- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.561
Yaz nelsonumm yaz merak ettim cnm hic istemedi bu gun yemedim biseymevcan güzelim çok geçmiş olsun..
allah belalarını versin o hırsızların..
insanın moralini sinirlerini nasılda alt üstediyor 3-5 dengesiz insan.
.sizin sağlığınıza birşey olmöasın da canım...canım kendini çabuk toplakiçocuğuındasenin davranışlarından çok etkilenebilir...onun için daha çabuk topla kendini...
sehracım canım çocuk konusu ozr bir konu allah yardımcın olsun..iyi taraflarından bak olaya...sakin ve olumlu yaklaş.. bende 1. sınıfta kötü bir davranış bozukluğu yaşadı kızım... ama cabuk düzelttik.. ouluyor o yaşlarda.... mantıklı yaklaşıpsorunu özersiniz umarım...
sehracım bilgileriçin teşekkürederimcanım..daha önce exelde bende yapmıştım ama olmamıştı... nede yapğılması gerekliki... acaba yaptığın tabloyu kesip painte yapıştırsan ve resim olarak yüklesen olur muki...
bir öneri ama olurmu bilmemki..
şükrancım oğlun için geçmiş olsun güzelim...
kübracığım kızının doğum günü kutlu olsun...
masum benin bu ğününde kaçamakla doldu... ama gidecek bu kilolar...
kevseer ortağım senin bu menu karşısında nasıl menu yazayım ben.sabah ve öğlen yemeden nasıl durdun ya....
. benim buğünde gümpürtüye gittiii.. ama yazacağım ne çare..fırçala benii..hak ettim ben...
Ohh nelsonum masallah kiz bune yarindan itaberen diyate basliyorsun tamam mi kilo vermemiz lazim saka bi yana cnm afiyet olsun sen yarindan itaberen dikkat edersin olay biterkevser hafta sonu..kahvaltıya misafiraldım..ikindide komşularla yedik... eh yemişken de abarttım...
sabah9,30---11,00 arası...:5-6 tane sigara böreği---3 dilim kepekli---5-6 çatak sucuklu yum.-6-7 tane zeytin-2 yk reçel-1tk bal tereyağ-küçük bir dilim kaşar.3-4 yk kahvaltılık sos..bolca şekersiz çay.. daha yediğimvarsadahatırlamıyorum..
kahvaltı üzerine az şkerli kahve.
16-18 arası:2 tabak kayseri yağlaması.. ama yağda kızartılandan-turşu-bolca şekersiz çay---
spor yok... sıradan harketsiz bir gündü...
Kizlar bugunku menum
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Bir dilim salam
Yarim fincan nescafe
Ara
Portakal kizimla beraber yedik
Oglen
Bir sise soda
4 form biskuvi
Ara
Yok
Aksam
Kv ye inicem kizlar ne yemek yapti bilmiyorum ama az yicem
Bugunki menum cok sacma biliyorum kizlar ama canim bisey istemiyo neden se
Ohh nelsonum masallah kiz bune yarindan itaberen diyate basliyorsun tamam mi kilo vermemiz lazim saka bi yana cnm afiyet olsun sen yarindan itaberen dikkat edersin olay biter
Aman be nelsonum vala iyi yapmissin hep diyet hep diyet nereye kadar arafa boyle kacamak yapmak lazim insallah cnm hepimix istedigimiz hedefe ulasirizederim kevserciğim buğün hem keyif yaptım hemde bilmem bazen yemek yemeğe sarıyorum.. bazı karrarlar aldım hayatımda.. beni etkileyecek kararlar.. stres bana yemek yediriyor... biraz ondan biraz iradesizlikten oldu... ama bu hafta 55 li rakamları göreceğim canım.. bir iki günde aldıklarımı verir sonrada 55 li sayılara düşerin inşallah...
Yok kiz roseliz arada bana gelirler az yerim bazen yerim takiliyorum yani:)Kazanma iç güdüsünden bişi istemiyo olabilirmi))
Nelson nasıl yedin o kadar şeyi. Ama olsun afiyet bal şeker olsun canım.
Menümü yazayım da pek memnun değilim kendimden
11:00 domates salatalık 3 zeytin 2 ceviz 1 kk peynir bşr filim ekmek
14:00 bşr cennet hurması
16:00 bir elma
17:00 bir kıymalı gözleme salata
Nelsonum akşam yediklerim fazla değil mi
Sehram boyum 1.66 hedefim 60.
Hikmet nerde çok merak ediyorum ben
Ebruda gelmiyor artık
Hikmetten haberi oan var mi hikmet bu kadar ara vermezdi insallah kotu bi durum yoktur cok merak edyrm
Zuzum menünü beğendim kuzu sabahki ekmek beyaz demi tahin pekmezde enerji olsun inş suyu bol iç bende de spor yok koşturdum durdum bugün nöbetim vardı bide oğlumu beşbuçukta doktora götürdüm papatyaaaa psikoloğa götürdüm biliyor musun davranış probl var sınıfta..şiddet gösteriyor sınufta birinci okuma yazmayıda erkenden halletti ama şimdi derste sıkılıp orada burada dolanıyor öğrtmende otorite kuramıyor sanırım mesleki yeterliliği eksik biraz ebruuuuuuuu bak ebruuuuu dedim bak yine diyorum ebruuuu gel dedim artık yetti gari
Mev evime 4kez hırsız girdi sağolsun benden çok giriyorlar evegeçinip gidiyoruz
En sonunda alarm güvenlikli site ve üst kat ve nezih bi semtle çözmeye çalıştık ama güvenlikler niyeti bozmazsa tabikoca poponla zengin görünüyorum herhal
Menüm
Sabah 8buçuk
Bir çavdar
Yarım yum
Yarım kk peynir
3zeytin salata çay
11de
İki sarma
Bir lokma poça
12buçuk
Dört kaşık bezelye
İki kaşık bulgur
Bi kepçe cacık
5te
İki kabak(çiğ)
Yarım paket beyaz leblebi(bim)arabada yedim yolda
Dokuzbuçuk
Bir kase yoğurt içine bir kaşık çilek reçeli bir kaşık kuru fasülye
menün nerde de bana bu arada benim dünkü menümüde yorumlamadın
sabah 11de
bir kavurmalı yumurta
1kk peynir
salata
3 zeytin
1dilim çavdar
öğle 2
bir tabak kuru
iki çavdar
salata
iki kaşık yoğurt
ara orta kahve
akşam 7de
dört kaşık zyağlı taze fasülye
bir kaşık et sote
iki kaşık yoğurt
bir kase çorba
spor yok
yeşilçay[/QU
menüyü beğendim cnm tebriklerbizim bu akşam günümüz vardı kocişlerimizle olan gün merak etme ölçüyü kaçırmadım
sabah aç karnına lık limonlu suyumu içtim
kahvaltıda 1.5 dilim beyaz ekkmek üstü salça 10 zeytin 2 çatak tahin pekmez kansızım herhalde çok üşüyorum hemde ayaklarım burnumun ucu ellerim buz gibi doktora gitmeye de korkuyorum oyüzden yiyorum tain.pkmezi 5 bardak şekersiz çay
ara nescafe
öğle yuaf unuyl ayaptığım 2 küçük krep 4 zeytin azcık peynir 2 bardakçay
ara bitki çayım
akşam 1 elma 1 avuç kadar üzüm (kuruyemiş değil meyve )
gittiğim günde 3 çeşit börek vardı ve 3 dilim un helvası vardı ben masus çocuklarıma tabak hazırlatmadım bende yediler ben sadece 3 çeşit börekten 1 er ısırık aldım ve 1 dilim un helvası yedim (küçüktü) kendime ben bile şaırdım vallahi ama ama noldu biliyomusun kadın çiğ köfteyi koymayı unutmuş sonradan onuda getirdi yedim ama yarım dürüm yedim sadece 2 bardak çay yarım avuç kadar fındık badem yedim
ara türk kahvesi
birazdan limonlu yoğurdumu yiyip yatıcam
su 1 litre
spor yarım saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?