- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.541
Teşekkür ederim Papatyacım.Mevcanım çok geçmiş oldun. Gündüz vakti kimse duymamış mı hem de 2 daire birden soyulmuş.
Iyi kş evde çok şey yokmuş. Allah beterinden saklasın
Hkmt nerelerdesin çok merak ediyorum seni diyetisyene gittin sonra da uğramadın bir daha
Şükranım çok geçmiş olsun.
Slmm moralim çok bozuk,evimi talan etmiş oturma odam,yatak odam savaş alanı gibi çekmecede bir eşyam kalmamış,sandığım her şeyim yerlerde,2 daire soyulmuşuz maalesef diğeri benim altım,polis muhtemelen bilen biri diyor ama umutlanmayım bi son çıkmaz,çıksada evde ziynet var niye koydunuz diye suçlanırsınız diyor,olay yeri geldi parmak izi alındı evi topladım ama sabaha temizlik yapcam,bi kaç altınım vardı düğünlerde takmak için bide kızımın künyesi küpeleri bileziği onları almış,kapımı kırarak girmiş geçici yapıldı ama değişmesi gerekiyor ölçü verdik,alarm taktırdık hemen işleri toplamam bu saate kaldı,moralim çok bozuk kafam dalgın hepinize çok teşekkür ederim
Sağol canım size de geçmiş olsun. İnş iyileşir yeğenim benim. Melih şimdi iyi ama geceleri daha kötüleşiyor. Uyku uyumuyo, sürekli ağlıyo, emmiyo, su içmiyo. İlaçlarını vermeye devam ediyorum. Geçer inş bi haftaya. İyi sen de annenlerdeymişsin. Anneannesi bakar, sever sen de rahat edersin birazcık. Kız sen gene aç gezmişsin bugün. Akşamki menünü beğendim ama sabaha öğlene bişey yok.Mevcanim cok ama cok gcmis olsun tekrarr git gez biraz kafan dagilir allah yardimciniz olsunn cnm
Sukran abla cok gezmis olsun melih nasil simdi iyi mi bizim kiside hasta bi hapsiriyor burnunda ne varsa cikartiyor oksuukte basliyo bnde bugun annemlerde kalicam fatih gceci seninde gitmene svindim kafamiz dağılır
Menum
Sabah yok
Ogle yokk
Aksam
8 tane balik
2 dilim ekmek
Salata
Spor esimle alisveris tempolu bisekilde :) 1.30
30 dk jillan
30 dk gobek bel hareketleri
12 dk slim pack
50 mekik
100 tane ip
mevv 59.3 1 çocuk
btl 79.9
fenodo 66.4 1 çocuk
resol 62.2
ecrr 70.5
bedef 71.7
hikmet 83.7 25 1.75 1 çocuk
nazz 65.6
ebrrum 27
papatyam 63.8 34
zuzucuk 63.7 27
sehraa 60.4 28 1.63 1 çocuk
nell 56.1 31 1.61 2 çocuk
şükü 57.5 25 2 çocuk
kevser 68.9 22
Anatomi 69.5 35 3 çocuk
tablo şekldinde niye olmadı bu şimdi yaa off ne güzelde hazırlamıştım bi dakka başka türlü denicem siztem kk da hata veriyor
Günaydın kızlar, oğlum çok hasta. Gece nerdeyse uykusuz sabahladık, saatlerce ağladı ne ben sakinleştirebildim ne de babası.
Grip olmuş, bi de boğazından hırıltı geliyo. Emmek istemiyo, yemek yemeyi de reddediyo, su bile içmiyo. Acile götürücez bugün.
İnş önemli bişeyi yoktur. Uyanık olduğu müddetçe hep ağlıyo, kesintisiz. O yüzden o uyurken kahvaltı yapayım dedim.
Masumcum Sehranın listesinde ben de yokum ama normal, çünkü kilo veremedim ben, aldım tam tersine. Belki haftaya kilo verirsem beni de yazar, ama sen kilo vermiştin, neyse topiğimiz çok kalabalık öyle olur arada. Eminim farkında değildir bile.
Ben de dikkat ediyorum bu haftasonu. Yengemler gelip gittikten sonra eşim beni yine annemlere bırakmayı teklif etti. Aslında bu hafta gitmiycektim ama annemler torunlarını özlemişler. Onlar için gideriz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?