- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.641
Bende sizleri seviyorum kızlar . Geçmiş okumadım okuyamamda ama inanıyorum sorduğunuza özelden Msj atan dıstlarımada saolsunlar. Herşeyi okunur diye Özge biliyor yazmamıyordum . Zor bi 10 gün geçirdim. C tesi Dr iyi bir kıst 2 ay sonra kontrole gel büyümesine bakalım dedi inş büyümez . Dinlendirici gözlük verdi işte gözlerim çok ağrıyordu.yarın alıcam gözlüklerimi .
Hikmtm yokmuş acaba o da benim ünlemlerime yada sayfa ilerledi yeni diye üstüne mi alındı.
Bende sizleri seviyorum kızlar . Geçmiş okumadım okuyamamda ama inanıyorum sorduğunuza özelden Msj atan dıstlarımada saolsunlar. Herşeyi okunur diye Özge biliyor yazmamıyordum . Zor bi 10 gün geçirdim. C tesi Dr iyi bir kıst 2 ay sonra kontrole gel büyümesine bakalım dedi inş büyümez . Dinlendirici gözlük verdi işte gözlerim çok ağrıyordu.yarın alıcam gözlüklerimi .
Hikmtm yokmuş acaba o da benim ünlemlerime yada sayfa ilerledi yeni diye üstüne mi alındı.
kızlar çok pis hırs yaptımmm yılbaşına kadar 0 kaçamak yapıcam 65 i görmek istiyorumm
Hosgeldin ebrucum.mevcan canim merak etme ben devam eiyoum elimden geldgnce dikkat edcgm.sukran canim dikislerim kizrmis yaniyor arada.hikmet niye girmiyor acba ya insallsh hotu bi durum yoktur.nrlson canim + ile baslamandan birsey olmaz sen halledersin dige kizlar hepinize iyi bir hafta olr insallshhhh
yürü be yavrum kim tutar seni ruh halim normale dönsün bende yılbaşına kadar deli det yapıcam
sana güveniyorum ortağım,gözüm üstünde,iştahım hiç yok benim,keyifsizim ama cumaya yine kilo bildirimi yapıcam,mekik yüzünden dikiş yerlerin ağrımış sanırım ara versen iyi olucak,onun yerine müzik aç oyna bol bol ter at,bol bol su iç sakın ihmal etme hem sütün artar,hem metobolizma hızınben haftada ortalama 400 gram veriyordum,eee ben diyet ruhunda deilim bu 400 ü sana havale ettim bi 400 de benim için ver
Hosgeldin hikmeettt tabi biz tanimadigimiz icin:) ay bunlar hikmet hikmet diye diye meraktan catladilar
Cok gecmis olsun acil sifalar oglusa,,
Esim oyle yasakci degildir de, konu oglis olnca hakli da aslnda ..
Umarm kisa surede normale donerm..
Bende bugn doktora gttkten sonra kan tahlilu 1saate kdr cikar dediler.
Simit yedm tazecikii yaaaaa. 1,5. Yedm wallaaa
Sana da tekrrdan cok gecms olsn. Altin fln varmydu
mrh zehraaa,, zehra de demssn oyle goz gezdrrken gordm..
Tsklrr.. sen almanyadasn 4tane xoxugn var die hatirliorm..
hikmet hoşgeldin çok çok geçmiş olsun. valla öldük meraktan.
zehracım önemli değil. yazarken hiç aklımdan geçmedi senin üstüne alabileceğin.
yürü be yavrum kim tutar seni ruh halim normale dönsün bende yılbaşına kadar deli det yapıcam
sana güveniyorum ortağım,gözüm üstünde,iştahım hiç yok benim,keyifsizim ama cumaya yine kilo bildirimi yapıcam,mekik yüzünden dikiş yerlerin ağrımış sanırım ara versen iyi olucak,onun yerine müzik aç oyna bol bol ter at,bol bol su iç sakın ihmal etme hem sütün artar,hem metobolizma hızınben haftada ortalama 400 gram veriyordum,eee ben diyet ruhunda deilim bu 400 ü sana havale ettim bi 400 de benim için ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?