Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızkar nedir bu gerginlik. Lütfen yapmayalım. Aynı amaç için buradayız. Boş yere birbirimizi kırmaya gerek yok.
Mevcanım ben de varım yarışta. Herbişeyi de kabul ediyorum
Hkmt hani diyet listen ne dedi diyetisyen yazdın da ben mi jaçırdım
Bakalım benim ki ne diyecek yarın

Kusura bakmayın bugün evde değildim netten dolayı giremedim eve geçince bütün sayfaları tek tek okuyacağım sanırım önemli seyler olmuş .

Bende yarış istiyorum, sonuçta bu sayfayı seçmemin nedeni sizin desteklerinizle dogum kilolarımı vermek istiyorum vericem de kararlıyım .Yarış istemeyen geride durup bize yorumlar yapabilir

Roz,şüko,nelson,papatya sizide listeye ekliyorum sabah,ufak bi not defterine her hafta yarışanları yazıcam,herkes birbiri ile yaruşsın diye,ben dahil 7 kişiyiz şu an eğer tekli sayı çıkarsa dönüşümlü olarak gruplardan birini 3 lü yapıcam,kimseye haksızlık olmasın diye yarın akşama doğru hazırlıycam listeyi,bugün daha iyi anladım ki hepimizin gerçekten zayıflamakmış önceliği,kuralları okudunuz amaç yoldaşını yarı yolda bırakmamak,mazeretsiz girmeyen arkadaşları uyarıcam bunun içinde kimse kırılmasın,çünkü ben çok sıkıldım aynı yerimde saymaktan,zayıflamak istiyorummmmm,hergün menü paylaşalım,kendi yoldaşımızı denetleyelim ve tekrar tekrar söylüyorum zayıflamak isteyen kızlar arkadaşına destek olacak kızlar yarışsın,kimsenin motivasyonunu düşürmeyelimm

yarisa bende katilmak istiyorum

Ben carsamba katildim araniza ..ama 1 aydir diyet yapiyorum ,,en son tartildigimda 69,2 gelmistim..gecen hafta basi biraz demorize olmus 3-4 gün diyetten ve spordan kopmustum..2 gündür yine dikkat ediyorum..ins almamisimdir

Bugün menüm cok ic acici degil

12:00 1 dilim ekmek tahin&pekmez ile

16:00 1 kase mercimek corbasi,minik bir karniyarik, yarim ici kiymali firinda paprika,2 yk pilav,2 yk yogurtlu kirmizi pancar

Yemek sonrasi bir kahve

Ilerleyen saatte yesil cay yada mate cayi icicem

Aslinda cok meyve almistim ama madem yarin tartilicaz:26: yemiyeyim

menülerde gayet guzel..mevcan biraz karbonhidrati kacirmis ama oda öglen

Bu gün çok hafif takıldım evde de değildim

5 kuru kayısı yeşil çay

Kahvaltı
5 zeytin
1 tane salatalık
Beyaz peynir
N
1 dilim etimek

Akşam 17:30
Bir kepçe çorba
7 kaşık etli kuru fasülye
Salata

yarışa katılmayınca rekabet olmayınca menü alıp başını gidiyo o yüzden her hafta cuma günleri başlanıp me paylaşımı muhakkak yapmamız lazım başka türlü kendimizi imkanı yok toparlayamayız yani
kilo bildirimime gelince 3 gündür wc ye çıkamıyorum o yüzden yarın sabah tartılıp o zaman yazarım 4-5 gün çıkamıyınca bitkisel bi hap var eczaneden aldığım onunla çıkabiliyorum sanırım yeşilçayla alışkanlık yaptı yada ok kahve içtiğimden olduum böyle bi ara azaltmıştım ama tekrar başladım
menüm
sabah aç karnına ılık limonlu suyum
kahvaltıda 1 dilim ekmek 4 zeytin salatalık azcık salça 4 çatal tahin pekmezli 5 bardak şekersiz çay
ara tük kahvesi
öğle misafirlikteydim 1 kase kısır bol acılı 2.5 lokma 2 kurabiye 5 bardak şekersiz çay
ara türk kahvesi
akşam 2 kaşık tadımlık pirinç pilavı
4 bardak çay
spor 1 saat yürüyüş bu yağmurda
su 1 bardak yaana kadar 1 litre olucak
kadınlar_anatomisi evet cnm çayı çok seviyorum 1.5 seneden beri de şekersiz içiyorum o yüzden rahatım :)
ebru benim oğlumda 29 aylık oldu babaannesinde kalıyo abisinin dersleri konusunda biraz onda kalıyodu abisine rahat vermiyor diye babaannesi tam çişini alıştırdı derken çocukum yine bana geldi ve hop tekrar bağladım altını halıları kaldırmak gibi bişey yapamam soğuk ... eninde sonunda öğrenecek zaten ben büyük oğlumu bile kardeşi doğduğunda alıştırdım 3.5 yaşında çok tembelim demi

Mevcan ben tüm kurallara uyuyor ve katılıyorum bu yarışa.yarından itibaren 55 olana kadar diyetteyim..tüm güzel yicekler düşman bana artık.dostumu sen seç.tabloyuda hemen yarın ben hazırlarım söz..hep aksilik oldu alındı verildi kilolar koptum hep.sabah yapın bildirimleri.
Başlamayı yarını baz alcam haberiniz olsun şimdiden.çok pis gaza geldim..hadi kızlarrr kaldırın totolarıııı

güzelim teşekkür ederim.. yeri geliyor beden sorunlarımdan duygusal hallerimden bahsediyordum ama bu aralar sohbeti çok abarttık sanırım..ben okumaya yetişemedim bir ara...teşekkür ederim ayrıca bizi topladığın için güzelim... ve bu hafta bakalım kimler hedef,ne daha çok yaklaşacak....

kızlar hepimiz en kısa sürede çıtır olacağız..
papatyammm aklım sende..yarın diyetisyenin ne diyecek
hikmet diyetisyennn açıklamalarını halen bekliyoruzzz.....

Bende yarismak istyrm mevcan.buranin diyet topigi oldugunu biliyorum gereksiz muhabbet olmus olabilir ama duzeltmemiz yine bizim elimizde kendimi ornek verem evdeyim diye bos bos konusdugum dusunulmus olabilir ama bundan sonra topigin hakki neyse onu verecgm gerginlik olmasina gerek yok.sonradan gelenler topigin anlamini degistirmis gibi konusulmus eskiden nasilsa yine oyle olur birbirimizi uzmeuelimmmm

Çıtırlarım ohh ne güzel herkes gaza gelmiş,çok ama çok mutlu oldum ,yarışa zuzu,bir kadın,ve sehrammda katılmış,yarın grupları ayarlıycam ,bir kağıda not alıcam haksızlık olmasın diye,cuma günleri erken bildirim yapalım lütfen,verilen kiloları toplayıp birinci ikinci ve üçüncü olanı belirliycem.sabah büyük gün bakalım neler yaptık bu hafta

Ooooo kevserde katıldı bu hafta bomba olucak bomba,ciddi anlamda zayıflamaya takıldım,bahara kadar yürüyemeyeceğime göre sadece bende ip atlama kararı aldım ve bu akşam 50 ip atlayarak sporuma başladım, size güveniyorum yaza çıpçıtır anne olucaz

Mevcan lutfen canim yaaa baslayalim biran once zayiflayalimmm

Fenodo do katıldı yokmu artıran :)) şimdi biraz keyif yapıp tv izlemek istiyorum herkese iyi geceler en kalorisizinden

Haha o bir kadin benmiyiim acaba
Kendime cok kötü bir nick secmisim ofhhh
Ya hic öyle dusunmedigim biranda uye oldum
Ne olsun ne olsun derken ukalaca bu cikti agzimdan
Kadinlar kulubu ya ..ben sizin cigerinizi bilirim gibi :)))
Ama zehra diyebilirsinizz

Menumuuu yaziyimmmm
Sabah
1 dilim ekmek
3 zeytin

Ogle
3 kasik kepekli makarna

Aksamm
4 kasik kuru fasulye
4 kasik pilavv

Bukadar bn esimle dr gittik 20 disim cikicakmis artik hic agrimiyooo nazarrr curuk disim var onu yapicaklarr oda 13.ne cok sukur disim gectiii
Spora gelireek
1 saatt esim yuruyuss
30 dk jillan
30 dk
Gobek e bel hareketleri
12 dk slim pack
45 tane mekikk
Bu kadar yarin ne cikicak tartida bilmiyo bu gun kaynanamda asure yemedimm cok isedigim halde bu hafta disimden dolayi fazla spor yapamdim o yuzdn pek umudum yok ama artik nede olsa yarislar olucak gaza gelirizzz disim de ecti cok sukur

Kizlar iyi geceler.
Ebrucum oncelikle aklina kotuyu getirme iyi dusun ki iyi olsun hassas olmakta haklisin evet saglik bu hayattaki en degerli seyimiz ama ben sorunsuz ve mutlu bi sekilde doktordan donecegine inaniyorum
Wc konusunda onerilerin icin tesekkurler hali kaldirmaya gerek duymadim cunku kizim hep ayni yere cisini yapiyor) parkeye bugun daha iyiydi gittikce de daha iyi olacak
Hawarcim sana da bu konuda tavsiyem sadece rahat ol sakin pes etme ve cokta beklenti icine girme benim kizim cok akilli hemen ogrencek diye dusunurken 2. Gun hayal kirikligi yasadim ama bugun daha iyiydi dedigim gibi rahat ol yani elbet ogrenecek
Nelson canim hastaymissin cok gecmis olsun ben de biraz hastayim ama idare ediyorum kizim cok berbat hasta ona canim cok sıkkn.
Topikteki gerginlige gelince ilk basta hic yorum yapmiycaktim ama bu kacak oynamak olur sonucta hepimiz dost gibiyiz artik fikrimi rahatca soyleyebilirim sanirim
Oncelikle bence herkes kendince hakli topige vakitsizlikten calistigindan dolayi sık giremeyen arkadaslar atiyorum 30 sayfayi oturupta okuyamaz ve bu da arada onemli seyler kacirmalarina sebep olur ya da diyetten bir nebze koparlar
Ama aktif olup muhabbet eden arkadaslarda sonucta haklilar geyikte olsa diyetle beraber iyi vakit geciriyorlar burada simdi ben diyette degilim diye buraya geldigimde ne yazayim benim de yazdigim seyler geyik kategorisine girmis olcak.
Onceden de ailevi sorunlarimi falan yazardim ya da cogumuz soyle yazisirdik bugun oglum bunu yapti bize komsum geldi kv gittik atiyorum sinemaya gittik vs. vs..
Sohbet muhabbet sicak bi paylasimda vrdi sanirim artik bundan uzaklasiliyo gitgide umarim bu sekilde de olmaz kendi acimdan demiyorum sadece cogumuz kimseyle konusamadigi seyleri burda paylasiyor o acidan dedim
Neyse ki mevcan devreye girmis ve soguk havayi dagitmis burda atiyorum 15 16 kisiyiz herkesin huyu suyu istekleri farkli birbirimizi idare edelim bence kirici olmayalim
HKMt bu arada yoklugun cok belli oluyor umarim hersey yolundadir canim
Hepinize yarin tartida boll eksili rakamlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…