Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kevser hafta sonu..kahvaltıya misafiraldım..ikindide komşularla yedik... eh yemişken de abarttım...

sabah9,30---11,00 arası...:5-6 tane sigara böreği---3 dilim kepekli---5-6 çatak sucuklu yum.-6-7 tane zeytin-2 yk reçel-1tk bal tereyağ-küçük bir dilim kaşar.3-4 yk kahvaltılık sos..bolca şekersiz çay.. daha yediğimvarsadahatırlamıyorum..

kahvaltı üzerine az şkerli kahve.

16-18 arası:2 tabak kayseri yağlaması.. ama yağda kızartılandan-turşu-bolca şekersiz çay---

spor yok... sıradan harketsiz bir gündü...

Son düzenleme:
Yaz nelsonumm yaz merak ettim cnm hic istemedi bu gun yemedim bisey

Ohh nelsonum masallah kiz bune yarindan itaberen diyate basliyorsun tamam mi kilo vermemiz lazim saka bi yana cnm afiyet olsun sen yarindan itaberen dikkat edersin olay biter

Kazanma iç güdüsünden bişi istemiyo olabilirmi ))

Ohh nelsonum masallah kiz bune yarindan itaberen diyate basliyorsun tamam mi kilo vermemiz lazim saka bi yana cnm afiyet olsun sen yarindan itaberen dikkat edersin olay biter

ederim kevserciğim buğün hem keyif yaptım hemde bilmem bazen yemek yemeğe sarıyorum.. bazı karrarlar aldım hayatımda.. beni etkileyecek kararlar.. stres bana yemek yediriyor... biraz ondan biraz iradesizlikten oldu... ama bu hafta 55 li rakamları göreceğim canım.. bir iki günde aldıklarımı verir sonrada 55 li sayılara düşerin inşallah...

Aman be nelsonum vala iyi yapmissin hep diyet hep diyet nereye kadar arafa boyle kacamak yapmak lazim insallah cnm hepimix istedigimiz hedefe ulasiriz

Nelson nasıl yedin o kadar şeyi. Ama olsun afiyet bal şeker olsun canım.
Menümü yazayım da pek memnun değilim kendimden
11:00 domates salatalık 3 zeytin 2 ceviz 1 kk peynir bşr filim ekmek
14:00 bşr cennet hurması
16:00 bir elma
17:00 bir kıymalı gözleme salata

papaytyam buğünkü yediklerim neki dünkü yediklerimin yanında.. ama buğün yediklerimin bir kısmını midem almadı..şimdi mide ilaçı aldım.. birde ilaç alıp uyuyacağım canım...

senin menun gayet iyi..neden kendinden memnun değilsinki...

[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]kişiler[/TD]
[TD]başlama[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[TD]boy[/TD]
[TD]çocuk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevv[/TD]
[TD]59.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yavru[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btl[/TD]
[TD]79.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fenodo[/TD]
[TD]66.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yavru[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]resol[/TD]
[TD]62.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrr[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bedef[/TD]
[TD]71.7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hikmet[/TD]
[TD]83.7[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.75[/TD]
[TD]1 yavru[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazzz[/TD]
[TD]65.6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.55[/TD]
[TD]1 yavru[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebrumm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 emir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyam[/TD]
[TD]63.8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yavru[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zuzucum[/TD]
[TD]63.7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yavru[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehraa[/TD]
[TD]60.4[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]1.63[/TD]
[TD]1 yavru[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nell[/TD]
[TD]56.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.61[/TD]
[TD]2 prenses[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]şükü[/TD]
[TD]57.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yavru[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kevser[/TD]
[TD]68.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yavru[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anatomi[/TD]
[TD]69.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yavru[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumm[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

menün nerde de bana bu arada benim dünkü menümüde yorumlamadın
sabah 11de
bir kavurmalı yumurta
1kk peynir
salata
3 zeytin
1dilim çavdar

öğle 2
bir tabak kuru
iki çavdar
salata
iki kaşık yoğurt
ara orta kahve
akşam 7de
dört kaşık zyağlı taze fasülye
bir kaşık et sote
iki kaşık yoğurt
bir kase çorba
spor yok
yeşilçay

Nelsonum akşam yediklerim fazla değil mi
Sehram boyum 1.66 hedefim 60.
Hikmet nerde çok merak ediyorum ben
Ebruda gelmiyor artık

İyi aksamlar kizlar sukrancim cok gemis oldun kubracim kizinin dogum gunu kutlu olsun.nelsonum bende bugun bi abarttim ki sorma nele neler yedim menu flan yazamam o yuzden kizlr benim canim bu topigin durumuna cok sıkıldi ve canim sikknken kendimi yemeue veryrm ben girmiyorum bile sık artik neyse benim iyi bi motivasyona ihtym vrrrrrrrr

Kizlar nasilsiniz ben yine uykusuzum dun gece kizima uyandim 4 gibi sabah 7 idi anca daldim sonra da 9.30 da uyanip kv geldik zaten asure yapti bugun
Kizimi cuma dr goturmustuk ilaclarla eve donduk yine sehraam turp benim de aklimda kizima yapicam ins. Oksuruk icin bugun yine gittik hava verdiler yine
Bu arada sukrancim kiyamam kuzuna yaa bogazlari yara olmus ondan yiyemiyordur cocuk benim kizda oyle oldugunda dr bu cocuk su dahi icemez demisti acil sifalar dilerim .ogluna.
Mevcancim kiyamam sana yaa nasil da yormussun kendini kizina birsey belli etmemeniz iyi olmus yoksa cok etkilenirdi tekrar gecmis olsun umarim cabuk unutursunuz
Sehraacm ben mi kacirdim ne psikologu oglunla ilgili sanirim.
Btlcm kizinin dogumgunu kutlu olsun nice yaslara ins.
Diger kizceler isim yazmiyorum unuttuklarima ayip oluyor ama yurekten hepinizi katarak diger kizceler yaziyorum haftasonu kimi abartmis(nelson mesela afiyet olsun canim hafta ici verirsin sen yine) kimi de diyetine devam etmis tablonuzda hayirli olsun ben tartiya cikmaya korkuyorum artik iyice karnim cikti artik ama bebekten degil yemekten esimde seviniyor bebek saniyor hamilelik cok yakisiyo karima diyo sevindirik oluyorum saf saf bende dogumdan sonra gobegimle bas basa kalinca gorurum kendimi
Bu arada HKMTCmkiz nerelerdesin umarim geziyosundur bi sorun yoktur merak ettik valla seni
Kizlar bugun wc egitiminde 4. Gunumuzdu 3. Gunde kizim gunduz ve gece hic altina kacirmadi halbuki ben 2. Gun cok kotu gecti diye nerdeyse vazgeciyordum her geldiginde kendi soyledi kosturduk yaptik
Gecede 1 kere uyandirdim yapmadi ama altina da yapmamisti denk gelmis olabilir geceye hemen alisamaz cunku
Bugun de aksama kadar ben kizimin yaninda degildim o baska odada kuzenleriyle oynadi ama her tuvaleti geldiginde seslendi gittik bi ara asure dagitirken yani ben evde yokken kuzenlerine soylemis onlar goturmus yaptirmis masallah olayi kavradi kizim hic uzmedi beni en azindan geldiginde soyluyor olmasi benim icin cok onemli yoksa altina kacirsa da cok muhim degil
Bu arada her ikisinde de sorun yasamadik buyuk tuvaletini de hic korkmadan yapiyor iste 1 2 aya tam oturur artik kardesi dogdugunda kendi bile gidebilir artik gercekten korktugum gibi olmadi cok sukur darisi hawarin ve diger kucuk bebegi olanlarin basina.

menün çok güzel diycektimki bide ne göreyim yoğurt iyi güzelde içine çilek reçeli koycağına yarım limon sıkıp yiyeydin iyi olurdu em göbeğindeki vıcık vıcık yağlar erirdi evet şaka demiyorum ben uygulamaya başladım dün gece midem kazınınca 2 çorba kaşığa yarım limon sıkıp yedim sabah tartıldım 300 gram gitmiş buda benden size bir sır olsun bakalım ama hiç bırakmayın hergün gece yatmadan yarım saat önce bunu yapcaksın 1 hafta sonunda bak gör nasıl gidiyo kilocuklar arkadaşım bunun sayesinde 2 haftada 4 kilo vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…