- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.361
Ebrummm dur gitme bak lutfen beynim durdu suan valla sensiz olmaz bu topik lutfenOglum erken uyudu eşimde uyuyalım dedi.Bense kendimi toparlayıp sizlerle yarış yapalım felan demeye geldim.Ama görüyorum ki herkes beni suçlamış .Hassasiyetimi sağlığımı oğlumdan ayrılışımı sizlerden uzak kalışımı dikkate almamış.Verdigim değeri göremediğim için şuan aglayark yazıyorum.Kendime başka bi topikte yer vericem.Aranızdan 2 sene sonunda bu şelde suçlanır gibi ayrılmakta varmış.Çok güzel anılarımız oldu.Belki başka bi topikte karşılaşırız.Siz burda ünlemsiz takılın.Bir ünlem bu kadar büyütülmüş.Oysaki ben hiç bişeyi bunca sene büyütmedim ve böyle olmadı bu topik gerilmedi bu derece.İnş herkes hedefine ulaşır.
Oglum erken uyudu eşimde uyuyalım dedi.Bense kendimi toparlayıp sizlerle yarış yapalım felan demeye geldim.Ama görüyorum ki herkes beni suçlamış .Hassasiyetimi sağlığımı oğlumdan ayrılışımı sizlerden uzak kalışımı dikkate almamış.Verdigim değeri göremediğim için şuan aglayark yazıyorum.Kendime başka bi topikte yer vericem.Aranızdan 2 sene sonunda bu şelde suçlanır gibi ayrılmakta varmış.Çok güzel anılarımız oldu.Belki başka bi topikte karşılaşırız.Siz burda ünlemsiz takılın.Bir ünlem bu kadar büyütülmüş.Oysaki ben hiç bişeyi bunca sene büyütmedim ve böyle olmadı bu topik gerilmedi bu derece.İnş herkes hedefine ulaşır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?