Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

selam kizlar nasilsiniz.ben bu hafta bir kilo daha vermisim,sayenizde oldu bu.68.1 den 65.6 ya dusdum.gecen hafta 66.6 dim.buraya fazla yazmiycam.her cuma kilo bildirimi vericem.cunki gercekden sizleri cokkk sevdim.sayfayi doldurmak istemiyorum

Galiba genclik enerjisi bilmioum valla:) ama ozellikle lesille 3 tane sonra daha cok enerji geliyo valla hangisi gelicek yengelerden

Sukrancim ben hangisi iceyim emzirenler keinlikle yesilcy mate gibi caylar icmemeli ikinciyi yapsam birsey olmaz herald birde bende tane karabiber yok bulundugum yerdede alisveris merkezi yok ne yapcam canim ya offff
Sercancım, 2. yi uygula cnm sen de. Toz karabiber de olur herhalde. Kaç tane siteden baktım ama daha açıklayıcı bilgilere ulaşamadım. 2. çayı ben de hazırlamıştım ama midemi bulandırdı, içer içmez istifra ettim. Karabiber katmasan belki de özelliğini kaybetmiş olur. Bilemiyorum

kızlar evime hırsız girmiş ben çıkıyorum dua edin lütfen şu dar zamanımda offf
Mevcanım çok geçmiş olsun canım, inş bi kayıp yoktur. Dualarımız seninle.

Mevcan canim cok gecmis olsun insallah zarar yoktur dikkat et
Sukrancim yapacgm ikinciyi sute birsey yapmaz insallah
Sütüne zararı olmaz 2. sinin canım korkmadan iç. Hepside günlük hayatta da bildiğimiz, tükettiğimiz şeyler. Nane limon filan yapmıyor muyuz zaten, elma, tarçın, karanfil, bunlar süte etki edici zararlı şeyler değil, karabiberi de yemeklere, çorbalara katıyoruz, sorun olmaz yani.

ortim bende bugün kaçamak yaptım
5 tane üzümlü sultani yeidm , 3 tanede zeytinli büskivi
gran pavesi diye bir marka kızlarr deneyin derim...

ah mevcnaım ahh kızlar aradım mevi ama konuşamadık çok üzüldüm inanki arkadaşım
kızla rbiz mev le aynı dönemlerde taşındık evlerimize ve çok yakın oturuyoruzz
ben ne emeklerle yaptıklarını bildigim için çok çok üzüldüm..
çünkü bende aynız orluklarla ugraşla taşındım eviemee
bir zarar vermemişlerdir umarım eve

Olsun canım bugün tartı günümüz ve de ödül günümüz.Canımız ne isterse bugün yiyoruz ve hafta boyu dikkat ediyoruz yediklerimize. Az yersen tabii ki daha iyi olur ama bugün serbest günümüz haberin olsun.

Bu arada Mevcan da çok gergindir tabii. İnş bi zarar yoktur ya. Böyle yılların emeğiyle elde edilen şeylerin kaybı insanı çok üzüyo.
Bizim eve de 4 yıl önce hırsız girmişti. 11 bileziğimi, eşimin saatini, ve altın zincirli kolyemi çalmışlar, kahrolasıcalar. Polis hiç bir iz bulamadı, belki de bulmak istemedi.

selam kizlar nasilsiniz.ben bu hafta bir kilo daha vermisim,sayenizde oldu bu.68.1 den 65.6 ya dusdum.gecen hafta 66.6 dim.buraya fazla yazmiycam.her cuma kilo bildirimi vericem.cunki gercekden sizleri cokkk sevdim.sayfayi doldurmak istemiyorum

Kilom hakkında yorum bile yazmamışsınız.motive bile etmediniz.o kadar çok üzüldümki anlatamam.demekki cuma günleride yazmamı istemediniz.hepinize çok çok teşekkür ediyor.
Mevcancım çokkk geçmiş olsun.inşallah bulunur...

mevcan canım geçmiş olsun umarım bişey almamıştır ben hırsız duyduğumda bi kaç gün o korku gitmez üstümden eşim gececi olurken bile bütün kapıları kilitleyip ve hatta çocuklarımla aynı odada yatarım eşim işteyken o yattığım odayı bile kilitlerim allah gözgöze getirmesin inşallah

hopaaa ne oldu şimdi anlamadım sen eskilerdenmisin? ben yeniyim o yüzden soruyorum ..
şimdi biraz keyfim kaçtı mevcandan dolayı geçmişi hiç okumadım bu 1.
2. verdiign kilo için tebrik ederim
ama sadece cumadan cumaya gelip bildirim olmaz ki bu snei motive etmez , ne kadar çok paylaşım yaparsan okadar motive olursun
kimse seni tanıyamaz eger ki yeni isen cumadan cumaya gelirsen .

yani günde 3-5 mesaj yazıver sayfayı doldurmayım ne demek ben anlamadım:26: .

Menüm
Sabah 1 yumurtadan sucuklu yumurta* 1 tatlı kaşığı ayva reçeli
1 dl nutellalı ekmek* az beyaz peynir* 3 bardak çay

ara 1 mandalina

Öğlen Haşlanmış lahana salatası

ara 3 kremalı bisküvi* 2 bardak çay

Akşam 4 kaşık etli nohut* 4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

su 1.5 lt
Spor 2-3 saat avm gezmece ( kızım okuldan çıkınca gidecez inş)
1 mil leslie* 15 dk lık jimnastik

şüko menün güzel beğendim ben daha akşam yemeğini yemedim 20 de yazıcam menümü balık koydum fırına onu bekliyorum

Menunu begendim cnm :) saka bi yana gezmeyemi gitceksiniz ne guzel gdin ya su arabasizlik cok zor ya insan alisinca kotu oluyo

Canım olur mu öyle şey, birkaç defadır ben de aynı şeyleri hissettim senle ama arkadaşlar açıklama yaptılar, daha üzülmüyorum artık.
İnan ki bazen sayfalar hızlı ilerlediği için birçok mesajı farketmeyebiliyoruz. Bu kasti bişey değil. Burda devam ederken eminim sen de bazı yorumları farketmeyebilirsin. Arka arkaya çok mesaj yazılınca geçmiş sayfalarda kalıyor birçoğumuzun yorumları. Benim ne mesajlarım kaynadı gitti. Ama arkadaşları iyice tanıyınca sen de aldırmıycaksın bu tür şeylere, yazışmalarına devam ediceksin. Tebrikler bu arada. güzel kilo vermişsin. Aynı istikrar ve azimle devam et, bebişin rahat bırakırsa sporunu da ihmal etme.

Zuzucum, ben de yemedim daha akşam yemeğinmi ama kendimi sınırlandırmak için önce buraya yazıyorum ki 4 kaşıktan fazla yemeyim. Sana da afiyet olsun şimdiden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…