Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nazli yapma kuzum ya inan ebru birakti gitti herkein cani cok sıkkin kasti birsey degil mevcaninde basina gelen o,ay sıktı bide canimizi uzulme yaniiii

Ebrucum canım benim ordasın gördüm seni, hoşgeldin seni çok seviyoruz. Bu topik sensiz olmaz, hepimiz de dönmeni çok istiyoruz, sakın bırakma bizi, lütfen

yarın bi arkadaşımla buluşcam simit sarayına gidleim diyip duruyor ,
simit yesem olurmu ki yarına:26::26::26:

yulaf ezmeisni bende sık kullanıyorum
özellikle lifalif eti güzel , ama kfleksler in tadı biraz daha güzel oldugu için dönüşümlü kulanıyorum benn cnm
hazı rmüslid eyulaf ezmeisndne oluşuuyor biliyorusn iş yerinde daha rahat oluyor tüketmesi

Dün kflakes - nesfit - müsli konusu olmuştu ama nedense sessiz kaldım açıkcası artık diyet dışında bende bişi konuşmak istemiyorum, neden yulaf ezmesini yemiyorsunuz ben gün içinde muhakkak bi öğünümde onu tüketiyorum mesela akşam yemeğimi şimdi yedim tarif :iki kaşık yulaf ezmesini kâseye koydum üzerine biraz tarçın serptim canım muz istedi çeyrek muzu üzerine ufak ufak dogradım ikide kuru kayısı muzu dengelesin diye sonra kendi yaptıgım yoğurttan 4 kaşık koydum, yulafların biraz yumuşamasını bekledim. Benim yogurt biraz sulu olmuştu tepeleme değil yani. afiyetle yedim YULAF: hazmı kolaydır sıvıyla birlikte şişerek iki katına ulaşır mideyi tok tutar , gluten ihtiyacını karşılar ( ben gün içinde bunun dışında ekmek tüketmiyorum) bağırsakları çalıştırır...

Menüm

1 bardak yeşil çay ve 5 kuru kayısı

Sabah
1 fdilm beyaz peynir
1 yumurta haşlanmış
5 ad. Zeytin
1 salatalık

Öğlen
Dünden kalan biber kabak kaşımı dolmam vardı
1 küçük biber ve bir küçük kabak dolması üzerine bir kaşık yogurt gezdirdim
Salata

Akşamda
Yulaf ezmesi

Yatmadan önce tekrar yeşil çay ve k. Kayısı

Tabi çalışanlar için farklı ama evde olupda kilo vermek isteyenler deneyebilir bende eti lifalif kullanıyorum fiyatıda. Baya caZip dukan diyetinde ekmek yerine hep yulaf tüketiliyor bunun krepi ekmegi vs.

Mevcan cok gecmis olsun ins bir yere zarar vermemislerdir..daha beterlerinden korusun allah

Gecen haftada bizim bahce evimize girmis hirsiz..biz yeni farkettik ,ama hicbirsey almamis ne aradiki bahce evinde..insan ister istemez korkuyor

Papatya, baktim canim menuye bayagi kalorisi dusuk 1000 flndir heralde anca..gerci ne kadar olucak :)) diyet yapinca .. Zaten ogun yemekleri 300 kaloriyi gecmemeliymis..biz ögünleri yiyoruz 500 lük aralar kaciyor ,,sporda yapmayinca bazen 2000 buluyordur..sonra nerden geldi bu kilolar
Dikatimi ceken kuruyemis yeme ,yaglarinin cözülmesi lazim demis ya...bende mi yemesem..cok yemiyorum zatende arada cig badem fln yiyorum diyete katkisi var diye duydum da
Ama bir süre onuda yemiyebilirim

Benim diyetisyenim cig bademle yogurt yada ayrani yiybilacgmi soylei canim ye cig bademden birsey olma

Fenodo bende öyle biliyorum hatta yagy aktigini

Rozelis canim müslilerde sadece yulaf ezmesi yok,bugday ezmesi kepegi de var,,ve bugday ezmesi yulaf kadar iyimidir bilmiyorum kalori ve sindirim icin..mutlaka arkasinda yazar paketlerin nekadar miktar hangisinden var diye..belki bazisinin icinde yulaf bile olmayabilir

Ben gevreginde yulaflisini aliyorum haferflecks diye

Birde bi yulaf ezmesi var bir de yulafin kepegi var..israrla tavsiye edilen yulaf kepegi..o daha az islenmis
Elbette bahsi gecen diger tahillarinda faydasi vardir ,, iste kisi kendine göre tercihini yapicak
Ama israrla tavsiye olunan yulaf kepegi

Senin yaptiginda aksamki menun icin cok iyi cok saglikli ama ezmemi kepek mi bilmyiorum..bende yapardim eskiden de biktim artik

* bu arada bende diyet disinda birsey yazmayacagim..garip bir durum:44:

Benimki yulafın sadece ezilmiş olanı kepekten daha doğal geldi . Buğday da ekmek sonuçta bence Müslim'den daha faydalı yulaf

Evet garip bi durum ben buraya sohbet ağırlıklı olduğu için geldim hatta ilk başta o kadar hoşuma gittiki şakalar espiriler falan al işte tam istediğim gibi bi sayfa dedim hem kilo ver hem sohbet et ama şimdi sıkılmaya başladım - millan gitmesinede üzüldüm hatta şu geldi aklıma tamam bu bir diyet sayfası bunun bir kolu olarak + bi topik yapalım sadece sohbet için buradada diyet menüler kg falan olsun

Son düzenleme:
menüm sabah aç karnına ılık limonlu su
kahvaltıda azcık sucuzklu yumurta 4 zeytin 2 çatal tahim pekmez 1 çatal bal 1 dilim ekmek şekersiz 5 bardak çay
ara nescafe
ara arkideydim türk kahvesi içtim bitane
öğle 1 muz 2 mandalina
ara yeşilçay
akşam 12 tane hamsi ekmek yok salatalık
ara 4 bardak şekersiz çay
su 3 litre
spor yok bişey

Iyi akşamıar kızlar
Millan ayrıldı mı ne oldu yaaaaa
Bşr de nazlma biraz sitem etmiş ama anlayamadım çünkü geçmişi okuyamadım
En son saat dörtte kk ya baktım. Üstünden 4 saat geçti ancak açtım her sayfayı okuyamadım mutlaka kaçırdığım birşeyler oldu. Lütfen alınganım yapmayalım
Menüm ork iyi değil
10:30 bir simit bir üçgen peynir
12:00 kıymalı pide
16:00 elma
18:00 bşr porsiyon şiş köfte
19:00 mandalina
Bu hafta sporlarımı da yapacağım inşalkah yine aynı sonucu almayı umuyorum

canım ortağım buüğün sabahtan akşama kadar yedim...iliklerime kadar açıkmışım.. gözümü bile zzor doyurdum..canımyarın akşam çok da az da yesem mutlaka mneu paylaşacağım...bu akşam beni affet.. menumde neler yokti ki yazsam yazmakla bitmez...

oyyy şiştim 37:

şaka şaka aç kalktım yine sofradan,30 dakika sonra vücudum doyma hissine anca ulaşıyor,

kızlar ip atlamanın faydaları nelerdir?

atlayıpta bi yerleri incelenen hatunlar varmı

kızlar evime hırsız girmiş ben çıkıyorum dua edin lütfen şu dar zamanımda offf

güzelim öncelikle geçmiş olsun.. umarım çok büyük hasar vermemişlerdir..
ip atlamaya gelince..

50 tane çok az.. gün gün artır..günde 1000-1500 tane atla.. hepsinibirden atlaman mümkün değilzaten ama 80 er 100 er tane ara araatlayabilirsin.... mesala yemeğin suyunu koydun atla 100 tane.. sonra bşrodadan diğerine giderken atla..derken zaten farkına bile varmıyorsun ne kadar atladığının.. ben çok atladım önceleri..yorucu oluyor ama bir yerimi incitmedim canım...

canım tebrik ederim..yeni gördümm mesajını...ama ramızadaha sık uğra güzelim...

fenodo canım o arkadaşların yaptığı 2, cayı bana diyetisyenim yazmıştı.. metabolizmahızlandırı cay olarakgeçiyor... hızlıkilo verdirdiğini duymuştum..günde 6 bardak içmemi önermişti..ama emzırme için sakıncası var mı bilemiyorum...

Son düzenleme:
Nelson canim birsey olmaz herald bi deneycgm
Nelson ya bu topige ne oldu boyle ya giden gidene hic tadi kalmsdi inan hic arkadsim yok bi sohbet edecek burda cok guzel vakit gecryrm derken olalara bakkkk

Canim cokta kötü degil aksam sis köfte sadece dengelemissin bence

Rosaliz, ayni fikirdeyim canim
Iste müsliyi alternatif tad olarak yiyoruz genelde yani ben öyle yapiyorum :)

Nelson, bak ben hic öyle dusunmemistim,,hemen bende uygulayayim
Ip atlamayi bende severim ama ipsiz:) dedigin gibi yaparsam bende 1000 tamamlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…