- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.401
Ben geldimmmm evetttt
Diyet başlangıç tarihim
18 Kasım 2013 ; 65.9
Geçen hafta tatılamadım baskülüm yoktu
29 Kasım 2013; 62.2
Giden 3. 700
Hedef 50
abowww nerelere gidem ben 400 gram diye göbek atıyordum,kimse beni istemez bu hızla gidersem yarışta:18:
geldim geldim kızlar, ancak birşeyler yedim. kanı da verince bayılıcam sandım. önce ebrucuğuma birşeyler yazayım.
ebru canımsın, biraz hassassın bu araalr. alınmış olman gayet normal. ben hiç bir arkadaşımn kötü niyetler yazdığını sanmıyorum. sakın gitme. sen olmazsan olmaz. diğer topikten gelen bizlerin çekirdek kadro olarak hep buarad olmamız gerek. bazen klavyenin azizliğine uğruyoruz sanırım. işaretler tam olarak ne demek istediğimizi anlatamıyor. umarım okursun mesajlarımızı. seni dört gözle bekliyoruz.
şimdi sabahtan beri yazılanların bir kısmını hastanede, bir kısmını trafikte kırmnızı ışıkta beklerken okdum. kim ne kadar verdi aklımda değil ama herkesi çok çok tebrik ediyorum. bu hafta az veya çok herkes kilo vermiş. böyle devam edelim kızlar.
nelson ye canım ye. sen hakettin bu hafta.
mevcanım 400 gramdı sanırım. onu bile veremeyip aldığımız haftaları düşünürsek az olsun özolsun di mi.
fenodo mod düşükken böyleyse yüksek olunca korkun benden diyorsun yani
şükranım olsun canım. sen toparlarsın
aklımda kalanlar bunlar. herksei tebrik ederim.
bana gelince
başlangıç: 67.2
geçen hafta: 65,2
bu hafta: 63,8 (aylardan sonra ilk defa 63'lü birşey gördüm)
Giden: 1400 gram
toplam giden: 3,4 kilo
diyetisyen beni tebrik etti. hepsini yağdan vermişim. 10,150 olan karın yağım 9,400'e düşmüş. ki ben bu hafta hiç spor yapamadım. evde yatılı misaifirm var.
haftaya 62 'li bir rakam görcem inşallah.
vücudumda 2 kilo ödem varmış. onu atmak için yeşil çay iç dedi. ben de uzun zamandır içiyorum zaten dedim. bir karışım verdi. bunu iç dedi haftada 3 gün.
haftaya cuma tekrar gidicem.
geldim geldim kızlar, ancak birşeyler yedim. kanı da verince bayılıcam sandım. önce ebrucuğuma birşeyler yazayım.
ebru canımsın, biraz hassassın bu araalr. alınmış olman gayet normal. ben hiç bir arkadaşımn kötü niyetler yazdığını sanmıyorum. sakın gitme. sen olmazsan olmaz. diğer topikten gelen bizlerin çekirdek kadro olarak hep buarad olmamız gerek. bazen klavyenin azizliğine uğruyoruz sanırım. işaretler tam olarak ne demek istediğimizi anlatamıyor. umarım okursun mesajlarımızı. seni dört gözle bekliyoruz.
şimdi sabahtan beri yazılanların bir kısmını hastanede, bir kısmını trafikte kırmnızı ışıkta beklerken okdum. kim ne kadar verdi aklımda değil ama herkesi çok çok tebrik ediyorum. bu hafta az veya çok herkes kilo vermiş. böyle devam edelim kızlar.
mevcanım 400 gramdı sanırım. onu bile veremeyip aldığımız haftaları düşünürsek az olsun özolsun di mi.
bana gelince
diyetisyen beni tebrik etti. hepsini yağdan vermişim. 10,150 olan karın yağım 9,400'e düşmüş. ki ben bu hafta hiç spor yapamadım. evde yatılı misaifirm var.
vücudumda 2 kilo ödem varmış. onu atmak için yeşil çay iç dedi. ben de uzun zamandır içiyorum zaten dedim. bir karışım verdi. bunu iç dedi haftada 3 gün.
Sagolasinn mevcanimmm sanada alkissssallahım allahım nazar değecek şimçik topiğimze kevser süpersin şeker
papatyam harikasın harika diyetisyene gitmekle ne iyi ettin canım,sana dedik o kadar yağdan gitmiştir diye,spora başlıyınca kim tutar artık seni
kızlar gibi bende istiyorum o içecek tarifindennnnnnnnnnn
kızlar az vermiş olsamda bende kendime alkış istiyorum nedenmi
dün eve çokk geç gelen kocamın,çok seviyorum diye aldığı koca dürüm çiğ köfteyi + keşkülü
sabah iş arkadaşlarımın benim içinde aldığı sıcacık 1 porsiyon su böreğini yemediğim için
Geldim Mevcanım geldim. Kızlar hepinize tebrikler, çok güzel vermişsiniz. Veren veremeyen bütün kızları tebrik ederim. Benim durumum vahim bu sabah. Ama moralimi bozmıycam. Az yiyip spor yapınca çabuk kilo veren bi bünyem var. Haftaya toparlarım nasılsa.
Geçen hafta 56.5
Bu sabahEki Görüntüle 877070
Giden yok
Gelen 1000 gr
Hedef 55
Bu arada gerçekten Hkmet yok ortalarda, en son kv sine gitmişti, hastane oraya yakın olduğu için. Tahlil sonuçlarını bekliycekti.
Bakalım bugün döncek mi. Kevser ve Papatya sizin bildirimlerinizi de çok merak ediyorum. Güzel gittiniz bu hafta yine.
tebrikler canım.. ben bomba kilo vereceğim derken benimkisi az kaldı verilen kilolar arasında.. hem sen yaptın da verdin bu kadar kiloyu.. artık menünü yakından takip eedeceğim...gözüm üstünde..Ben geldimmmm evetttt
Diyet başlangıç tarihim
18 Kasım 2013 ; 65.9
Geçen hafta tatılamadım baskülüm yoktu
29 Kasım 2013; 62.2
Giden 3. 700
Hedef 50
bana gelince
Gunnaydinnnn vanlar kilo verennn butun arkadaslariii tebrik ederim harikasiniz hepinizzz
Ve ben
Baslangic:73.5
Gecen hafta :70.7
Bu hafta hiden:68.9
kızlar az vermiş olsamda bende kendime alkış istiyorum nedenmi
dün eve çokk geç gelen kocamın,çok seviyorum diye aldığı koca dürüm çiğ köfteyi + keşkülü
sabah iş arkadaşlarımın benim içinde aldığı sıcacık 1 porsiyon su böreğini yemediğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?