Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

mevcanım ne dseke bo sanırım. allah beterinden korusu. boş apartman demek ki dezavantaj. ben de en üst katta oturuyorum. 4 daire var her katta. 3 aile de çalışlıyor. sadece karşımdaki ev hanımı. bazen benim de aklım agelir. hoş bana hırsız gelse üstüne bir de küfrederek çıkar ya. neyse. önemli olan maddi şeylerd edğil de sanırım insanın yuvasının o halde olması. toparlamaya çalış canım kendini.

Tesekkurederim mevcancim benim dogum gunum degil canim kizimin dogum gunu ama kafan cok dalgin ondan yanlis okudun sanirim :)) fakat hep zayif olasin kismini seve seve ustlerinirim :)))

Kizlar ben hikmeti ciddi ciddi merak ettim keske numarasi fln olsaydi ins kotu bisey yoktur

Nelsonummm cnm bnm uzme kendini lutfen bunhafta olmazsa baska bi hafta. Olurrrr...uzulme bn daha cok uzuluurummm
Hem daha dur onumuzde 4 gun var ve 4 gun boyjnca dikkat edersen kilo verirsin oyle hedefine cok yakinken geriye donmek yok kendine gel bakemmmmm nelsonummm hadi guzel ortagimmmmm bu gun daahha haftanin basiii silkelen bakimmm bcmmm

kubram dalgınki ne dalgın sorma canım,baya yanlış anlamışım

papatyam,benimde öyle çok değerli şeylerim yoktu ama inan maddiyatı deil maneviyatı çok daha büyük yıkım,rabbim hiç kimseye yaşatmasın bu durumu

kevserim sen nasılsın,kilo verme işin nasıl ,grupları ben yaptım ama kim kiminleydi inan aklımdan uçtu gitti,ortağın nelson anladığım kadarıyla,nelsonun haftasonu kötü geçmiş ama onun ne kadar hırslı olduğunu iyi bilirim ben,bu hafta kendim hariç herkesten çokkk umutluyummm

MEV ,zor bi durum. Kapnı kitlerken evden çıkarken duanı oku. Korkman normal cana gelmemiş şükür.zamanla üstünden atarsın korkunu.
Btlkbra prensesin geçmiş dogum günü kutluolsunsaglıkla nice yaşlara
Şükran geçmiş oldun oğluna emirde hasta 3 gündür uyku yok

Bugün elim buraya takıldı son 2 sayfayı okudum yazmak istedim. Herkes iyidir inş

Gunaydinn citirlarr
Mevanim cnm bnm ne dicegimi bilemiyorumm valla cok uzgunum allahim yardimciniz olsun insallahh
Kubramm kizjn dogum gunu kutlu olsujnn cmm bnm
Ebum gordum seni
Himmetin tlfonu kimsede yok mu ya cok merak ediyoum

Iyimm mevcanimm inan sen iyi ol hepimiz iyi oluruz bir an once toparlarsin kendini ortagim nelsonn cnm bliyorum nelsonumm. Toplar kendini ve. Kilo de verir eminim bndr neydiyim cnn ya dikkat etme calisiyorum dun spor yapmadim fazla biraz uzuluyorummmm

eprumm hoşgeldin canım,umarım tekrar gitmezsin boşluğun çok ama çok belli,moralim çok bozuk,içimdeki korkuyu atamıyorum,ani bi seste sıçrıyorum,bol bol dua okuyorum,sende dualarını esirgeme benden

sizede çok çok geçmiş olsun,kuzun hemen toparlanır inş.

çok şükür ebru geldi. hoşgeldin bir daha gitme lütfen
bir de hikmet gelseydi.

Ebrucum tesekkurederim vee hosgeldin oglusuna cok gecmis olsun havalar baya kotu dikkat edin canim gecmis sayfalara goz atarsan seni ne kadar sordugumuzu gorursun gercekten ozledik seni hadi gel topigimize gitme bidahada

Ebrucum canım benim hoşgeldin, profil resmini görünce çok sevindim. Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim. Senin oğluna da geçmiş olsun. Nesi var? Allah acil şifalar versin. Lütfen bi daha gitme, hepimiz seni çok seviyoruz.
Hikmet de hala gelmedi ya. Bi de ablasının face' i ekli olanlar ordan baksın. Merak ettim ben de. Belki de kv'sindedir ve internet yoktur diye düşünüyorum. Kötü bişey düşünmek istemiyorum.
Kevsercim sen de kafaya takma, bi gün spor yapasan da çok iyi kilo veriyosun sen. 4 gün bile yapsan yeter sana.

çok yakın bi arkadaşım var,15 gündür hastanede yatıyormuş beyin ameliyatı geçirmiş,damarları tıkanmış,şu an vücudu tutmuyormuş fizik tedaviye başlamışlar,bende ulaşamıyordum ne zamandır eşine ulaştık sonunda,daha 28 yaşında küçük bi çocuğu var,ne olur ona bi dua gönderin,

ağlamak istiyorum allahımmm

Mevcan çok geçmiş olsun arkadaşına canım, çok üzüldüm. İnş şifa bulur da düzelir. Böyle hastaların morali yüksek olursa, iyileşeceğine ümidi olursa fizik tedavi sonuç verir, çok ciddi bi durum değilse. Ona da dua ederiz tabii ki. Acaba hastanalerde ona bakıcak, refakatçi kalacak, bi de küçük çocuğuna bakacak yakınları var mı ki

Bana adimla hitap ettigin icin tesekkür ederimmmmmmm,,artik sürekli kadin ,anatomi denmesi biraz rahatsiz etmeye basladi,,sonucta kacinci mesajim ve cok belirttim alttada yaziyor ,evet fotografta buyuk cikmis ,,iyi fikir ben bir sorayim brocin grami ne kadar diye

Canim bana zehra diye hitap edersen sevinirim... "başka türlü nasıl çıkıcam kadının karşısına" biraz garip gelmiyor mu böyle? Ayrica gecen hafta cok guzel kilo verdin herhafta ayni performans zor,,yinede elimizden geleni yapicaz ins ,,ben uzun zamandir ilkdefa kilo veriyorum..saskin ve mutluyum

( allahim sifasini versin ,,evladina bagislasin

şükomm çok saol,yan binada annesi oturuyor,babası vefat etmişti geçen yıl,oğluna annesi bakıyor,ablaları ankarada sıra ile bakıyormuş işte akşam gidicem bende iyileşme umudu var ama uzun zaman alıcakmış,

"kadının anotomisi" yani zehra,ismini kullanmamızı istiyorsan seve seve kullanırım canım benim açımdan sıkıntı yok,benim nickim normal hayatta da kısaltma olarak kullandığım için,gogglede msjlarım çıkıyor,o yüzden adımın ve kızımın adının kullanılmasından hoşlanmıyorum tanıdık çıkmasın diye

Zehra'nın bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. Orada bahsettiğim sen değildin. Diyetisyenden Bahsediyorum

ablasına msj atmıştım hikmeti merak ediyoruz diye, "oğlu hastaymış ama şu an daha iyi yazmış" tam anlayamadım nete giremeyecek kadar sıkıntılı bir durumumu varki,bende konuşunca lütfen bize yazsın dedim.

mevcan güzelim kötü bir durum ama kendini sakinleştirmeye calış.. kendini topla güzelim.. çoçuğunda bu durumdanr etkilenir.. senin tedirginliğini hisseder onun için daha çabuk toplaman ğerekir kendini.. bunu tek başına yapamıyorsan bir uzmandan yardım almalısın.. papatyamda öyle demişti ona katılıyorum canım..

ğeçmiş olsun hahat o kadar kısaki allah yardımcısı olsun.. acil şifalar onun olsun..

evet benim hafta sonum kötü geçti...

ve evet +2500 yanlış görmedin.. hepsi kilo değildir... ğeç saat yememin sabaha yansıması var,, reğl dönemimin yansımaesı var birde üstüne yediklerimin.. bakalım cuma tartı bana nasıl bir tokat atacak...

canım aman dikkat et,, ipin ucunu bir kaçırınca devamı ğeliyor...

şwkran canım teşekkür ederim canım.. aslında ao da olabilir.. nasılsa verirm insanı yediriyor.. bir haftada olmazda iki haftada veririz nasılsa veriyoruz düşüncesine bürünüyoruz.. bunlar etkili.. kafa dağınıklığı etkili.. üzerine birde reğl olunca.. işte ortada kocaman bir yeme yanlışş,, ve ğelen kilolar

kevserim anlayışın icin sonsuz teşekkürler canım..

hoşgeldin ebru.. bir daha ğitme canım..

Bende sizleri seviyorum kızlar . Geçmiş okumadım okuyamamda ama inanıyorum sorduğunuza özelden Msj atan dıstlarımada saolsunlar. Herşeyi okunur diye Özge biliyor yazmamıyordum . Zor bi 10 gün geçirdim. C tesi Dr iyi bir kıst 2 ay sonra kontrole gel büyümesine bakalım dedi inş büyümez . Dinlendirici gözlük verdi işte gözlerim çok ağrıyordu.yarın alıcam gözlüklerimi .
Hikmtm yokmuş acaba o da benim ünlemlerime yada sayfa ilerledi yeni diye üstüne mi alındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…