Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Harika kilolar verilmiş herkesi tebrik ediyorum az yada çok önemi yok önemli olan kilo vermek,şükran bu hafta modun çok düşüktü farkettim ama senin ne kadar iradeli olduğunu herkes biliyor,papatyamı bende çok merak ediyorum gelse artık

Ben geldimmmm evetttt
Diyet başlangıç tarihim
18 Kasım 2013 ; 65.9
Geçen hafta tatılamadım baskülüm yoktu
29 Kasım 2013; 62.2

Giden 3. 700
Hedef 50

kızlar hepinizi öperimm kaçayım ben faturalarım birikmiş ,
kilo veren herkesi tebrik eder, başarılarının devamı dilerimm .
mevcan facede yoksun ...

kızlar dün avmde gezidm ama hiç bişiy almadım çünkü kendime ceza verdimmm
bugün cuma oldugu için öglen yemeginde kepekli makarnamı yiycem 6-7 kaşık kadar
ama sabah ekmek yimedimmm öglen kh alıcma diye

geldim geldim kızlar, ancak birşeyler yedim. kanı da verince bayılıcam sandım. önce ebrucuğuma birşeyler yazayım.
ebru canımsın, biraz hassassın bu araalr. alınmış olman gayet normal. ben hiç bir arkadaşımn kötü niyetler yazdığını sanmıyorum. sakın gitme. sen olmazsan olmaz. diğer topikten gelen bizlerin çekirdek kadro olarak hep buarad olmamız gerek. bazen klavyenin azizliğine uğruyoruz sanırım. işaretler tam olarak ne demek istediğimizi anlatamıyor. umarım okursun mesajlarımızı. seni dört gözle bekliyoruz.
şimdi sabahtan beri yazılanların bir kısmını hastanede, bir kısmını trafikte kırmnızı ışıkta beklerken okdum. kim ne kadar verdi aklımda değil ama herkesi çok çok tebrik ediyorum. bu hafta az veya çok herkes kilo vermiş. böyle devam edelim kızlar.
nelson ye canım ye. sen hakettin bu hafta.
mevcanım 400 gramdı sanırım. onu bile veremeyip aldığımız haftaları düşünürsek az olsun özolsun di mi.
fenodo mod düşükken böyleyse yüksek olunca korkun benden diyorsun yani
şükranım olsun canım. sen toparlarsın
aklımda kalanlar bunlar. herksei tebrik ederim.
bana gelince
başlangıç: 67.2
geçen hafta: 65,2
bu hafta: 63,8 (aylardan sonra ilk defa 63'lü birşey gördüm)
Giden: 1400 gram
toplam giden: 3,4 kilo
diyetisyen beni tebrik etti. hepsini yağdan vermişim. 10,150 olan karın yağım 9,400'e düşmüş. ki ben bu hafta hiç spor yapamadım. evde yatılı misaifirm var.
haftaya 62 'li bir rakam görcem inşallah.
vücudumda 2 kilo ödem varmış. onu atmak için yeşil çay iç dedi. ben de uzun zamandır içiyorum zaten dedim. bir karışım verdi. bunu iç dedi haftada 3 gün.
haftaya cuma tekrar gidicem.

Valla ben çok kararlıyım dün doktorum programında ender Saraçın 3 beden inecelten jimnastik hareketleri vadı bu haftanda itibaren onları uygulayacayım. Ve ben diyette yeni oldugum içn biraz fazla yiyordum dahada kısmayı düşünüyorum haftaya 50 li rakamlar görmek idtiyorummmmm 59.9 da olsa görmem laxımmmmm

Gunnaydinnnn vanlar kilo verennn butun arkadaslariii tebrik ederim harikasiniz hepinizzz
Ve ben
Baslangic:73.5
Gecen hafta :70.7
Bu hafta hiden:68.9

şu içecek sırrını bana a ver lütfen lütfennnn ben bu aralar 1 litrelik tarçınlı su içiyorum işe yarıyo bol bol wc ye çıkıyosun ilk içtiğim gün 15 kez çıktım

süper gitmiş maşallahh bende bekliyorum içecek tarfini

allahım allahım nazar değecek şimçik topiğimze kevser süpersin şeker

papatyam harikasın harika diyetisyene gitmekle ne iyi ettin canım,sana dedik o kadar yağdan gitmiştir diye,spora başlıyınca kim tutar artık seni

kızlar gibi bende istiyorum o içecek tarifindennnnnnnnnnn

Son düzenleme:
kızlar az vermiş olsamda bende kendime alkış istiyorum nedenmi

dün eve çokk geç gelen kocamın,çok seviyorum diye aldığı koca dürüm çiğ köfteyi + keşkülü

sabah iş arkadaşlarımın benim içinde aldığı sıcacık 1 porsiyon su böreğini yemediğim için

çook teşekür ederim kızlar. vize notlarını sisteme yükleyip hemen geliyorum. yoksa öğrenciler linç edecek beni.

Sagolasinn mevcanimmm sanada alkissss
Papatyam bnde isiyommm o icecek tatifini

valla bend ebu hafta çok sınav verdim ayvalık tostu,kumru sınavı
ve dün avm de yemek sınavı ...

yani bencede asıl alkışlık bu konu hemd eçigköftee abowww

tam 12 kişiyiz,hkmt ve epru gelirse onları beraber yarıştırırız,herkes çok istediği için akşama bırakmadım,eski üye-yeni üye şeklinde yapmaya çalıştım ama sadece bu haftalık haftaya allah ne verdiyse yazarım,

ŞÜKRAN----MASUMM
KUBRA-----ROSELİZ
MEV*CAN----FENODO (Bacım ben az veriyorum,sana güveniyorum ona göre)
NELSON---- KEVSER
PAPATYA---- BİR KADINININ ANOTOMİSİ
ZUZU---- SEHRA ( çaktırmayın size torpil geçtim )

amaç çok kilo vermek deil,kilo vermek sadece,bizimki tatlı bi yarış en çok kilo verene ödül yok sadece bol bol iltifat var,

kimse yoldaşını yanlız bırakmasın,düzenli menü yazın,sabah giremiyorsanız akşam hiç olmazsa bi kaç msj yazın,benim gibi haftasonu evde olup neti olmayan kızlara kızmayın pazartesi bomba gibi gelirim ona göre

duyanlar duymayana söylesin,rakibinize sahip çıkın haydiiiiii bakalım

gidecek kilolarrrr

şükrancıl canım kafana takma senin ne iradeli menüler çıkardığını ben biliyorum.. az kaldı hedegine ulaşmana.. oluyor bazen öyle kilo almalar.. en kısa sürede hedefine uluşucağını benn biliyorum.. nem sen demmemişmiydin kilo veirirsem bu topikten ayrılacaım.. ondan kilo vermeyi istemiyorum diye.. bak bilinç altın yaptı bunu sana...

Ben geldimmmm evetttt
Diyet başlangıç tarihim
18 Kasım 2013 ; 65.9
Geçen hafta tatılamadım baskülüm yoktu
29 Kasım 2013; 62.2

Giden 3. 700
Hedef 50
tebrikler canım.. ben bomba kilo vereceğim derken benimkisi az kaldı verilen kilolar arasında.. hem sen yaptın da verdin bu kadar kiloyu.. artık menünü yakından takip eedeceğim...gözüm üstünde..

bak canım harikasın.. aman ha abartma menülerini .. ve biliyrum ki o çayla beraber bir sonraki diyetisyen ravdevünde daha çok kilo vereceksin..

Gunnaydinnnn vanlar kilo verennn butun arkadaslariii tebrik ederim harikasiniz hepinizzz
Ve ben
Baslangic:73.5
Gecen hafta :70.7
Bu hafta hiden:68.9

kız sen niye ğiden şu kadar demedin.. birde çıkama yapıyorum kaç kilo vermişin diye...

dur bakım kaç kilo....1800,,, vavv harikasın yaaa...tebrikler ğüzelim..

tatlım şaka bir yana haftada 500-1000 kilo arası normal kilo verimidir.. biz bunu sporla ya da yemekten daha çok kısarak artırmaya çalışıyoruz.. hem 100 gram bile olsa kilo vermek insanı mutlu ediyorki sen 400 gram vermişin.. tebrikler ğüzelim..

artık ortağımsın.. bak menüler ğelecek.. kilolar gidecek.. çatlatacağızzzzzz topigi..
eğer ben bu hafta 1 kilo verirsem artık kilo korumaya ğececeğim.. hedefime ulaşmama az kaldı,, son kilom zor gitmez umarım.. ğazla beni kevserrr ğitsin kilolar....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…