- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.481
Sağol canım. Selin okuldan gelsin gidecez inş hemen. Araba işine üzülme canım gezeceğiniz zaman bizimkini veririz nolcak ki. Siz isteyin yeter ki.Menunu begendim cnm :) saka bi yana gezmeyemi gitceksiniz ne guzel gdin ya su arabasizlik cok zor ya insan alisinca kotu oluyo
Cok sagol sukran ablaya sizde olmasiniz napardikSağol canım. Selin okuldan gelsin gidecez inş hemen. Araba işine üzülme canım gezeceğiniz zaman bizimkini veririz nolcak ki. Siz isteyin yeter ki.
Dün kflakes - nesfit - müsli konusu olmuştu ama nedense sessiz kaldım açıkcası artık diyet dışında bende bişi konuşmak istemiyorum, beden yulaf ezmesini yemiyorsunuz ben gün içinde muhakkak bi öğünümde onu tüketiyorum mesela akşam yemeğimi şimdi yedim tarif :iki kaşık yulaf ezmesini kâseye koydum üzerine biraz tarçın serptim canım muz istedi çeyrek muzu üzerine ufak ufak dogradım ikide kuru kayısı muzu dengelesin diye sonra kendi yaptıgım yoğurttan 4 kaşık koydum sonra yılanların biraz yumuşamasını bekledim. Benim yogurt biraz sulu olmuştu tepeleme değil yani. afiyetle yedim YULAF: hazmı kolaydır sıvıyla birlikte şişerek iki katına ulaşır mideyi tok tutar , gluten ihtiyacını karşılar ( ben gün içinde bunun dışında ekmek tüketmiyorum) bağırsakları çalıştırır...
Menüm
1 bardak yeşil çay ve 5 kuru kayısı
Sabah
1 fdilm beyaz peynir
1 yumurta haşlanmış
5 ad. Zeytin
1 salatalık
Öğlen
Dünden kalan biber kabak kaşımı dolmam vardı
1 küçük biber ve bir küçük kabak dolması üzerine bir kaşık yogurt gezdirdim
Salata
Akşamda
Yulaf ezmesi
Yatmadan önce tekrar yeşil çay ve k. Kayısı
yarın bi arkadaşımla buluşcam simit sarayına gidleim diyip duruyor ,
simit yesem olurmu ki yarına:26::26::26:
yulaf ezmeisni bende sık kullanıyorum
özellikle lifalif eti güzel , ama kfleksler in tadı biraz daha güzel oldugu için dönüşümlü kulanıyorum benn cnm
hazı rmüslid eyulaf ezmeisndne oluşuuyor biliyorusn iş yerinde daha rahat oluyor tüketmesi
Mevcan cok gecmis olsun ins bir yere zarar vermemislerdir..daha beterlerinden korusun allah
Gecen haftada bizim bahce evimize girmis hirsiz..biz yeni farkettik ,ama hicbirsey almamis ne aradiki bahce evinde..insan ister istemez korkuyor
Papatya, baktim canim menuye bayagi kalorisi dusuk 1000 flndir heralde anca..gerci ne kadar olucak :)) diyet yapinca .. Zaten ogun yemekleri 300 kaloriyi gecmemeliymis..biz ögünleri yiyoruz 500 lük aralar kaciyor ,,sporda yapmayinca bazen 2000 buluyordur..sonra nerden geldi bu kilolar
Dikatimi ceken kuruyemis yeme ,yaglarinin cözülmesi lazim demis ya...bende mi yemesem..cok yemiyorum zatende arada cig badem fln yiyorum diyete katkisi var diye duydum da
Ama bir süre onuda yemiyebilirim
Fenodo bende öyle biliyorum hatta yagy aktigini
Rozelis canim müslilerde sadece yulaf ezmesi yok,bugday ezmesi kepegi de var,,ve bugday ezmesi yulaf kadar iyimidir bilmiyorum kalori ve sindirim icin..mutlaka arkasinda yazar paketlerin nekadar miktar hangisinden var diye..belki bazisinin icinde yulaf bile olmayabilir
Ben gevreginde yulaflisini aliyorum haferflecks diye
Birde bi yulaf ezmesi var bir de yulafin kepegi var..israrla tavsiye edilen yulaf kepegi..o daha az islenmis
Elbette bahsi gecen diger tahillarinda faydasi vardir ,, iste kisi kendine göre tercihini yapicak
Ama israrla tavsiye olunan yulaf kepegi
Senin yaptiginda aksamki menun icin cok iyi cok saglikli ama ezmemi kepek mi bilmyiorum..bende yapardim eskiden de biktim artik
* bu arada bende diyet disinda birsey yazmayacagim..garip bir durum:44:
Anammm nelsonumm cnm ortagimm sen verirsinn 1 kilo nedirki demi cnm insalah tabi :)) ortagim her gun menu paylsirimm ee sporda tabii yapariz nelsonummmm veririz bu hafta da kilooo ohh miss gibi ben hamileligimden sonra ilk defa 60.hordum ya tam gaza geldimmm canooooo
oyyy şiştim37:
şaka şaka aç kalktım yine sofradan,30 dakika sonra vücudum doyma hissine anca ulaşıyor,
kızlar ip atlamanın faydaları nelerdir?
atlayıpta bi yerleri incelenen hatunlar varmı
kızlar evime hırsız girmiş ben çıkıyorum dua edin lütfen şu dar zamanımda offf
Kilom hakkında yorum bile yazmamışsınız.motive bile etmediniz.o kadar çok üzüldümki anlatamam.demekki cuma günleride yazmamı istemediniz.hepinize çok çok teşekkür ediyor.
Mevcancım çokkk geçmiş olsun.inşallah bulunur...
Iyi akşamıar kızlar
Millan ayrıldı mı ne oldu yaaaaa
Bşr de nazlma biraz sitem etmiş ama anlayamadım çünkü geçmişi okuyamadım
En son saat dörtte kk ya baktım. Üstünden 4 saat geçti ancak açtım her sayfayı okuyamadım mutlaka kaçırdığım birşeyler oldu. Lütfen alınganım yapmayalım
Menüm ork iyi değil
10:30 bir simit bir üçgen peynir
12:00 kıymalı pide
16:00 elma
18:00 bşr porsiyon şiş köfte
19:00 mandalina
Bu hafta sporlarımı da yapacağım inşalkah yine aynı sonucu almayı umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?