- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.341
Eprum malum bugün yeterince gerildik,yanlış anlamalar,lafı istediğin bi yana çekmeler,bizim topiğimize dostluğumuza yakışmayacak şeyler,şu an gergin ortam olduğu için yazmak istedim,grupları yapan arkadaş olarak iznin olursa
yarın sabah grupları ben yapmak istiyorum,
çünkü hepimiz zayıflamak için burdayız kavga için deil,
aktif pasif kızlar durumundan herkes birbirini istemiyor olabilir,onun için yarışmak isteyen herkesin yazmasını istiyorum
AMAAA
Hepimiz yoğunuz,yoğunluğu bahane edip sadece 1 menü yazıp kaçmak yok,yada 3 gün uğramayıp yoldaşını yarı yolda bırakmak,
işimiz var,okul var,çocuklar var bunlarıda düşünerek her gün düzenli yazıcak yarışa katılan arkadaş,ha 10 msj yazın demiyorum,en kötü menüsünü paylaşacak,ve ortağının menüsüne en az yorum yapacak kadar msj yazıcak,bu da demekki en az 2 msj,eğer gelemiyecekse mazaretini bir gün öncede buraya yazıcak
LÜTFEN bu kurallara uyacaksanız yarışa katılın,kimse kimsenin hakkını gasp etmesin
ve ortağınız sizi mazeretsiz yanlız bırakırsa büyük harflerle şikayet edin ,edinki önümüzdeki hafta ona kzıdığımız için o haftalık yarışa almayalım,
hepimizin buna ihtiyacı var
evet okuduysanız yarış isteyenler kim
Çıtırlarım ohh ne güzel herkes gaza gelmiş,çok ama çok mutlu oldum ,yarışa zuzu,bir kadın,ve sehrammda katılmış,yarın grupları ayarlıycam ,bir kağıda not alıcam haksızlık olmasın diye,cuma günleri erken bildirim yapalım lütfen,verilen kiloları toplayıp birinci ikinci ve üçüncü olanı belirliycem.sabah büyük gün bakalım neler yaptık bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?