- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.441
hatıraya bak
bende akşam öyle bi sorun olmadı şeker,sadece nefesim kesildi,tüm vücudum titredi,bu akşam 60 yapıcam
hatıraya bak
bende akşam öyle bi sorun olmadı şeker,sadece nefesim kesildi,tüm vücudum titredi,bu akşam 60 yapıcam
Benim göğüslerde öle hala süt olduğu için onlarda ip atlıyor benden bağımsız))) yavaş yavaş çoğalt sayını ve hemen öle hızlanma yavaş yavaş arttır hızını
Canim az verdim bu hafta normalde 900 gr falan gidiyordu neyse bu hafta boyle olsungeldim geldim kızlar, ancak birşeyler yedim. kanı da verince bayılıcam sandım. önce ebrucuğuma birşeyler yazayım.
ebru canımsın, biraz hassassın bu araalr. alınmış olman gayet normal. ben hiç bir arkadaşımn kötü niyetler yazdığını sanmıyorum. sakın gitme. sen olmazsan olmaz. diğer topikten gelen bizlerin çekirdek kadro olarak hep buarad olmamız gerek. bazen klavyenin azizliğine uğruyoruz sanırım. işaretler tam olarak ne demek istediğimizi anlatamıyor. umarım okursun mesajlarımızı. seni dört gözle bekliyoruz.
şimdi sabahtan beri yazılanların bir kısmını hastanede, bir kısmını trafikte kırmnızı ışıkta beklerken okdum. kim ne kadar verdi aklımda değil ama herkesi çok çok tebrik ediyorum. bu hafta az veya çok herkes kilo vermiş. böyle devam edelim kızlar.
nelson ye canım ye. sen hakettin bu hafta.
mevcanım 400 gramdı sanırım. onu bile veremeyip aldığımız haftaları düşünürsek az olsun özolsun di mi.
fenodo mod düşükken böyleyse yüksek olunca korkun benden diyorsun yani
şükranım olsun canım. sen toparlarsın
aklımda kalanlar bunlar. herksei tebrik ederim.
bana gelince
başlangıç: 67.2
geçen hafta: 65,2
bu hafta: 63,8 (aylardan sonra ilk defa 63'lü birşey gördüm)
Giden: 1400 gram
toplam giden: 3,4 kilo
diyetisyen beni tebrik etti. hepsini yağdan vermişim. 10,150 olan karın yağım 9,400'e düşmüş. ki ben bu hafta hiç spor yapamadım. evde yatılı misaifirm var.
haftaya 62 'li bir rakam görcem inşallah.
vücudumda 2 kilo ödem varmış. onu atmak için yeşil çay iç dedi. ben de uzun zamandır içiyorum zaten dedim. bir karışım verdi. bunu iç dedi haftada 3 gün.
haftaya cuma tekrar gidicem.
canim ben her zaman destek olurum mesela bugun de ayni listeme uyacgm birakmak yokkkkkcanım birbirimize son hız destek olalım,önemli olan çok kilo vermek deil,bak ben 400 gramla çok mutlu olabiliyorum çünkü yeme düzenimi,vücudumun neler yaptığını yada yapacağını biliyorum,benim hiç bir zaman birinci olucam diye bi iddiam olmadı,hedefime az kaldı vücudum direniyor,o yüzden elimden gelenin fazlasını yapıcam,bak akşamları ip atlamayada başladım bi şeyler dahada güzelleşecek,
oyyy şiştim37:
şaka şaka aç kalktım yine sofradan,30 dakika sonra vücudum doyma hissine anca ulaşıyor,
kızlar ip atlamanın faydaları nelerdir?
atlayıpta bi yerleri incelenen hatunlar varmı
Evet Mevcanım, bir ortağım olunca ona mahçup olmamak için az yiyodum ama bu hafta hiç kendimi tutamadım. Çok aşırı acıktım nedense. Ama haftaya toparlıycam. Teşekkür ederim.
Papatyacım tebrikler, sonucun güzel olacağını biliyordum. Bak gördün mü diyetisyen de demiş, yağdan gidiyor diye. Aynen devam canım, spor da yapabilirsen kim tutar seni.
Kevsercim tebrik ediyorum canımHarikasın, söyliycek bişey bulamıyorum. Az spor yapmış halin bu mu senin?
Mevcanım sana da tebrikler, hemi de eşin senin için aldığı şeyleri reddetmişsin. İşte bu hiç kolay değil.
Sağol Nelsonum, inş 15 güne kadar hedef kiloma inecem. Çoğu zaman dikkatliyimdir ama arada oluyo öyle sevdiğim yiyeceklere karşı kendimi tutamamalar. Belki de haklısın, bilinçaltım yemeye yönlendirmiş olabilir beni. Topikten ayrılmak zorundaymışım gibi.
Hawarım sağol canım tesellin için. O kadar sıkmıyorum canımı, haftaya daha dikkat edicem.
Masummcum, tebrikler çok güzel vermişsin maş, ortağım senmişsin. Önümüzdeki hafta çok güzel kilolar verelim inş. Benim motivasyonum da geri geldi yine. Haftaya çok daha az yiyip sporumu da arttıracam ve seni mahçup etmiycem.
Sercancım, öncelikle tebrikler, her hafta az çok kilo veriyorsun. Metobolizman hızlı çalışıyor. Vücut şişliği için benim bildiğim acılı şeylerden, çok tuzdan ve turşu filan tüketiyorsan onlardan uzak dur. Bunlar şişliği çok arttırır. Bi de ödem attırıcı bi içecek vardıCanlsrim ben emziriyorum ya yesil cay icemyrm ama vucudumun su topladgni hissdyrm ne iceyim ne yapmalym birseyler soyleyn bana sadece diyetle sporla olmuyor sis gibiymmmmm
Canlsrim ben emziriyorum ya yesil cay icemyrm ama vucudumun su topladgni hissdyrm ne iceyim ne yapmalym birseyler soyleyn bana sadece diyetle sporla olmuyor sis gibiymmmmm
Tsk ederim sukran abla cok sagoll gercekten bu dis yuzunden fazla spor yapamdim :)Evet Mevcanım, bir ortağım olunca ona mahçup olmamak için az yiyodum ama bu hafta hiç kendimi tutamadım. Çok aşırı acıktım nedense. Ama haftaya toparlıycam. Teşekkür ederim.
Papatyacım tebrikler, sonucun güzel olacağını biliyordum. Bak gördün mü diyetisyen de demiş, yağdan gidiyor diye. Aynen devam canım, spor da yapabilirsen kim tutar seni.
Kevsercim tebrik ediyorum canımHarikasın, söyliycek bişey bulamıyorum. Az spor yapmış halin bMevcanım sana da tebrikler, hemi de eşin senin için aldığı şeyleri reddetmişsin. İşte bu hiç kolay değil.
Sağol Nelsonum, inş 15 güne kadar hedef kiloma inecem. Çoğu zaman dikkatliyimdir ama arada oluyo öyle sevdiğim yiyeceklere karşı kendimi tutamamalar. Belki de haklısın, bilinçaltım yemeye yönlendirmiş olabilir beni. Topikten ayrılmak zorundaymışım gibi.
Hawarım sağol canım tesellin için. O kadar sıkmıyorum canımı, haftaya daha dikkat edicem.
Masummcum, tebrikler çok güzel vermişsin maş, ortağım senmişsin. Önümüzdeki hafta çok güzel kilolar verelim inş. Benim motivasyonum da geri geldi yine. Haftaya çok daha az yiyip sporumu da arttıracam ve seni mahçup etmiycem.
Teşekkürler Kevserim dişlerinin ağrısından kurtulunca daha çok spor yaparsın. Ama bu kadar sporla nasıl dayanabiliyorsun hayret ediyorum, gençlik enerjisi olsa gerek. Ben sadece 1 mil leslie bile yapsam nefes nefese kalıyorum ve gücüm tükeniyor. Helal vallaha sana. Ben de tabii ki önümüzdeki hafta güzel menüler çıkarıcam. Sporumu da arttıracam. Bi tek yarın kendime izin veriyorum, yengem gelicek, onunla çay içerken misafir yanında hiçbişey yememek olmaz. Onun dışında hiç kaçamak olmıycak.Tsk ederim sukran abla cok sagoll gercekten bu dis yuzunden fazla spor yapamdim :)
Kilo almanida hic takma kafaana bu hafta spor e az yedin mi tamamdir sen gene kilo verirsin eminim bn
Hikmet bu arada nerdesin valla merak ediyorummm
Ebru bak herkez yazilar yazdi ozel msj da gonderdim gel artik
masumm ses gidiyormu bilemem,yakında belli olur,
rozeliz bende zamanla sayıyı çoğaltmayı düşünüyorum,spor ayakkabı ve halının üstünde hopladım,umarım komşumu kızdırmam
şükomm sen yarışınca hırslı oluyorsun,bu hafta kesin verirsin
ortağımm,su iç bol bol su,hem metobolizman hızlanır,hem sütün çoğalır,ben burdayım yanlız bırakmam seni
Sercancım, kopyalıyorum, gönderdim gelsin
1-Ama bu çayı 1 günde 3 bardak içmeliymişiz Ender Saraç tarafından dip not geçildi ayrıca su içmemiz de şart
Çayımızın malzemeleri;
Mate çayı (1 yemek kaşığı)
Yeşil Çay (1 yemek kaşığı)
Mısır püskülü ( 1 tutam )
Kiraz yaprağı (1 tutam)
Rezene (1 tatlı kaşığı)
yapılışı ise çok basit demliğinizin üstüne bu malzemeleri karıştırıp üzerine 1 lt kaynamış su döküp 10 dk demlemeye bırakıyoruz. ( Şeker kesinlikle kullanmıyoruz)
Kiraz sapı ve rezene ödem atıcı özelliğe sahip olması nedeniyle çayı içtikten sonra hatta gün içinde min 2 lt su içelim
2-ELMA ÇAYI -ÖDEM SÖKTÜRÜCÜ ÇAY
1 elma
1lımon
1tane kabuk tarcın
5-6 tane karabıber
5-6 tane karanfıl
1.5- 2 litre su.
1 elmayı ve 1 limon iyice yıkayıp kabuk ve çekirdekleriyle birlikte 4'e bölün bir tencereye ekleyin su ekleyin.karanfil, k.biber ve kabuk tarçın ekleyin.elma ve limon ezilecek kadar olana dek haşlayın.1-2 dakika demlendikten sonra süzüyoruz..gün içinde aç tok fark etmez içiyorsunuz. dolapta veya dışarıda saklıyabilrsiniz ılık veya soğuk içebilirsiniz.ertesi güne kalırsa sorun yok içilebilir. biz 1.5 lt den yapıyoruz 1 günde yetiyor..isdediğiniz kg ya ulaşana dek yada isdediğiniz zaman yapabilirsinz.
çayımızın içine koyduğumuz meyveleri kabuk ve çekirdekleriyle birlikte kullanmamızın sebebi ise bunların içinde sitrik asit olmasıdır.bu zayıflama ilaçlarının içindede bulunur.
Elma suyu metabolizmamızın hızlanmasına yardımcı olur ve özellikle kilo problemi yaşayan kişilerde idrarı arttırarak ödem atılmasına yardımcı olur.
Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?