- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.461
kızlar evime hırsız girmiş ben çıkıyorum dua edin lütfen şu dar zamanımda offf
Galiba genclik enerjisi bilmioum valla:) ama ozellikle lesille 3 tane sonra daha cok enerji geliyo valla hangisi gelicek yengelerdenTeşekkürler Kevserim dişlerinin ağrısından kurtulunca daha çok spor yaparsın. Ama bu kadar sporla nasıl dayanabiliyorsun hayret ediyorum, gençlik enerjisi olsa gerek. Ben sadece 1 mil leslie bile yapsam nefes nefese kalıyorum ve gücüm tükeniyor. Helal vallaha sana. Ben de tabii ki önümüzdeki hafta güzel menüler çıkarıcam. Sporumu da arttıracam. Bi tek yarın kendime izin veriyorum, yengem gelicek, onunla çay içerken misafir yanında hiçbişey yememek olmaz. Onun dışında hiç kaçamak olmıycak.
Mevcanim cnm cok gecmis olsun ayy allah yardimcin olsun bn cok korkuyorum su hirslardan allahim hepsinin canini alsin pislik........kızlar evime hırsız girmiş ben çıkıyorum dua edin lütfen şu dar zamanımda offf
Sercancım, 2. yi uygula cnm sen de. Toz karabiber de olur herhalde. Kaç tane siteden baktım ama daha açıklayıcı bilgilere ulaşamadım. 2. çayı ben de hazırlamıştım ama midemi bulandırdı, içer içmez istifra ettim. Karabiber katmasan belki de özelliğini kaybetmiş olur. BilemiyorumSukrancim ben hangisi iceyim emzirenler keinlikle yesilcy mate gibi caylar icmemeli ikinciyi yapsam birsey olmaz herald birde bende tane karabiber yok bulundugum yerdede alisveris merkezi yok ne yapcam canim ya offff
Mevcanım çok geçmiş olsun canım, inş bi kayıp yoktur. Dualarımız seninle.kızlar evime hırsız girmiş ben çıkıyorum dua edin lütfen şu dar zamanımda offf
Nisa nurun annesi gelicek canım, bizim kocişlerin yengesi. İstersen sen de gel.Galiba genclik enerjisi bilmioum valla:) ama ozellikle lesille 3 tane sonra daha cok enerji geliyo valla hangisi gelicek yengelerden
Himm anladimm sagol sukran abla bakalim yarin bizimki gece ise gidicekk evde yarin duuma gorw gelirimNisa nurun annesi gelicek canım, bizim kocişlerin yengesi. İstersen sen de gel.
Sütüne zararı olmaz 2. sinin canım korkmadan iç. Hepside günlük hayatta da bildiğimiz, tükettiğimiz şeyler. Nane limon filan yapmıyor muyuz zaten, elma, tarçın, karanfil, bunlar süte etki edici zararlı şeyler değil, karabiberi de yemeklere, çorbalara katıyoruz, sorun olmaz yani.Mevcan canim cok gecmis olsun insallah zarar yoktur dikkat et
Sukrancim yapacgm ikinciyi sute birsey yapmaz insallah
Teşekkürler Kevserim dişlerinin ağrısından kurtulunca daha çok spor yaparsın. Ama bu kadar sporla nasıl dayanabiliyorsun hayret ediyorum, gençlik enerjisi olsa gerek. Ben sadece 1 mil leslie bile yapsam nefes nefese kalıyorum ve gücüm tükeniyor. Helal vallaha sana. Ben de tabii ki önümüzdeki hafta güzel menüler çıkarıcam. Sporumu da arttıracam. Bi tek yarın kendime izin veriyorum, yengem gelicek, onunla çay içerken misafir yanında hiçbişey yememek olmaz. Onun dışında hiç kaçamak olmıycak.
Olsun canım bugün tartı günümüz ve de ödül günümüz.Canımız ne isterse bugün yiyoruz ve hafta boyu dikkat ediyoruz yediklerimize. Az yersen tabii ki daha iyi olur ama bugün serbest günümüz haberin olsun.ortim bende bugün kaçamak yaptım
5 tane üzümlü sultani yeidm , 3 tanede zeytinli büskivi
gran pavesi diye bir marka kızlarr deneyin derim...
ah mevcnaım ahh kızlar aradım mevi ama konuşamadık çok üzüldüm inanki arkadaşım
kızla rbiz mev le aynı dönemlerde taşındık evlerimize ve çok yakın oturuyoruzz
ben ne emeklerle yaptıklarını bildigim için çok çok üzüldüm..
çünkü bende aynız orluklarla ugraşla taşındım eviemee
bir zarar vermemişlerdir umarım eve
selam kizlar nasilsiniz.ben bu hafta bir kilo daha vermisim,sayenizde oldu bu.68.1 den 65.6 ya dusdum.gecen hafta 66.6 dim.buraya fazla yazmiycam.her cuma kilo bildirimi vericem.cunki gercekden sizleri cokkk sevdim.sayfayi doldurmak istemiyorum
Kilom hakkında yorum bile yazmamışsınız.motive bile etmediniz.o kadar çok üzüldümki anlatamam.demekki cuma günleride yazmamı istemediniz.hepinize çok çok teşekkür ediyor.
Mevcancım çokkk geçmiş olsun.inşallah bulunur...
Menüm
Sabah 1 yumurtadan sucuklu yumurta* 1 tatlı kaşığı ayva reçeli
1 dl nutellalı ekmek* az beyaz peynir* 3 bardak çay
ara 1 mandalina
Öğlen Haşlanmış lahana salatası
ara 3 kremalı bisküvi* 2 bardak çay
Akşam 4 kaşık etli nohut* 4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
su 1.5 lt
Spor 2-3 saat avm gezmece ( kızım okuldan çıkınca gidecez inş)
1 mil leslie* 15 dk lık jimnastik
Menunu begendim cnm :) saka bi yana gezmeyemi gitceksiniz ne guzel gdin ya su arabasizlik cok zor ya insan alisinca kotu oluyoMenüm
Sabah 1 yumurtadan sucuklu yumurta* 1 tatlı kaşığı ayva reçeli
1 dl nutellalı ekmek* az beyaz peynir* 3 bardak çay
ara 1 mandalina
Öğlen Haşlanmış lahana salatası
ara 3 kremalı bisküvi* 2 bardak çay
Akşam 4 kaşık etli nohut* 4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
su 1.5 lt
Spor 2-3 saat avm gezmece ( kızım okuldan çıkınca gidecez inş)
1 mil leslie* 15 dk lık jimnastik
Canım olur mu öyle şey, birkaç defadır ben de aynı şeyleri hissettim senle ama arkadaşlar açıklama yaptılar, daha üzülmüyorum artık.Kilom hakkında yorum bile yazmamışsınız.motive bile etmediniz.o kadar çok üzüldümki anlatamam.demekki cuma günleride yazmamı istemediniz.hepinize çok çok teşekkür ediyor.
Mevcancım çokkk geçmiş olsun.inşallah bulunur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?