- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #10.761
Mev gercekten cok uzucu genc yasta ..ins sihhatine kavusur yeniden
Nelson benimde ms hastasi arkadasim var cok uzuluyorum hep aramak istiyorum onu ama sikiliyor farkediyorum ,,ilerlese diye endiseleniyorum,,senina rkadasinin hangi safhada?
Masum benimde cocuklar cok seviyor ama benim öyle belli bir tarifim yok herdefasinda kafadan birsey ilave ediyor yada cikariyorum o an nasil o,ursa ,,kalan kavrulmus kiymam vardi onu degerlendirdim yemeklerde et kiyma cok sevmiyoruz ailecek:)
Cokk saol zehra bu arda bnm kizimin ismide zehraa kendi capimda spor yapamaya calisiyorum iste :)Sunu unuttummm kevserin sporuna 41 kere masallah diiiitebrikler kevser sporun harika
Rosaliz bak bu slim & six pack karin programi sanada tavsiye ediyorum
Biz senin göbegi dusunelim ,,asureden koruyalim sen ikizleri sevmiyorum de..olucak is mi
Ama benimde burnumda asura tütüyor. Cok yememe ragmen,,bugün daha aklimdan gecirdim yapsammiki diye ama cok istrsen haftasonu yapicam
hangi safhada bilmiyorum ama asası var.. o olmadan yürüyemiyor.. hatta yorgun olduğuunda hiç yürüyemiyor.. bir ayağını kaldıramıyor.. ancak asa yardımı ile sürekleyerek adım atıyor.. kendi işlerini halledemeyecek kadar ağır.. ve her ğeçen ğün dahada kötüleşiyor.. bir kaç ay ğörmediğim zaman bu gözle ğörülür derecede fark ediliyor.. daha 30 unda..
Numm allahim arkadasina sifa versin inshangi safhada bilmiyorum ama asası var.. o olmadan yürüyemiyor.. hatta yorgun olduğuunda hiç yürüyemiyor.. bir ayağını kald. Icimamıyor.. ancak asa yardımı ile sürekleyerek adım atıyor.. kendi işlerini halledemeyecek kadar ağır.. ve her ğeçen ğün dahada kötüleşiyor.. bir kaç ay ğörmediğim zaman bu gözle ğörülür derecede fark ediliyor.. daha 30 unda..
Çocuğu varmı canım ?
2 tane ,, evli,, ama.hayat ona zor.. bizim icin çocuklarla sıradan bir yürüyüş yapmamaız onun hayali..kendi ihtiyaçlarını gidermemiz bizim için sıradan bir şey ona ğöre ulaşılmaz bir nimet.... hayatta sahip olduklarımızın değerini bilmeliyiz..
Kizlar ben haftada birgün detoks yapicam
Ne yapabilirim farkli diye dusunuyorum hep
Persembe günleri bana en uygun gun o bi hafta meyve detoksu bi hafta sbze yada sirf protein o sekilde
O hafta nasil beslendiysemne eksiktiyse onu yada evdeki duruma göre karar vericem :44:
Aynennn hikkmetimm ya misketttt pepenin aciyoruz hudaya sarkisini oynuyoruzz:))) uzulme cnm siz bi iyilesin hepiniz sen yemezsinnn ooo ciksslardnnnn:))
Zullu kiz pedndikdee bnm gorumcem ouruyor bnde kocaelinde oturuyorumm
gercektenmi bende aslen hatayliyim istanbula geleli 1
yıl pldu...bende hamilelikten sonra yemrdigim şeyleri
yemeye basladm kola çay tatlı hamur işi falan
merhaba Cnm kk çok güzel uzak olsakta arkadaş oluyoz
Hikoooo seni çok özledim kızz. Az önce geçmişi okurken yazmışsınız ya evî poh götürüyo öldüm burda gölmekten ya bırak götürsün canım önemli olan çocuklar şuan gerisi can saglıgı yaparsın biliyorum sen titizdin ama olsun paşa iyi olunca herşey yoluna girer tabi sizde iyi olun ( ay kızda şimdi sizin ev virüs doludur karantina altına almak lazım maskesiZ sokma eve kimseyi heee)
Rosaliz almanyadayim canim
Hikmet emin ol herkes yasiyor bu zamanlari canim benim 3. oldugu halde hep en pis donemlerimi yasiyorum diyordum halada toparlanamadim gecicek gecicek hatta özliycez
Papatya menu u begenmis daha neara yapmayi seviyoruma slinda bazen aklima gelmiyor bir bakiyorum ogun saati gelmis yada firsat olmuyor ..yalniz hafta sonu kiyafetlerle bile eksik cikarken bugün spordan sonra dus alirken tartilayim moral olsunda dedim ayni ciktim:26::26: sok oldum ama hic bozuntuya vermedim :) spordan hemen sonra galiba insan fazla cikiyor daha oncede dikkatimi cekmisti
kız ben hayatım boyunca gördüğüm 56,1 i ğördüm cuma sabahı.. ama o günden pazartesi gecesine kadar neler yedim ahlatamam... 2,5 kilo aldım 3 ğünde.. 60 ları gördüm tok karnına.. stesli idim yedim.. yedikçe streslendim.. dedim ben 70 leri ğöreceğğim ve bir daha zayıf olmak hayal ötesi olacak.. ama ne çare böyle düşündükçe daha çok yedimmmm ve silkelendim dur nel ne yapıyorsun dedim,... ve şyimdi cumaya göre 2 kilo artıdan tekrar devam ediyorum...
benim stresli iken yeme dürtümü kontrol etmem ğerekli...stres için illaki elle tutulur bir sebep olması ğerekmiyor... kafama birşeyi takıp hayatı kendime zehir etmede üzerime yoktur...
MEV arkadaşına çok üzüldümRaabbim evladına bağışlanın şifa versin Resimlerini yeni gördüm. Gayet iyi görünüyorsun . Cildin yüzün hiç yaşını göstermiyor senden aldığım ilk günkü pozitif enerjin yüzünde de var .
Hikmtm yokluğun belliydi merak etmiştik seni. Eşine izah et kötü bi yer değil diye ben öyle yapmıştım . İnş düzelmiştir aranız. Oğlunada geçmiş olsun. Benimkide 3 gecedir öksürükten uyuyamıyırdün onu sallarken uyumuşum iyiki uyumuşum 3 te kalktı ve hep ayağımda uyur uyanık sabahı ettik. Kv bırakırken hasta diye sanırım uyanıyor ve boynuma öyle bi sarılıyorki ağlaya ağlaya uyurken anlamıyordu böle çok zormuş
Ne konuşuyorsunuz burda bakim!dağılın uleynnn)burası sohbet yerimi sadecene nefes alıp verin kaffe fincanını oynatın geldiyse izz öptüm ya zuzu 1bardak fanta içtim demin
Selam canlar.geçmişi okudum.unttum ama.hatırkadlklarımı yazauim.
Nel arkadaşına çok üzüldüm. Çok zor çok.Rabbim kötü hastalıkdan korusun.hep dua ederim..
Hikmet oğlunuşuna size geçmiş olsun.arada benimde öyle sıkıntılı zamanlarım oluyor.qurbetinde zorluğu var..
Ebru inşallah düzelir oğlunun uykusu kaç yaşında canım.
Kızlar hepinizi çok öptüm.biraz iş yapiyim.reyyanım uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?