Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Benim gunumde söyleydi

Sabah 1 dilim ekmek,saganda 2 yumurta, 1 fincan kusburnu cayi

Ara yarim elma, yarim armut

Ögle yarim karniyarik, yarim kiymali paprika, 2 yk pilav, yarim firinda patates( cok görüyor ama hepsi birkac cataldi)

Aksam 1 kase corba, 3 yk zeytinyagli pirasa,y arim dilim ekmek

Ara yarim ayva, 1 fincan yesil cay

SPOR dove men+care programindan kilo verme ve karin programlari 30 dk surdu ve 225 kcl yazdi
100 mekik
100 ip atlama
3 kalca basen hareketi 1 set 15 er kere

nelsonum ortagim bubgun serbet cnm hic sorun eminim sen yarindan sonra devam edersen diyete hic bi sorun yok cnm nnm rahat ol bu aksam bnde az edim ama spor yapmadim bugun tayil verdim kendjme yarin kalkdigim yerden tam gazla devamm
Ve menumu de yaziyimmm

Sabah yok
Ogle bi kac catal kiyma
Ekmek

Aksam 3 kasik pirasa yemehi
5 kasik etli bulgur pilavi
1 dilim ekmek ve bolll salata
spor yokk

Son düzenleme:
Iyi aksamlar kizlar anca geldim kv lerdeydik simdide kizimi uyutuyorum bugunki menum cok sacama ama yazicam yine
Sabah
Iki tam tahilli ekmele yapilmis peyaz peynirli salamli tost
3 siyah zeytin
3 catal cilek receli

Ara
4 form biskuvi
Oglen
1 dilim ekmek bir parca peynir
Bir salatalik

Aksam
Yaglama 2sebit ediyo oda

Biraz sonrada cikolata yicem ama yarin tam gaz devam diyete
Roseliz canim bu hafta ortagiz ins guzel bi sonuc cikaririz

Anaaa ortağım gelmiş. Bende seni bekliyordum biz kazanıcaz inşallahhhh. Ama ama senden yarın için izin istiyorum yarın kuzenim aşûre yapıcak bizde aşûre yapılınca biraz gün gibi oluyo sabah kahvaltı yapmadan gidicem belki iki salatalık atarım kalori adına oradada dikkat ederim yediklerime merak etme sen olurmu ortaklık ))

Zuzum menünü beğendim kuzu sabahki ekmek beyaz demi tahin pekmezde enerji olsun inş suyu bol iç bende de spor yok koşturdum durdum bugün nöbetim vardı bide oğlumu beşbuçukta doktora götürdüm papatyaaaa psikoloğa götürdüm biliyor musun davranış probl var sınıfta..şiddet gösteriyor sınufta birinci okuma yazmayıda erkenden halletti ama şimdi derste sıkılıp orada burada dolanıyor öğrtmende otorite kuramıyor sanırım mesleki yeterliliği eksik biraz ebruuuuuuuu bak ebruuuuu dedim bak yine diyorum ebruuuu gel dedim artık yetti gari
Mev evime 4kez hırsız girdi sağolsun benden çok giriyorlar evegeçinip gidiyoruz
En sonunda alarm güvenlikli site ve üst kat ve nezih bi semtle çözmeye çalıştık ama güvenlikler niyeti bozmazsa tabikoca poponla zengin görünüyorum herhal

Menüm
Sabah 8buçuk
Bir çavdar
Yarım yum
Yarım kk peynir
3zeytin salata çay
11de
İki sarma
Bir lokma poça
12buçuk
Dört kaşık bezelye
İki kaşık bulgur
Bi kepçe cacık
5te
İki kabak(çiğ)
Yarım paket beyaz leblebi(bim)arabada yedim yolda
Dokuzbuçuk
Bir kase yoğurt içine bir kaşık çilek reçeli bir kaşık kuru fasülye

sukran canim inan msjni simdi gemisi okurken gorfum canim benim icin arastracgni soylemsn cok tesekkur ederm

Tamam canim yarin asure yersen aksama cok hafif kapatirsin dengelersin canim

Anatomi 69,5
Sehraa 60.4
Nel 56.1
Mev 59.3
Btl 79.9
Genofo 66.4
Resol 62.2
Papatyam 63.8
Kevser 68.9
Ecrin 70.5
Bedef 71.7
Hawar 67.4
Naz65.6
Epruu vicdanını türk hava kurumuna bağışladığı için 0 yanlış veya eksik yok umarım bunları tablo yapcam ona göre

Açık söylim bugün bi tek papatyamın kilo vermesine önce sevindim sonra üzüldüm,bunca zamsn yazık ettin kendine inatçı keçi

sehraa kız ortağını yazmamışın 63.7

Açık söylim bugün bi tek papatyamın kilo vermesine önce sevindim sonra üzüldüm,bunca zamsn yazık ettin kendine inatçı keçi

Doğru söze ne denir. Diyorum ya marifet onda değil. Ben mahçup olmamak için çok dikkat ediyorum. Valla kadın beni bugün tebrik etti ilkokul çocuğu gibi sevindim. Deli miyim neyim.
Bu arada kan sonuçlarına göre herşeyim de pek bir normalmiş.
Sehra şimdi sen önce sevindin de sonra ne oldu.

Sehra psikolog bir teşhis koydu mu. Bşr de mutlaka psikiyatriye götür. Oğlunun davranışlarını yazdsan bana ayrıntısıyla. Benim oğlana benziyor mu. İnşallah hiperaktiblte yoktur

İyi Iyi geceler kızlarr.kusura bakmayın.bu ara çok duygusalım.mesajıma cevab bekledim.gelmeyince üzüldüm. Dün gece tansiyonumda düşmüş dü.kızlqr filan derken kendime hiç vakit ayıramadım.. neyse ya bitti uzatmiyim
Dün size yazlcakdlm ama unuttum.bende yarışmak istiyordum.her kes eşleşmiş qaliba . inşallah bende önümüzdeki hafta yarışırım.
Bide ebruya üzüldüm.inşallah geri gelir.bu ara diyet hepimizi duygusallaşdlrdı.düzelicek inşallah

Kızlar tabloya baktımda hepiniz super vermisiniz. Maşallah. Benimki az gibi.ama her hafta bir kilo veririm hep.tlkanmaz kilo vermem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…