Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

mevcan canım tebrik ederim ama 600 gram değil kilo vermen... ğerçekçi olalım... ) kızmadın umarımm bana .. öyle sayarsak eğer cumartesi sabah 58,5 ile başlamıştım kilo vermeye..cuma ğündüzü ve akşamı çok tıkınınca sabah öyle uyanmıştım....o hesapta ben 2400 vermiş sayılırım ki.. bu da doğru değil bence...

çok gıcığım demi mevcannnnn

Son düzenleme:
masum,nelson

süpersiniz kızlar ya,

fenodo allah aşkına öyle bi hisse kapılma,herkes birbirini yanlış anlamaktan vazgeçsin

saol mevcanım ama biliyosun ya bu gelen kilolla rçok yeni oldugu için patır patır giidyor 64 e kadar böyle inerim sonrası gelmez

eğer epru bizi gerçekten bırakıp giderse onu asla affetmem,çünkü yazılan herşeyi yanlış anlıyor, haklı hassas bir dönemden geçiyor bizde farkındayız ama ona kızdığımızı düşünüp bizi yüz üstü bırakırsa asıl saygısızlığı bize yapar,umarım gelir ve bu msjları okurrrrr

Yenide olsam burada suan bulunup sizlerle olmayida planladigim icin yazmak istiyorum..henuz hicbirinizi tanimiyorum ama sicak bir ortam var bu hemen fark ediliyor,,ebru arkadasimizin sikayet olarak bahsettiklerini cok iyi anliyorum ki bende o tarz dusunuyorum,,bazen böyle amaclar sasar hedefler sapitir gunler savsak birsekilde gecer gider..bu sikayetleri anladim ama ne kadar burada yasaniyor yasandi, o konuda birsey diyemem 2 gündür buradayim..ama tamamen distan objektif bir bakisla soyluyorum ki
Bir tane msj görmedim ebruya karsi olumsuz,,sadece bir arkadasim alinip yazmis buda normal degilmi ebru,,,diger seni taniyan butun arkadaslar seni taniyip yanlis anlamamiz konusunda bizleri uyardi..ne kadar güzel bir sey bu... Suan gercekten sorunun ne oldugunu anlamiyorum..

kilo bildiirmi

geçen hafta: 70,1
bu hafta 68,7
giden :1400

yeni aldıgım kilollar oldugu için ve az yeidigm için bukadar hızlı gidiyor sanırım

Oooyyiiiiiii ne kadar süper kilo vermissinnnnnn

haklısın mevcan.. çünkü kimse ebruyu suçlamadı.. bizi bırakmamalı..

Son düzenleme:
Kilo bildirimim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 80.700
Bu hafta 79.900
Giden 800gr
Toplam giden 4.5 kilo

79 lari ucundan gordugum ve mutlu olmam gerekiyo ama ebru gitti topik huzunlu onabile sevinemedim

süper süper süper 60 larıda görürsün inşallah
ya arkadaşım ne bozuyon adamı bizde biliyok 400 gram verdiğimizi,+ kilomuda sayıp kendimi motive ediyom belkim burda allah allah yawww

başlangıç 68
geçen hafta 64.5
bu hafta 63.7
giden 800
gelen yok hedef 55-56

zuzum sana boşuna demiyoruz bizim bırakma yoksa kilo alırsın diye bak dönmenle vermen bir oldu
saol mevcanım ama biliyosun ya bu gelen kilolla rçok yeni oldugu için patır patır giidyor 64 e kadar böyle inerim sonrası gelmez

ah şekerim ah bilmemmi 72 kilodayken haftada 1 kilo verirdim 65 sonrası vücut yavaşlıyor,60 da takılıyor yani benim öyle oluyor:44:

Nelsonn masum zuzu guzel kilolar vermissiniz kizlar tebrikederim sizi :)) mevcanim sende vermissin kilo ama hafta sonlari biraz daha dikkat edebilsek keske

Kizlar bu arada hikmet nerde ??

masum sen çok kilo veriyorsun kıskanıyorum ben,git bu topicten lütfen,moralimi bozma,yanına nelsonuda al oda gitsin ben 400 gram diye sevinirken kilolarınızı modumu düşürdü iyimi

mevcanımmmm her hafta 400-500 gr gitmesi gayet iyi cnm ki ben snein
beslneme tarzını az çok biliyorum protein naidr yiyorsun genelde karbonhidrat agırlıklı besleniyorsun ve bunun için her hafta okadar gitmes süper bence, az gitsin emin adımlarla gitisn zaten önemli oland abu

benimkiler patır patır giidyor ama biliyorusn sne ben haziranda 64 kilo idim
64 e gelyim eminim gitmeyecekk bukaddar hızlaa
amaa senden ögrendigim ve bana kattıgın bir şey var ki
akşam yemek yememekkk gerçekten önemli nokta bu
gel öpecemm senii:13::13::13:

Ayy mevcanim insallah yaa bu hafta daha bi motive olcaz daha cok kilolar vercez inaniyorum buna

Kadinligin anatomisi eve kesinlikle dogru yerdesin kusura bakma sana hosgesin diyememistim aramiza hosgeldin sefalar getirdin

masum sen çok kilo veriyorsun kıskanıyorum ben,git bu topicten lütfen,moralimi bozma,yanına nelsonuda al oda gitsin ben 400 gram diye sevinirken kilolarınızı modumu düşürdü iyimi

kız deli sne şu karbonhidratı bırak proteine alış evd edüzgün kahvaltı yap
her hafta 800-900 gitmezse hatta 1 kilo gel beni öp

evet canım benim - yönüm senin dediğin gibi karbonhidrat ve kubranın dediği gibi haftasonları, ama biliyorsun protein benim damak zevkime ters ama seni dinledim ip atlamaya başladım,dün 50 tane yapabildim her gün çoğaltarak gidicem,ne zaman alt komşum saçımı başımı yolmaya gelir o zaman bırakıcam

bu hafta diyet çok fazla konuşulmasada herkes sorumluluğun farkındaymış bravo valla

şükomm kilo bildirimi yaptınmı şeker benmi atladım :44:

hkmt nerde acaba bi sorun yoktur umarım

Geldim Mevcanım geldim. Kızlar hepinize tebrikler, çok güzel vermişsiniz. Veren veremeyen bütün kızları tebrik ederim. Benim durumum vahim bu sabah. Ama moralimi bozmıycam. Az yiyip spor yapınca çabuk kilo veren bi bünyem var. Haftaya toparlarım nasılsa.

Geçen hafta 56.5

Bu sabah

Giden yok
Gelen 1000 gr
Hedef 55

Bu arada gerçekten Hkmet yok ortalarda, en son kv sine gitmişti, hastane oraya yakın olduğu için. Tahlil sonuçlarını bekliycekti.
Bakalım bugün döncek mi. Kevser ve Papatya sizin bildirimlerinizi de çok merak ediyorum. Güzel gittiniz bu hafta yine.

Son düzenleme:
Hosbulduk btlkübra tskler

Bende yavas veriyorum hizli verdigimde birkac aya geri alirim diye korkuyorum öncede diyet yapmistim 20 yaslarda ama öyle uzun süreli diyetler degildi..ilk dogum kilolarimi bikac ayda vermistim ama simdi nerdeyse diyet modundayim bir ileri iki geri seklindeyim
Heleki 65 oldugumda dusunemiyorum nasil vericem o kilolari ama simdiden cok dusuk kalorili yapmak istemiyorum simdi öyle yaparsam 65lerde menumden neler cikaricam,,adim adim gitmek istiyorum ama 60 olmadan pes etmiycem ins

Ben guzel bir kahvalti yapip canim kizimla 2 saat oyun grubumuza gidicem :79:

senin begenmeidgin rakamı ben hayatımda görmeidm hiççç ahh ulan 5 ler benim olacaksınızzz benimmm

büğün normal besleneceğim diyet yapmayacağım..

yarında abatrmayacağım ama diyet modundan da çıkmayacağım..sonra toparlayamıyorummm..

son kilom kaldı vermem ğereken..

ğeri kilo almak başa sarmak istemiyorum...

hepinizi çok seviyorum..

mevcan akşama ortağıma bakarım..

ğündüzde okurum sizi...

öpüyorum hepinizi...

menümüde yazayım kızla r
çocuklar annemd edün avm ye gittik eşim hamburger menüleri yerken , patates yerken
d,rendim diren masummm

kahvaltı
2 dlm kızrmış ekmek
peynir,z ytin
domates salatalık

öglen
4 yk patlıcna yemegi
2 yumruta ile omlet
ayran(çok alakasız biliyorum )

akşam
200 ml lıgyt yogurt
2-3 minik misket kadar çıtır tavuk
300 ml ayran

yogurt kesmedi ayran içtim

2,5 lt su
3 fincna bitki çayı
kocmana bi kupa kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…