- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.661
Canim alti ay oldu dogum yapali iste cok zorladim glibassaPapatya, cok pardon daha önce denilmistide
Birde malum öyle bir gunde gelmistim ki, alismaya calisiyorum..ama senin diyetisyen menune bakmak icin bir onceki cumaya gittigimde gördüm zaten birkac arkadasimiz disinda cok yeni var o hafta gelmis bir cogumuz,,neyse biliyorum,,guzel oluck hersey
Mevcan , iste plansiz öyle esip üyelik alinca ...... Keske kisa basit bisey alsaymisim,,,zehra anecigimin adi,,direk kendi ismimi kullanmasamda yabaci bi isimde kullanmak garip geldi,,
Ebru, hosgeldin ve gecmis olsun endiselenmekte haklisin saglik bu hic ihmale gelmez
Fenodo aman canim dikkat et demekki cok taze daha dikislerin,,kac ay oldu?o kendi kendinede cekiliyor zamanla
Masum 2 bucuk cok gibi görünüyor ama yazdigin sebeblerle hicte cok degil..aldim diyim bozmassan ödemdi haftasonki fazlaliklardi hepsi gider
Ben geldim kimsee yook iyii mi(
Hikmetimmmm Cok gecmis olsun canim esinde oglusunuz hasta olunca oyle demistir iste hersey yoluna girer cok sukur kotu birsey yokmus cok opuyorummm
Canim alti ay oldu dogum yapali iste cok zorladim glibassa
canim benim gobegim sarkik degil sert hic salmadi kendini benim karnimda cok buyuktu esim o halden sonra boyle nasil oluyor Allahin mucizesi der hep ben 18 kilo aldim ve karnim buyuktu ama simdi hicde goze batmior benim bacaklarim kilo aldi cok inceydi haliyle hamilelikte kilo aldilarCanım senin göbek ne durumda benimki çok kötü görünüyor mekik çekiyorum dikişlerde sorun yok ama toparlamaz diye korkuyorum çok sarktı bide karnım çok büyüktü benim
Aaa cok erken canim hafif seyler yap inan o yavas yavas kendide toparlanicak sonra sende sporla destek olursun ama 6 ay sezeryanda erken bence canim benim ilk yavrum sezeryandi 1 yili buldu iyilesmesi hatta sonra ki yillar bile az az agri kasinma olurdu..sonrakiler cok sukur normal dogumdu
Aaa cok erken canim hafif seyler yap inan o yavas yavas kendide toparlanicak sonra sende sporla destek olursun ama 6 ay sezeryanda erken bence canim benim ilk yavrum sezeryandi 1 yili buldu iyilesmesi hatta sonra ki yillar bile az az agri kasinma olurdu..sonrakiler cok sukur normal dogumdu
canim benim gobegim sarkik degil sert hic salmadi kendini benim karnimda cok buyuktu esim o halden sonra boyle nasil oluyor Allahin mucizesi der hep ben 18 kilo aldim ve karnim buyuktu ama simdi hicde goze batmior benim bacaklarim kilo aldi cok inceydi haliyle hamilelikte kilo aldilar
Slm citirlarim oh bee hikmet gelmis canim cok gecmis olsunn valla cok merakettik seni neyseki iyisiniz oglusunda kisa surede iyilesir ins
Roseliz canim bugunki menum
Sabah
Bir parca ekmek
Domates salatalik
Bir kk peynir
Oglen
Bir kucuk kase arpa sehriye salatasi
Bir tane yufka boregi
Kucuk dilim irmik tatlisi sutlu
Aksam
Bir kase corba
Şanslısında bende 18 yakın aldım kg ama bacaklardan değil üsten kol falan ama göbeğim sarktı o yüzden mekikte acımıyor valla kızım benden çok şey aldı çatlaklarda cabası toparlamaz diye düşünüyorum ne mutlu sana hangi ayda dogum yaptın 5 Mayıs benimki yakın sanırım
17 haxiran canim inanmazsin belki ama bir tne bile catlagim yok benim canim catlklar genetikmis canim annemdede yok ablamdada o kadar genislefim ama hoc catlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?