- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.421
Özgecim ve Kadınlığın_Anatomisi, kızım gündüze alıştı bi şekilde ama hala gece o uyurken ben kucağımda klozetine yaptırıyorum. Uykusu çok ağır olduğu için uyanamıyor. Uyumadan hemen önce yaptırsam da gece yine yatağa yapıyor. 15-20 kere seslenmeme ve uyandırmaya çalışmama rağmen uyanmıyor ve uykudayken yaptırıyoruz çişini. Böyle de bir zorluk yaşıyorum işte. Oğlumun doğumundan sonra sezeryan dikişlerim patlamasın diye eşim kucağına alıp tuvalete götürüyordu. Giderek ağırlaştı da kızım, taşıması zor. Ne zaman gece kendiliğinden söyleyecek çişini bilemiyorum, 6 yaşına geldi hala gece uyanıp yapamıyor.
Sehraacım sen niye kendini katmıyon senin de hedefin 55 diil mi. Azimse azim, iradeyse irade hepsi de var sende. Akşama doğru triendy nin sayfalarındaki yazılarınızı okuyordum. Sen de çok güzel kilo vermişsin aslında, menülerin de güzelmiş. Hiçbir engel yok 55' le senin aranda.[/QUOT]
canım benim oğlan 3 yaşındaydı çiş öğrettiğimde.daha öncesinden denedim ama sinir krizlerine girdim,geri bağlamıştım altını.sonra aile hekimliğinden şöyle dediler tam net konuşmaya başlamadan çişini öğretmeyin en az 2.5 yaşında olsun oda bağırsak gelişimi için en uygun yaş aralığıymış,neyse 3 yaşına gelince başliim artık dedim.ve inanırmısın 1 haftayı geçmedi. çok zorlandım gündüzleri ama ,gece hiç zorlanmadım.çünkü hiç kaldırmadım.bi yaptı iki yaptı.sonra geceleri ağlayarak uyandı.bi bakıyodum çişini yapmış.hiç kızmıyodum.içten içe geriliyodum ama oğluma hiç bağırmıyodum.sadece gözü önünde sinirden ağladığımı üzüldüğümü görüyodu.geceleri bi yaptı iki yaptı derken 1 hafta ennnn fazla 10 gün yapmıştır sonra birden kesildi.sabahları artık mutlu kalkıyodu ve yatağa bakıp anne bak çiş yok diyodu.öle öle alıştı.tabi sonraları da yaptı ama ayda 1 2 onunda yediğinden içtiğinden üzüldüğünden mutlu olduğundan benim oğlan hormonları salıyodu.. :))))) yani çok uzun yazdım ama sen sen ol gece kaldırma sakince bırak yapsın kendi rahatsız olucak nasılsa psikolojik bi olay sen kaldırıcaksın nasılsa diye gece yapıyo altına.çişini tutmaya başlıcak şuan refleksi bu yönde zayıf.bide öle dene 1 hafta sabırla dene kaldırma bakalım ne olucak..
Anammm nelsonumm cnm ortagimm sen verirsinn 1 kilo nedirki demi cnm insalah tabi :)) ortagim her gun menu paylsirimm ee sporda tabii yapariz nelsonummmm veririz bu hafta da kilooo ohh miss gibi ben hamileligimden sonra ilk defa 60.hordum ya tam gaza geldimmm canoooooartık ortağımsın.. bak menüler ğelecek.. kilolar gidecek.. çatlatacağızzzzzz topigi..
eğer ben bu hafta 1 kilo verirsem artık kilo korumaya ğececeğim.. hedefime ulaşmama az kaldı,, son kilom zor gitmez umarım.. ğazla beni kevserrr ğitsin kilolar....
kız sen kilo bildirimi yaptın da benmi görmedim.. eğer yapmadı isem dört ğözle bildirimini bekliyorum...
hikmet sende ğel artıkkkkkk
ebrum hadi canımmm ğel artıkkkk
merhabalar kızlar
bi geldim bi kayboldum cocuklar rahatsız 3-4 gündür görkemin ateşi 39,5 larda hep bugün düştü çok şükür ama 3 gündür uyku yok bitmiş durumdayım
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
topiğin maşallahı var hem aktif hemde kilo vermeyen yok sanırım
bende bildirim yapayım
başlangıç 72,5
bu hafta 70,5
giden 2
hedef 65
spor yok
tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin,topiğimizle kaynaşırsan,sık sık gelirsen bizlede yarışmak istersen seve seve kabul ederiz seni,
çok çok geçmiş olsun bu arada
oyyy şiştim37:
şaka şaka aç kalktım yine sofradan,30 dakika sonra vücudum doyma hissine anca ulaşıyor,
kızlar ip atlamanın faydaları nelerdir?
atlayıpta bi yerleri incelenen hatunlar varmı
gögüslerim acımıştı tek hatıram bu
Evet Mevcanım, bir ortağım olunca ona mahçup olmamak için az yiyodum ama bu hafta hiç kendimi tutamadım. Çok aşırı acıktım nedense. Ama haftaya toparlıycam. Teşekkür ederim.Harika kilolar verilmiş herkesi tebrik ediyorum az yada çok önemi yok önemli olan kilo vermek,şükran bu hafta modun çok düşüktü farkettim ama senin ne kadar iradeli olduğunu herkes biliyor,papatyamı bende çok merak ediyorum gelse artık
Papatyacım tebrikler, sonucun güzel olacağını biliyordum. Bak gördün mü diyetisyen de demiş, yağdan gidiyor diye. Aynen devam canım, spor da yapabilirsen kim tutar seni.geldim geldim kızlar, ancak birşeyler yedim. kanı da verince bayılıcam sandım. önce ebrucuğuma birşeyler yazayım.
ebru canımsın, biraz hassassın bu araalr. alınmış olman gayet normal. ben hiç bir arkadaşımn kötü niyetler yazdığını sanmıyorum. sakın gitme. sen olmazsan olmaz. diğer topikten gelen bizlerin çekirdek kadro olarak hep buarad olmamız gerek. bazen klavyenin azizliğine uğruyoruz sanırım. işaretler tam olarak ne demek istediğimizi anlatamıyor. umarım okursun mesajlarımızı. seni dört gözle bekliyoruz.
şimdi sabahtan beri yazılanların bir kısmını hastanede, bir kısmını trafikte kırmnızı ışıkta beklerken okdum. kim ne kadar verdi aklımda değil ama herkesi çok çok tebrik ediyorum. bu hafta az veya çok herkes kilo vermiş. böyle devam edelim kızlar.
nelson ye canım ye. sen hakettin bu hafta.
mevcanım 400 gramdı sanırım. onu bile veremeyip aldığımız haftaları düşünürsek az olsun özolsun di mi.
fenodo mod düşükken böyleyse yüksek olunca korkun benden diyorsun yani
şükranım olsun canım. sen toparlarsın
aklımda kalanlar bunlar. herksei tebrik ederim.
bana gelince
başlangıç: 67.2
geçen hafta: 65,2
bu hafta: 63,8 (aylardan sonra ilk defa 63'lü birşey gördüm)
Giden: 1400 gram
toplam giden: 3,4 kilo
diyetisyen beni tebrik etti. hepsini yağdan vermişim. 10,150 olan karın yağım 9,400'e düşmüş. ki ben bu hafta hiç spor yapamadım. evde yatılı misaifirm var.
haftaya 62 'li bir rakam görcem inşallah.
vücudumda 2 kilo ödem varmış. onu atmak için yeşil çay iç dedi. ben de uzun zamandır içiyorum zaten dedim. bir karışım verdi. bunu iç dedi haftada 3 gün.
haftaya cuma tekrar gidicem.
Kevsercim tebrik ediyorum canımGunnaydinnnn vanlar kilo verennn butun arkadaslariii tebrik ederim harikasiniz hepinizzz
Ve ben
Baslangic:73.5
Gecen hafta :70.7
Bu hafta hiden:68.9
Mevcanım sana da tebrikler, hemi de eşin senin için aldığı şeyleri reddetmişsin. İşte bu hiç kolay değil.kızlar az vermiş olsamda bende kendime alkış istiyorum nedenmi
dün eve çokk geç gelen kocamın,çok seviyorum diye aldığı koca dürüm çiğ köfteyi + keşkülü
sabah iş arkadaşlarımın benim içinde aldığı sıcacık 1 porsiyon su böreğini yemediğim için
Sağol Nelsonum, inş 15 güne kadar hedef kiloma inecem. Çoğu zaman dikkatliyimdir ama arada oluyo öyle sevdiğim yiyeceklere karşı kendimi tutamamalar. Belki de haklısın, bilinçaltım yemeye yönlendirmiş olabilir beni. Topikten ayrılmak zorundaymışım gibi.şükrancıl canım kafana takma senin ne iradeli menüler çıkardığını ben biliyorum.. az kaldı hedegine ulaşmana.. oluyor bazen öyle kilo almalar.. en kısa sürede hedefine uluşucağını benn biliyorum.. nem sen demmemişmiydin kilo veirirsem bu topikten ayrılacaım.. ondan kilo vermeyi istemiyorum diye.. bak bilinç altın yaptı bunu sana...
Hawarım sağol canım tesellin için. O kadar sıkmıyorum canımı, haftaya daha dikkat edicem.Papatya, Nelson, Mevcan, Fenodo, Masum, Kadınlığın Anatomosi, Zuzu hepinizi tebrik ederimm çok güzel kilolar vermişsinizz, unuttuğum varsa kusura bakmayın benim hafıza ösgenin ki kadar sağlam değilll
Şükran canım sıkma canını hepimiz zaman zaman aynı şeyi yaşadıkk, bazı haftalar aldık bazı haftalar verdik, biraz dikkat edersen bu hafta fazlasıyla verirsin çabuk gelen çabuk giderr
Ösge dediklerin aklımda canımm, umarım kızında bir an önce öğrenir, bide geceleri kaç kere kaldırıorsunn
gelelim bana ben istikrarlı bir şekilde kilo almaya devam edeiyorumm, şimdi diyeceksiniz bu kadın delimi hamile hamile niye kilo bildirimi yapıyor diye, ama sizlerden çokta uzak kalmak istemiyorumm o yüzden yazıyoruumm
Başlangıç: 64,6 ( 66,6 olarak hamile kalmıştım ama 2 kilo verdiğim için başlangıcı 64,6 olarak kabul edecemm )
geçen hafta: 67
bu hafta: 67.4
gelen : 400
toplam gelen: 2.800
hedef : 75 in üstüne çıkmamak
hepinizi öpüyorummmm ana en çokk EBRU yu
hepinizi öptümmm
Masummcum, tebrikler çok güzel vermişsin maş, ortağım senmişsin. Önümüzdeki hafta çok güzel kilolar verelim inş. Benim motivasyonum da geri geldi yine. Haftaya çok daha az yiyip sporumu da arttıracam ve seni mahçup etmiycem.yemeğimi yiidm geldim bugün kendime torpil geçmiş veya torpil geçicek olabilrimm
ecrincim sana dmeişitm ya bizim topige çok benziyor diye cidden motivasyon çok yüksek burada
her zaman gell menüleirni yaz cnm ,
şükran biz seninle eşleştirmiş mevcanımm , koly gelsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?