- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.601
Canım ben genelde siyah dilim ekmek yerim.ama bu gün öğlen canım çekti .Brötchen den 2 3 ısırık aldım.bende korkuyorum bu ekmekden
Ben hiç duymamıştım . Öğünlerde genellikle 1 dilim ekmek veriyor diyetisyenler. Senin yediğin ekmek fazla gibi geldi bana
Iyi aksamlar citirlarim nasilsiniz brn bugun sabahtan annemlere gittim ee esim calisiyo pazar pazar evde napiyim dimi :)) annem harika bi kahvalti hazirlamis birazcok kacirdim ama oglen yemegi yemedim aksam da corba azcikta et yicem tamam dir :))
Roseliz canim ortagim sen naptin bakalik bugunn
Menumu yaziyim sabah
1kk peynir
5 zeytin
5 catal menemen
1 dilim ekmek
Ogle
5 kasik karniyarik
3 kasik pilav
1 dilim ekmek
Spor yapmadim bugun fazla
2.30 saat kardesimle aliisveris
30 dk jillan. Bu kadar
Yarin insalllah herkez olur topigimizde ksndimize geliriz ah mevcanim morali duzelse
Hikmerim ve ebrum egelse
Nelsonum sen Kevsere yazmıştın ama o gelene kadar ben de bişeyler yazmak isterim sana. Bi kere çizelgene baktım, 56.1, gerçekten sen hedefe benden daha çok yaklaşmışsın. Acaba farkında olmadan 55 e yaklaşmanın rahatlığı olabilir mi diyorum. Nasıl olsa cumaya 55 olcaksın. Ben bir önceki hafta 56.5 tim. O hafta canım ne isterse yedim, yarışma da olmayınca pek sıkmadım kendimi. Nasıl olsa 10 güne kalmaz 55 olucam diyodum.kevserciğim bu hafta kafamı kurcalıyan o kadar şey varki.. acaba yarışa katılarak senin hakkına mı girdim... kilo vermak istiyorum hedefime tam yaklaşıyorum sonra o kadar çok yiyorumki kontrol edilemeyen bir hastalık oldu.. aç olduğum icin yemiyorum.. zatın mide rahatsızlığı geçiriyoum o ğünlerdede.. yediklerim ağzımdan çıkcak halde bile habire boıazila bir şeyler atmakla meşğül oluyorum...
bu hastalık.. bunu kontrol etmeliyim... cuma sabahına göre bu sabah +2500 gramla haftaya başlıyorum düşün ortağım...duygusal çöküntü içindeyim... ama düzelecek munülerim kevserim ortağım.. ama eksiye düşemezsem beni affet...
Canım Allah yardımcın olsun, nasıl şeydir bilirim o korku. Bizim eve hırsız girince ben de gece eşim işteyken kendi gölgemden bile korkuyodum. Yoldan geçen bi arabanın farları odamın duvarına yansısa, hırsızın el feneri filan sanıp sıçrıyordum ve evin bütün odalarını tek tek dolaşmayınca uyuyamıyordum. Senelerce korkum geçsin diye tv açıkken uyudum. Ama en azından gece eşin yanında, kolay değil biliyorum ama düşünmemeye çalış. İnş atlatırsın kısa sürede. DualarımdasınGünaydın anneler,işe geldim hayat devam ediyormoralim çok kötü,işin maddiyatını geç manevi olarak çöküntüdeyim,uyku uyuyamıyorum en ufacık seste sıçrıyorum,gece tuvalete bile eşimle gittim biliyorum geçicek ama aklımdan o manzarayı silemiyorum,
Mevcanim tekrar cok gecmis olsun canim yaa valla ne diyecegimi bilmiyorum inan insallah en kisa zamanda atlatirsin canimm
Saol papatyacim aslinda dogum gunumu carsamba gunu ama ilk dogum gunu oldugu icin biraz parti seklinde yapcam hazirlaniyorun yavastan :)
Nelson o hafta sonu cilginligi bendede var canim bende birazdan tartilcam bakalim ne gostercek bana tarti:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?