Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hatıraya bak

bende akşam öyle bi sorun olmadı şeker,sadece nefesim kesildi,tüm vücudum titredi,bu akşam 60 yapıcam

Benim göğüslerde öle hala süt olduğu için onlarda ip atlıyor benden bağımsız ))) yavaş yavaş çoğalt sayını ve hemen öle hızlanma yavaş yavaş arttır hızını

Canim az verdim bu hafta normalde 900 gr falan gidiyordu neyse bu hafta boyle olsun
canim ben her zaman destek olurum mesela bugun de ayni listeme uyacgm birakmak yokkkkk

oyyy şiştim 37:

şaka şaka aç kalktım yine sofradan,30 dakika sonra vücudum doyma hissine anca ulaşıyor,

kızlar ip atlamanın faydaları nelerdir?

atlayıpta bi yerleri incelenen hatunlar varmı

Canim bende atliyorum ip ve getcekten butun sporlardan daha fydali buna inan ama hergun yap

Basim agridan catliyor dun gece 1.30 da uyudum zar zor esim gelmemisti daha dukkanda tadilat vardi onlarla ugrasiyorlar kacgundur neyse
Sonra kizim agladi yanima aldim pispislarken uyumusum artik sozde wcye kaldircaktim altina yapmis tabi neyse esim geldi ona uyandik kizimin ustunu basini degistirdim biraz esimle sohbet ettik sonra saat basi kizimi kontrol ettim wcye goturdum falan uyku hakgetire yani bugun de dr gidicez kizim cok hasta ve iyilesmemek icin elinden geleni yapiyor elim kolum bagli inatlasiyor benle
Hawarcim dun gece 3 kere kaldirdim 1 kere yapti sma gecede ilk basta 3 4 gerekiyo gibi
Bu arada kilolar verilmis cok tebrik ederim ama icim buruk EBRUYAhem cok uzuldum hem de cok kirildim icinde ne yasiyo neler dusunuyo bilemem ama ben mi yanlis okudum ya da hizli hizli okuyorum zaten gitmesini gerektircek ne oldu hala cozemedim umarim gelip bizlere cvp yazar ve gonlunu aliriz

şükrancım ben fena dgaılmıştım ama sayenizde toplandımm .. umarım bende snei mahçup etmem cnm:18::18::18:

Canlsrim ben emziriyorum ya yesil cay icemyrm ama vucudumun su topladgni hissdyrm ne iceyim ne yapmalym birseyler soyleyn bana sadece diyetle sporla olmuyor sis gibiymmmmm

Fenedo ben de yesilcay icemiyorum malum sebepten yoklugunu hissediyorum ama
Papatyanin diyetisyeninin verdigi bi karisim varmis yazmis msjinda onu yapabilirsin odem atiyormus icinde zararli birsey goremedim ben sen yine arastir tabi emzirmeye mani birsey var mi diye

Canlsrim ben emziriyorum ya yesil cay icemyrm ama vucudumun su topladgni hissdyrm ne iceyim ne yapmalym birseyler soyleyn bana sadece diyetle sporla olmuyor sis gibiymmmmm
Sercancım, öncelikle tebrikler, her hafta az çok kilo veriyorsun. Metobolizman hızlı çalışıyor. Vücut şişliği için benim bildiğim acılı şeylerden, çok tuzdan ve turşu filan tüketiyorsan onlardan uzak dur. Bunlar şişliği çok arttırır. Bi de ödem attırıcı bi içecek vardı
adı aklıma gelmiyo şimdi bi diyetisyenden duymuştum. Onu araştıracam senin için. Bulabilirsem yazarım

rezene içebilirisn hem süt yapar hem ödem atarsın bol su , birde sogan yiyebilirisn süper ödem söker

masumm ses gidiyormu bilemem,yakında belli olur,

rozeliz bende zamanla sayıyı çoğaltmayı düşünüyorum,spor ayakkabı ve halının üstünde hopladım,umarım komşumu kızdırmam

şükomm sen yarışınca hırslı oluyorsun,bu hafta kesin verirsin

ortağımm,su iç bol bol su,hem metobolizman hızlanır,hem sütün çoğalır,ben burdayım yanlız bırakmam seni

Tsk ederim sukran abla cok sagoll gercekten bu dis yuzunden fazla spor yapamdim :)
Kilo almanida hic takma kafaana bu hafta spor e az yedin mi tamamdir sen gene kilo verirsin eminim bn
Hikmet bu arada nerdesin valla merak ediyorummm
Ebru bak herkez yazilar yazdi ozel msj da gonderdim gel artik

Sercancım, kopyalıyorum, gönderdim gelsin

1-Ama bu çayı 1 günde 3 bardak içmeliymişiz Ender Saraç tarafından dip not geçildi ayrıca su içmemiz de şart

Çayımızın malzemeleri;
Mate çayı (1 yemek kaşığı)
Yeşil Çay (1 yemek kaşığı)
Mısır püskülü ( 1 tutam )
Kiraz yaprağı (1 tutam)
Rezene (1 tatlı kaşığı)

yapılışı ise çok basit demliğinizin üstüne bu malzemeleri karıştırıp üzerine 1 lt kaynamış su döküp 10 dk demlemeye bırakıyoruz. ( Şeker kesinlikle kullanmıyoruz)
Kiraz sapı ve rezene ödem atıcı özelliğe sahip olması nedeniyle çayı içtikten sonra hatta gün içinde min 2 lt su içelim

2-
ELMA ÇAYI -ÖDEM SÖKTÜRÜCÜ ÇAY
1 elma
1lımon
1tane kabuk tarcın
5-6 tane karabıber
5-6 tane karanfıl
1.5- 2 litre su.

1 elmayı ve 1 limon iyice yıkayıp kabuk ve çekirdekleriyle birlikte 4'e bölün bir tencereye ekleyin su ekleyin.karanfil, k.biber ve kabuk tarçın ekleyin.elma ve limon ezilecek kadar olana dek haşlayın.1-2 dakika demlendikten sonra süzüyoruz..gün içinde aç tok fark etmez içiyorsunuz. dolapta veya dışarıda saklıyabilrsiniz ılık veya soğuk içebilirsiniz.ertesi güne kalırsa sorun yok içilebilir. biz 1.5 lt den yapıyoruz 1 günde yetiyor..isdediğiniz kg ya ulaşana dek yada isdediğiniz zaman yapabilirsinz.
çayımızın içine koyduğumuz meyveleri kabuk ve çekirdekleriyle birlikte kullanmamızın sebebi ise bunların içinde sitrik asit olmasıdır.bu zayıflama ilaçlarının içindede bulunur.
Elma suyu metabolizmamızın hızlanmasına yardımcı olur ve özellikle kilo problemi yaşayan kişilerde idrarı arttırarak ödem atılmasına yardımcı olur.
Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor.

Bu sefer gercekten ümitliyim cunku verilen kilolarigördükce ben utanir yiyemem
Benim ooo oooo haftasonlarim full kacamak oluyordu..ama simdi öyle iyi hissediyorum ki, yemiycem
genelde haftasonlari hic evde olmuyorum

Cogu zaman oglumun basketbol maclari oluyor ve 1. ligde oynadiklari icin oynadigimiz takimlar cok uzakta
Tum gunumuz yol, mac öncesi, mac, donus eve zor atiyoruz kendimizi,,disarida yiyip geliyoruz,,tabi oralarda takilirken agzimiz bos durmuyor://

Benim esimde papatya cok mutlu oldum ..galiba ilk buraya yazdigimda benimle ilgilenen ilk yazanda oydu
Simdi iki es birbiriyle mi yarisiyor yoksa takim olup diger ciftlerlemi yarisyoruz?

Papatyacimm bana tavsiyelerin var mi? Uzun zamandir 70lerdeyim..sadece menülerimi azalatarak diyet yapiyorum :26:

Papatya, yazdigim gibi haftasonlari cok aktif olamiyorum ama disaridada olsam cepten girer bakarim..yarin motoshow var kizim aylardir sayikliyor..babasida tüm gün bileti almis..sabah 11 gibi araba fuarina gidicez,,bakip bakip gelicez:))). Ama dolasirken söz atistirma yok!!!

Teşekkürler Kevserim dişlerinin ağrısından kurtulunca daha çok spor yaparsın. Ama bu kadar sporla nasıl dayanabiliyorsun hayret ediyorum, gençlik enerjisi olsa gerek. Ben sadece 1 mil leslie bile yapsam nefes nefese kalıyorum ve gücüm tükeniyor. Helal vallaha sana. Ben de tabii ki önümüzdeki hafta güzel menüler çıkarıcam. Sporumu da arttıracam. Bi tek yarın kendime izin veriyorum, yengem gelicek, onunla çay içerken misafir yanında hiçbişey yememek olmaz. Onun dışında hiç kaçamak olmıycak.

Tamam canim ne olur gitsin su kilolar yaaa hadi ortagim durmak yokkkk

Sukrancim ben hangisi iceyim emzirenler keinlikle yesilcy mate gibi caylar icmemeli ikinciyi yapsam birsey olmaz herald birde bende tane karabiber yok bulundugum yerdede alisveris merkezi yok ne yapcam canim ya offff

ortağım ne tavsiye edeyim bilmem. ben uzun zamandır kilo veremiyordum. gözümden kaçan ufak şeyler vartmış. salata içindeki yağ, tuz, domatese ve salatalığa ektiğim tuz, gün içinde kahvenin yanında yiyverdiğim çikolata. ben diyetisyenimin verdiği liste ile kilo vermeyi başarıdm. bu hafta tatlı da yedim ama onun verdiği kaloriyi aşmadığım için problem olmamış öyle dedi. önceki sayfalarda muhtemelern geçen hafta cuma da listem var. bir göz at istersen.
mevcanım çok geçmiş osun. nasıl olmuş canım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…