- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.701
Çekemiyor olsa gerek kuzum takma kafana aksine sevin . Kesin ikizlerdir burcu
Haklısın canım benimki de laf işte, mantık işi değil yani. Ama sakın diyeti bırakayım deme lütfen. Hedefe yaklaşmışken vazgeçmek yok öyle. Bu hafta olmazsa haftaya olur.canım üzülmemek mümkükn mü.. tam aha az kaldı 1 kilom kaldı dedim... kendimi kaç kilo almış olarak gördüm.. bu kadar yyaklaşmışken başa dönmek acayip moralimi bozdu.. hatta diyet işini bu haftaddan sonra bırakmayı bile düşündüm... hayallerime niye ulaşamıyorum ki ben...cumaya eksik gelmem mümkün değil.. aldığım kiloları bile vermekte zorlanabilirim.. 3 gün var 3 kilo var fazladan.. mümkün değil...
Haklısın canım benimki de laf işte, mantık işi değil yani. Ama sakın diyeti bırakayım deme lütfen. Hedefe yaklaşmışken vazgeçmek yok öyle. Bu hafta olmazsa haftaya olur.
Oo nelsonummm cnm sakinn bak hedegine bu jadar yakinken. Vazgecmek birakmak yok hadi bnim guzel nelsonummm sen basla diyete devam et hersey girer yoluna birakmak falan deme oyle sen yaparsinnnbırakmayı bende gönülden istemiyorum.. başarısızlık yoruyor beni...ama herşeye rağmen yarın yeniden diyete başlayacağım.. ama diyet moduna girememekten korkuyorum...diyetisyenimin verdiği listeyi uygulamaya başlayacağım... inşallah başarılı birgün geçer...
tatlım desteğin için ayrıca teşekkür ederim...
Iyi akşamlar kızlar
Menümü yazayım hemen
07:30 domates salatalık 1 kk peynir 4 zeytin bir dilim ekmek
10:30 elma
12:00 bir porsiyon tavuk şiş ( sadece etinden) salata
15:30 bir kivi
18:00 10 adet Bilye büyüklüğünde köfte 2 yk bulgur pilavı salaya yoğurt
20:00 portakal
catlaklarim kırmızı Cnm ben okadar. çok kiloda alnadim zaten
57 le doğuma girdim neden catladim kihaklısın Cnm bebisler
herşeyi unutturuyor benimde kızım var Cnm senin kızın adı ne
platesi pek becwremiyorum sizler eski kilonuza döndünüz mü
:
Ben de ikizlerim kiz hic oyle insan kalbi kirmayi sevmem kiskancta degilim yanlis bi izlenim olusmus sen de.sevmedigin biri var sanirim ikizler ama beni seviyon demiiii
Önce ortime yazayim..menün güzel canim,,verecegin kilo cok az ..o yuzden vermekte zorlanabilirsin ama sonucta dogru besleniyorsun
Önemli olanda bu
Önce rozalise cemkireyim,,kiz ne gördün ikizlerden ..bende ösge gibi ikizlerim ve gercekten sonuna kadar sabrederim kirmamak tartismamak icin herkes gibi ters zamanlarim olur ama cok az,,dürüst samimi gercek dostuzdur vallaa
Menüler genel olarak guzel
Ama nelson nelson nelson noluyoruz kuzum ben o kadar cok üzülüyorum ki bir cabayla verip so ra geri alindimi
Bak reglsin zaten onun sisligi ve kesinlikle sende yarattigi dengesizlik var..kendi adima ben regl iken gercekten cekilmez oluyorum ne yaptigimi bilmiyorum( buna izin verme lütfen
Bak cumaya kadar dikkat et en az hasarla atlaticaksin inan bize vermesende dikkat edesen normal kilona gelirsin yada regl haftan biraz arti cikarsin nolucak ama 3 kilo olmaz olmaz okadar cabayi cöpe atma
Zuluuuuuuu hayirli olsun ahh ne guzel günlerrrr minikcik bir melek bence cok erken diyet ve spor icin guzel ogun yemeklerini ye aksatma yani güzel yemek ye abur cubur yeme sana yetercanim simdilik,,emziriyosundur?
Birde hikmete güldüm oh beaaa yazmis sonra off kalkti:)))
Bebisleri erken kalkanlar vardi benim kizimda 27 aylik her sabah 6 da ayaktayiz geceleride surekli kalkiyor halaa birseyler istiyor yanima geliyor geri yatagina gidiyor bölük pörcük uyuyoruz,,hep sersem gibiyim ..neden olabilir diye dusundum daha dislerini tamamlamadi,,bir baktim agzina alt üst 2. azi disler geliyor uclari cikmis 30 aya tamamlaniyormus,,yavrum kimbilir ne cekiyor,,buyuk insanlar bile dayanamazken
slm arkadaşlarben 47
günlük anneyim acaba sizler
diyete ne zaman basladinuz
Ne kusura bakmasi canim sadece bil istedim iyi kalpli ikizlerde var diye aslinda ikizlerle aslan iyi anlasir diye biliyorum ben ama dedigin gibi her insan bir olmuyor malesef oyle tipleri ben de sevmem
Sunu unuttummm kevserin sporuna 41 kere masallah demeyiiiitebrikler kevser sporun harika
Rosaliz bak bu slim & six pack karin programi sanada tavsiye ediyorum
Biz senin göbegi dusunelim ,,asureden koruyalim sen ikizleri sevmiyorum de..olucak is mi
Ama benimde burnumda asura tütüyor. Cok yememe ragmen,,bugün daha aklimdan gecirdim yapsammiki diye ama cok istrsen haftasonu yapicam
sağol Cnm zaten şu an düşünmüyorum zaten her yedigimecanim oncelikle merhaba diyeti dusunmen icin daha cokkkk erken bak ben baslarda kendi basima diyete kalkistim sutum bi azaldi ilk defa mama verdim yavruma esimle tartistik ve boyle olmayacagini anladim diyetisyene gittim emzirdigimi soyleim oglusum kucagimdaydi zaten ve bana cok guzel bol bol bi liste verdi hem zayifliyorum hem sutum cok sukur iyi.benim sana tavsiyem sakin sakin diyet yapma bol bol su ic kuru fasulye nohut cok sut yapiyor gazda yapabilir ama tabagina kimyon at marul dereotu sut yapiyor corbani eksik etme ve meyvelerden ayva kompostosu benim deneyomlerim bu ve ayrica gobeginin kendini toplamasi 4 5 ayi alir cok erken daha zaman gectikce toplayacak kendini merak etme.bence aklindan diyet isini ikar bi sureligine annesi cunku onun tek besin kaynagi sensinnn
Eliz canım hayır ben dönmedim malesef şuan onun için uğraşıyorum 57 ile hamile kaldım 73 le doguma gittim şuan 62 yim 50 olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?