Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Daha geçmişe bakamadım çok yoğunuz bakınca alıntı yapmadan hafızamı Zorlayıp yazıcam inş:)

hangi safhada bilmiyorum ama asası var.. o olmadan yürüyemiyor.. hatta yorgun olduğuunda hiç yürüyemiyor.. bir ayağını kaldıramıyor.. ancak asa yardımı ile sürekleyerek adım atıyor.. kendi işlerini halledemeyecek kadar ağır.. ve her ğeçen ğün dahada kötüleşiyor.. bir kaç ay ğörmediğim zaman bu gözle ğörülür derecede fark ediliyor.. daha 30 unda..

Son düzenleme:
Cokk saol zehra bu arda bnm kizimin ismide zehraa kendi capimda spor yapamaya calisiyorum iste :)
Ortagimm bu gun nasilsin bakalimmm

Çocuğu varmı canım ?

Numm allahim arkadasina sifa versin ins
Bizimde akrabagimiz vardi 30 yasinda ms hastasiydi evliydi bi cocugu vardi ayrildilar annesinin yaninda kaliyordu allahim hozumune onune geliyo da gozlrim dolu cok Ayifladi artik gormuyordu cok ama cok zayiflamistim hep arij sivi seylerle bealeniyordu yataga bagliydi kalkamiyordu hic yerinnden bi kac sonra oldu herkez cok uzulmustu ya allahim rahmet eylesin insalah(
Annesi de babasia yasli annesi topalliyordu o haliyle kizina bakmaya calisiyordu cok zor du ya cok(

kızlar başım çok kalabalık,bir sürü msj yazılmış kafam allak bullak oldu,

nelson arkadaşın için çok üzüldüm,rabbim yardımcısı olsun

eprumm,oğlunun uyku düzeni otursun halay çekicem kız yeminle,senden ayrılmak istememesi çok normal annesi ama alışıcak zamanla,

papatya,ösge,şüko,masumm,kevser,zehra,zuzu,kubra,fenodo,nzlama,hkmt,hawar,sehraa,rozeliz,yeni gelen annelerim çok çok öpüyorum sizi alıntı yapamıyorum affedin,görüşürüz sonra

Çocuğu varmı canım ?

2 tane ,, evli,, ama.hayat ona zor.. bizim icin çocuklarla sıradan bir yürüyüş yapmamaız onun hayali..kendi ihtiyaçlarını gidermemiz bizim için sıradan bir şey ona ğöre ulaşılmaz bir nimet.... hayatta sahip olduklarımızın değerini bilmeliyiz..

Kendi capindada olsa o sporlari videolari biliyorum cok iyi yapiyosun süper kilo verirsin bu sekilde..bende zehra ismini cok seviyorum..annemin adi..kizima koymak istedim aslinda ama annemin adini koyuyorum diye istemezlerse diye hic söylemedim kirilmakta. Korktum :) zehralar cok farkli olur benim gözümde

Nelson ayyniiii daha 30 ve iki cocugu var komsumdu neler yasadik birlikte simdi oda öyle ve duyum aliyorum tekerlekli sandalyede diye..aradim hic birsey soylemedi cok iyiyim ayni enson gorustugumuz gibiyim diyor..yakinda degil öyle gidemiyorum
Ama burada coks eylere sahit oldum kesinlikle ders cikarip sukretmeliyiz halimize ibret almaliyiz

Allah I'm sen büyüksün saglık şifa versin bir an önce. Ben : NErede bir anne ölse , geride kalan yetim çocuğa ağlarım ben . Annesixlik çok zor 7 yaşında kaybettim annemi kanser hastasıydı şimdi bile ararım annemi olsaydı keşke diye alışamıyor insan hiç birbzaman çocuklara üzüldüm ;((( inşallah iyileşir

Masum canım geçmiş olsun dileğin için saol sanada geçmiş olsun boynun tutulmuş. Ahh hem çocuk hem iş hem seni çok iyi anlıyorum onlar için katlanıcaz dayanabildigimiz yere kadar.
MEV zor canım iş ev işi bile zor gelmiyor oğlumun gece uyumayalıö anne oyun oynayalım seni çok özlüyorum demesi kadar

Selam canlar.geçmişi okudum.unttum ama.hatırkadlklarımı yazauim.
Nel arkadaşına çok üzüldüm. Çok zor çok.Rabbim kötü hastalıkdan korusun.hep dua ederim..
Hikmet oğlunuşuna size geçmiş olsun.arada benimde öyle sıkıntılı zamanlarım oluyor.qurbetinde zorluğu var..
Ebru inşallah düzelir oğlunun uykusu kaç yaşında canım.
Kızlar hepinizi çok öptüm.biraz iş yapiyim.reyyanım uyudu

Kizlar ben haftada birgün detoks yapicam
Ne yapabilirim farkli diye dusunuyorum hep
Persembe günleri bana en uygun gun o bi hafta meyve detoksu bi hafta sbze yada sirf protein o sekilde
O hafta nasil beslendiysemne eksiktiyse onu yada evdeki duruma göre karar vericem :44:

Detoks iyidir hafta da bir gün sadece sebze veya meyva hiç hayvansal bir ürün vücuda alınmıcak peynir yumurta bal vs vücut toksinlerden arınır

Ne konuşuyorsunuz burda bakim!dağılın uleynnn)burası sohbet yerimi sadecene nefes alıp verin kaffe fincanını oynatın geldiyse izz öptüm ya zuzu 1bardak fanta içtim demin

Aynennn hikkmetimm ya misketttt pepenin aciyoruz hudaya sarkisini oynuyoruzz:))) uzulme cnm siz bi iyilesin hepiniz sen yemezsinnn ooo ciksslardnnnn:))
Zullu kiz pedndikdee bnm gorumcem ouruyor bnde kocaelinde oturuyorumm

Keww cnm bnmmm, pepe arada oglanla izlioruz oynama asamasina gelirz yakindaaaa

gercektenmi bende aslen hatayliyim istanbula geleli 1
yıl pldu...bende hamilelikten sonra yemrdigim şeyleri
yemeye basladm kola çay tatlı hamur işi falan

merhaba Cnm kk çok güzel uzak olsakta arkadaş oluyoz

Fatossss, hatay bi kac kere gitmistim. Guzel bir sehir.. ahh ahhh cook cekmistm neler yemistim.. yeme artik İNAN eksiklgni hissetmiorumm..

Ayy rroseeee sekerimmm mindikk napioo iyimiii ewiii wallaa pok goturuorr, napimmm oglan ayagmda uyuyoo uyanmasn die indiremiorumm.. ayy aynenn karantinaadaaa yeminleeee kmsee gelmiooop

Geciceeek de bnden neler gidiceek acebaaa kilo gitsn soorun yok da snirrr gelioooo ew dagnk oluncaaa

Ooww 56 diosuuun ee super.. yarisi kazandin mii.. sen ondan haber wer..
Hepimzde oluyor oylee yiyince tartida arti gormek o yuzden sıkma canini.. we sen kilolu degilsn ki.. ltfn silkelen kendne geel canikoomm.

İzah ettm,, hepsi beni ozlemis dedm .. gulduuu duzeldi aramiz canim yaa,,hfta sonu ne vadirler atlattik bir bilsen.. bi gun hepinizeuzun uzun anlatirmm inss.., isal kusma bugun hic olmadi ama istahsiz napicam bilmiormm. Smdi uyuduu senindeogluna gecmis olsun cnm.. sallarken bende uyumak isterm ama oglan dha kucuk yaaa, kendini saga sola atiyor korkuorum

Tesekkurler cnmmm. Her zaman iyi olamaz zaten yaa. Olacak o kdr napalm.

çıtırlarım napıyonuz bakem,

fenodom daha gitmedimi gelininiz gel artıkın,

sehraa delüsü sen napan,nasıl gidiyor kilocuklar 5 er 5 er veriyonmu

bende bugün dikkat ettim kendime,moralim düzeliyor şükür,kapım pazartesi takılacak bi takılsaydı daha rahat edicektim,

sabah:

k fileks

öğlen: makarna az fazlaydı ,az yoğurt,4 turşu,1 kaseden az aşure

ara:1 elma

şimdi: yeşil çay,5 gün kurusu

6 gibi: 2 mandalina yerim

dahada yeter ne yiyim öğlen kaçırdım fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…