- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.741
Hamileliğimin son döneminde 89 kiloya kadar çıktım sezeryan doğum yaptım doğumda 16 kilo gitti bebeğim 3.940 gr doğdu emziriyorum şu an 5 aylık ben rejim yapmıyorum hergün hızlı tempoda 1 saat yürüyorum 60 kiloyum boyum 1.78 benim için gayet yeterli kilom
Iyim cok sukur ya prensesimle oynayip duruyoruz karsikli misket oynuyoruzz babamiz katili oynuyoruz 3 muz:)Mewwww, ben hasta olmasaam tamam da arkadas dunku halimi gormen gerektii..
Bir gunde 1kilo gitmis..dun 79.8 idimm simdii 78.7 yim... sewinsem mi bu durumaa bilemedm
Kew cnmmm tsk ederim. Sen nasilsn,,, hepinizii teek teeek özledimm..
Fatoss,, tkrardan hosgeldin. İst semt neree, ablamda atasehirde oturuyor. 21yasinda cipcitir anne demekk.. kew den sonra en citir sensin. Kew 20yasindaaakizin war demek ayy ne guseldr. Aman dkkt et, salgin war bu aralar.
evet Cnm malesef boyum kısa o yüzden ideal kilom 46ooo 47-48 kilomuuu senin tek yapacagın spor toparlanmak için o haldee
maselef çocuklar büyürken böyle oluyor
hastalık dönemleri çok zor amaa geçmeyecek bişiy dgeil çok şükür ki
hatırlıyorumda 2 yıl önce filan yaz döneminde ikziler hasta olmuştu ishal ve kusma tam 1 sürmüştü kimsede yoktu tek başımaa
birini wc ye götür öbürünü tuvalete yatak yorgan batmıştı yıka kurut derken hayatımd agörmedigim 62 kiloyu görmüştüm o dönemde çok zordu
Hosbulduk Cnm amq benim boyum kısa zaten 16-17 gösteriyorumyeni kızlar gelmiş topiğimize hoş gelmiş
biri 47 kiloymuş galiba:44::44: hayır emin olamadım gözlerimböle böle kaldı,ben o kiloyu en son 20 yıl önce gördümde,
hmt çok geçmiş olsun canım,tam tam hastalık havası,bol bol dinlen kuzum,oğluşta toparlanır inş.en kısa zamanda
Iyim cok sukur ya prensesimle oynayip duruyoruz karsikli misket oynuyoruzz babamiz katili oynuyoruz 3 muz:)
Valla bnde seni ozledimmm cikss demeni bile ozledimm yaaa
hosbuldik CnmTunaydinn guzell anneler
Hikmetim cok zor allah yardimcin olsunn cok cok gexmis olsunnn
Yeni gelenn kizlarr hod geldiniizzzzzz
Mewwww, ben hasta olmasaam tamam da arkadas dunku halimi gormen gerektii..
Bir gunde 1kilo gitmis..dun 79.8 idimm simdii 78.7 yim... sewinsem mi bu durumaa bilemedm
Kew cnmmm tsk ederim. Sen nasilsn,,, hepinizii teek teeek özledimm..
Fatoss,, tkrardan hosgeldin. İst semt neree, ablamda atasehirde oturuyor. 21yasinda cipcitir anne demekk.. kew den sonra en citir sensin. Kew 20yasindaaakizin war demek ayy ne guseldr. Aman dkkt et, salgin war bu aralar.
Misket miiiihahahaa cok iiyiymisss yaaaa... yaw bugnlerde cikssss lari yasiyorum zaten.. hayatim tuhaf seyrinde ilerliyorr.
Aynennn hikkmetimm ya misketttt pepenin aciyoruz hudaya sarkisini oynuyoruzz:))) uzulme cnm siz bi iyilesin hepiniz sen yemezsinnn ooo ciksslardnnnn:))hosbuldik Cnm
tekrar Hosbulduk Cnm ben maltepe de oturuyorum
aslında kimlikteki yaşım 20 evet dünyalar tatlısı bir kızım
vqrsen nerede yaşıyorsun Cnm
Misket miiiihahahaa cok iiyiymisss yaaaa... yaw bugnlerde cikssss lari yasiyorum zaten.. hayatim tuhaf seyrinde ilerliyorr.
Aynennn hikkmetimm ya misketttt pepenin aciyoruz hudaya sarkisini oynuyoruzz:))) uzulme cnm siz bi iyilesin hepiniz sen yemezsinnn ooo ciksslardnnnn:))hosbuldik Cnm
tekrar Hosbulduk Cnm ben maltepe de oturuyorum
aslında kimlikteki yaşım 20 evet dünyalar tatlısı bir kızım
vqrsen nerede yaşıyorsun Cnm
sağol Cnm zaten şu an düşünmüyorum zaten her yedigime
kimyon koyuyorum gaz korkusundanallahtan benim kızımın
hiç gaxi olmadı çok akıllı bir bebekysvsiyelerin içinde
teşekkür ederim
anlamı ne Cnm çok güzel bir ismi var bebeğinin..az kalmış Cnm
verirsin
birde benim kızımın başında egzama var acaba geçer mı
gercektenmi bende aslen hatayliyim istanbula geleli 1Ben adanada yasiyorum. Sen deyince 47gunlukdiye. BBebegimin o zamanlari aklima geldi. Allahim agzima bise koyamiyordum, yemek tarzi iste. Kola m suyu iciyordum. Hata ustune hhatalar yapiyordum. Senin o donemlerde burda olman coknguzel. Benimyaptiklariimi yapmazsin.
Aynennn hikkmetimm ya misketttt pepenin aciyoruz hudaya sarkisini oynuyoruzz:))) uzulme cnm siz bi iyilesin hepiniz sen yemezsinnn ooo ciksslardnnnn:))
Zullu kiz pedndikdee bnm gorumcem ouruyor bnde kocaelinde oturuyorumm
Zuzu, sonraaa baksaaa baskaaaacokuzzz anamm ben napimmm
Aaa özlediiiiiiiimmmm dicektmmmm ayol
Kizz mew şakalar yaap banaaaaaaaa... bisi dee banaaa deseneee kiz
Nel bebegm moralciginnee nolduuuu...
Şükü seninkilerde hastaymis gcmisolsun bebegm
gercektenmi bende aslen hatayliyim istanbula geleli 1
yıl pldu...bende hamilelikten sonra yemrdigim şeyleri
yemeye basladm kola çay tatlı hamur işi falan
merhaba Cnm kk çok güzel uzak olsakta arkadaş oluyoz
Napiyün bea
Kilo weriyordun ,, snra ne oldu kacirdim ben.
Zuzu, sonraaa baksaaa baskaaaacokuzzz anamm ben napimmm
Aaa özlediiiiiiiimmmm dicektmmmm ayol
Kizz mew şakalar yaap banaaaaaaaa... bisi dee banaaa deseneee kiz
Nel bebegm moralciginnee nolduuuu...
Şükü seninkilerde hastaymis gcmisolsun bebegm
Aaa ben Hatay ı da hataylılarıda çok severim zuluuuu, bende kartaldayım
Rosaliz almanyadayim canim
Hikmet emin ol herkes yasiyor bu zamanlari canim benim 3. oldugu halde hep en pis donemlerimi yasiyorum diyordum halada toparlanamadim gecicek gecicek hatta özliycez
Papatya menu u begenmis daha neara yapmayi seviyoruma slinda bazen aklima gelmiyor bir bakiyorum ogun saati gelmis yada firsat olmuyor ..yalniz hafta sonu kiyafetlerle bile eksik cikarken bugün spordan sonra dus alirken tartilayim moral olsunda dedim ayni ciktim:26::26: sok oldum ama hic bozuntuya vermedim :) spordan hemen sonra galiba insan fazla cikiyor daha oncede dikkatimi cekmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?