- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.381
kiloooooooo
geçen cuma 59.7
bugün : 59.3
toplamda giden 400 gram,
hafta başı +200 deydim yani totelde 600 gram vermişim,bu 600 gramın 300 ü son iki günde kuş beslenmem ve kfleks sırasında oldu,
ha 400 yada 600 gram aman aman bir kilo deil ama defalarca yazdım buraya 60 benim en uç sınırım 60 sonrası kilo hızım kağlumbağa hızına dönüyor,ee malum sporda yok bende (gerçi dün itibari ile ip atlamaya başladım) o yüzden 600 gram için kendimle gurur duyuyorum
masum,nelson
süpersiniz kızlar ya,
fenodo allah aşkına öyle bi hisse kapılma,herkes birbirini yanlış anlamaktan vazgeçsin
sabahın köründe herşey yoluna girdi deye erkenden kilo bildirimi yapayım diye topiği açtım.. ebrum mesajını ğördüm.. hiç bir hevesim kalmadı... kilo bildirimi yapmak bir yana ki bayağı kilo vermiştim bu hafta... ebrum üzülmüş diye ğeri kapattım bilğiayarı..yüreğime koca bir kaya oturdu sanki...taş ğibi.. kızzz ubruu
mevcan ortalığı yumşattı,, herşey eski halinde,, güzelim kimse seni suçlamadı.. senin suçlandığını nerden çıkrdın anlamdımm canım..bazen sıkıntılar üst üske ğelir anlıyorum ama burada kimse senin ğitmeni istemiyor ki.. sonradan aranıza katılın bende istemiyorum ğitmeni... canım yaa hadi gellll,, üzme topiğimizi.. ğelde keyifle çoşkuyla kilo bildirimimlerimizi yapalımmmm..
SEN OLMAZSAN HERŞEY YARIM KALAÇAKKK
kilo bildiirmi
geçen hafta: 70,1
bu hafta 68,7
giden :1400
yeni aldıgım kilollar oldugu için ve az yeidigm için bukadar hızlı gidiyor sanırım
eğer epru bizi gerçekten bırakıp giderse onu asla affetmem,çünkü yazılan herşeyi yanlış anlıyor, haklı hassas bir dönemden geçiyor bizde farkındayız ama ona kızdığımızı düşünüp bizi yüz üstü bırakırsa asıl saygısızlığı bize yapar,umarım gelir ve bu msjları okurrrrr
Kilo bildirimim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 80.700
Bu hafta 79.900
Giden 800gr
Toplam giden 4.5 kilo
79 lari ucundan gordugum ve mutlu olmam gerekiyo ama ebru gitti topik huzunlu onabile sevinemedim
ya arkadaşım ne bozuyon adamı bizde biliyok 400 gram verdiğimizi,+ kilomuda sayıp kendimi motive ediyom belkim burda allah allah yawwwmevcan canım tebrik ederim ama 600 gram değil kilo vermen... ğerçekçi olalım...) kızmadın umarımm bana .. öyle sayarsak eğer cumartesi sabah 58,5 ile başlamıştım kilo vermeye..cuma ğündüzü ve akşamı çok tıkınınca sabah öyle uyanmıştım....o hesapta ben 2400 vermiş sayılırım ki.. bu da doğru değil bence...
çok gıcığım demi mevcannnnn
başlangıç 68
geçen hafta 64.5
bu hafta 63.7
giden 800
gelen yok hedef 55-56
saol mevcanım ama biliyosun ya bu gelen kilolla rçok yeni oldugu için patır patır giidyor 64 e kadar böyle inerim sonrası gelmez
masum sen çok kilo veriyorsun kıskanıyorum ben,git bu topicten lütfen,moralimi bozma,yanına nelsonuda al oda gitsin ben 400 gram diye sevinirken kilolarınızı modumu düşürdü iyimi
mevcanımmmm her hafta 400-500 gr gitmesi gayet iyi cnm ki ben snein
beslneme tarzını az çok biliyorum protein naidr yiyorsun genelde karbonhidrat agırlıklı besleniyorsun ve bunun için her hafta okadar gitmes süper bence, az gitsin emin adımlarla gitisn zaten önemli oland abu
benimkiler patır patır giidyor ama biliyorusn sne ben haziranda 64 kilo idim
64 e gelyim eminim gitmeyecekk bukaddar hızlaa
amaa senden ögrendigim ve bana kattıgın bir şey var ki
akşam yemek yememekkk gerçekten önemli nokta bu
gel öpecemm senii:13::13::13:
Geldim Mevcanım geldim. Kızlar hepinize tebrikler, çok güzel vermişsiniz. Veren veremeyen bütün kızları tebrik ederim. Benim durumum vahim bu sabah. Ama moralimi bozmıycam. Az yiyip spor yapınca çabuk kilo veren bi bünyem var. Haftaya toparlarım nasılsa.
Geçen hafta 56.5
Bu sabahEki Görüntüle 877070
Giden yok
Gelen 1000 gr
Hedef 55
Bu arada gerçekten Hkmet yok ortalarda, en son kv sine gitmişti, hastane oraya yakın olduğu için. Tahlil sonuçlarını bekliycekti.
Bakalım bugün döncek mi. Kevser ve Papatya sizin bildirimlerinizi de çok merak ediyorum. Güzel gittiniz bu hafta yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?