- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.621
Iyimm mevcanimm inan sen iyi ol hepimiz iyi oluruz bir an once toparlarsin kendini ortagim nelsonn cnm bliyorum nelsonumm. Toplar kendini ve. Kilo de verir eminim bndr neydiyim cnn ya dikkat etme calisiyorum dun spor yapmadim fazla biraz uzuluyorummmmkubram dalgınki ne dalgın sorma canım,baya yanlış anlamışım
papatyam,benimde öyle çok değerli şeylerim yoktu ama inan maddiyatı deil maneviyatı çok daha büyük yıkım,rabbim hiç kimseye yaşatmasın bu durumu
kevserim sen nasılsın,kilo verme işin nasıl ,grupları ben yaptım ama kim kiminleydi inan aklımdan uçtu gitti,ortağın nelson anladığım kadarıyla,nelsonun haftasonu kötü geçmiş ama onun ne kadar hırslı olduğunu iyi bilirim ben,bu hafta kendim hariç herkesten çokkk umutluyummm
MEV ,zor bi durum. Kapnı kitlerken evden çıkarken duanı oku. Korkman normal cana gelmemiş şükür.zamanla üstünden atarsın korkunu.
Btlkbra prensesin geçmiş dogum günü kutluolsunsaglıkla nice yaşlara
Şükran geçmiş oldun oğluna emirde hasta 3 gündür uyku yok
Bugün elim buraya takıldı son 2 sayfayı okudum yazmak istedim. Herkes iyidir inş
Mevcan çok geçmiş olsun arkadaşına canım, çok üzüldüm. İnş şifa bulur da düzelir. Böyle hastaların morali yüksek olursa, iyileşeceğine ümidi olursa fizik tedavi sonuç verir, çok ciddi bi durum değilse. Ona da dua ederiz tabii ki. Acaba hastanalerde ona bakıcak, refakatçi kalacak, bi de küçük çocuğuna bakacak yakınları var mı kiçok yakın bi arkadaşım var,15 gündür hastanede yatıyormuş beyin ameliyatı geçirmiş,damarları tıkanmış,şu an vücudu tutmuyormuş fizik tedaviye başlamışlar,bende ulaşamıyordum ne zamandır eşine ulaştık sonunda,daha 28 yaşında küçük bi çocuğu var,ne olur ona bi dua gönderin,
ağlamak istiyorum allahımmm
günaydın kızla r
geçmiş çok birimiş okuyamadım göz gezdiridm ama boll kaçamaklı menüler gördümm
mevcancım naısl oldun cnm ?
sehra benim kilom 68,7 idi cnm 2 taned eoglum var
ama bu hafta yapmışsın artık haftaya eklerisn beni
zehra , o ekmekelr büyük çkmış sanırım ama küççük olmaıs laızm 50 gr kadar fotoda mı öle çıkmış
bizim burada bazı restoranlard averiyorlar ,,,
hafta sonum çok güzle geçti kızlar cumarteis bi arkadaşımla buluştum sohbet muhabbet
dünd ebi arkadaşımın bebek haberini aldım
mevcanım ne denir ki bilmem çok zor olsa gerek. hiç bir şeyde gelmiyor aklıma. psikoloğa gitsen bir iki seans belki faydası olur canım ya. ben merake diyorum gündüz vakti kimse mi duymamış. hem de 2 daire birden soyulmuş. allah yardımsın olsun canım.
nelsonum o hafta sonu yeme hastalığı hepimizde var. ben de bu sabah +400 le başladım. nasıl canım sıkılıyor bilemezsin. cumaya kadar çok dikkat etmem gerek. başka türlü nasıl çıkıcam kadının karşısına.
kübracım ben kaçırmışım doğum günü meselesini. nice mutlu yıllara.
çok yakın bi arkadaşım var,15 gündür hastanede yatıyormuş beyin ameliyatı geçirmiş,damarları tıkanmış,şu an vücudu tutmuyormuş fizik tedaviye başlamışlar,bende ulaşamıyordum ne zamandır eşine ulaştık sonunda,daha 28 yaşında küçük bi çocuğu var,ne olur ona bi dua gönderin,
Günaydın anneler,işe geldim hayat devam ediyormoralim çok kötü,işin maddiyatını geç manevi olarak çöküntüdeyim,uyku uyuyamıyorum en ufacık seste sıçrıyorum,gece tuvalete bile eşimle gittim biliyorum geçicek ama aklımdan o manzarayı silemiyorum,
ğeçmiş olsun hahat o kadar kısaki allah yardımcısı olsun.. acil şifalar onun olsun..çok yakın bi arkadaşım var,15 gündür hastanede yatıyormuş beyin ameliyatı geçirmiş,damarları tıkanmış,şu an vücudu tutmuyormuş fizik tedaviye başlamışlar,bende ulaşamıyordum ne zamandır eşine ulaştık sonunda,daha 28 yaşında küçük bi çocuğu var,ne olur ona bi dua gönderin,
evet benim hafta sonum kötü geçti...kubram dalgınki ne dalgın sorma canım,baya yanlış anlamışım
papatyam,benimde öyle çok değerli şeylerim yoktu ama inan maddiyatı deil maneviyatı çok daha büyük yıkım,rabbim hiç kimseye yaşatmasın bu durumu
kevserim sen nasılsın,kilo verme işin nasıl ,grupları ben yaptım ama kim kiminleydi inan aklımdan uçtu gitti,ortağın nelson anladığım kadarıyla,nelsonun haftasonu kötü geçmiş ama onun ne kadar hırslı olduğunu iyi bilirim ben,bu hafta kendim hariç herkesten çokkk umutluyummm
mevcanım ne denir ki bilmem çok zor olsa gerek. hiç bir şeyde gelmiyor aklıma. psikoloğa gitsen bir iki seans belki faydası olur canım ya. ben merake diyorum gündüz vakti kimse mi duymamış. hem de 2 daire birden soyulmuş. allah yardımsın olsun canım.
nelsonum o hafta sonu yeme hastalığı hepimizde var. ben de bu sabah +400 le başladım. nasıl canım sıkılıyor bilemezsin. cumaya kadar çok dikkat etmem gerek. başka türlü nasıl çıkıcam kadının karşısına.
kübracım ben kaçırmışım doğum günü meselesini. nice mutlu yıllara.
şwkran canım teşekkür ederim canım.. aslında ao da olabilir.. nasılsa verirm insanı yediriyor.. bir haftada olmazda iki haftada veririz nasılsa veriyoruz düşüncesine bürünüyoruz.. bunlar etkili.. kafa dağınıklığı etkili.. üzerine birde reğl olunca.. işte ortada kocaman bir yeme yanlışş,, ve ğelen kilolarNelsonum sen Kevsere yazmıştın ama o gelene kadar ben de bişeyler yazmak isterim sana. Bi kere çizelgene baktım, 56.1, gerçekten sen hedefe benden daha çok yaklaşmışsın. Acaba farkında olmadan 55 e yaklaşmanın rahatlığı olabilir mi diyorum. Nasıl olsa cumaya 55 olcaksın. Ben bir önceki hafta 56.5 tim. O hafta canım ne isterse yedim, yarışma da olmayınca pek sıkmadım kendimi. Nasıl olsa 10 güne kalmaz 55 olucam diyodum.
Önce biraz dişimizi sıkıp 55 olalım, daha sonra da kilo korumaya geçip birbirimize destek oluruz. Ve de kilo korumaya gelince hiç kaçamak yapmıycakmıyız, yapıcaz. Haftanın 2 günü canımız ne isterse yiyelim ve diğer günlerde dikkat edelim. Böylece dengelemiş oluruz, hem kilo koruruz hem de sevdiğimiz yiyeceklerden çok da mahrum kalmamış oluruz. Hayat boyu diyet insanın psikolojisini çok yorar. Hiiiiç moralini bozma sen.
Canım Allah yardımcın olsun, nasıl şeydir bilirim o korku. Bizim eve hırsız girince ben de gece eşim işteyken kendi gölgemden bile korkuyodum. Yoldan geçen bi arabanın farları odamın duvarına yansısa, hırsızın el feneri filan sanıp sıçrıyordum ve evin bütün odalarını tek tek dolaşmayınca uyuyamıyordum. Senelerce korkum geçsin diye tv açıkken uyudum. Ama en azından gece eşin yanında, kolay değil biliyorum ama düşünmemeye çalış. İnş atlatırsın kısa sürede. Dualarımdasın
Nelsonummm cnm bnm uzme kendini lutfen bunhafta olmazsa baska bi hafta. Olurrrr...uzulme bn daha cok uzuluurummm
Hem daha dur onumuzde 4 gun var ve 4 gun boyjnca dikkat edersen kilo verirsin oyle hedefine cok yakinken geriye donmek yok kendine gel bakemmmmm nelsonummm hadi guzel ortagimmmmm bu gun daahha haftanin basiii silkelen bakimmm bcmmm
MEV ,zor bi durum. Kapnı kitlerken evden çıkarken duanı oku. Korkman normal cana gelmemiş şükür.zamanla üstünden atarsın korkunu.
Btlkbra prensesin geçmiş dogum günü kutluolsunsaglıkla nice yaşlara
Şükran geçmiş oldun oğluna emirde hasta 3 gündür uyku yok
Bugün elim buraya takıldı son 2 sayfayı okudum yazmak istedim. Herkes iyidir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?