Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar, sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için. Sabah acile götürdük. bayağı sıra vardı. 1 saat bekledik. Oğlumda boğaz iltihabı varmış,
antibiyotik, fitil ve ağrı kesici ateş düşürücü şurup verdi. Kullanmaya başladık bile hemen. Şimdi uyudu ben de kahvaltı yapıyorum.
Hastane işleri yüzünden yemek yapamadım daha. Mevcan zaten haftasonu buralarda olamıycam dedi. Hikoşum da hala gelmedi.
Diğer kızlar, size de iyi haftasonları, sizleri seviyorum

Son düzenleme:
Mevcanım çok geçmiş oldun. Gündüz vakti kimse duymamış mı hem de 2 daire birden soyulmuş.
Iyi kş evde çok şey yokmuş. Allah beterinden saklasın
Hkmt nerelerdesin çok merak ediyorum seni diyetisyene gittin sonra da uğramadın bir daha
Şükranım çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim Papatyacım.

Masum zuzu ve şüküm yazmamışım demi sizi dğn psikoloğa gittimya bozdu osikolojimi ondan sanırım
Mevcan sabah ilk aklıma sen geldin Allah beterinden saklasın çok kötü biliyorum yaşadım 4kez..ama şunu düşün ve rahatla evin yansaydı?daha kötüsünüde yazarım ama dilimvarmıyor beterin beteri var bil..şükü oğluna zorla zencefilli bal ver bide siyah turp içini oy bal koy akşam sabah sulancak suyunu ver
Masumm şüküm neydi son kilonuz
Papatyaaa ilk önce sevindim vermiş olmana sonra üzüldüm bu kadar geç olmuş olmasına 2senedir diyoruz bi git diye şükürki kanda bişey yok ama utanma belası gidiyor işte kilolarrr

Ebru nerdesin ama?!??

Kizlar bugunku menum
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Bir dilim salam
Yarim fincan nescafe

Ara
Portakal kizimla beraber yedik

Oglen
Bir sise soda
4 form biskuvi

Ara
Yok
Aksam
Kv ye inicem kizlar ne yemek yapti bilmiyorum ama az yicem
Bugunki menum cok sacma biliyorum kizlar ama canim bisey istemiyo neden se

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok saolun,evimin her yerini sirkeli çamaşır suyu ile sildim,nevresimlerimi iç çamaşırlarımı yıkadım,midem bulanıyor her yerden bu psikoloji ne zaman geçer bilmiyorum,dün öğlen iş yerimde öğlen yediğim yemekle duruyorum halen iştahım sıfır,halen elllerim titriyor,şimdi arkadaşım geliyor yanıma beraber avm ye gidicez yemek felan yiyelim sinemaya girelim kafan dağılsın diyor,kendimi toplamam lazım kızım bilmiyor olanları babası kapı bozuldu diye kırdı zannediyor,neyse ben kaçıyorum görüşürüz

Mevcancım, giden birkaç parça ziynet eşyası için de, evi talan ettikleri için de üzüldüm ama Allah beterinden korusun canım, size bişey olmasın. zamanla unutursun ve İnş bi daha yaşamazsın böyle can sıkıcı bi olayı.
Sehracım unuttuğunu tahmin ettim zaten. Kaç türlü telaşın var, hangi birini aklında tutacaksın. Cuma günkü kilom 57.5
Kübracım menünü beğendim. Ben de birazdan çocukları alıp annemlere gitcem. Yarınki menümü de orda yazarım.

Kahvaltı 1 kk beyaz peynir* 2 dilim salam
1 tatlı kaşığı bal* 2 dl ekmek* çay

Öğlen 3 dl kek* 4 bardak çay* 5 zeytin
yarım kk helva*

ara 1 ayva

Akşam 6 kaşık etli keşkek* 1 bardak ayran

Su 2 lt
Spor yok (ama sabah hastanede 1.5 saat volta attık, spor sayılırsa)

Mevcanim cok ama cok gcmis olsun tekrarr git gez biraz kafan dagilir allah yardimciniz olsunn cnm
Sukran abla cok gezmis olsun melih nasil simdi iyi mi bizim kiside hasta bi hapsiriyor burnunda ne varsa cikartiyor oksuukte basliyo bnde bugun annemlerde kalicam fatih gceci seninde gitmene svindim kafamiz dağılır
Menum
Sabah yok
Ogle yokk
Aksam
8 tane balik
2 dilim ekmek
Salata

Spor esimle alisveris tempolu bisekilde :) 1.30
30 dk jillan
30 dk gobek bel hareketleri
12 dk slim pack
50 mekik
100 tane ip

ya off tablo hazır ama geçersiz dosya tipi yazıyor niye böle diyorki yaa

canim cok gecmis oldun daha beterinden korusun rabbim.sen keyfine bak canim pazartrsi konusuruz bol bol kafani dsgit biraz ok optummm hikmet nerdesin anam sennn

mevv 59.3 1 çocuk
btl 79.9
fenodo 66.4 1 çocuk
resol 62.2
ecrr 70.5
bedef 71.7
hikmet 83.7 25 1.75 1 çocuk
nazz 65.6

ebrrum 27
papatyam 63.8 34
zuzucuk 63.7 27
sehraa 60.4 28 1.63 1 çocuk
nell 56.1 31 1.61 2 çocuk
şükü 57.5 25 2 çocuk
kevser 68.9 22
Anatomi 69.5 35 3 çocuk

tablo şekldinde niye olmadı bu şimdi yaa off ne güzelde hazırlamıştım bi dakka başka türlü denicem siztem kk da hata veriyor

Sağol canım size de geçmiş olsun. İnş iyileşir yeğenim benim. Melih şimdi iyi ama geceleri daha kötüleşiyor. Uyku uyumuyo, sürekli ağlıyo, emmiyo, su içmiyo. İlaçlarını vermeye devam ediyorum. Geçer inş bi haftaya. İyi sen de annenlerdeymişsin. Anneannesi bakar, sever sen de rahat edersin birazcık. Kız sen gene aç gezmişsin bugün. Akşamki menünü beğendim ama sabaha öğlene bişey yok.

Benimde kızım var canım boy 1.55 18 kasımda 65.9 la başladım

Son düzenleme:
5 kuru kayısı ve yeşil çay

( misafirliğe gideceğim için kahvaltı fazla yapmadım )
1 salatalık
4 siyah zeytin çok az peynir ( ekmeksiz)

2 k havuç tarator
2 k kısır
Küçük bir dilim börek yedim

Bugün daha bişi yemicem yetti bana ( saten gelirken hepsini erittim bi omzunda kocaman çanta kollarımda eliz yürüye yürüye geldim)

Kadınlığın anotımisi aşûrede yemedim senin sözler aklımdan geçip geçip durdu bu cuma en çok kiloyu ben vermek istiyorum duydun mu küboşummm

Sükran gecmis olsun canim.siz eltisiniz galiba kevserle?
Mevcan bununla gecmis olsun canim artik oldu,kendini üzeme sakin .

Sehraa ellerine saglik bizim eksiklerimiz var ama bildirirz daha sonra yani simdi not alamazsan diye haftaya kilo yazarken tam yazariz

Benim menüm galiba kötü,,

Sabah yulafli bademli gevrek

Aksam 16:00 da tavuk döner( hic yedigim birsey degil,bulunmuyorda yasadigim yerde,arkadasimin restoranda görünce canim istedi)

Ama hic atistirma yapmadim aaa pardon 3 parca toblerone yedim arabada varmis ativerdim P enerjiye ihtiyacim vardi:26:

Basim cok agriyor.bugün motoshowdaydik triff gösterileri vardi muzik bir taraftan bir taraftan arabalarin gürültüleri
Daha yetmiyormus gibi birazdanda basketbol macina gidicez

mevcan güzelim çok geçmiş olsun..
allah belalarını versin o hırsızların..
insanın moralini sinirlerini nasılda alt üstediyor 3-5 dengesiz insan.
.sizin sağlığınıza birşey olmöasın da canım...canım kendini çabuk toplakiçocuğuındasenin davranışlarından çok etkilenebilir...onun için daha çabuk topla kendini...

sehracım canım çocuk konusu ozr bir konu allah yardımcın olsun..iyi taraflarından bak olaya...sakin ve olumlu yaklaş.. bende 1. sınıfta kötü bir davranış bozukluğu yaşadı kızım... ama cabuk düzelttik.. ouluyor o yaşlarda.... mantıklı yaklaşıpsorunu özersiniz umarım...

sehracım bilgileriçin teşekkürederimcanım..daha önce exelde bende yapmıştım ama olmamıştı... nede yapğılması gerekliki... acaba yaptığın tabloyu kesip painte yapıştırsan ve resim olarak yüklesen olur muki...
bir öneri ama olurmu bilmemki..

şükrancım oğlun için geçmiş olsun güzelim...

kübracığım kızının doğum günü kutlu olsun...

masum benin bu ğününde kaçamakla doldu... ama gidecek bu kilolar...

kevseer ortağım senin bu menu karşısında nasıl menu yazayım ben.sabah ve öğlen yemeden nasıl durdun ya....
. benim buğünde gümpürtüye gittiii.. ama yazacağım ne çare..fırçala benii..hak ettim ben...

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl ? İnşallah biraz daha hafiflemiştir .

Mevcan : gerçekten çok üzüldüm Allah düşmanımın başına dahi vermesin .umarım en kısa zamanda atlatırsınnn (((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…