Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Haklısın canım benimki de laf işte, mantık işi değil yani. Ama sakın diyeti bırakayım deme lütfen. Hedefe yaklaşmışken vazgeçmek yok öyle. Bu hafta olmazsa haftaya olur.

Son düzenleme:
Haklısın canım benimki de laf işte, mantık işi değil yani. Ama sakın diyeti bırakayım deme lütfen. Hedefe yaklaşmışken vazgeçmek yok öyle. Bu hafta olmazsa haftaya olur.

bırakmayı bende gönülden istemiyorum.. başarısızlık yoruyor beni...ama herşeye rağmen yarın yeniden diyete başlayacağım.. ama diyet moduna girememekten korkuyorum...diyetisyenimin verdiği listeyi uygulamaya başlayacağım... inşallah başarılı birgün geçer...

tatlım desteğin için ayrıca teşekkür ederim...

Son düzenleme:
kızlar şimdi o umutsuz nelson uyuyacak ve sabaha harika bir nelson uyanacak.. bu hafta olmazsa diğer hafta illaki hedefine ulaşacak bu nelson....

Oo nelsonummm cnm sakinn bak hedegine bu jadar yakinken. Vazgecmek birakmak yok hadi bnim guzel nelsonummm sen basla diyete devam et hersey girer yoluna birakmak falan deme oyle sen yaparsinnn

Önce ortime yazayim..menün güzel canim,,verecegin kilo cok az ..o yuzden vermekte zorlanabilirsin ama sonucta dogru besleniyorsun
Önemli olanda bu

Önce rozalise cemkireyim,,kiz ne gördün ikizlerden ..bende ösge gibi ikizlerim ve gercekten sonuna kadar sabrederim kirmamak tartismamak icin herkes gibi ters zamanlarim olur ama cok az,,dürüst samimi gercek dostuzdur vallaa

Menüler genel olarak guzel
Ama nelson nelson nelson noluyoruz kuzum ben o kadar cok üzülüyorum ki bir cabayla verip so ra geri alindimi
Bak reglsin zaten onun sisligi ve kesinlikle sende yarattigi dengesizlik var..kendi adima ben regl iken gercekten cekilmez oluyorum ne yaptigimi bilmiyorum ( buna izin verme lütfen
Bak cumaya kadar dikkat et en az hasarla atlaticaksin inan bize vermesende dikkat edesen normal kilona gelirsin yada regl haftan biraz arti cikarsin nolucak ama 3 kilo olmaz olmaz okadar cabayi cöpe atma

Zuluuuuuuu hayirli olsun ahh ne guzel günlerrrr minikcik bir melek bence cok erken diyet ve spor icin guzel ogun yemeklerini ye aksatma yani güzel yemek ye abur cubur yeme sana yetercanim simdilik,,emziriyosundur?

Birde hikmete güldüm oh beaaa yazmis sonra off kalkti:)))

Bebisleri erken kalkanlar vardi benim kizimda 27 aylik her sabah 6 da ayaktayiz geceleride surekli kalkiyor halaa birseyler istiyor yanima geliyor geri yatagina gidiyor bölük pörcük uyuyoruz,,hep sersem gibiyim ..neden olabilir diye dusundum daha dislerini tamamlamadi,,bir baktim agzina alt üst 2. azi disler geliyor uclari cikmis 30 aya tamamlaniyormus,,yavrum kimbilir ne cekiyor,,buyuk insanlar bile dayanamazken

Eliz canım hayır ben dönmedim malesef şuan onun için uğraşıyorum 57 ile hamile kaldım 73 le doguma gittim şuan 62 yim 50 olmam lazım

:

Ben de ikizlerim kiz hic oyle insan kalbi kirmayi sevmem kiskancta degilim yanlis bi izlenim olusmus sen de.sevmedigin biri var sanirim ikizler ama beni seviyon demiiii

Tabiki seviyom. Her ikizler muhakkak ki bir değildir iki tanığım oldu evlenmeden önce bi arkadaş bi dediği bi dediğini tutmazdı alttan alttan eleştirme falan sonra evlendikten sonra bi arkadaşım daha oldu eşimin arkadaşının eşi oda aynısı çıktı açıkcası ben çözemedim onları bi Aslan olarak o yüzden öle dedim siz farklıdınız dır eminim yükselen falan k. Bakmayın Zehra hanım sizde

Son düzenleme:

Bana çemkirmesen olmaz önce beni aşûreden et daha anca seneye yerimm (( sonra bide çemkirrr ohh

Ne kusura bakmasi canim sadece bil istedim iyi kalpli ikizlerde var diye aslinda ikizlerle aslan iyi anlasir diye biliyorum ben ama dedigin gibi her insan bir olmuyor malesef oyle tipleri ben de sevmem

slm arkadaşlarben 47
günlük anneyim acaba sizler
diyete ne zaman basladinuz

canim oncelikle merhaba diyeti dusunmen icin daha cokkkk erken bak ben baslarda kendi basima diyete kalkistim sutum bi azaldi ilk defa mama verdim yavruma esimle tartistik ve boyle olmayacagini anladim diyetisyene gittim emzirdigimi soyleim oglusum kucagimdaydi zaten ve bana cok guzel bol bol bi liste verdi hem zayifliyorum hem sutum cok sukur iyi.benim sana tavsiyem sakin sakin diyet yapma bol bol su ic kuru fasulye nohut cok sut yapiyor gazda yapabilir ama tabagina kimyon at marul dereotu sut yapiyor corbani eksik etme ve meyvelerden ayva kompostosu benim deneyomlerim bu ve ayrica gobeginin kendini toplamasi 4 5 ayi alir cok erken daha zaman gectikce toplayacak kendini merak etme.bence aklindan diyet isini ikar bi sureligine annesi cunku onun tek besin kaynagi sensinnn

menum
sabah bir yumurta az zeytin peynir bir dilim ekmk
ara bir armut
oglen bir kase mercimek corbasi azicik tavuk budu haslama uc kasik bulgur pilavi bir dilim ekmek
ara yarim dilim ekmek iki zeytin
aksam bir kase corba firinda balik bol salataa bir dilim ekmk
ara yarim ayva
uc litre su ictim spor 200 oklava hareketi 300 ip atlama

Son düzenleme:
Sunu unuttummm kevserin sporuna 41 kere masallah demeyiiii tebrikler kevser sporun harika
Rosaliz bak bu slim & six pack karin programi sanada tavsiye ediyorum
Biz senin göbegi dusunelim ,,asureden koruyalim sen ikizleri sevmiyorum de..olucak is mi

Ama benimde burnumda asura tütüyor. Cok yememe ragmen,,bugün daha aklimdan gecirdim yapsammiki diye ama cok istrsen haftasonu yapicam

Menüm .sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek.çay
Öğlen 1 kepçe mercimek çorbası.1 dilim pizza.
Akşam sütlü musli

Ne kusura bakmasi canim sadece bil istedim iyi kalpli ikizlerde var diye aslinda ikizlerle aslan iyi anlasir diye biliyorum ben ama dedigin gibi her insan bir olmuyor malesef oyle tipleri ben de sevmem

Şaka yaptım ya evde bi kavonoz duruyor eşime getirmiştim gecen gittiğimde.Hangi ülkedesin canım ?plates seti aldım Cd'si falan içinde oda baya düzeltmiyormuş

Nelson seni çok iyi anlıyorum.çünki bende aynısını yaşadım.dikkat et yemene ve moralini yüksek tut.sen başarırsın....

Roselizcim bilmiyorum ne burcu canım.kendi burcumuda bilmiyorum.inanmıyorum burclara.her insanın karakteri ayrı.burclar hepsini aynı yazıyor.en önemlisi dinen inanmıyorum.

Son düzenleme:
sağol Cnm zaten şu an düşünmüyorum zaten her yedigime
kimyon koyuyorum gaz korkusundanallahtan benim kızımın
hiç gaxi olmadı çok akıllı bir bebekysvsiyelerin içinde
teşekkür ederim
Eliz canım hayır ben dönmedim malesef şuan onun için uğraşıyorum 57 ile hamile kaldım 73 le doguma gittim şuan 62 yim 50 olmam lazım

anlamı ne Cnm çok güzel bir ismi var bebeğinin..az kalmış Cnm
verirsin

birde benim kızımın başında egzama var acaba geçer mı

Günaydın
Yoldaşım dün fırsat olmadı yazamadım sana ara öğün yapmanı şiddetle tavsiye ediyorum onun dışında menünü beğendim
Yeni arkadaşımız aramıza hoşgeldin bebeğin hayırlı oldun arkadaşlar yazmış zaten. Diyet yapma sadece kilo yapan gıdaları hayatından çıkar. Kilo verirsin
Ah keşke ben de doğum yaptıktan sonra böyle bilinçli olsaydım

Günaydın herkese,tv keyfi yapıyorum çıkıcam birazdan geçmişe işe gidince bakıcam,dün iş çıkışı arkadaşıma gittim şükür durumu baya iyiydi ama arkadaşımı o halde görmek çok üzdü beni sol tarafı tutmuyor maalesef ,hastane çıkışı eşimle pizzacıya gittik,1 yılı aşkındır akşam yemek yemeyen ben tereddüt etmeden büyük boy bir pizzayı mideye indirdim,Az önce tartıda 61.5 kiloyu gördüm moralim iyice bozuldu kendime bunu yapmak istemiyorum bugünden sonra çokk dikkat edicem cuma günü kilo bildirimi yapıp,yeni kilomla yarışa katılıcam,kafamı toparlamam için desteğinize çok ihtiyacım varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…