Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Canim alti ay oldu dogum yapali iste cok zorladim glibassa

Hikmetimmmm Cok gecmis olsun canim esinde oglusunuz hasta olunca oyle demistir iste hersey yoluna girer cok sukur kotu birsey yokmus cok opuyorummm

Son düzenleme:
Hikmetimmmm Cok gecmis olsun canim esinde oglusunuz hasta olunca oyle demistir iste hersey yoluna girer cok sukur kotu birsey yokmus cok opuyorummm

Canım senin göbek ne durumda benimki çok kötü görünüyor mekik çekiyorum dikişlerde sorun yok ama toparlamaz diye korkuyorum çok sarktı bide karnım çok büyüktü benim

Canim alti ay oldu dogum yapali iste cok zorladim glibassa

Aaa cok erken canim hafif seyler yap inan o yavas yavas kendide toparlanicak sonra sende sporla destek olursun ama 6 ay sezeryanda erken bence canim benim ilk yavrum sezeryandi 1 yili buldu iyilesmesi hatta sonra ki yillar bile az az agri kasinma olurdu..sonrakiler cok sukur normal dogumdu

Canım senin göbek ne durumda benimki çok kötü görünüyor mekik çekiyorum dikişlerde sorun yok ama toparlamaz diye korkuyorum çok sarktı bide karnım çok büyüktü benim
canim benim gobegim sarkik degil sert hic salmadi kendini benim karnimda cok buyuktu esim o halden sonra boyle nasil oluyor Allahin mucizesi der hep ben 18 kilo aldim ve karnim buyuktu ama simdi hicde goze batmior benim bacaklarim kilo aldi cok inceydi haliyle hamilelikte kilo aldilar

Ayyy sukur sonunda hkmet gelmis olduk meraktan burda oglusuna gecmis olsun bu arada cogumuzun cocugu hasta havalarinda etkisi var sanirim
Ebrucum doktordan iyi haberlerle donmussun cok sevindim emin ol sorunsuz gidicek o kistte hic sorun kalmiycak
Senin de oglusuna gecmis olsun bizleri ihmal etme gel dertles bi skntin olursa kendini de hicbirsey icin uzme emi
Mevcancm canim umarim kisa surede atlatirsin bu durumu kolay degil ama beterin beteri varcanim

evt canim erken sanirim zorlamaya gelmior baska hareketle yapicam.bu arada kizlar aksam gelinimiz gelcek iki gun kalicak aksam giremeyebiirim cok optummm

Slm citirlarim oh bee hikmet gelmis canim cok gecmis olsunn valla cok merakettik seni neyseki iyisiniz oglusunda kisa surede iyilesir ins

Roseliz canim bugunki menum

Sabah
Bir parca ekmek
Domates salatalik
Bir kk peynir
Oglen
Bir kucuk kase arpa sehriye salatasi
Bir tane yufka boregi
Kucuk dilim irmik tatlisi sutlu

Aksam
Bir kase corba

Şanslısında bende 18 yakın aldım kg ama bacaklardan değil üsten kol falan ama göbeğim sarktı o yüzden mekikte acımıyor valla kızım benden çok şey aldı çatlaklarda cabası toparlamaz diye düşünüyorum ne mutlu sana hangi ayda dogum yaptın 5 Mayıs benimki yakın sanırım

Afiyet olsun canım ortağım ben akşam yemeğinden sorna yazarım 17:30 gibi yerim

canım biliyorsun diyet yapmıyorum ama menümü yazıyım,sende fırsat bulursan mutlaka yaz bana

sabah: k fileks yarım kase

öğlen:1 kase yoğurt çorba,3 -4 fırın köfte,3 kornişon turşu

ara ara yediklerim saatlerini bilmiyorum: yarım katmer,1 dilim kek,1 mandalina,2 form bisküvi

şimdide yeşil çay içiyorum,bu saatten sonra bir şey yemem,çıkışta hastaneye arkadaşıma gidicem,eve geç giderim zaten,

affına sığınarak menu paylaşıyorum... elimden geldiğince yememeye çalıştım..kendimi tutmasam bunun 3 katı yerdim...ama sporlarım kendime gelmem içinn...verdiğim kiloları geri almak istemiyorum.....

sabah:1çb süt içine 3yk yulafezmesi
ara: bir avuç leblebi 3-4 tane fındık-1 çikolatalı göfret
öğle:salata-5yk musakka-yoğurt-
ikindi:2 dilim ekmke-2yk acuka sosu+ yarım çay bardağı salep+1çikolatalı gofret
akşam:çiğ ve haşlanmış karnıbahar+4ykyoğurt + 5ykmusakka+ 1 dilim ekmek+1 yk pirinçpilavı
gece:1 türk kahvesi..

sporlarım :30dak hafif tempoda koşu---1000 ipatlama-100 mekik----daha spor yaparsam ilave ederim....

Son düzenleme:
5 k.kayısı ve yeşil çay

Sabah:
Yulaflı yogurt( küçük kase)
Ara :
1 sade Türk kahvesi k1 dil. Islak kek
Öğlen:
Bol limonlu havuç salatası
6 etli yaprak sarması
Akşam
Mantarlı tavuk sote 5 kaşık
1 bardak ayran
Salata

Bol su içmeye çalıştım
Spor 10 dk düZ mekik 10 dk yan mekik sag sol ip atladım sayıyı bilmiyorum

Bu arada plates setimi aldım geliyor yupppiiii

17 haxiran canim inanmazsin belki ama bir tne bile catlagim yok benim canim catlklar genetikmis canim annemdede yok ablamdada o kadar genislefim ama hoc catlamadim

Gunlerdr ilk defa dinleniyorum.
Hattaa inanmazsiniz ilk defa uzaniorummm..
Anaa ozlemisimmm beaaa
Oglis uyuyooo kuzum 1saat once yinekakasini isal yap.
Offf uyandiii...
Gorsrz

17 haxiran canim inanmazsin belki ama bir tne bile catlagim yok benim canim catlklar genetikmis canim annemdede yok ablamdada o kadar genislefim ama hoc catlamadim

Ondan sarkmamış esnek vücudun benim o kadar genişlemeden sonra çatlama oldu hemde her yerimde bacaklarda yanlarda haliyle sarktı ne yapayım oda Allah I'n taktiri görünen bi bölge değil platesle belki toparlarsa biraz yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…