- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.681
slm arkadaşlarben 47
günlük anneyim acaba sizler
diyete ne zaman basladinuz
Canım benim önce gözün aydın.senin içiN çok erken.sana tavsiyem.abur cubur, tatlı yeme.bak nasıl gidecek kiloların.başka diyet yapma.ben doğumdan sonra 16 kilo aldım.sırf bu yüzden.
Selam kızlar.şükür hikmmet ve ebru dönmüş.ikinizinde oğullarınıza geçmiçler olsun canlar.
Şükrancım sizede geçmiş olsun.
Bende kaçamak yapmadan devam ediyorum diyetime.sabah 300 qram fazla çıktım oda regldendir her halde.bide moralim bozuk.eltim ve kaynanaç takmışlar benim kızıma.bu gün küpe taktık minnoşuma.eltim söylüyorki sanki erkek çoçuğuna küpe takmısşın.8 aylık çoçukdan bıkmadılar bahsetmekden.zaten uzağız.haftada iki kere filan Skype da konuşuyoruz.ondada sürekli kızımdan bahsediyorlar.allah allah ya.cidden bozuluyorum.eşimde konuşma diyor Skype da telde konuş.görmezlerse konuşmazlar diyor.neyse ya kafanızı şişirmiyim
Akşama menümü yazarım.ne akşamı ya geceyeöpüldünüz.
sağol Cnm abur cuburu kesin birakqyim ozaman:18:
bende 13 kilo alnistim şu an kaç kiloyum bilmiyorum
sadece gevsek bir gobegim var acaba ilerde diyet ve
sporla düzelir mı
Heytttttt hhrheyyy ebru gelmişşşşş delüüüüüüüümenümü gece yazarım şüküü yavrun nasıl mevvv zamana ihtiyacın var ama geçecek unutacaksın VE UNuttuğuna kızacaksın..bunu şyi oku.. Unutmaya kızmak..zaman diyorum...nel cumaya pür dikkat et diyim alma yazık emeklerini aklına hetir hkmt sonundaa
Hikmet hikmett h.geldin. cnm cok cok gecmis olsjn oglusun birr anonce iyilesir insallahh meraktan olduk valla
Yoklugun cok belli senin ciksslarini bile ozledimmm:))
Nelsonum artik kendine gelme zamani cnm bnm bnm icin sorun degil o kdar kilo verdin geri alicaksin verdigin kilolari
m
Sabah
1 haslanmis yumuRtaa
1 diljm ekmek
5 zeytin
Kk peynir
Ogle
4 kasik corba
1 dilim ekmek
Ajsam
Firinda kofte patates 2 tane
5 kasik bulgur pilavi
1 dilim ekmek
Yogurt ve salata
Sporlarim
30 dk jillan
12 dk slim pack
39 dk plates
30 dk gobel ve bel hareketleri
45 dk lesille
50 tane mekik
O bendede bar canım 6ay önce sazeryanla dogum yaptım bilmiyorum inşallah düzelir ya. Bu arada hayırlı olsun Allah sana bağışlasın suan emziriyorsun diyet düşünme çok geç saatte yeme ve hamur işlerine dikkat et
sağol Cnm bende sezaryenle doğum ysptim
bir iylessem spora baslayacam dikkat edicem
yoksa kilo alicam Ayyy Cnm bu doğumdan sinra
ben kontrolsüz yer oldum. valla bu gobegime çok
uzuluyom rengi falabda değişti acaba çatlaklar
geçer mı
Mor mor mu çatlaktır artık olan oldu yavrunun izleri bende sürüsüyle var ama ni kızım var onun bi gülümsemesi dünyaya bedel canım spora başla ana acele etme dikişler için plates yapabilirsin
Nazlıma sağol canım, sen de takma kafana, uzakmışsınız zaten ne dert ediyosun ki. Büyük bi huzursuzluk çıkarıp kötülük yapmıyolarsa
sadece sözleri seni incitiyosa aldırma, rahat ol. Eminim ki sen elinden gelen saygı ve olgunluğu gösteriyosundur, eşin de sana hak veriyosa ne diye üzülesin ki. Tek yapabileceğin mümkün olduğunca mesafeli davranmak.
Zuluu hoşgeldin canım, bebişini Allah bağışlasın. Şimdilerde sıkı bi diyete girme sen. Daha çok yeniymiş doğumun. Şimdilik hamurişlerinden, yağlı ve tatlı yiyeceklerden, kızartmalardan uzak dur yeter, normal günlük yemeğini ye, çorbanı, salatanı, yoğurdunu
ye. Daha çok dikkat etmeye bebeğin 7-8 aylıkken başlarsın.
Nelsooon üzülme yaaa. Ben de şu an 60.0 tayım. Pes etme güzelim, ümitsizliğe de kapılma. Yarın sabahtan itibaren az yemeğe ve çok spora başlıyosun. Eminim cumaya bayağı ekside çıkarsın. Hatta yüksek ihtimalle Kevserle birlikte 1. olursun. Canını sıkma diyoruuuum, devam et diyoruuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?