Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Heytttttt hhrheyyy ebru gelmişşşşş delüüüüüüüümenümü gece yazarım şüküü yavrun nasıl mevvv zamana ihtiyacın var ama geçecek unutacaksın VE UNuttuğuna kızacaksın..bunu şyi oku.. Unutmaya kızmak..zaman diyorum...nel cumaya pür dikkat et diyim alma yazık emeklerini aklına hetir hkmt sonundaa

Hikmet hikmett h.geldin. cnm cok cok gecmis olsjn oglusun birr anonce iyilesir insallahh meraktan olduk valla
Yoklugun cok belli senin ciksslarini bile ozledimmm:))
Nelsonum artik kendine gelme zamani cnm bnm bnm icin sorun degil o kdar kilo verdin geri alicaksin verdigin kilolari

Iyi akşamlar kızlar
Menümü yazayım hemen
07:30 domates salatalık 1 kk peynir 4 zeytin bir dilim ekmek
10:30 elma
12:00 bir porsiyon tavuk şiş ( sadece etinden) salata
15:30 bir kivi
18:00 10 adet Bilye büyüklüğünde köfte 2 yk bulgur pilavı salaya yoğurt
20:00 portakal

İyi akşamlar kızlar. Hikmetcim sonunda gelebildin ya çok merak ettik ve özledik seni. Oğluna da geçmiş olsun. İnş atlatır. Allah şifa versin.
Ebrum, inş senin gözün de en kısa zamanda iyileşir canım, oğlun da hastaymış zaten. Çok geçmiş olsun
Sehraam oğlum hala aynı, bi de üstüne hem sesi kısıldı hem de kızım da hasta oldu, okula gitmek istemiiyo, yarın da yazılısı varmış.
İnş başarır. Senin oğlun nasıl oldu canım, hala aynı mı? İnş psikolojik destekle düzelir. Allah yardımcın olsun.
Menüm
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta* 1 kk beyaz peynir
2 dl fırında kızarmış kaşarlı ekmek* çay

ara yarım nar* 2 bardak şekersiz çay

Öğlen 2 kk kadar kabak mücver* 1 dl kıymalı börek*3 bardak şekersiz çay
(öbür yengem çaya çağırdı ve çok aç olduğum saatlere denk geldi)

Akşam 3 kaşık haşlanmış patates kavurması*
1 dl ekmek üzerine acıka* 2 bardak çay ( misafirliğe gidince yemek yapamadım yine)

ara 6 kaşık nesfit* 1 kase süt

Su 2.5 lt
Spor 3 mil leslie* 30 dk pilates

Son düzenleme:
m
Sabah
1 haslanmis yumuRtaa
1 diljm ekmek
5 zeytin
Kk peynir

Ogle
4 kasik corba
1 dilim ekmek

Ajsam
Firinda kofte patates 2 tane
5 kasik bulgur pilavi
1 dilim ekmek
Yogurt ve salata

Sporlarim
30 dk jillan
12 dk slim pack
39 dk plates

30 dk gobel ve bel hareketleri
45 dk lesille
50 tane mekik

Menümü gecikmeden yazayim,,biraz isim var gelincede gecmise bakayim

Sabah
Yarim dilim ekmek, mantar sote

Ögle
Bir dilim kiymali lazanya

Aksam
Zeytinyagli taze fasulye

Spor
30 dk cardio
3 x 15 basen kalca hareketleri
100 mekik
Bolca ip atlama

Bugün ara yapmaya firsatim olmadi :/

menüm
sabah aç karnına kahve
kahvaltıda 2 dilim ince ekmek domates salatalık 3 zeytin 2 kk peynir 3 banım reçel 4 bardak çay
ara nescafe 2 mandalina
öğle bu gün kahvaltı günü bendeydi biliyosunuz her hafta salı günleri öğle civarı hafif olsun diye kahvaltı koyduk adını daha iyi oluyo böyle salatalık domates 1dilim ekmek 2 sigara böreği 4 zeytin 1 kk peynir 2 tane kurabiye kalıbıyla yaptığım kalpli pasta 2 tane ondan yedim küçük bu arada 7 bardak şekersiz çay
ara sütlü caffee :)
akşam avuş içimin yarısı kadar haşlanmış et yanında yoğurt ve bol salata
ara sütsüz 2 şekerli nescafe
su 3 bardakcık
spor bütüngün koşturdum onu getir bunu götür

Selam kızlar.şükür hikmmet ve ebru dönmüş.ikinizinde oğullarınıza geçmiçler olsun canlar.
Şükrancım sizede geçmiş olsun.
Bende kaçamak yapmadan devam ediyorum diyetime.sabah 300 qram fazla çıktım oda regldendir her halde.bide moralim bozuk.eltim ve kaynanaç takmışlar benim kızıma.bu gün küpe taktık minnoşuma.eltim söylüyorki sanki erkek çoçuğuna küpe takmısşın.8 aylık çoçukdan bıkmadılar bahsetmekden.zaten uzağız.haftada iki kere filan Skype da konuşuyoruz.ondada sürekli kızımdan bahsediyorlar.allah allah ya.cidden bozuluyorum.eşimde konuşma diyor Skype da telde konuş.görmezlerse konuşmazlar diyor.neyse ya kafanızı şişirmiyim
Akşama menümü yazarım.ne akşamı ya geceyeöpüldünüz.

slm arkadaşlarben 47
günlük anneyim acaba sizler
diyete ne zaman basladinuz

Canım benim önce gözün aydın.senin içiN çok erken.sana tavsiyem.abur cubur, tatlı yeme.bak nasıl gidecek kiloların.başka diyet yapma.ben doğumdan sonra 16 kilo aldım.sırf bu yüzden.

Canım benim önce gözün aydın.senin içiN çok erken.sana tavsiyem.abur cubur, tatlı yeme.bak nasıl gidecek kiloların.başka diyet yapma.ben doğumdan sonra 16 kilo aldım.sırf bu yüzden.

sağol Cnm abur cuburu kesin birakqyim ozaman:18:
bende 13 kilo alnistim şu an kaç kiloyum bilmiyorum
sadece gevsek bir gobegim var acaba ilerde diyet ve
sporla düzelir mı

Çekemiyor olsa gerek kuzum takma kafana aksine sevin . Kesin ikizlerdir burcu

sağol Cnm abur cuburu kesin birakqyim ozaman:18:
bende 13 kilo alnistim şu an kaç kiloyum bilmiyorum
sadece gevsek bir gobegim var acaba ilerde diyet ve
sporla düzelir mı

O bendede bar canım 6ay önce sazeryanla dogum yaptım bilmiyorum inşallah düzelir ya. Bu arada hayırlı olsun Allah sana bağışlasın suan emziriyorsun diyet düşünme çok geç saatte yeme ve hamur işlerine dikkat et

evet artık kerndime gelme zamanım geldi.. ama iş işten geçtimi.. tok karnınaa 60 lara dayandım........kendimden nefret ediyorummmmmm..
gördüğüm en düşük tartınında sefasını süremeden 60 ları boylamak üzereyim.....

ne yapacağım.. hızlı alına kilolar hızlı verilir.. iki günde eskiformumayaklaşabilirmiyim ne yapsamkiiiii....

ay kendimiçokkötühissediyorum..şişkoooocamannnnn.. şişmiş halde... ayyy öleceğim yaaa....

tatlım tebr,ik ederim harikasın .. sporlarına ve menune kocaman bir maşallahhh.. nazar değmesin.......

hikmetçiğim öncelikle geçmiş olsun.. yokluğun çok hissedildii.. birdaha bu kadar uzun süre bizden ayrı kalma.. bak ben dağıldım....

ebrum sanada geçmiş olsun güzelim....gözlüklerini tak ihmal etme ...sonuçlarının iyi çıktığına sevindim... canım ... özledik seni.. bizi bırakmaaaa

sağol Cnm bende sezaryenle doğum ysptim
bir iylessem spora baslayacam dikkat edicem
yoksa kilo alicam Ayyy Cnm bu doğumdan sinra
ben kontrolsüz yer oldum. valla bu gobegime çok
uzuluyom rengi falabda değişti acaba çatlaklar
geçer mı

Nazlıma sağol canım, sen de takma kafana, uzakmışsınız zaten ne dert ediyosun ki. Büyük bi huzursuzluk çıkarıp kötülük yapmıyolarsa
sadece sözleri seni incitiyosa aldırma, rahat ol. Eminim ki sen elinden gelen saygı ve olgunluğu gösteriyosundur, eşin de sana hak veriyosa ne diye üzülesin ki. Tek yapabileceğin mümkün olduğunca mesafeli davranmak.
Zuluu hoşgeldin canım, bebişini Allah bağışlasın. Şimdilerde sıkı bi diyete girme sen. Daha çok yeniymiş doğumun. Şimdilik hamurişlerinden, yağlı ve tatlı yiyeceklerden, kızartmalardan uzak dur yeter, normal günlük yemeğini ye, çorbanı, salatanı, yoğurdunu
ye. Daha çok dikkat etmeye bebeğin 7-8 aylıkken başlarsın.
Nelsooon üzülme yaaa. Ben de şu an 60.0 tayım. Pes etme güzelim, ümitsizliğe de kapılma. Yarın sabahtan itibaren az yemeğe ve çok spora başlıyosun. Eminim cumaya bayağı ekside çıkarsın. Hatta yüksek ihtimalle Kevserle birlikte 1. olursun. Canını sıkma diyoruuuum, devam et diyoruuuuum

Mor mor mu çatlaktır artık olan oldu yavrunun izleri bende sürüsüyle var ama ni kızım var onun bi gülümsemesi dünyaya bedel canım spora başla ana acele etme dikişler için plates yapabilirsin

Mor mor mu çatlaktır artık olan oldu yavrunun izleri bende sürüsüyle var ama ni kızım var onun bi gülümsemesi dünyaya bedel canım spora başla ana acele etme dikişler için plates yapabilirsin

catlaklarim kırmızı Cnm ben okadar. çok kiloda alnadim zaten
57 le doğuma girdim neden catladim kihaklısın Cnm bebisler
herşeyi unutturuyor benimde kızım var Cnm senin kızın adı ne
platesi pek becwremiyorum sizler eski kilonuza döndünüz mü

canım üzülmemek mümkükn mü.. tam aha az kaldı 1 kilom kaldı dedim... kendimi kaç kilo almış olarak gördüm.. bu kadar yyaklaşmışken başa dönmek acayip moralimi bozdu.. hatta diyet işini bu haftaddan sonra bırakmayı bile düşündüm... hayallerime niye ulaşamıyorum ki ben...cumaya eksik gelmem mümkün değil.. aldığım kiloları bile vermekte zorlanabilirim.. 3 gün var 3 kilo var fazladan.. mümkün değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…