Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın arkadaşlar hava buz gibi. Gece oglum 3 te kalktı hep ayaklarımdaydı. Bacaklarım tıg gibi olucak yakında. Gece üşüdüm hep hastanolmSam bari. Tostumu yapamadım geç kaldık. O güzelim pastaneden çeşitçeşit sıcacık börek poçalarda kalan aklım sandviç ekmek aldı. Dün pek iyi olmayan menüm:
08:10 2 dl tb ekmegi 1 dl peynir yağarız tost yeşilçay
Ara:2 çay
12:20 :1 kase çorba 3 yk patlıcan 1 dl beyaz ekmek
Ara: nescafe 3 minik şambaba galiba
19:30 : 1 kepçe bezelye 1 dl ekmek 4 yk yoğurt turşu
Ara 1 paket k kraker Oglumla yedik

Spor
150 iç bacak
30 dk işe gidiş geliş
Yemekten sonra 50 dk yürüyüş

günaydınnn kızlar
geçmişe şöyle bir göz attım çok fena tutulmuş boynum,omzum çok sinirleirim bozuk bu iş yerinde çalışmak beni geriyor artık evime çok uzak çocukalrımı erkendne kaldırmak vee bunun üzerine yine işe yetişememk beni deli ediyor
dün mis gibi menümü sinrileirm bozulup yediigm ekmeklerle mahvetmiş bulunuyorum ama bugün toparlıycam şimdi okudugum kadarıla bir şeyler yazayım efemmmm

mev cim;
arkadaşına çok geçmiş olsun sol taraf ne zman iyileşirmiş bişiy dmeişlermi ?
yedigin pizzayı telafi edebilirisn cnm cumaya kadar
bend eyediigm ekmekleri bugün sütlü nescafe içerek telafi ettim kahvaltıda

zulu
hoşgelidn ama ffedonun dedigi gibi bi diyetisyene git emziriyorum de sana
ona göre güzel bir liste verirler zaten cnm sakın kendi başına yapmak bişiyler

nelson
cnm bu hızlı kaybedilen kilollar malesef ki hemen alınıyor
cumaya kadar telafi edersin şimdi kaç kg artıdasınn?

ebru ve hikmet
geçmiş olsun ogluşlaraaa

şükran
menülerin bana çok fazla geliyor ama ben mi öle düşünüyorum bünyeni bilmiyorum tabiki ama
bol karbonhidratlı geliyor

zehra
ben lazanyayı çok severim hatta bu hafta yapaym diye düşündüm
amaa bi tarfi im vardı onu kaybettim tutturammıyorum artık

masumm iş yerinin verdiği stresi çok ama çok iyi biliyorum,isyan edip bocalamakta haklısın,kendine dikkat et yılbaşına kadar 65 olucaksın unutma

arkadaşım ilk hastaneye geldiğinde hayati tehlikesi varmış,doktor tüm ailesi gelsin kurtulma ümidi düşük hazırlıklı olun demiş ama yaşının genç olması bi avantaj demiş,beyninde bir damarı tıkalı,diğer damarı stent takılı,tek böbrekli insanlar gibi yaşarsın ama doğum yapamazsın demiş,gerçi 1 oğlu var 2. çocucuğu istemiyordu o,en az 6 ay fizik tedavi görücek his kaybı var maalesef,desteksiz yürüyemiyor,hissetmiyor sağ ayağını,elini bunada şükrediyoruz,yanında güldüm ama arabaya binince eşide ağladı bende

zaten stresim var bide arkadaşım eklenince,eşimde açtı hadi pizzaya dedi hiç umursamadan yediim ve pişmanda olmadım,sabah tartı doğal olarak çokkk fazla gösterince moralim iyice bozuldu,dediğim gibi bugün itibari dikkat etmeye başlıycam,cuma günü yeni kilomla gerçekten diyet yapıcam

ya kıyamam sana,gece kalk oğluşu salla,sabah kalk işe git,o yollardan geçtim ne zordur bilirim allah kolaylık versin canım benim

kevser-Kadinligin_Anatomisi-nazlma- masum... ve diğer çıtır kızçeler verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşyekkeür ederim.. masım bugün +1900 deyim.. dün o kadar tıkınmama rağmen 700 ğram düşmüş,, muhtemelen şişkinliktir ğiden..ama halen artıdayımmmmmmm.. cuma bakalım nolcakkk en azından 56 larda kapatsam haftayı..

mevcan canım arkadasın adına çok üzüldüm.. insan tanıdık birilerinin bu rahatsızlıklarını ğörünce dayanamıyor.. benimde ms hastası arkadaşım hep aklıma ğeliyor.. aklıma ğeldikçede burnumun direği sızlıyor.. çok şükür sağlıklıyız.. ğerisi teferruat...

Son düzenleme:
Dün menüm
Sabah 8buçuk
1 çavdar
1buçuk yağda yumurta
1kk peynir
3zeytin
Salata çay
12de
İki kepekli
Birbuçuk pors nohut(okulda yemek çıkıyor öğlen komposto ve pilavı yemedim almadım hiç)
3te
Beş tane mor erik
7de
20hamsi salata 1beyaz dilim ekmek
Yatmadan acayip canım öekti yoğurt içine reçel koyup yedim limon sıkcaktım ama unuttum zuzu şimdi aklıma geldi(
Senin kokereç afiyet olsun kola diyetmiydi normalmi??:44:

Hosbulduk cnm zaten diyet yapmiycam
sadece gobegim toplansin sikilassin diye
spor yapicam 47-48 kiloyum ama bebekten
dolayı düzgün beslenemiyorum çünkü benegime
yalnız bakiyorum ve kahvaltimi yenu yapıyorum

Nabersinizzz..
Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum..
Alinti yaparak yazmak isterdim ama inanin vaktim olmuyor.
Dun esimde bende inanilmaz hastaydik.
Oglumda istahsiz, burnu tikali.. offf ne bilim iyice huysuzlasti. Huy degistirdi.
Dun gece oglan 11 de uyudu, bende yaninda sizdim. Kusar diye 2gundur yanimda yatiyor.
Sinirlerim cok bozuk, eewi afedersinz pok goturuyor. Napicgimi bilemiyorum. İnanin cok yorgunum. Zihnen de bedenen dee..

Hosbulduk cnm zaten diyet yapmiycam
sadece gobegim toplansin sikilassin diye
spor yapicam 47-48 kiloyum ama bebekten
dolayı düzgün beslenemiyorum çünkü benegime
yalnız bakiyorum ve kahvaltimi yenu yapıyorum

ooo 47-48 kilomuuu senin tek yapacagın spor toparlanmak için o haldee

maselef çocuklar büyürken böyle oluyor
hastalık dönemleri çok zor amaa geçmeyecek bişiy dgeil çok şükür ki
hatırlıyorumda 2 yıl önce filan yaz döneminde ikziler hasta olmuştu ishal ve kusma tam 1 sürmüştü kimsede yoktu tek başımaa
birini wc ye götür öbürünü tuvalete yatak yorgan batmıştı yıka kurut derken hayatımd agörmedigim 62 kiloyu görmüştüm o dönemde çok zordu

Ya herkes yasiyor galiba budurumu... acile gittik. Oglisimi delik tesik ettiler. Damarni bulamadilar. Serum yedi. Kan alindi. 2gun ust usteee..
Ayy 3gunde hic kiyafeti kalmadi ustten alttan cikara cikara.. hawa da kapali yikadm camsrlari ,, salonda ne kdr kuricaksaaa offf bilmiorrm cook gergnmm. Hayir bende hastay,m,. Kocisde hastaaaaaa... hangisine uzulecgmi kafa yorucagmi bilemedm

Hamileliğimin son döneminde 89 kiloya kadar çıktım sezeryan doğum yaptım doğumda 16 kilo gitti bebeğim 3.940 gr doğdu emziriyorum şu an 5 aylık ben rejim yapmıyorum hergün hızlı tempoda 1 saat yürüyorum 60 kiloyum boyum 1.78 benim için gayet yeterli kilom

yeni kızlar gelmiş topiğimize hoş gelmiş

biri 47 kiloymuş galiba:44::44: hayır emin olamadım gözlerim böle böle kaldı,ben o kiloyu en son 20 yıl önce gördümde,

hmt çok geçmiş olsun canım,tam tam hastalık havası,bol bol dinlen kuzum,oğluşta toparlanır inş.en kısa zamanda

Tunaydinn guzell anneler

Hikmetim cok zor allah yardimcin olsunn cok cok gexmis olsunnn
Yeni gelenn kizlarr hod geldiniizzzzzz

Son düzenleme:
Hosgeeeldinn...
Ben kizlarla eylulgibi tanistim ozamandan bu zamana 9kilo werdimm.. kismetsee dewamda edicem. Kimsin nesin necisin anlat bakalm..
Ben hikmet, 8aylik oglis annesiymm..

Hosbulduk Cnm bende fatos 21 yaşındayım 48
günlük bir kızım var ve istenbulda yaşıyorum

bende 162 boyunda,61.5 kilom bol göbekli,bol simitli bi şişkoyum,1 kızım var 2 doğum yaptım 2side normal,yazın spor yapıyordum ama şu an spora vaktim yok,ip atlıycam ruh halimi toplarsam

Mewwww, ben hasta olmasaam tamam da arkadas dunku halimi gormen gerektii..
Bir gunde 1kilo gitmis..dun 79.8 idimm simdii 78.7 yim... sewinsem mi bu durumaa bilemedm
Kew cnmmm tsk ederim. Sen nasilsn,,, hepinizii teek teeek özledimm..
Fatoss,, tkrardan hosgeldin. İst semt neree, ablamda atasehirde oturuyor. 21yasinda cipcitir anne demekk.. kew den sonra en citir sensin. Kew 20yasindaaa kizin war demek ayy ne guseldr. Aman dkkt et, salgin war bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…