Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar masallah sizlere haftasonu olmasina ragmen menuler yazilmis hem de az yemeye calisilmis ben size katilana kadar siz cipcitir olursunuz kilo korursunuz zaten hepiniz beni zayiflatirsiniz artik hemi
Bu arada kizcemi anneme birakip esimle sinemaya gittik su ve atese gittim sehraa sonlara dogru agla agla icim cikti hamilelikte var tabi iyice koptum hickira hickira aglayasim geldi ama esim deli etti beni off pofff bu nasi film dedi ben de cik Allah askina dedim filmden ozcanin onceki filmi cok sacmaymis bu filmi sadece sacmaymis filmin yorumuna bakin yaa
Neyse ben gittigime pisman olmadim romantik bir film sonucta istenileni verdi bana cok buyuk beklentim de yoktu
Bu aralar nedense icimde kocaman bi bosluk var sebebi nedir cozemiyorum belki de birden fazla sebebi vardir bilemiyorum Allah hayra cikarsin icimdeki skntiyi

Canım ben genelde siyah dilim ekmek yerim.ama bu gün öğlen canım çekti .Brötchen den 2 3 ısırık aldım.bende korkuyorum bu ekmekden

Ben hiç duymamıştım . Öğünlerde genellikle 1 dilim ekmek veriyor diyetisyenler. Senin yediğin ekmek fazla gibi geldi bana

Ben korkmuyorum neden ki nazlma sonucta kepeklisi var tam tahillisi var cavdarlisi var,,beyazini yemedigin zaman sorun yok bence

Bende genelde dilimli ekmek yiyorum papatya ve neredeyse evlendigimden beri evimize hic beyaz ekmek girmedi..arada brocin aliyorum seviyorum resimlerde buyukmu göründü bilmiyorumda 2 dilim yapmaz ama 1 dilimdende fazladir ,,1 bucuk dilim sayilir
Evet bugun fazla gibi ama ben kendi yaptiklarimdan yedim hazir degildi,,menümde belirttigim gibi yaptim,,el yapimi oldugu icin kücük yuvarlak pogaca buyuklugundeydi

menüm sabah aç ılık limolu su
kahvaltıda 1 dilim ekmek azcık çılbır yumurtalı yoğurtlu bişey 5 zeytin 5 bardak çay
ara türk kahvesi
öğle dışardaydık yarım ekmek arası kokoreç çok severim ve bir bardak kola
ara nescafe
akşam bir küçük mandalna büyüklüğünde haşlanmış kırmızı et ekmek yok 2 yemek kaşığı taze fasulye
ara çay
su 1 litre
spor 3 saat yürüryüş önce Mudanya sahilinde bi yürüüş yaptık sonra avm ye gidip ordada yürüdük biraz :)

Kızlar iyi geceler hepinize. Oğlum için geçmiş olsun dileklerinize tekrar teşekkürler. Hastalığı yavaş yavaş düzeliyo gibi. Gece fitille sakinleştirip uyuttuk. Sabaha kadar uyudu. Şimdi de evimizdeyiz.
Mevcanım inş daha iyisindir. Allah ferahlık versin yüreciğine.
Sehraacım restoranda az yediğin için tebrikler, eski günlerdeki gibi motivasyonunun artacağını biliyordum.
Özgecim, sağol canım, senin de o içindeki sıkıntı hamileliğin sıkıntılar ve depresyonundandır eminim, dua et, ben de dua ederim senin için. Allah senin de kalbini ferahlandırsın.
Sercan sakın bi daha mekik çekme kız, dikişlerin bi patlarsa hiç iyi olmaz, bebeğin de var, uğraş dur ondan sonra hastanelerde.
dikkat et kendine
Papatyam sorun değil canım, haftaiçi toparlarsın sen. Her hafta mecbur musun 1- 1.5 kilo vermeye. 600-700 gr versen yine güzel.
Daha önceki haftalarda yerinde saydığın için üzülüyordun bak şimdi çok iyi kilo vermeye başladın.
Zuzucum sana da bravo, az yemeye başlıyosun yeniden. anladığım kadarıyla misafirlikler davetler hep var sizin oralarda. Buna rağmen yavaş yavaş porsiyonlarını azaltıcaksın inş. Tabağına en sevdiğin 2-3 çeşit yiyecekten koy, ohh yanına da miss gibi çayını al verirsin sen de kilocukları nolcak yani.
Kübracım kızının doğum gününü kutlarım. Nice yaşlara inş.
Nelsonum tşekkürler. Sen de inş haftaiçi toparlayıp kilo verenlerden olucaksın, 5 günde çok şey değişebilir, gayretine göre.
Ortağım sen nerelerdesin, ne yedin içtin haftasonu? Yazdın da ben mi görmedim
Diğer kızlar, atladığım varsa affola, hepinize güzel ve mutlu bir hafta diliyorum.

Son düzenleme:
Kahvaltı 2 dl ekmekten yağsız tost* çay
3 çatal beyaz peynir* 3 zeytin.

ara neskafe* 3 tane eti form yulaflı

Öğlen 1 tabak kıymalı makarna* 1 bardak ayran

ara yine neskafe* 3 kuru kayısı

Akşam 1 kase toyga çorbası* 3 kaşık salata
1 dl ekmek

ara 1 mandalina

su 2.5 lt
spor 30 dk markete gidiş geliş* 30 dk leslie

Canım benim nasılsın ?

Bugünkü hatta (dün oldu )menüm

Yeşil çay ve 5 k kayısı
Sabah:
Kocimle güzel bi kahvaltı yaptım
Yarım simit az peynir 3 zeytin domatessalatalık yumurta yedim

Öğlen
Avm deydik çıtır tavuklu salata yedim

Akşam ( arkedeşlere gittik )
Küçük bir dilim meyvalı pasta ve 2 bardak şekersiz çay .
Kahvaltı geç yaptıgım için akşam yemeğine gerek duymadım

Bu arada nasılsınız geçde olsa menümü yazmak istedim hepinize iyigeceler

Günaydın
İnşallah güzel bir hafta olur. Tartıda bol bol eksi görürüz
Hikmet hala yok ortalarda acaba başına birşey mi geldi li. Bu kadar hevesli bir insan günlerdir hiç uğramıyor hem çokkorkuyorum hem de çok merak ediyorum
Ebru lütfen dön artık. Böyle boynumuz bükük kaldı.

Gunaydin citirlarim kizim yine 6.30 uyandi simdi oyuncaklariyla oynuyo ) papatya bende hikmeti cok merakediyorum yaa ins iyidir ve bugun gelir

Roseliz canim menun gayet guzel begendim ins hafta boyu hep bole devam eder :))

Kizlar dogum gunu dilekleriniz icin hepinize cok tesekkurederim :)

kevserciğim bu hafta kafamı kurcalıyan o kadar şey varki.. acaba yarışa katılarak senin hakkına mı girdim... kilo vermak istiyorum hedefime tam yaklaşıyorum sonra o kadar çok yiyorumki kontrol edilemeyen bir hastalık oldu.. aç olduğum icin yemiyorum.. zatın mide rahatsızlığı geçiriyoum o ğünlerdede.. yediklerim ağzımdan çıkcak halde bile habire boıazila bir şeyler atmakla meşğül oluyorum...

bu hastalık.. bunu kontrol etmeliyim... cuma sabahına göre bu sabah +2500 gramla haftaya başlıyorum düşün ortağım...duygusal çöküntü içindeyim... ama düzelecek munülerim kevserim ortağım.. ama eksiye düşemezsem beni affet...

Günaydın anneler,işe geldim hayat devam ediyor moralim çok kötü,işin maddiyatını geç manevi olarak çöküntüdeyim,uyku uyuyamıyorum en ufacık seste sıçrıyorum,gece tuvalete bile eşimle gittim biliyorum geçicek ama aklımdan o manzarayı silemiyorum,

kafam çok dalgın diet modunda deilim,ara öğünde şunu yiyim,akşam şu kadar ip atlıyım diye düşüncek halim yok,kapımız çok kötü değişmesi 1 hafta,alarm taktırdık ama omuz atsak içeri gireriz düşünün kapımın halini evimi bırakıp geldim kafam orda,benim çiçek gibi özenle seçip pırıl pırıl yaptığım evimde birinin çamurlu ayakları ile gezmesini hazmedemiyorum,çamaşırlarımı ellemesi midemi bulandırıyor,artık bir alyansım bile yok,offfff

mevcanım ne denir ki bilmem çok zor olsa gerek. hiç bir şeyde gelmiyor aklıma. psikoloğa gitsen bir iki seans belki faydası olur canım ya. ben merake diyorum gündüz vakti kimse mi duymamış. hem de 2 daire birden soyulmuş. allah yardımsın olsun canım.
nelsonum o hafta sonu yeme hastalığı hepimizde var. ben de bu sabah +400 le başladım. nasıl canım sıkılıyor bilemezsin. cumaya kadar çok dikkat etmem gerek. başka türlü nasıl çıkıcam kadının karşısına.
kübracım ben kaçırmışım doğum günü meselesini. nice mutlu yıllara.

canım haftaya çok umutlu başlamıştım ama şu olanlar mahvetti beni,gerçekten aklım yerinde deil,seni bu hafta yarışta yanlız bırakıcam affet beni,diet modum hiç ama hiç yok

ama ben yarışmıyorum diye sende kendini salcan diye bi kural yok,seni takip edicem,menülerini kontrol edicem,ben belki zayıflayamam bu hafta ama seni zayıflatıcam,desteğim tam kendini yanlız hissetme,

haftasonu kaçırdım demişsin bu kötü ama tartıya 4 gün var,bol bol su,bol bol sebze,birazda sporla kendini toparlarsın sana güvenim tam yüzümü kara çıkarma

Mevcanim tekrar cok gecmis olsun canim yaa valla ne diyecegimi bilmiyorum inan insallah en kisa zamanda atlatirsin canimm

Saol papatyacim aslinda dogum gunumu carsamba gunu ama ilk dogum gunu oldugu icin biraz parti seklinde yapcam hazirlaniyorun yavastan :)

Nelson o hafta sonu cilginligi bendede var canim bende birazdan tartilcam bakalim ne gostercek bana tarti:18:

papatyam karşım boş,üstüm boş,altım çalışıyor,bina çokkk büyük,diğer daire ile aramda 300 mt var,bide benim evin köşeli,merdivenden görünmüyor,yani hırsız için bulunmaz nimet,alt katımın evini mahvetmiş,polis şükret sadece evini dağıtmış diyor,eşyaların sağlam dedi,o eve gidip bakıcak halim yoktu,o dairenin karşısı dolu ama onlarda o gün evde yokmuş,muhtemelen uzun zamandır takip ediliyorduk,neyseki alarmım var diye teselli ediyorum kendimi,

nelsonun +2500 mü benmi yanlış okudum

Nelsonum sen Kevsere yazmıştın ama o gelene kadar ben de bişeyler yazmak isterim sana. Bi kere çizelgene baktım, 56.1, gerçekten sen hedefe benden daha çok yaklaşmışsın. Acaba farkında olmadan 55 e yaklaşmanın rahatlığı olabilir mi diyorum. Nasıl olsa cumaya 55 olcaksın. Ben bir önceki hafta 56.5 tim. O hafta canım ne isterse yedim, yarışma da olmayınca pek sıkmadım kendimi. Nasıl olsa 10 güne kalmaz 55 olucam diyodum.
Önce biraz dişimizi sıkıp 55 olalım, daha sonra da kilo korumaya geçip birbirimize destek oluruz. Ve de kilo korumaya gelince hiç kaçamak yapmıycakmıyız, yapıcaz. Haftanın 2 günü canımız ne isterse yiyelim ve diğer günlerde dikkat edelim. Böylece dengelemiş oluruz, hem kilo koruruz hem de sevdiğimiz yiyeceklerden çok da mahrum kalmamış oluruz. Hayat boyu diyet insanın psikolojisini çok yorar. Hiiiiç moralini bozma sen.

Canım Allah yardımcın olsun, nasıl şeydir bilirim o korku. Bizim eve hırsız girince ben de gece eşim işteyken kendi gölgemden bile korkuyodum. Yoldan geçen bi arabanın farları odamın duvarına yansısa, hırsızın el feneri filan sanıp sıçrıyordum ve evin bütün odalarını tek tek dolaşmayınca uyuyamıyordum. Senelerce korkum geçsin diye tv açıkken uyudum. Ama en azından gece eşin yanında, kolay değil biliyorum ama düşünmemeye çalış. İnş atlatırsın kısa sürede. Dualarımdasın

günaydın kızla r
geçmiş çok birimiş okuyamadım göz gezdiridm ama boll kaçamaklı menüler gördümm

mevcancım naısl oldun cnm ?

sehra benim kilom 68,7 idi cnm 2 taned eoglum var
ama bu hafta yapmışsın artık haftaya eklerisn beni

zehra , o ekmekelr büyük çkmış sanırım ama küççük olmaıs laızm 50 gr kadar fotoda mı öle çıkmış
bizim burada bazı restoranlard averiyorlar ,,,

hafta sonum çok güzle geçti kızlar cumarteis bi arkadaşımla buluştum sohbet muhabbet
dünd ebi arkadaşımın bebek haberini aldım

çok çok saol canım,doğumgünün kutlu olsun,hep ince hep zayıf olasın,

diğer annelerim geçmiş olsun dilekleriniz için çok ama çok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…