- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.501
nelsonum ortagim bubgun serbet cnm hic sorun eminim sen yarindan sonra devam edersen diyete hic bi sorun yok cnm nnm rahat ol bu aksam bnde az edim ama spor yapmadim bugun tayil verdim kendjme yarin kalkdigim yerden tam gazla devammcanım ortağım buüğün sabahtan akşama kadar yedim...iliklerime kadar açıkmışım.. gözümü bile zzor doyurdum..canımyarın akşam çok da az da yesem mutlaka mneu paylaşacağım...bu akşam beni affet.. menumde neler yokti ki yazsam yazmakla bitmez...
güzelim öncelikle geçmiş olsun.. umarım çok büyük hasar vermemişlerdir..
ip atlamaya gelince..
50 tane çok az.. gün gün artır..günde 1000-1500 tane atla.. hepsinibirden atlaman mümkün değilzaten ama 80 er 100 er tane ara araatlayabilirsin.... mesala yemeğin suyunu koydun atla 100 tane.. sonra bşrodadan diğerine giderken atla..derken zaten farkına bile varmıyorsun ne kadar atladığının.. ben çok atladım önceleri..yorucu oluyor ama bir yerimi incitmedim canım...
canım tebrik ederim..yeni gördümm mesajını...ama ramızadaha sık uğra güzelim...
fenodo canım o arkadaşların yaptığı 2, cayı bana diyetisyenim yazmıştı.. metabolizmahızlandırı cay olarakgeçiyor... hızlıkilo verdirdiğini duymuştum..günde 6 bardak içmemi önermişti..ama emzırme için sakıncası var mı bilemiyorum...
Iyi aksamlar kizlar anca geldim kv lerdeydik simdide kizimi uyutuyorum bugunki menum cok sacama ama yazicam yine
Sabah
Iki tam tahilli ekmele yapilmis peyaz peynirli salamli tost
3 siyah zeytin
3 catal cilek receli
Ara
4 form biskuvi
Oglen
1 dilim ekmek bir parca peynir
Bir salatalik
Aksam
Yaglama 2sebit ediyo oda
Biraz sonrada cikolata yicem ama yarin tam gaz devam diyete
Roseliz canim bu hafta ortagiz ins guzel bi sonuc cikaririz
Kv ne? Daha öncede gecmisti :)
Sercancım, öncelikle tebrikler, her hafta az çok kilo veriyorsun. Metobolizman hızlı çalışıyor. Vücut şişliği için benim bildiğim acılı şeylerden, çok tuzdan ve turşu filan tüketiyorsan onlardan uzak dur. Bunlar şişliği çok arttırır. Bi de ödem attırıcı bi içecek vardı
adı aklıma gelmiyo şimdi bi diyetisyenden duymuştum. Onu araştıracam senin için. Bulabilirsem yazarım
Tamam canim yarin asure yersen aksama cok hafif kapatirsin dengelersin canimAnaaa ortağım gelmiş. Bende seni bekliyordum biz kazanıcaz inşallahhhh. Ama ama senden yarın için izin istiyorum yarın kuzenim aşûre yapıcak bizde aşûre yapılınca biraz gün gibi oluyo sabah kahvaltı yapmadan gidicem belki iki salatalık atarım kalori adına oradada dikkat ederim yediklerime merak etme sen olurmu ortaklık))
Kv ne? Daha öncede gecmisti :)
Tamam canim yarin asure yersen aksama cok hafif kapatirsin dengelersin canim
Hahaha gercekten mi :))) sanmiyorum
Rozalis zor canim o birAz hem 1. olacagiz de hemde yarin müsade asure günü fln fln
Anatomi 69,5
Sehraa 60.4
Nel 56.1
Mev 59.3
Btl 79.9
Genofo 66.4
Resol 62.2
Papatyam 63.8
Kevser 68.9
Ecrin 70.5
Bedef 71.7
Hawar 67.4
Naz65.6
Epruu vicdanını türk hava kurumuna bağışladığı için 0 yanlış veya eksik yok umarım bunları tablo yapcam ona göre
Açık söylim bugün bi tek papatyamın kilo vermesine önce sevindim sonra üzüldüm,bunca zamsn yazık ettin kendine inatçı keçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?