Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kız sen kilo bildirimi yaptın da benmi görmedim.. eğer yapmadı isem dört ğözle bildirimini bekliyorum...

hikmet sende ğel artıkkkkkk

ebrum hadi canımmm ğel artıkkkk

Anammm nelsonumm cnm ortagimm sen verirsinn 1 kilo nedirki demi cnm insalah tabi :)) ortagim her gun menu paylsirimm ee sporda tabii yapariz nelsonummmm veririz bu hafta da kilooo ohh miss gibi ben hamileligimden sonra ilk defa 60.hordum ya tam gaza geldimmm canooooo

merhabalar kızlar
bi geldim bi kayboldum cocuklar rahatsız 3-4 gündür görkemin ateşi 39,5 larda hep bugün düştü çok şükür ama 3 gündür uyku yok bitmiş durumdayım

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
topiğin maşallahı var hem aktif hemde kilo vermeyen yok sanırım

bende bildirim yapayım
başlangıç 72,5
bu hafta 70,5
giden 2
hedef 65

spor yok

mevcanım sağol canım ellerine sağlık. kadınlığın anatomisi ortağım hadi bakalım bismillah diyip başlayalım.
kızlar bu öğlen lahmacun yada pide yicem bilginize.
ebrum gelecek ben inanıyorum buna.
içeceğin tarifini veriyorum. 2 sb su, 3 dal taze nane yoksa 3 yk kuru nane, 3 dal maydanoz, 1 tane kabukl tarçın. 3 tane karanfil. fokurdamaya başlayınca 5 dakika kaynat. haftada 3 gün iç, ödemi alır dedi.

Son düzenleme:
kız sen kilo bildirimi yaptın da benmi görmedim.. eğer yapmadı isem dört ğözle bildirimini bekliyorum...

hikmet sende ğel artıkkkkkk

ebrum hadi canımmm ğel artıkkkk

sehra uğramadı şekerim,normalde akşama doğru gelir oda,yarışmak istediğini kuralları okudu,kilo bildirimini mutlaka yaparr,ama geç ama erken,

bu hafta hepinize güveniyorummmmmm

canım birbirimize son hız destek olalım,önemli olan çok kilo vermek deil,bak ben 400 gramla çok mutlu olabiliyorum çünkü yeme düzenimi,vücudumun neler yaptığını yada yapacağını biliyorum,benim hiç bir zaman birinci olucam diye bi iddiam olmadı,hedefime az kaldı vücudum direniyor,o yüzden elimden gelenin fazlasını yapıcam,bak akşamları ip atlamayada başladım bi şeyler dahada güzelleşecek,

tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin,topiğimizle kaynaşırsan,sık sık gelirsen bizlede yarışmak istersen seve seve kabul ederiz seni,

çok çok geçmiş olsun bu arada

ösgemmle,hawarın hayırlısı ile doğursun

bebişler 6 ayı doldursun onlarıda birbiriyle yarıştırcam hep,torpilse torpil arkadaşımm

slm kızlar günaydınlar olsun.bugün tartılmak istemedim ama yinede daynamadım.4 gündür adetim ve emziriyorum halimi siz düşünün.her gün sanki on gün aç kalmış gibiyim.doğal olarak hiç kilo gitmemiş.amaaa almamışımda ona seviniyorum en azından..
geçen hafta 71.7
bu hafta 71.7 :)))))))

Ebruu canım hadi bak herkes yazmış dön aramıza diye biz arkadaşız hepimizinde zaman zaman alınmdığı olmuştur, amam kimse kimseyi kırmadı bu güne kadar sende dön hadi zaman zaman olur yanlış anlaşılmalarrr....

tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin,topiğimizle kaynaşırsan,sık sık gelirsen bizlede yarışmak istersen seve seve kabul ederiz seni,

çok çok geçmiş olsun bu arada

teşekkür ederim mevcan
kilo verdim ama şişlikte vardı canım bende zor kilo verenlerdenim
sık sık gelmek istiyorum da olmadı bir türlü hatta banuylada konuştuk ama cocukların hastalıgı iş yoğunluğu derken gelemedim ama fırsat buldukça ilk işim buraya gelmek olacak bende sizleri tanımak istiyorum

burası bizim eski topiğimize çok benziyor

bu arada bende kendimi tanıtayım size
2 oğlum var 15 aylıklar,çalışan bi bayanım 33 yaşındayım,inüsülin direncim yüksek oldugu için kilolar çok çok yavaş giden bir bünyeye sahibim.
94 kilo ile doğuma girdim şu an 70,5 kiloyum hep tombiktim hiç zayıf olmadım ama doğumdan öncede 71 de takılı kalmıştım hep inş. hedefime ulaşırım..

Bugün 60.4 başlamam bu aldığım 1.5kilo var en başa göre 400gram

Papatya, Nelson, Mevcan, Fenodo, Masum, Kadınlığın Anatomosi, Zuzu hepinizi tebrik ederimm çok güzel kilolar vermişsinizz, unuttuğum varsa kusura bakmayın benim hafıza ösgenin ki kadar sağlam değilll

Şükran canım sıkma canını hepimiz zaman zaman aynı şeyi yaşadıkk, bazı haftalar aldık bazı haftalar verdik, biraz dikkat edersen bu hafta fazlasıyla verirsin çabuk gelen çabuk giderr
Ösge dediklerin aklımda canımm, umarım kızında bir an önce öğrenir, bide geceleri kaç kere kaldırıorsunn

gelelim bana ben istikrarlı bir şekilde kilo almaya devam edeiyorumm, şimdi diyeceksiniz bu kadın delimi hamile hamile niye kilo bildirimi yapıyor diye, ama sizlerden çokta uzak kalmak istemiyorumm o yüzden yazıyoruumm

Başlangıç: 64,6 ( 66,6 olarak hamile kalmıştım ama 2 kilo verdiğim için başlangıcı 64,6 olarak kabul edecemm )
geçen hafta: 67
bu hafta: 67.4
gelen : 400
toplam gelen: 2.800
hedef : 75 in üstüne çıkmamak

hepinizi öpüyorummmm ana en çokk EBRU yu

hepinizi öptümmm

yemeğimi yiidm geldim bugün kendime torpil geçmiş veya torpil geçicek olabilrimm

ecrincim sana dmeişitm ya bizim topige çok benziyor diye cidden motivasyon çok yüksek burada
her zaman gell menüleirni yaz cnm ,

şükran biz seninle eşleştirmiş mevcanımm , koly gelsin bize

Ebru atlarım üstüne diyim!!!!!!!!!! !!!!! Bu gerçek ünlem!!!!!gelmezsen naparım biliyor musun??örgütlerim tüm topiği ve geliiiir senin bulunduğun yerde yazarız bi güzel,amanın sankim atla deve!!kolay iş!!emirin sünnet resimlerini ilkokula başladığı günün fotosunu gösterceksin daha,buluşup demirbaşlar bi gün bi yerlerde iskender künefe yicükkk,gel yoksa fena olur

oyyy şiştim 37:

şaka şaka aç kalktım yine sofradan,30 dakika sonra vücudum doyma hissine anca ulaşıyor,

kızlar ip atlamanın faydaları nelerdir?

atlayıpta bi yerleri incelenen hatunlar varmı

Evet Mevcanım, bir ortağım olunca ona mahçup olmamak için az yiyodum ama bu hafta hiç kendimi tutamadım. Çok aşırı acıktım nedense. Ama haftaya toparlıycam. Teşekkür ederim.

Papatyacım tebrikler, sonucun güzel olacağını biliyordum. Bak gördün mü diyetisyen de demiş, yağdan gidiyor diye. Aynen devam canım, spor da yapabilirsen kim tutar seni.

Gunnaydinnnn vanlar kilo verennn butun arkadaslariii tebrik ederim harikasiniz hepinizzz
Ve ben
Baslangic:73.5
Gecen hafta :70.7
Bu hafta hiden:68.9
Kevsercim tebrik ediyorum canım Harikasın, söyliycek bişey bulamıyorum. Az spor yapmış halin bu mu senin?

Mevcanım sana da tebrikler, hemi de eşin senin için aldığı şeyleri reddetmişsin. İşte bu hiç kolay değil.

Sağol Nelsonum, inş 15 güne kadar hedef kiloma inecem. Çoğu zaman dikkatliyimdir ama arada oluyo öyle sevdiğim yiyeceklere karşı kendimi tutamamalar. Belki de haklısın, bilinçaltım yemeye yönlendirmiş olabilir beni. Topikten ayrılmak zorundaymışım gibi.

Hawarım sağol canım tesellin için. O kadar sıkmıyorum canımı, haftaya daha dikkat edicem.

Masummcum, tebrikler çok güzel vermişsin maş, ortağım senmişsin. Önümüzdeki hafta çok güzel kilolar verelim inş. Benim motivasyonum da geri geldi yine. Haftaya çok daha az yiyip sporumu da arttıracam ve seni mahçup etmiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…