Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Zuzucum farkındayım az yemişsin abartmamışsın misafirlikte cıssları keşke hiç olmasa ama cumaya kadar hiç cıss yapmaki gitsin..yoğurda limon?inşallah işe yarar her akşam yapcam söz sabahki 10zeyn minikse iyi büyükse kötü beyaz ekmek yok cicim çavdar yencik

Ne kadar muşmulasın bugn pazar zati bugn herkes kocasıyla ailesiyle hayret bişey yok tadı kaçtı yok bilmem e zaten ebruda yok canımı sıkma benim ya..çıtırların sohbeti diye bi topic daha aç istersen biri bu fikiri vermişti buraya menü yaz bldirim yap yoldaşını eleştir sohbet muhabbet sayfaların ilerlemesi orda olsun herkes diyete odaklı bence tam tersi..yok yinede tü kaka diyorsan bize kaka sensin!!!!gerçek ünlem

Fendom lutfen yapma boyle bugun pazar herkkez esiyle ailesiyle cnm tatil da ne olmus topigimize herkez catir catir kilo veriyo diyet yapiyoo
Lutfen artik herkez kendine gelsin ebrum gelmiyo artik mevcanim desen morali bozuk..,.haliyle bizlerin de morali bozuk uzuluyoruz hikmet desen yok ortalikta merak tan oluyorum valla

Ebru gel artik cnm ya

Iyi aksamlar citirlarim nasilsiniz brn bugun sabahtan annemlere gittim ee esim calisiyo pazar pazar evde napiyim dimi :)) annem harika bi kahvalti hazirlamis birazcok kacirdim ama oglen yemegi yemedim aksam da corba azcikta et yicem tamam dir :))
Roseliz canim ortagim sen naptin bakalik bugunn

Merhaba kızkar
Hafta sonu olunca pek kimse uğramamış
Menüm
10:30 domates salatalık 1 kk peynir 3 zeytin 2 ince dilim sucuk bşr dilim ekmek
13:00 bir nar
14:00 bir dilim kek ( olmadı işte bu)
16:00 bir dilim ekmek ( ne alaka)
Az sonra bir balık ve bol salata
Ara olarak da bir portakal

kevser sana sırf söz verdiğim için menu paylaşıyorum.. regl dönemi öncesiçikolatalara saldırdımresmen...

sabah10.00---:2 sahanda yumurta-2 kepekli-2 çikolatalı beyazz ekmek-2eytin-marul domates

12 .00----de 2 dilim çikolatalı ekmek

15.30: bir tuzlu kurabiye-3 küçük cezerye-bir şekerli kurabiye

16,30: bir dilim çikolatalı ekmek - 1 dilim kepekli üzeri 2ykpeynir-4yk pirinç pilavı

az sonra bir portakal yerim...

bolca şekersiz çay--

1000 ip atlama

Son düzenleme:
Fenodo ortağım kafanı kırdırma bana,bugün pazar farkındamısın herkes evinde eşiyle gezmede,kim gezmeyi bırakıp kkya girecek allah aşkına bak zaten moralim bozuk,şu topiğe ne oldu burası sıktı ruhundan çık ya 2 güne bi grip ne oldu buraya ya diyorsun,bak beni kızdırma yer yer kilo alırım sonuncu oluruz :) ben yazamasam bile aklım sende bak senden bir daha olumsuz msj görüyüm aaaaaa yeterrrrr diye bağırıcam,herkese tek tek açıklama yapmayalım lütfem topiğimizin bi şeyi yok sadece haftasonu sessizliğii

Sehrammm hay ağzını öpüyüm ben iş başı yapana kadar şu ortağım fenodoyu fırçala,şu mutsuz ruh halinden çıksınnn yoksa yarın kim benim keyfimi yerine getirecekkk

Oooo her kes pazar keyfinde.ben regl oldum.doğumdan sonraki ilk reglim ama tuttum kendimi.tatlı fazla yemedim..
Sabah 1 dilim ekmek.kavias.çayla bir marshmallow lu biskuvi.
Öğlen 1 kepçe mercimek çorbası. .iki ısırık ekmek.az patates
Ara elma mandalina
Bir saate nesfit yerim...
Spor filan yapamadım..
Kızlar bu hafta gecikdim ortağım yok ama ben kazanlcam.
Hikmet nerde sin...gel artıkkkkk

Merhabalarrrr

Önce menümü yazayim,so ra varsa gecmise bakayim

Sabah
06:45 1 tk cörekotu yagi, yarim ayva
10:30 1 brocin tam bugday,3 balik kroket, 1 tatli kasigi light krempeynir 2 fincan cay

Ögle 1 tane zeytinli domatesli peynirli brocin büyüklügünde ekmek( kendim yaptim)

Ara 1 fincan kahve

Aksam 1 tabak zeytinyagli taze fasulye oglenki ekmekten yarim 1 fincan zencefilli portakalli yesilcay

Gecede arkadasimizin tavsiye ettigi limonlu yogurt yiycem

Spor
1 saat yürüyüs , yarim saat egzersiz+cardio

Son düzenleme:

Canım bu brocin ne demek. Büyüklüğü o şekilde tarif etmişsin anlayamadım
Buna rağmen menün güzel beğendim ben

Menumu yaziyim sabah
1kk peynir
5 zeytin
5 catal menemen
1 dilim ekmek
Ogle
5 kasik karniyarik
3 kasik pilav
1 dilim ekmek

Spor yapmadim bugun fazla
2.30 saat kardesimle aliisveris
30 dk jillan. Bu kadar

Yarin insalllah herkez olur topigimizde ksndimize geliriz ah mevcanim morali duzelse
Hikmerim ve ebrum egelse

Canım ben genelde siyah dilim ekmek yerim.ama bu gün öğlen canım çekti .Brötchen den 2 3 ısırık aldım.bende korkuyorum bu ekmekden

2-3 ısırık şa tamam o zaman fazla değilmiş
Ben de bu Cumartesi pazar diyete pek uymadım canım sıkıldı rezil olmasam bari. Cuma ginü

sikayetleri dile de getiremiyoruz aman tamm sustum ortagim merak etme gidecek kilolar ben iki gundur bi abarttim ki yarin kendime gelmem lazimmm

hikmet nerdesin canim sen yaaa korkmaya basladim artik sen ne yapar eder girerdin buraya ama bi gel
Allahin izniyle nasil kizacam sana merak eyrz yaaaa

iyi sevindim çıt kırıldım değilsin 4gün pür dikkat et cuma vermiş olcan inşallah
menüm gelsin hemen akşam restda mankenler gibin soyasoslu tavuk yedim ya kendime inanamıyorum ne tatlı yedim ne bişey ama mutluyum şükür eski günlerime geri dönüyorum sanırım sabahta tartılcam ben

sabah 11buçuk
bir kavurmalı yumurta
birbuçuk çavdar
iki kk peynir salata

ara 5 mürdüm erik,
3te
dör kaşık taze fasülye
iki kaşık et kavurma
iki kaşık yoğurt
bir çavdar

akşam 7de
bir porsiyon soya soslu tavuk salata bir dikkdörtgen püde iki çatal körili erişte
hep yarım bıraktım koca tabağı zuzuuuu duyyy
senin menün nerde de bana öldürürüm bu hafta vermezsen diyim bak ben başladım diyete 55 olcam allahın izniyle bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…