Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hoşgeldin ebru, çok geçmiş olsun cnm

eprumm,gözlüklerini düzenli kullan,özellikle bilg.ekranına bakarken,korkulacak bir şey yoktur kalbini ferah tut,doktorun en ufak bir şüphesi olsa 2 ay sonra gel demez,

hkmt sana alınmaz ortada alınacak bir şeyde yok zaten,ablasının msjını bende tam anlayamadım,kk ya giremeyecek kadar önemli bir şeyi olmasın tek,

kızlar çok pis hırs yaptımmm yılbaşına kadar 0 kaçamak yapıcam 65 i görmek istiyorumm

Hosgeldin ebrucum.mevcan canim merak etme ben devam eiyoum elimden geldgnce dikkat edcgm.sukran canim dikislerim kizrmis yaniyor arada.hikmet niye girmiyor acba ya insallsh hotu bi durum yoktur.nrlson canim + ile baslamandan birsey olmaz sen halledersin dige kizlar hepinize iyi bir hafta olr insallshhhh

kızlar çok pis hırs yaptımmm yılbaşına kadar 0 kaçamak yapıcam 65 i görmek istiyorumm

yürü be yavrum kim tutar seni ruh halim normale dönsün bende yılbaşına kadar deli det yapıcam

sana güveniyorum ortağım,gözüm üstünde,iştahım hiç yok benim,keyifsizim ama cumaya yine kilo bildirimi yapıcam,mekik yüzünden dikiş yerlerin ağrımış sanırım ara versen iyi olucak,onun yerine müzik aç oyna bol bol ter at,bol bol su iç sakın ihmal etme hem sütün artar,hem metobolizma hızın ben haftada ortalama 400 gram veriyordum,eee ben diyet ruhunda deilim bu 400 ü sana havale ettim bi 400 de benim için ver

mevcanım biliyosun ya ben 64 kilo idim haziranda
ne ettm kendime ettim işte
yılbaşına 4 hafta var sıfır kaçak ile 3 kilo veririm diye düşündm 65 olurum yani
kalanlarda ne zman gider allah bilir.

ebrucum çok geçmiş olsun. umarım kötü birşey çıkmaz. aramıza tekrara hoşgeldin.
hikmet aşağıda gördüm seni. dört gözle bekliyorum yazacaklarını.
masummm hadi bakalım kolay gelsinj. pis pis gaza gelelim de gitsin bu kilolar değil mi.

kizlar, o en son girdigmden bu gunee,, cok zorlusurecten gectim. Esimle tarsmalarm,, ooglan hasta gunlerdr..
Girememin nedeni esi ewde oldgu icin, her gordgnde tablet elimdeydi. O da oglumuzla ilgilenmoorsn diyereek. Yasak koydu. Tablet ortaliktaydi ama giremedm.. ee oglanda hastaydi... bi kabiz bi isal,, dun acile gittik. Serum yedii.. isal kusma 2gundr devam ediordu.. bugun doktoruna gttk. Bisei yok dedi, usutms. Kan idrar gayta hepsi tmiz cikti..
Sizlerden uzak kalmak hayli zorladi beni. Ama esime girmicem die soz vermstm.. sonra oglan uyudugnda napiorsan yap dddi. Suan ayagmda uyudu,, yerine yatirsam kesin uyanir. Bende ayagmda kalsin dedim.. inanin gunlrrdr eridim aktimmm yemin edermm. Dun oglana serum takana kdr icim gitii. Kollari delik tesik.
Off yazaack cok sey war. Ama cok kalamayabilirim.. bende hastaymm. Gunlerdr esle strese gir, oglanin hastalgi mahfoldm. Ellerm kalkmiorr.. hawa yagmurlu oglan alttan ustten ciardigi icin camasr doluu. Yikayamadm. Oglani indirsem uyanacakk..

Ebruu girmemenin seninle alakasi yook. O yazdgni da smdi gordm. İnan alinmadm. Sen bnm canimsin..
Zaten sizsiz kaldm diee krizlerdeym. Ama napim emir kocisdendi..
Hepnz sormuşsunz tsklerr.

Kiloma gelince ewettt sizi biraktm ama kilo wermei birakmadm.. tmm kacamklrm olduu..
Amaaa

Kiloooom 79.6

Ewetttt burayi biraktgmda 80.0 di,, sonra 81olduu.
Simdide 7li rakamlri gordk sukurr..
Baktmda herkes gusel kilolar werms. Cok sewndm.. diyet listesni sonrapaylasrm.. uyamadm ztn. Haftaya gidiceem kontrolee..
Sonraaa, nel naptii yarisi kazandi mi..
Mew gecms olsn ne denr bilemedm..
Baskaa degisk bise hatrlamiorm.
Millan gtmis uzuldm. ins doner geri.

Papatya, cok pardon daha önce denilmistide
Birde malum öyle bir gunde gelmistim ki, alismaya calisiyorum..ama senin diyetisyen menune bakmak icin bir onceki cumaya gittigimde gördüm zaten birkac arkadasimiz disinda cok yeni var o hafta gelmis bir cogumuz,,neyse biliyorum,,guzel oluck hersey

Mevcan , iste plansiz öyle esip üyelik alinca ...... Keske kisa basit bisey alsaymisim,,,zehra anecigimin adi,,direk kendi ismimi kullanmasamda yabaci bi isimde kullanmak garip geldi,,

Ebru, hosgeldin ve gecmis olsun endiselenmekte haklisin saglik bu hic ihmale gelmez

Fenodo aman canim dikkat et demekki cok taze daha dikislerin,,kac ay oldu?o kendi kendinede cekiliyor zamanla

Masum 2 bucuk cok gibi görünüyor ama yazdigin sebeblerle hicte cok degil..aldim diyim bozmassan ödemdi haftasonki fazlaliklardi hepsi gider

hikmetim gelmene çok sevindim,ablan oğlu hasta diyince tedirgin oldum biraz,kk ya giremeyecek kadar önemli bir şeyi var sandım,neyseki eşin yasak koymuş,tez zamanda iyileşir umarım kuzucuk,sanada kolay gelsin,

sen yokken topicte baya değişiklikler oldu,yanlış anlamalar yüzünden birbirine kırılan arkadaşlar oldu,neyseki herşey tatlıya bağlandı,topiğimizde önceliğimiz kilo vermek sonrası geyik yapmak oldu,çünkü herkeste dietten uzaklaşmanın verdiği bi stres vardı,

yarış yapılıyor bu hafta,sen olmadığın için seni yazamadık canım,cumaya katılırsın inş,

benim evime cuma öğlen hırsız girdi evimi talan etmiş onun stresini yaşıyorum,kafam çok bulanık o yüzden bu hafta diet yapmıycam ortağıma haksızlık olmasın diye,

sende oğlunu iyileştir,evini topla aramıza tekrar katıl,kilon için tebrik ederim seni

Esim oyle yasakci degildir de, konu oglis olnca hakli da aslnda ..
Umarm kisa surede normale donerm..
Bende bugn doktora gttkten sonra kan tahlilu 1saate kdr cikar dediler.
Simit yedm tazecikii yaaaaa. 1,5. Yedm wallaaa
Sana da tekrrdan cok gecms olsn. Altin fln varmydu

hikmet hoşgeldin çok çok geçmiş olsun. valla öldük meraktan.
zehracım önemli değil. yazarken hiç aklımdan geçmedi senin üstüne alabileceğin.

hikmetim kelimeleri yutmadan yaz lütfen,zaten kafam karışık zor okudum yazdıklarını

altınım vardı ama öyle çok deil,evimizi yeni aldık herşeyimi bu eve harcamıştım ben,maddiyatı deil ama maneviyatı mahvetti beni,

bir an önce oğlunda sende toparlanırsın inş,ayrıca simit

mrh zehraaa,, zehra de demssn oyle goz gezdrrken gordm..
Tsklrr.. sen almanyadasn 4tane xoxugn var die hatirliorm..

Henüz 3 ama gecen rüyamda gördüm hamileyim,, herkes bana ne cesaret fln diyor bende güle güle bereket bereket diyorum :))
Saka gibi

hikmet hoşgeldin çok çok geçmiş olsun. valla öldük meraktan.
zehracım önemli değil. yazarken hiç aklımdan geçmedi senin üstüne alabileceğin.

Saniyorum biraz kastim..oyuzden :)

İnsallah canim bu hsfta 1 kilo vermek istiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…