaa hakli surda dogru soluyo gibi olumlu seyler dusunsek vee yarin cuma kac kilo gitti diye dusunsek hersey duzene gircek

Yaa kizlar su alinganliktan gec gecip birbirimizin yazdiklarindan olumsuz bir yorum cikartmak yerine yaa hakli surda dogru soluyo gibi olumlu seyler dusunsek vee yarin cuma kac kilo gitti diye dusunsek hersey duzene gircek

çok haklısın kubram ya,herkes birbirini yanlış anlıyor,oysaki sabah tartı kilolar bildirilecek,bende çok gergindim iyice gerildim bugün ya

çok haklısın kubram ya,herkes birbirini yanlış anlıyor,oysaki sabah tartı kilolar bildirilecek,bende çok gergindim iyice gerildim bugün ya
Al bendende o kadar mevcanim yaaa ne bu canim cabuk herkes kendine ceki duzen versin menu paylasin bakiimm hemen

ben şimdi gidiyorum,gece geldiğimde her şey eskiye dönsün lütfen,kimse kimseyi yanlış anlamasın ve empati yapsın,

ve evet kilo sabah tartı var stres şişkinlik yapar benden demesi

ne diyoruz önce diyet,sonra çene

Al bendende o kadar mevcanim yaaa ne bu canim cabuk herkes kendine ceki duzen versin menu paylasin bakiimm hemen

valla bnd etehklike çanları çalarken buldum burayı tam toparlandım derkenn birde böyle şeyler için geirlmek istemiyorum
ççünküü kaybettigim azmimi buldummmm yeniden

Eprum malum bugün yeterince gerildik,yanlış anlamalar,lafı istediğin bi yana çekmeler,bizim topiğimize dostluğumuza yakışmayacak şeyler,şu an gergin ortam olduğu için yazmak istedim,grupları yapan arkadaş olarak iznin olursa
yarın sabah grupları ben yapmak istiyorum,

çünkü hepimiz zayıflamak için burdayız kavga için deil,

aktif pasif kızlar durumundan herkes birbirini istemiyor olabilir,onun için yarışmak isteyen herkesin yazmasını istiyorum

AMAAA

Hepimiz yoğunuz,yoğunluğu bahane edip sadece 1 menü yazıp kaçmak yok,yada 3 gün uğramayıp yoldaşını yarı yolda bırakmak,

işimiz var,okul var,çocuklar var bunlarıda düşünerek her gün düzenli yazıcak yarışa katılan arkadaş,ha 10 msj yazın demiyorum,en kötü menüsünü paylaşacak,ve ortağının menüsüne en az yorum yapacak kadar msj yazıcak,bu da demekki en az 2 msj,eğer gelemiyecekse mazaretini bir gün öncede buraya yazıcak

LÜTFEN bu kurallara uyacaksanız yarışa katılın,kimse kimsenin hakkını gasp etmesin

ve ortağınız sizi mazeretsiz yanlız bırakırsa büyük harflerle şikayet edin ,edinki önümüzdeki hafta ona kzıdığımız için o haftalık yarışa almayalım,

hepimizin buna ihtiyacı var

evet okuduysanız yarış isteyenler kim

ben katılmak isterim:26:

gündüz nete giremeyen arkadaşlarımız var,yada benim gibi hafta sonu yazamayanlar,kimsenin hakkı yensin istemiyorum,gündüz yazamıyorsanız akşam yazın,ortağınız en kötü ertesi gün okusun,haftasonu yazamıyorsak,pazartesi günü haftasonunda neler yaptığınızı yazın,

eprum eğer okeylersen ben yarın akşam mesai bitimine grupları yazıcam ve şimdi gerçekten çıkıyorum,evde cepten bakarım,farklı önerilere açığım

masum ve kubra kuralları okuyup uygulayacağınızı inanıyorum,önüme kağıda yazdım adınızı sabah kilo bildirin akşama ben grup yapıcam

[/kızlar bend eçıkıyorum yanlış anlaşılmalar son bulsun , kilollar savrulsun

dediigm gibi yarışa varım ve dişli bir rakidimdir.
ama mevcanımında dedigi gibi ben akşamalrı ve hafta sonu pazarları giremiyorum evd enet yok onun
dışınd aelimden geldigince buradayım
şimdi çıkıyorum sabah tartı yüzümü güldürür
umarımmm
benim çok saçma bi bünyemm var çok çok zor kilo veriyorum

aglayarak gidiyorum gülerek gelirim umarım sabah
COLOR]

isveç diyetiileuzaktamn yakından alakası oömayan ama 6,gün isveç diyetimi de buğün akşam sonlandırmış bunuyorum...

sabah:1çb süt 2yk içine yulaf ezmesi-şekersiz dade neskafe
öğle:avuç içi kadar tavuk-bolca marul
15,00:az şekerli kremalı neskafe
akşam: 2 minik lahana sarma-bolca salata-1 yumurta-avuç içi kadar soba çöreği...

eh buğün biraz spor yapayım demi..

500 ip atlama

10 dak bel hareketleri...

isveç diyetiileuzaktamn yakından alakası oömayan ama 6,gün isveç diyetimi de buğün akşam sonlandırmış bunuyorum...

sabah:1çb süt 2yk içine yulaf ezmesi-şekersiz dade neskafe
öğle:avuç içi kadar tavuk-bolca marul
15,00:az şekerli kremalı neskafe
akşam: 2 minik lahana sarma-bolca salata-1 yumurta-avuç içi kadar soba çöreği...

eh buğün biraz spor yapayım demi..

500 ip atlama
100 mekik
10 dak bel hareketleri...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…