Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Afiyet olsun küboşummm
Bende yazayım menümü bugün vize işlemleri için bi kaç evrak lazım dı onları ayarladık koçişimle eve geldigimde 12 olmuştu hafif bi kahvaltı yaptım yeşil çayla birliktepeynir zeytin falan . Bide akşam yemeği yedim dünkü tavuk sotemde küçük bi tabak yanınada yoğurt yedim yemek yapmadım valla arada da gene kayısı ve yeşil çay 1 mandalina bügünde böle olsun . Canım tatlı çekiyor reglim yaklaşıyor inşallah su toplamaz vücudum . Kocaman öptüm canımmmmm

Bugün işyerinde tuhaf bşr gün yaşadım kafam darmadağınık. Sırf mevcanım söz verdim diye menü yazıcam
07:30 salatalık 1 kk peynir 4 zeytin bir dilim ekmek
11:00 2 mandalina
12:00 6 yk kuru fasülye salata bir dilim ekmek
16:00 bir elma
18:00 3 köfte 3 yk bulgur pilavı salata yoğurt
Aslında az sonra bşr ara öğünüm daha var. Onu yemicem. Yan yağlar için spor yapıcam bugün

evet Cnm hatay çok güzeldir yemekleride

sabah:2yk peynir-4zeytin-2dilim kepekli-maydonoz-2çatal yumurta
11.00: 1brdak ayran 10 badem
12,00:bir kase çorba-1bardak ayran-bir tabak yoğurtlu kanıbahar haşlaması
15,00:yarım portakal-yarım yumurta
18,30: yarım kase çorba-birtabak kayseri yağ mantısı(yemeğe davetliidim yedim valla)-salata

bol çay şekersiz--2 bardak yeşil çay-2litre su
1000 ip atlama -100 mekik

hikmet kız yarışı kazandım diyemiyorum komşum bir hafta önce yarıştan çekildiii.. 1,5 kilosu kalmıştı onu da verisem çok zayıf olacağım dedi... ki 50,5 kilo kalmıştı.. bende çekilebilrisin dedim.. ama ben diyete devam etim.. eğer yarış devam etse idi o da bende 4 kilo vermiş olacaktık...

menummm

Sabah
1 dilim ekmek
4 catal sucuk
3 zeyin

Ogke
1 tabak etli fasulye
Yogurt
1 dilim ekmek

Aksam
4 kasik etli fasulye
4 kasik bulgur pilavi
Yorgurt ve salata

Su 2.litre

Sporlarim
Lesille 5 mille yaptim oldum 1.11 dakika
30 dk jillan
30 dk gobek ve bel hareketleri
15 dk plates
80 tane mekik
12 dk slim pack
Bu kadarrr

Son düzenleme:
Detoksuma onay gelmis,,elimden geldigince persembeleri detoks yapicam..cogu diyette ve diyetisyende tavsiye ediyor zaten..bakalim ins basaririm:)

Ebru hosbulduk canim önemli degil kadinlar birbirini anlamali:) evet 3 kuzucugum var en kücügü senin oglundan 4 ay kücük ..yeni is hayatindada basarilar

Benim ortim cok yogun heralde hic ugrayamiyor://

Hikmet hadi bakalim mutfak temizlendigine göre yavas yavas eski performansina dönuyorsun:)) ayy titiz olmak bende cok istyioruma ama annem o kadar titzkiii biktirdi beni biktirdiii:))

Btlkübra parti mi varrr ooooo simdiden iyi eglenceler capcake diyincee ooffff yapasim geldi buaralar feci sardim degisik pastalar capcakeler yapyiorum tabi yemek yok..yapiliyorrr ve anneyeeee kuzenleree yegenlere ikram ediliyorr..en son iki pasta yaptim coooookk guzel oldu gecen hafta gökkusagi pastasi yaptim tam cocuklar icin

Kuzum ya sen bu kadar sporu hangi ara yspıyorsun. Maşallah ne kadar sürede bitiyor bu sporlar. Ben daha çocuk uyuyacak da spor yapcam da duş alcamda yatcam da savah 06:20 de kalkcam

menüm aç karnına ılık su
kahvaltıda dmates salatalık 1.5 dilim ekmek 3 zeytin 2 çatl peynir 4 bardak şekersiz çay
ara türk kahvesi 1 küçük kurabiye
öğlen 1 tabak düğün çorbası ( kendim yaptım) 2 yemek kaşığı bol sarımsaklı yoğurtlu
ara çay 1 kurabiye
akşam dışardaydık eşim ve çocuğumla 2 lahmacun 1 ayran içtim ve yeşillik yedim
su 1 litre
spor 1 saat çaşıda gezdik sayılır :)
ara sahlep
ara yeşilçay

Benim menum

Sabah
1 greyfurt, 1 elma

Ara
2 pirinc patlagi

Ögle
1 dilim kiymali lazanya

Aksam
7-8 sarma, 1 yk yogurtlu sebze 1-2 catal kisir ( aslinda aksam menum taze fasulyeydi ama sarmasini cok sevdigim bi abla ikram etti firsati kaciramadim)

Spor
5 km yürüyüs
Slim&six pack
3*20 1 set kalca basen hareketleri
100 mekik

Kuzum ya sen bu kadar sporu hangi ara yspıyorsun. Maşallah ne kadar sürede bitiyor bu sporlar. Ben daha çocuk uyuyacak da spor yapcam da duş alcamda yatcam da savah 06:20 de kalkcam
Cok sagoll papatyamm ya valla bu kadar spor yapmama esi e borcluyum aslında bnm kizim oda tek basina kLmYi hic sevmiyo agliyo babamiz da bn islerimi yapiyim spor yapiyim diye hep kizima bakiyooo allah bin kere razi olsun esim yatarken yada isteyken kizim uyurken yapiyorum hic oturamiyorum desem yeridir

Bnmoglani6aylikken yurutecine koymustm .. bzmki suan icincee ucuoorr. Snn kac aylikti kizin inan hatirlayamadm.. yaa gecen oglan elini cekmeceye sıkıştırdi aman dikkt et..

Hikmetcim canim oglusun disi hayirli ugurlu olsun ins benimde yarin kizimin dogum gunu ins kosusturmaca devam ediyo simdide cupcake yapicam ins guzel olur valla bu haftadan pek umutlu degilim ama ins grda olsa kilo veririm

Cnmmm disi dahaaa cikmadii kii ((
Huzurlugu birazda ondan gibii...
Himm dogum gunu kosusturmasii, yrn sizin icin coook gusel gecsin

Heheheee yarisin sonu trajikomedii olmusssss neysee ben sen kazandn diormmm

evet Cnm hatay çok güzeldir yemekleride

Ewetttt orasii baskaaaa
Adanayla damak tadlarimiz ayni

Yaa döndüm döndüm deeee, hastaym zhraa yaaaa.. aksam olunca halsizlik daha fazla cöküyor. Bi de oglan dewa sūtünü de icmem diee diretiyor. Hasta olduktan sonra huyu degistii.. sutlu pirincli hero baby urununu aldim. Yediriyim dedim, 4 5 kasi, yedi,, sonra agzinda tutmaya basladi.eee sonuc maluum kustuu.. hali da sildirdi bana aksam aksaam.. smdi anca uyudu. Bende uyucam birazdan

Ya bu grip yuzunden kendime küsüceem barismicam bir daha yaaa...
Aksam olunca da daha da artiyor.
Uykuşuuum war.
Oglan uyuduu. Tam iyilesmeden yatagnda uyumaasini istemiyorum. Kusar diye korkumdan..
Yook yook yazarken gozler kapanioo..
Mucksaaa
İyi gecelerr minnoşlar

Maşşallah canım ya eşine de kocaman bşr alkış. Ben de spor yaptım ama pek performans alamadım.
Nelson değişik olmuş yarışın sonu. Neyse sen kalan bşr kaç kilonu da vereceksin inanıyoru. Ben.

Ortağım geldim de menü bile yazdım. Cuma diyetisyene gidicem gerilmeye başladım şimdiden

5 Mayıs'ta doğdu canım evet ya çekmeceleri açmaya başladı karıştırıyor da ama genelde yanın olduğumda koyuyorum piriZlere acayip ilgisi var onada çare bulucaz artık

Nazlm saol canım oglum martta 3 yaşına girecek. Seninle hiç sohpet edememiştim malum geçmişide okuyamadım .26 yaşında 1 erkek çocuk annesiyim. Sen?
Evet canım hiç konuşamadık...olsun.geç olsun güç olmasın dimi...ben 23 yaşındayım.iki tane prensesim var.nazlımın 3 yaşı 10 aralıkta.reyyanımında 8 ayı 7 aralıkda bitiyor böyle işte fotoları albümde var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…