Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Slmm moralim çok bozuk,evimi talan etmiş oturma odam,yatak odam savaş alanı gibi çekmecede bir eşyam kalmamış,sandığım her şeyim yerlerde,2 daire soyulmuşuz maalesef diğeri benim altım,polis muhtemelen bilen biri diyor ama umutlanmayım bi son çıkmaz,çıksada evde ziynet var niye koydunuz diye suçlanırsınız diyor,olay yeri geldi parmak izi alındı evi topladım ama sabaha temizlik yapcam,bi kaç altınım vardı düğünlerde takmak için bide kızımın künyesi küpeleri bileziği onları almış,kapımı kırarak girmiş geçici yapıldı ama değişmesi gerekiyor ölçü verdik,alarm taktırdık hemen işleri toplamam bu saate kaldı,moralim çok bozuk kafam dalgın hepinize çok teşekkür ederim

Hay vicdansız şe....z.çok sinirlendim.çok geçmiş olsun canım.böylelerinin Allah belasını versin.....

Fenodom pzt siye kadar yanlız takılıcan,kafam bozuk belki gelemem buraya,iş başı yapınca bol bol konuşuruz, bu arada evcil bi kuşum var bizi görünce öter kapıyı açın diye,kapısını açınca hemen omzumuza konar evde nasıl bir hengame yaşandıysa kuş ciyak ciyak ötüyor yanına yaklaştırmıyor (

Mevcanım çok geçmiş olsun canım, Allah kahretsin hepsini ya, körolasıcalar. İnş en kısa zamanda yakalanırlar. Ama şaşırıyorum, 11 katlı apartmanda hiç mi gören olmamış ki. O kadar kapı kırılıyor, ev soyuluyor gören duyan olmuyor

Mevcanimm cnm cok geçmiş olsun ya ne dicegimi bilemiuorum alah hepsiniz belasini versin ser...ahlaksiz..insanlar allahim tez zamanda yakalanirlar insallah gercekten de tuhaf kimsenin hormemesi ayy yavrum kus nasil korkmustur ya sen oyke yazinxa icim parcalandi vallaa(

Offf cok gecmis olsun,,diycek kelime bulamiyorum
Kolaylik ve tahammül diliyorum

Rosaliz öyle olmuyor canim bu isler :)) hem yerim hem veririm:)
Ya konusturma beni buyuk buyuk

Papatya lütfen bizde cok iyi olalimmm tecrübelerine destegine ihtiyacim varrr..en ufak bir kacamakta herseye raziyim ..tatli dilli. Anlamazsam sert onuda anlamassam kötek,,herseye raziyim

Neyse kizlar ya bnm acayip moralim bozuldu bn cikiyoum mevcanim allahim sizi korumus ya evdeyken galan girselerdii bn cok korkuyorum hirsizdan ya esim gecexi bu hafta ne yapicagim bilmiyorum"(

Offf tuylerim diken diken oldu Allah'in cezalari nasil insanlar var bu dunyada yaa cok gecmis olsun tatlim her zaman siyluyoruz cidden Allah beterinden korusun size de zarar gelebilirdi umarim bu psikolojiyi en kisac uzerinizden atarsiniz kiyamam sana yaa cok gecmis olsun tekrardan canim

günaydın kızlar
mevcanım ;
çok zügünüm cnm ya inanki sabah bile uayandım aklımdaydın bununla geçmiş olsun cnm bencede siiz çalıştıgınızı bilen birisi
ne saçma ya evd ezihnet eşyası bulundurmak yasak mı? birde kapı krılırken duyan olmamış mı hiç
çok çok geçmiş olsun cnm tekrardan

sehra ;
listede kendimi göremeidm ama , ben mi kaçırıdm acaba bilemiyorum :26:

rozaliz;
yulaf konusund açok haklısın alsınd akenidmiz hazırlasak daha iyi ki eskidne öle yaardım
çünkü benim aldıgım eti form mun müslisi ve baya bir kalorisi var içersinde şeker filanda var sonradan görüdm bir daha hazır almıycam

çocuklar hala yokk kızlar birzde dün dışardaydık cuma günü oldugu için haid ödül vereyim kendime deidm
ama abartmadım tabi menümü yazıcam birazdan

Günaydın kızlar, oğlum çok hasta. Gece nerdeyse uykusuz sabahladık, saatlerce ağladı ne ben sakinleştirebildim ne de babası.
Grip olmuş, bi de boğazından hırıltı geliyo. Emmek istemiyo, yemek yemeyi de reddediyo, su bile içmiyo. Acile götürücez bugün.
İnş önemli bişeyi yoktur. Uyanık olduğu müddetçe hep ağlıyo, kesintisiz. O yüzden o uyurken kahvaltı yapayım dedim.

Masumcum Sehranın listesinde ben de yokum ama normal, çünkü kilo veremedim ben, aldım tam tersine. Belki haftaya kilo verirsem beni de yazar, ama sen kilo vermiştin, neyse topiğimiz çok kalabalık öyle olur arada. Eminim farkında değildir bile.
Ben de dikkat ediyorum bu haftasonu. Yengemler gelip gittikten sonra eşim beni yine annemlere bırakmayı teklif etti. Aslında bu hafta gitmiycektim ama annemler torunlarını özlemişler. Onlar için gideriz belki.

ortim geçmiş olsun cnm ogluşun ne kadar lık?
sehra konusund abend ebeni kaçırmış olabilecegini düşündüm atladı sanırım.:26:

ortim geçmiş olsun cnm ogluşun ne kadar lık?
sehra konusund abend ebeni kaçırmış olabilecegini düşündüm atladı sanırım.:26:
Sağol canım, oğlum 14 aylık. Uyandı, takır takır öksürüyo. Bakalım dr ne diycek.
Sehra da haftaya bizi de alır listeye. Ben kilo aldım cezalıyım. Haftaya veririm inş.

Sağol canım, oğlum 14 aylık. Uyandı, takır takır öksürüyo. Bakalım dr ne diycek.
Sehra da haftaya bizi de alır listeye. Ben kilo aldım cezalıyım. Haftaya veririm inş.

havalar sogudu artık hangi şehirdesin , agrı kesici filan veridn mi uyutup rahatlatırdı tekrardan geçmiş olsunn

Şükran çok geçmiş olsun canım.küçükmüş paşa.kıyamam.inşallah atlatır hemen...

Slm citirlarim nasilsiniz ben iyiyim cok sukur kizimin dogum gunu kurabiyelerini hazirladim bittiler sukur

Mevcanim cok gecmis olsun canim yaa benimde korktugum sey evime hirsiz girmesi ins bian once yakalanir
Sukrencim oglusuna cok gecmis olsun canim yaa doktora goturun usutmustur havalar baya sogudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…