Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kimsee yoooggmiu ..
Oglan uyuduu yineee bilemioruuuummm uyanirmii
Zehraaaa detoks iyidrrr yaaaaaaaaaaaaaa bende bi duzene girelmde yapicm inss.. diyetisyene 2gun sonra gitmem gerek ama llisteye uymadim kii.. yarin arayp iptal edicem. Oglan iyilessn tam. Sonra 1hfta listeye uyim oyle gidiceem insaalah. Bir aksilk cikmazsaa

Nazlm saol canım oglum martta 3 yaşına girecek. Seninle hiç sohpet edememiştim malum geçmişide okuyamadım .26 yaşında 1 erkek çocuk annesiyim. Sen?

Ayy sabah kalktimm dünden bir açim bir açim ,, sonra baktim, limonlu light bisküvi bana bakiyoorrr 1adetttt yediiimmm saat08:00 idi..

Saat10:00 bi kase Nesfiitttt (layt sütleen gercekten)

14:00 Kahvalti
1.5 dilim kepek ekmegi
salata peynir kk 3zeytin
2catal recel, 3dilim sucuk,
Yumtaaa 4cataaal
1brdaak sekersiz cayy

Bu kadarrrrr.
Acikirsaaam bi kaseeee nar+yogurt yiriiiimmmmm anaaa yesil cay ne zamandr icmiorruuum yaaaa...

Ne konuşuyorsunuz burda bakim!dağılın uleynnn)burası sohbet yerimi sadecene nefes alıp verin kaffe fincanını oynatın geldiyse izz öptüm ya zuzu 1bardak fanta içtim demin

hımmmmm niye içtin bakim kaçamak ok cısss onlaın hepsi haftasonu kaçamak yapabilirsin sadece ben pazar günü bi kutu cococola içtim
ama sen hafta içi içiyosun olmasın bi daha asitli içeceklere yer yok bundan sonra taaamm mııı ??
çabuk sana ceza 25 mekik çek çektiğinde buraya yaz bundan sonra kendimize böyle cezalar verelim yada evin müsaitse 100 kere ip atlar gibi yap canım demiycem çok ciddiyim çok haydi bakem kendimizi toparlama zamanı gelmişte geçiyo bile......

Zehraa mrb canım seninlede konuşamadık hiç 3 yavrun varmışAllah bağışlansın. Bende hep Perşembe az yiyim yada erken kapatayım diyom. Ama ya annem Perşembe çağırıyor yede ye. Yada vadi izlemeye çağırılıyor yada çağırıyoruz misafir off

Menü baya az emziriyosun yorgundun bravo. Iyi gidiyor iş çok memnunum. Kafam dagılıyor kendime güvenim geldi

Mutluyumm yanii, hedefimeee az kaldii

Esim oglen şişko dedik
Pardooooon dedm
Pardon zayiff dedi, hattaa cok zayif dedii..
Yani esim uyuzdur bu konudaa, ölse zayif demezdi
Eee eskiyee göre zayifimm tabiiii
Ayyy tutmayin benii sewincimden gidip camasrlari toplicaaaammmm yaniii, hawa buz ben hastaa,, kimse beni yerimden kaldiramazdii napimmm

Slm citirlarim nasilsiniz bugun aktif olamadim baya yogundum sabah kalktim temizlik yaptim kizim uyudu o sira kurabiye yaptim kizim uyaninca hazirlandik ablama gittim kizi oraya birakip kuafore gittim agda sac kas hepsi elden gecti eve gelince kizimi uyuttum yarin icin bi kac atistirmalik hazirladim gemek yapmadim daha esim gelincede salonu suslicem ins masami fln ayarlarum yarin sabaha cok is olmasin suan mutfak cok daginik o bana bakiyo ben size bakiyorum :)) hikmettt topige geldin canlandi ortalik canimm :))

Roseliz canim bugunki menum cok sacma ama yazicam nolur kusura bakma
Sabah yarim ev yapimi pogaca
Bir dilim peynir
Bir dilim salak
2 zeytin
Bir barfak cay
Ara
Bir turk kahvesi

Oglen yarim dilim sutlu irmik tatlisi

Ara yok

Biraz oncede yarim ev yapimi pogaca
1.5 lt su

Yatarkende yesil cag icicem

Amaaa ben senden once 80i gordumm
Cnm yarin dis partinizmi warr
Ellerine saglk hepsi guzel olmstr
Mtfaaak gunlerdr ilk dfa detayli temzledm
Kiz uyuynca gce yaparsn

canım mimik iyi ya bu aralar bişiler mırıldanmaya başladı gel gel baba falan bide yürüteç aldım işim varken atıyom içine ordan oraya gidiyo iyice canlandı biyere dıkunmaması gerektiğinde uyarıyorum anlıyormuş gibi suratını asıyo sonra bana baka baka oraya dokunuyo . Ceee yı falan öğrendi

Son düzenleme:
Hikmetcim canim oglusun disi hayirli ugurlu olsun ins benimde yarin kizimin dogum gunu ins kosusturmaca devam ediyo simdide cupcake yapicam ins guzel olur valla bu haftadan pek umutlu degilim ama ins grda olsa kilo veririm

Menüm
Kahvaltı 1 domates* 1 yeşil biber
1 kk beyaz peynir* şekersiz çay
2 dl ekmek

Öğlen 1 büyük kase yağsız salata* 1 kase yoğurt
1 dl ekmek

ara 3 eti form light yulaflı* 1 kupa yeşil çay

Akşam 4 kaşık menemen* 4 kaşık tavuklu patates yemeği

ara nesfit

su 2 lt
Spor 3 mil leslie* 50 mekik* 150 hundred hareketi
15 dk jimnastik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…