Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Oglum erken uyudu eşimde uyuyalım dedi.Bense kendimi toparlayıp sizlerle yarış yapalım felan demeye geldim.Ama görüyorum ki herkes beni suçlamış .Hassasiyetimi sağlığımı oğlumdan ayrılışımı sizlerden uzak kalışımı dikkate almamış.Verdigim değeri göremediğim için şuan aglayark yazıyorum.Kendime başka bi topikte yer vericem.Aranızdan 2 sene sonunda bu şelde suçlanır gibi ayrılmakta varmış.Çok güzel anılarımız oldu.Belki başka bi topikte karşılaşırız.Siz burda ünlemsiz takılın.Bir ünlem bu kadar büyütülmüş.Oysaki ben hiç bişeyi bunca sene büyütmedim ve böyle olmadı bu topik gerilmedi bu derece.İnş herkes hedefine ulaşır.

Ebrummm dur gitme bak lutfen beynim durdu suan valla sensiz olmaz bu topik lutfen

Canim sen suan cok duygusalsin ve yazilan seyleri ustune alinmissin
Seni taniyan hickimse seni kircak uzecek birsey yazmamis ki tersine saba hak vermis mevcan ornegin
Ben seni ilk defa bu sekilde gordum gergin olarak hic gormemistim hassasligindan oturu yazacaktim ama bu sefer seni suclamis olurdum
Ortada gitmeni gerektircek hicbir sebep yok aglayip kendini de uzme lutfen sakin sekilde dusununce bunu anliycaksin bunca zamandir arkadasiz seni hic kirmadik sen de ayni sekilde bizi biz de bu sekilde gitmeni haketmiyoruz bence

ebru nereye gidiyosuzn cnım ya gitme lütfen bırakma bizi nelerimizi paylaştık burda yanlış anlaşılmalar sonucu gitme lütfen sayfaların hepsini okuyamadım ama bırakma burayı rica ediyorum sensiz tadı çıkmaz buranın
bana mı kırıldın benm seni üzdüm bilmeden

Ebrucum, lütfen üzülme, sensiz ne keyfi kalır bu topiğin, bizi bırakıp hiçbiryere gidemezsin. Hepimiz seni çok seviyoruz. Çok üzüldüm şimdi ama yaa. Sakın böyle bişey düşünme nolur. Sen de çok kırıldın tabiiki de ama herşey tatlıya bağlanıcak inş. Bak Mevcan olayı tatlıya bağlayıp tüm tartışmalara noktayı koydu. Lütfen tekrar düşün, bu yazdıklarının ciddi olduğuna inanmak istemiyorum. Ebrum yarın sabah gelcek ve eski günlerdeki gibi bizimle yazışacak inş, di mi canım

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar uyandim buraya bakimm dedim ama ebrilunun msji ile karsilastim sok oldum
Ebrum burda kimse seni suclamadim aksine biz seni iyi tanidigimiz icin yeni gelen arkadaslarin biraz alingan olabiliceginden oda seni tanimadiklarindan kaynaklandigini soledik suan duygusalsin evet ama bizi birakmak yerine bizimle olsan belki sana daha cok yardimci olcaz ama lutfen bu topikten gitme biz seni seviyoruz

Günaydın kızlar,mutlu mutlu geldim ama eprunun yazdıklarını okuyunca şok oldum,canım sana kızdığımızı nerden çıkardın allah aşkına,tüm msjlar birbirinizi yanlış anlıyorsunuz üzerine,hatta ben epru ünlem işareti olumsuzu çağırır kızlar seni o yüzden yanlış anlamıştır yazdım ben her şey tatlıya bağlandı derken şu olana bak,hiç bi yere gitmiyorsun izin vermiyoruz epruuuuu,ya onca güzel anımız var ve sen bi yanlış anlamadan ötürü dostluğumuzu silip atıyormusun

Kızlar günaydın, bu sabah Ebruyu başka bi topikte gördüm. Umarım gerçekten gitmemiştir, umarım öylesine birşey sormak için girmiştir. Off çok canım sıkıldı şimdi yaaa. Dön Ebruuu dön lütfen.

İnanin soklardayim yani ne oluyor boyle ya herkes bi sendelenip kendine gelsin huuuu ebru nereye gidiyorsun oyle gidiyorum demekle gidilmez actin bu topigi sonuna kadar bizimle olacaksin yok oyle birakip gitmekkkk

Şu an yarışıcak 11 kişiyiz,eprumm kızgın gelir diye bekliycem,hkmt dünden beri kayıp,haksızlık olmasın diye grupları akşama doğru yazıp kızları bekliycem,yeni gelen kızlara haksızlık olmasın hem birbirimizi daha iyi tanıyalım diye eski-yeni şeklinde grup yapıcam bu haftalık,amaç burda beraber kilo vermek,yol arkadaşına destek olmak,size güveniyorum kızlar lütfen ortam daha fazla gerilmesin

Günaydinnn

Bu sabah kilom 69,5

* gecen hafta 69,2 dim ama yine sonuca cok sevindim cunku gecen cuma tartilmistim enson ve son 3 günü amerikan kalp vakfi diyeti yapmistim..bu haftada biraz bozunca hemen geri gelmistir diye korkuyordum.birde uzun bir süredir 7 li rakamlarda seyrediyordum..ins bir daha cikmiycam

günaydınnn kızlar
herkes ne güzel toparlnamış derken , ebrunun yazısını okudumm
ebru baştan beri seni çok iyi anladım şimdi sen yeni çalışmaya başladın sanırım bende
4 yıl evde oturup ikizler 5. yaşına girince çalışmaya başladım
ve o dönemler çok zordu sıkışmış kalmış gibi hissederdim kendimi
çalışan annelerle konuşa konuşa 11 ayda kendime geldim
o sırada mevcan ile tanıştım kk daa sagolsun oda bana çok destek oldu
hatırlıyormusun mevcan

üstüne birde senin saglık sorunun eklendiki
şölle diyim bend eişe başladıktan sonra oglanlar okadar çok hastalandıki
hatta 4 yıl el bebek gül bebek baktıgım oglum zatüre oldu kreşte
he kendimi suçladım.. ama şuan herşey yoluna girdi...
umarım sende biran önce feraha kavuşur bizi bırakmazsınnn cnmm

sabahın köründe herşey yoluna girdi deye erkenden kilo bildirimi yapayım diye topiği açtım.. ebrum mesajını ğördüm.. hiç bir hevesim kalmadı... kilo bildirimi yapmak bir yana ki bayağı kilo vermiştim bu hafta... ebrum üzülmüş diye ğeri kapattım bilğiayarı..yüreğime koca bir kaya oturdu sanki...taş ğibi.. kızzz ubruu

mevcan ortalığı yumşattı,, herşey eski halinde,, güzelim kimse seni suçlamadı.. senin suçlandığını nerden çıkrdın anlamdımm canım..bazen sıkıntılar üst üske ğelir anlıyorum ama burada kimse senin ğitmeni istemiyor ki.. sonradan aranıza katılın bende istemiyorum ğitmeni... canım yaa hadi gellll,, üzme topiğimizi.. ğelde keyifle çoşkuyla kilo bildirimimlerimizi yapalımmmm..

SEN OLMAZSAN HERŞEY YARIM KALAÇAKKK

kilo bildiirmi

geçen hafta: 70,1
bu hafta 68,7
giden :1400

yeni aldıgım kilollar oldugu için ve az yeidigm için bukadar hızlı gidiyor sanırım

KİLO VEREN VEREMEYEN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM..

Başlangıç :59.9
Geçen hafta : 57.7
Bu hafta : 56,1
Giden :1600
Gelen :YOK
Toplam giden :3800 gram

kiloooooooo

geçen cuma 59.7

bugün : 59.3

toplamda giden 400 gram,

hafta başı +200 deydim yani totelde 600 gram vermişim,bu 600 gramın 300 ü son iki günde kuş beslenmem ve kfleks sırasında oldu,

ha 400 yada 600 gram aman aman bir kilo deil ama defalarca yazdım buraya 60 benim en uç sınırım 60 sonrası kilo hızım kağlumbağa hızına dönüyor,ee malum sporda yok bende (gerçi dün itibari ile ip atlamaya başladım) o yüzden 600 gram için kendimle gurur duyuyorum

masum,nelson

süpersiniz kızlar ya,

fenodo allah aşkına öyle bi hisse kapılma,herkes birbirini yanlış anlamaktan vazgeçsin

Kilo bildirimim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 80.700
Bu hafta 79.900
Giden 800gr
Toplam giden 4.5 kilo

79 lari ucundan gordugum ve mutlu olmam gerekiyo ama ebru gitti topik huzunlu onabile sevinemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…